|
|
#181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styl American Girl część VI
http://allegro.pl/item494450466_czar..._sukienki.html
podoba sie wam??
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
socialite fajna tunika
a podobaja mi sie[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9931420]włosy AG, to dla mnie ciągle jest jakiś niewytłumaczalny fenomen. znam tylko jedną (jedną!) dziewczynę, która: - ma proste włosy. jedwabiście. bez żadnych wyginających się kosmyków. - kiedy je zakręci lokówką - to ma loki. loki! takie piękne, sprężyste. reszta moich koleżanek, choćby stawały na głowie... to i tak po wyprostowaniu mają fale, po zakręceniu - jakieś dziwaczne sprężynki, wszystkie w inną stronę. AG chyba noszą peruki wiesz ja tez znam taka osobe. Siebie ale za to mam inne problemy z wlosami |
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie podoba
|
|
|
|
#185 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9931420]włosy AG, to dla mnie ciągle jest jakiś niewytłumaczalny fenomen.
znam tylko jedną (jedną!) dziewczynę, która: - ma proste włosy. jedwabiście. bez żadnych wyginających się kosmyków. - kiedy je zakręci lokówką - to ma loki. loki! takie piękne, sprężyste. reszta moich koleżanek, choćby stawały na głowie... to i tak po wyprostowaniu mają fale, po zakręceniu - jakieś dziwaczne sprężynki, wszystkie w inną stronę. AG chyba noszą peruki Haha, możliwe Na gwizadkę chcę poprosic o dobrą lokówkę, tylko totalnie nie wiem jaką ( parametry, firma ). Marzą mi się loki w stylu AG. Tylko identyczne nie będą bo one mają dłuugie włosy.
|
#186 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() achhhh Irja jak my blisko siebie mieszkamy ja do Arkadii mam 2 przystanki tramwajowe![]() ![]() ![]() troche mnie nie było a juz 6 stron! MATKO! ja sie smialam ze w miesiac zapełnimy ten VI część a tu widzę że naprawde tak będzie ![]() ![]() Mnie też stacy sie podoba śliczna jest. też bym chciała być taka
|
||
|
|
|
#187 |
|
Zadomowienie
|
Ale produkujecie
nie ogarniam.. i tak juz czytam po lebkach..W ogole to prosba: nie piszcie post pod postem i nie wklejajcie tych samych fotek, ktore pojawialy sie wczesniej. Natural - szacun Ty to zawsze nowosci powklejasz ![]() A ja czekam az mi wlosy urosna, slyszlam ze od tabletek drozdzowych moga rosnosc nieco szybciej. Prawda to?
|
#188 |
|
Rozeznanie
|
Cały weekend spędziłam z TŻ i nawet nie wiedziałam że kolejna część jest
ja sobie dzisiaj kupiłam srebrną sukienkę mini bombkę w Texas Jeans za jedyne 49zł słodka jest ale na razie aparat mi padł więc nie mam zdjęcia
|
|
|
|
#190 |
|
Wtajemniczenie
|
znalazlam takie czarne z cekinami:
http://allegro.pl/item483798600_ceki...ienki_uni.html (mam ta tunike i bardzo fajna jest )http://allegro.pl/item486343504_ceki...p_everwin.html http://allegro.pl/item494429307_g_pi...cka_cekin.html http://allegro.pl/item494968890_rb_v...cekiny_36.html http://allegro.pl/item492773674_g_pi...kiny_cudo.html http://allegro.pl/item489098368_supe...m_l_38_40.html |
|
|
|
#191 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja podblądam barbie ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1228148168 też chce mieć taką pomade ![]() wiecie co? szukałam tego sklepu w centrum i szukałam i sie pogubiłam (ten co chciałam kallosa kupić) echhhh jutro na świeżo tam jeszcze raz pójde
|
|
|
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie jaka to moze byc pomadka ,jaka ma Agnieszka Wlodarczyk na tym zdjeciu
?
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#194 |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
#195 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#196 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to jest tak do polowy uda???
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Laski właśnie się przeraziłam normalnie. Moja mama była na rozjaśnianiu włosów (bo miała czarne) i babka jej powiedziała, że ona już nie może jej zrobić dekoloryzacji bo od dłuższego czasu nie ma tego preparatu na rynku.
