|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niemcy :)
jakis nalog mozna miec
... ten przynajmniej nie jest grozny... no prawie ... ale np. te dwa blyszczyki Dior plastic (na 4 zdjeciu) jak dla mnie nie nadaja sie na codzien, bo jednak sa kryjace... maja widoczny kolor i trzymaja sie niezle... tylko kosztem komfortu jak dla mnie bo niestety troche sie usta kleja... cos za cos ... za to te dwa z drobinkami Ultragloss... sa rewelacyjnie... aksamitne i swietnie sie je naklada tym pedzelkiem ... jak dla mnie sa najlepsze. Cytat:
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
mam code do wykorzystania w douglasie online... do 03.12 (do 14.00) do zamowienia powyzej 49 euro gratis maskara EL (miniaturka) ... ja nie wykorzystam bo wlasnie czekam na przesylke
----> code: ELSM75
|
#3063 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z kremowych kiedys to ja mialam bezowy Max factora i antracytowy( juz tych cieni nie ma) Chanel. Chanel bardzo kiepsko sie trzymal, wiec nakladalam na cala powieke bez MF, bo trwalosc ok i przy rzesach przy zewnetrznej czesci powieki nakladalam Chanel, rozklepywalam, rozcieralam i mialam delikatny makijaz. |
|
|
|
|
#3064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiadomo,ze dobrze miec jakies zainteresowania ![]() Musze sie przyjrzec tym blyszczykom Lancome-polecasz jakies szczegolnie,czy ogolnie wszystkie Lancome sa fajne? No i daj znac kiedy dostaniesz przesylke z Holandii,czy wszystko z tymi cieniami ok,bo ja sie zastanawiam nad paroma rzeczami z tamtej czesci swiata ![]() Mam podobny kod z Douglasa Moni,co powiedzialabys gdybym wpadla w srode do Ciebie na kawe?
|
|
|
|
|
#3065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na przesylke z Holandii ciagle czekam ![]() ps. mam nadzieje, ze obie czesci opisow na PW doszly ... bo cos mi sie wizaz wieszal ...
|
|
#3066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio rozgladam sie za jakimis mocniejszymi kolorami,podobno mi w takich ladnie ![]() Troche dlugo... ![]() Cytat:
Buzka wielka za to ![]() Ale sie nam watek kosmetykowy zrobil moze przeniesiemy sie na "Mazidla dostepne w Niemczech" ? (czy jakos tak )
|
||
|
|
|
#3067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... ja na przerwie miedzy zajeciami zagladam do Müllera i testuje... juz sie na mnie podejrzliwie patrza jeszcze sie miesci w normie ![]() ciag dalszy nastapi ![]() Cytat:
|
|
#3068 |
|
Konto usunięte
|
Majka mozesz wpasc w srode, a o ktorej? Przed 12-ta czy po? Bo jak przed to mozesz ze mna isc po moja rybcie, chdz moze go tatus odbierze. jest na chorobowym to jezdzi autem po niego.
|
|
|
|
#3069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
Maja dostalam mail od "pink panther" ze przesylka w drodze
... moze jutro juz bedzie u mnie...EDIT: mam do oddania Gutschein z Esprit na 5 euro (do 31.01) i z myToys na 10 euro (do 30.09.09)
Edytowane przez desti Czas edycji: 2008-12-03 o 18:29 |
|
|
|
#3072 |
|
Zakorzenienie
|
przelewem
... cienie przyszly ... fajne sa... idealne na wyjazdy... pedzelki tez nowe i w porzadku...ps. codzik jak zwykle na pw
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
Za kod masz buziaka
![]() W ogole wkurzylam sie lekko,bo zlozylam dzis zamowienie w Esprit,ale wykorzystalam kod na 5 E od Desti (nie ten nowy,tylko poprzedni ) no i schdze do skrzynki,zobaczyc co tam listonoszka przytargala,a tam Gutschein od Esprit na 10 E... ![]() Ja narazie jednak rezygnuje z eBay,poczekam do soboty i zerkne co tam maja na TM ![]() Ugotowalam moim potworom serca drobiowe,powachali tylko i nawet nie tkneli Za to surowe Kitta wciagnela (paskuda ukradla jedno) az jej sie uszy trzesly ![]() Nikt nie lubi mojej kuchni |
|
|
|
#3074 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was emigrantki...
Mieszkam w DE od 2 latek, dokladniej w Bad Dürkheim, niedaleko Mannheim... Jest ktos moze w poblizu ? Pozdrawiam
If I've got nowhere to go? Search for seas of gold How come it's got so cold? Edytowane przez blackswan Czas edycji: 2008-12-04 o 19:38 |
|
|
|
#3075 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... swinie i tyle ... Cytat:
... ale z racji wieku dostaje go rzadko i nie za duzo.Maja i co pokazywalas TZ hotel ?? ... ehhh... musze przyznac, ze jak tak powspominalam to najchetniej bym sie znowu tam wybrala Cytat:
... ja niestety daleko... jak zwykle zreszta
|
|
#3076 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niestety nie z tych stron... Pozdrawiam i zagladaj do nas czesto ![]() Cytat:
Edytowane przez *majka* Czas edycji: 2008-12-05 o 13:16 |
||
|
|
|
#3077 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przezyc w Niemczech (Kramada, ale nie tylko !)
