|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy cz.II
Cytat:
Jeśli chodzi o kupno dla samego siebie to fajna cena (w porównaniu z All. oszczędzam ponad 50zł).Natomiast twoja 100ml to rzeczywiście mega okazja.
Edytowane przez Kevin Lomax Czas edycji: 2008-11-30 o 15:46 |
|
|
|
|
#1592 |
|
Konto usunięte
|
BeYourself ja się dowiedzialam,ze możliwe,iż dostanę pod choinkę zgrabną Princess,więc ja odpadam
|
|
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę więc tu zaglądać.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1594 |
|
Zadomowienie
|
Panie i Panowie - zostało jeszcze 20ml pięknego Tobacco Vanille Toma Forda
Zapraszam szczegóły we wcześniejszych wpisach w wątku i w klubie [link w podpisie].
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko czy poczekalibyscie na mnie do jutra z odpowiedzia 100%?Bo musze dokladnie przeliczyc swoje koszty itp Jesli nie to niech inni biora ja tam kiedy indziej kupie najwyzej,a jesli byscie zechcieli poczekac bardzo bym sie ucieszyl.
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
A jak robimy Gwai ty wyślesz mi flaszkę już po odpsikaniu tak??
|
|
|
|
#1597 |
|
Zadomowienie
|
Gwaihally, jeśli możesz podsumuj kto ile bierze (głównie zależy ile ty bierzesz), wtedy bym wiedział, czy się załapie (i jeśli tak to na ile).
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
Kevin jak co moge odstąpić ci 5ml;]
|
|
|
|
#1599 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakbyś się zdecydował, odezwij się proszę w klubie.
|
|
#1600 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale... Zgłosiła się do mnie na PW jedna Wizażanka chętna do zagarnięcia części Księżniczki. Coraz bliżej więc do "wypełnienia" całej flaszki.![]() Aktualna lista wygląda tak (zagarniam różowy - taki księżniczkowy kolor ):Princess Very Wang: Beyourself - 30-40 ml + flaszka i zabawa z przepsikiwaniem madziczka - 5 ml Spook - 20-30 ml Twitter - 20 ml Do oddania 25-5 ml. Może jest ktoś chętny jeszcze? I przypominam, że do oddania też 10-20 ml Cuir Ottomana.
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
Prosze Guciowe zakupy wstrzymać do jutra doszły mnie informacje że musze kupić na następne zajęcia książkę za 160zł jak to prawda to będę musiała zrezygnować, jutro się określe.
|
|
|
|
#1602 |
|
Zadomowienie
|
Kevin, ja mogę jeszcze odddać od siebie 10ml. 20ml mi starczy
Czyli było byłoby Ivanna - 40ml Gwaihally - 20ml Be Yourself - 10ml Eenax - 10ml Kevin - 20ml Tak, bym mogła porozlewać i wysłać Ci flaszkę Ivanno. Daj znać jutro. |
|
|
|
#1603 |
|
Rozeznanie
|
Gdyby Ivanna zrezygnowała, to czy mogłabym "wskoczyć" na jej miejsce (40 ml Gucia + butelka)? Czy ktoś z Was byłby przeciw? Chętnie też oddałabym 10 ml Kevinowi Lomaxowi, jeżeli będzie reflektował, ale nie ukrywam, że zależy mi na butelce. Taka opcja (30 + flaszka) najbardziej by mnie podniecała
![]() Dajcie znać, bo wtedy musiałabym uprzedzić inne Wizażanki, że muszę zrezygnować z Lucky albo zżerać tapetę ze ścian, hi, hi (czego i bez Gucia już jestem niebezpiecznie blisko). |
|
|
|
#1604 |
|
Zadomowienie
|
Tak czy siak mi pasuje, jeśli Ivanna weźmie to wystarczy mi 20ml, jeśli Ewa to mogę pomóc i przygarnę kolejne 10ml (chyba, że ktoś będzie bardziej chętny, bo sam też nie szastam forsą).
![]() Dodatkowo bym wziął kilka atomizerów (kiedy prawdopodobna data zamówienia?).
Edytowane przez Kevin Lomax Czas edycji: 2008-12-01 o 16:19 |
|
|
|
#1605 |
|
Zadomowienie
|
Irka, a mogę wiedzieć, jaka była cena Molekuł za 10 ml?
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
DZiewczyny i Kevin
musze zrezygnować jednak - poszłam dziś po książkę bo jest wymagana i padłam :/ miała kosztować 170zł a wydałam 219zł! przepraszam strasznie za zamieszanie. Widze że są chętni na butle moją więc niech Ula zadecyduje
|
|
|
|
#1607 |
|
Zadomowienie
|
Więc tak:
KomEwa - 40ml Gwaihally - 20ml Be Yourself - 10ml Eenax - 10ml Kevin - 20ml Kevin, teraz od Ciebie zależy cy chcesz więcej, czy nie. Nie musisz brać więcej na siłę. Ewa zadeklarowała przecież że może wziąc całe 40ml. Zresztą Ty byłeś wcześniej na liście, więc wg mnie możesz decydować w tym momencie ile rzeczywiście chcesz. Teraz pytanie, kto z tych osób będzie brał atomizery w klubie? Bo wtedy wysyłkę bym robiła razem z atomizerami. |
|
|
|
#1608 |
|
Zadomowienie
|