Normalnie wierzyć mi się nie chce, że to usunęli. Jak myślicie to możliwe? Bo kurcze ja już się tutaj denerwuję, bo też mam czarne i pewnie kiedyś je będę chciała rozjaśnić. |
|
|
|
#198 |
|
Wtajemniczenie
|
no ja jestem bardzo zadowolona
![]() co do dlugosci to zalezy ile masz wzrostu ale tak gdzies do polowy uda bedzie, moze byc dluzsza jak naciagniesz i krotsza jak podciagniesz, bo ma taki sciagacz na dole wiec mozesz na krotsza tez podciagnac
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwne troche;/ |
|
|
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o boże no co Ty ?!Ja mam wlasnie tez czarne/ciemno brazowe i mam zamiar zrobic sobie ten balejaz braz-blond ;( jak u mnie powtorzy sie sytuacja to sie zalamie
|
|
|
|
|
#201 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
, ale mam zamiar zrobić w koncu coś ze swoim ciałem - siłownia, jakies ćwiczenia w domu + plus może raz w tyg. joga albo jakiś aerobik? Tylko z jedzenia nie potrafię zrezygnować
|
|
|
|
|
#202 |
|
Wtajemniczenie
|
Włodarczykową firma joko sponsoruje i ten makijaż też jest wykonany tymi kosmetykami poszukaj w ich palecie
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez bymz checia na silownie zaczela chodzic ale nie mam z kim i tu jest taka ze sie odechciewa;P
|
|
|
|
|
#204 |
|
Raczkowanie
|
a ja kiedyś w ag ciut pisałam a otem zaprzestałąm bo czasu brakowało ale teraz znowu sie odzywam i mam nadzieje, że juz tu zagoszczę na dłużej
neheszta moja koleżanka rozjaśniała w tym tygodniu włosy z czarnego na miedziany chciała..i anjpierw miałą dekoloryzację wiec ten płyn jest raczej dostępny dziewczyny a co polecacie dla suchych włosów bo od prostownicy to mam takie suchutkie
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
socialite mam nadzieję, że poprostu nie może go dostać bo wszyscy go wykupili :P No przecież to jest tak samo jakby zlikwidowali wszystkie farby itp.
Bo właśnie tą fotke jaką dałam z tą laską to też bym tak włoski chciała (tylko blondu nie chce bo nie lubię a po drugie to nawet nie mogę mieć bo się spłukuje i jak kurczak bym wyglądała )Wuszka polecam henne treatment wax (moja mama też tak miała i normalnie teraz żyć nie może bez tej odżywki) A na sylwka to samoopalacz (nie lubię solarium za bardzo niszczy skórę), pazurki zapuszczam własne, biorę specjalny suplement diety który ma mnóstwo w sobie witaminek i magnez itp (hehe na moje kolanko a to jeszcze działa na włosy i skórę i paznokcie ![]() ![]() )Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2008-12-01 o 20:28 |
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...Ja ogolnie jestem tancerka, wiec tez ospuszczam sobie silkie itp itd :P tanczac towarzyski i nowoczesny jestem w pelni wykonczona po tygodniu
|
|
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na suche wloski zaparz sobie ziolka wg uznania z siemiem lnianym i plucz wlosy ostatnio odkrylam jego efekt
|
|
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzieki moze sie na nia zdecyduje bo bardzo mi sie podoba
|
|
#210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zastanawiam sie, ale i tak nie bede miec szalowego sylwka, wiec nie wiem czy warto ;] [1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9930962] gdybym to ja wiedziała, co będę robić w Sylwestra...ale jak tu kupować ciuch, kiedy nie wiem, czy będę wtedy siedzieć z TŻ w domu (bo jeśli tak, to po co mi w ogóle ciuch, skoro i tak zostanie zaraz zdjęty mam ten sam problem upatrzylam dwie sukienki jedna sylwestrowa, druga taka na codzien bombka, i nie wiem co wybrac. http://allegro.pl/item492763651_kiki...isione_pl.html http://allegro.pl/item483798600_ceki...ienki_uni.html tuba mniej wiecej tak wyglada, tylko jest troche dluzsza, szaro-srebrna lub czarna. A ta druga sukienka, to sweterek sukienka, bombka z kokardka za 39zl :O Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

a podobaja mi sie
ale za to mam inne problemy z wlosami

] to ok 20PLN, ale teraz chwilowo nie mają, wiem, bo pytałam w piątek, ma byc dostawa w środę, może będzie

i tu jest taka ze sie odechciewa;P