Cytat:
|
|
|
|
|
#3078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... w kazdym razie na tyle wysoko, ze fale mu nie gozne... wiele resortow znajduje sie wzdluz glownej (jedynej) ulicy... ale po przejsciu recepcji na sie wrazenie, ze znalazlo sie w dzunglii ... w kazdym razie jakbym miala tam jeszcze kiedys pojechac to na pewno zatrzymam sie w Cliffie.
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
Moj TZ spedzil w Tajlandii w sumie 9 miesiecy,wiec sie troche orientuje co i jak
![]() Ja bardziej niz fal obawialabym sie tej dzunglii i wszelkich robali,pajakow i wezy zyjacych na dzrzewach i w ogole w okolicy hotelu ![]() Dziewczyny,gdzie spedzacie swieta? W Pl czy tutaj? |
|
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
ja spedze tu... pewnie w pracy
ehhh... w lutym mam probne egzaminy (praktyczne) ... w ogole w przyszylm roku... od 1 stycznia czeka mnie nauka bez konca Maja pajaki i weze tez sie boja ... dlatego pozostaja w dzungli w bezpieczne odleglosci od ludzi... za to trzeba uwazac na malpy, szczegolnie na plazach bo jak im sie cos spodoba to kradna ... ja tez nie cierpie robali i nie bylo zle, tylko trzeba pamietac i zamykac drzwi w domku
|
#3081 |
|
Rozeznanie
|
W Pl
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
Blackswan - ja tez z innych stron...
W moje strony jakos zadnej Wizazanki nie wywialo Ja rowniez swieta spedzam tutaj... I to zawalona ksiazkami Desti - lacze sie z Toba w bolu naukowym Tyle, ze Ty pisalas, ze od stycznia zaczynasz - ja powinnam juz dawno zaczac Tylko kiedy, skoro doba ma tylko 24 godziny
|
#3083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... nie mam pojecia kiedy wcisne sobie to wszystko do glowy co powinno sie tam znalezc
|
|
#3084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny,wspolczuje tego sleczenia nad ksiazkami Moze przywiezc Wam cos na pocieszenie z Pl?
|
||
|
|
|
#3085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... a jak sie nie pojawilismy to sie sam obsluzyl ... w kazdym razie problemu nie bylo... poszlam z talerzem do baru... pokazalam... powiedzialam "kot" (jezyki obce u Tajow to osobna bajka ) ... i dostalam swieze, kot byl znany obsludze ![]() Cytat:
... szare komorki zywia sie cukrem... wiec mam wytlumaczenie na slodkie obzarstwo mniam mniam
|
|
#3086 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny,co kupujecie pod choinke swoim TZtom? Ja nie mam pojecia,w sumie jedyne co mi przychodzi do glowy,to nowe dywaniki do auta,ale nie podoba mi sie ten pomysl... Mowilam TZtowi,ze ma list do Mikolaja napisac,ale jak do tej pory skrzynka Mikolajowa pusta...
|
||
|
|
|
#3087 | |
|
Zakorzenienie
|
oooo... to byloby dla mnie niebezpieczne
![]() Cytat:
|
|
#3088 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, mam do oddania Gutscheiny na 5 euro do buch.de oraz tschibo.de. Jesli sa chetni, zapraszam na priv.
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem zasypana kuponami z esprit
... ktorych za nic nie uda mi sie wykorzystac.. bo jakos ostatnio nic mi sie nie podoba (online) ... jupiii... swieta mam wolne ... i uszka do barszczu bede musiala ulepic... pewnie znowu wyjdzie z 400 ... bez barszczu z uszkami to nie byly by prawdziwe swieta
|
#3090 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czyzby Douglas? Cytat:
Mnie takie liczby z kuchni szczerze przerazaja ![]() Ja nie mam pojecia nawet jak sie robi takie uszka Kiedy przyjmujesz na Ausbildung w tym kierunku ? Ja mam do oddania Gutschein do Görzt online na 10 Euro Edytowane przez *majka* Czas edycji: 2008-12-13 o 08:09 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.

... ten przynajmniej nie jest grozny... no prawie
...
... za to te dwa z drobinkami Ultragloss... sa rewelacyjnie... aksamitne i swietnie sie je naklada tym pedzelkiem
-> co sroce w oko wpadnie 
Ja ostatnio rozgladam sie za jakimis mocniejszymi kolorami,podobno mi w takich ladnie 

Za to surowe Kitta wciagnela (paskuda ukradla jedno) az jej sie uszy trzesly 
... ja niestety daleko... jak zwykle zreszta 
ehhh...
... w ogole w przyszylm roku... od 1 stycznia czeka mnie nauka bez konca
Tylko kiedy, skoro doba ma tylko 24 godziny
... szare komorki zywia sie cukrem... wiec mam wytlumaczenie na slodkie obzarstwo mniam mniam
Czyzby Douglas?