Jak wygląda atomizer z tego 33ml flakonu (chodzi o fotkę zamieszczoną w klubie - czy taki jak reszta czy plastik).
Oczywiście ja bym brał Gustawa razem z atomizerami, a ile i jakie to napisze jak zadecyduję ile ml Gucia wezmę.
|
|
#1609 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To u Ciebie odpadają koszty przesyłki Gucia i oddzielny koszt atomizera. A jak inni? edit: Aaaa, już wiem o co Ci chodzi Kevin. Chodzi Ci o zatyczkę. Taka, jak na zdjęciu, plastikowa przezroczysta Edytowane przez gwaihally Czas edycji: 2008-12-01 o 18:59 |
|
|
|
|
#1610 |
|
Zadomowienie
|
Z postu Ewy wynika, że bardziej odpowiadałoby jej 30ml, więc ja też piszę się na 30ml.
Do tego flakon 33ml (na Gustawa) oraz flakony 4x10ml i 2x5ml.
|
|
#1611 |
|
czyli Endżi
|
Dostałam wiadomość od Andrei, że nasze zamówienie wyleci przed końcem tygodnia. Spoglądam w kalendarz i myślę, że jeśli przyjemna tradycja dotycząca tego że celnicy nie rzucą się na moją paczkę zostanie powstrzymana to przesyłki powinny do Was dotrzeć przed świętami
Byłoby mocno na styk, ale powinno się udać.Czy ktoś robi teraz zakupy na Lucky? Jest promocja świąteczna i jeśli wpisze się w okienko kod "Holiday" to dostanie się drobny prezent
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-12-01 o 19:25 |
|
|
|
#1612 |
|
Zadomowienie
|
Czyli tak by było za Gucciego
KomEwa – 30ml- 52,50 za mly Gwaihally – 20ml- 35 za mly Be Yourself – 10ml- 17,5 za mly + 2 za atomizer Eenax – 10ml- 17,5 za mly + 2 za atomizer Kevin – 30ml- 52,50 za mly + 14,33 za wszystkie atomizery do tego koszt przesyłki: u Kevina za wszystko (pewnie wejdzie do koperty) z 8zł u Ewy to paczka, więc z 10zł a u dziewczyn 6zł Czy wszyscy się zgadzają? |
|
|
|
#1613 |
|
Zadomowienie
|
Gwai, jeśli może być jakieś ryzyko lub całośc by nie weszła, a paczka kosztowałaby ok 2zł więcej to nie ma problemu i piszę się na coś takiego, drobne mnie nie zbawią, a żeby paczka doszła cała i zdrowa.
![]()
|
|
#1614 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1615 |
|
Rozeznanie
|
Wszystko mi odpowiada. Dziękuje Wam
To teraz niech mi ktoś poda termin zapłaty i nr konta, na które mam wpłacić 62,50 zł (dodałam obie pozycję i mam nadzieję, że nic nie pominęłam)- czy się zgadza? Jednocześnie proszę o wybaczenie Wizażanki, z którymi chciałam dokonać wspólnych zakupów na Lucky. W świetle powyższych wydatków muszę zrezygnować z tej przyjemności. Proszę, niech na moje niniejszym zwolnione miejsce wskoczy któraś Wizażanka z listy rezerwowej i niech ma mnóstwo radości Edytowane przez KomEwa Czas edycji: 2008-12-01 o 23:08 Powód: wyższa matematyka;-) i lit. |
|
|
|
#1616 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pytacie kiedy? Na pewno wysyłać mogę gdy atomizery przyjdą, bo nie będę miała u siebie na teraz dla wszystkich. Połowę zamówienia na atomizery mam już zebraną. Jeszcze kilka osób z konkretnym zamówieniem i będzie komplet. Atomizery przychodzą błyskawicznie (w jeden dwa dni), Ale w międzyczasie musi dojść flaszka Gucciego. Więc sądzę że już można powoli niedługo zbierać pieniążki. Jutro powysyłam Wam nr konta i można będzie bardzo powoli wpłacać. A w międzyczasie..... przypominam o zakupach atomizerkowych w klubie!!! Bo będzie za późno! Następne znowu najwcześniej za 2 miesiące (może). |
|
|
|
|
#1617 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
|
|
#1618 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aha, przypominam, że do oddania jest jeszcze 5-15 ml Princess Very Wang. Może ktoś chętny do wspólnego zakupu?
Jak ptak patrzę w dół na góry Patrzę w dół na góry Edytowane przez BeYourself Czas edycji: 2008-12-01 o 23:44 |
|
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
Z zalem musze stwierdzic ze musze zrezygnowac ze wspolnych zakupow
Wyskoczyly mi niespodzewane wydatki Zlamalem zeba![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1620 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ________ mamy jeszcze 40ml Tobacco Vanille do rozdysponowania!
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.

Jeśli chodzi o kupno dla samego siebie to fajna cena (w porównaniu z All. oszczędzam ponad 50zł).

Będę więc tu zaglądać.
Jesli nie to niech inni biora ja tam kiedy indziej kupie najwyzej,a jesli byscie zechcieli poczekac bardzo bym sie ucieszyl.

Wyskoczyly mi niespodzewane wydatki
Zlamalem zeba