![]() |
#3241 | |
rude jest piękne:)
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
Zalezy od poczty ja na swoja narazie nie narzekam ale to co sie dzilo/dzieje na poczcie w Krakowie ![]() Wolalabym jednak aby przesylka doszla byla tam polowa perfum w buteleczce i miniaturka ekstraktu perfum Nr 5 ,komus sie przydalo. Jesli dziewczyna wyslal to niech poda numer nadania ,doszlo juz do tego ,ze nie awizuja przesylek ,a na odnalezionych pisze,ze bylo awizowane. Nie ma co nikogo podejrzewac o niewyslanie najlepiej spytac i poprosic o numer nadania.
![]() |
#3242 |
Zakorzenienie
|
Co do Twistera, (będą to moje ostatnie słowa odnośnie tego chłopaczka, bo akurat nie chce mi się tego trolla karmić
![]() ![]() ![]() Oj, Madzik, tak źle? Życzę, żeby jednak jazda autkiem sprawiała Ci wielką radość ![]() chociaż aktualnie, to temat samochodowy nie jest u mnie szczególnie szczęśliwy, bo pojawił się u mnie w rodzinie drugi samochód, którym chwilowo mogę jeździć, co mnie cieszy niezmiernie (nawet i 30 min spania więcej!), ale niestety mój marny stan psychiczny odbija się na poziomie jazdy... Dzisiaj wpakowałabym się w tira, ostatnio jakiś koleś wjechał na mój pas i zaczął przyspieszać ( ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() następnym razem będzie łatwiej, zobaczysz ![]() ![]() trzymaj się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dwa tygodnie temu byłam w takiej samej sytuacji jak Ty, potem po 10 godzinach jazdy czułam się wyśmienitym kierowcą ![]() ![]() ![]() ![]() powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tako - dziękuję ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-01 o 19:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3247 |
Zakorzenienie
|
Madziczko- nie zrażaj się po pierwszym razie. Zobaczysz, że z czasem wszystko doskonale opanujesz.
Tulip- ja też śpiewam w aucie ![]() ![]() Zmęczona jestem niesłychanie. W pracy miałam młyn, jakiego już dawno nie było. Potem skoczyłam do CH, kupiłam mimochodem jakieś ciuszki, upominki dla TŻta na Mikołajki. Teraz się wykąpałam, obejrzałam najnowszego "Dextera" i padam na twarz. Chyba zaraz pójdę spać. A w ogóle to u mnie w mieście wszystkie latarnie dziś były wyłączone i wracając z zakupów do domu aż się zastanawiałam czy przypadkiem jakiegoś stanu wojennego nie wprowadzili, a ja nic o tym nie wiem... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3248 |
Zakorzenienie
|
a jestes przypadkiem z Gliwic? wlasnie przeczytalam na wp.pl ze w Gliwicach jest jakas potezna awaria- najprawdopodobniej spalila sie stacja transformatorowa
|
![]() ![]() |
![]() |
#3249 |
Wtajemniczenie
|
Madzik, Słońce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uprzejmie donoszę, że jednak kupiłam TomToma. A co tam - spaliła się wieś niech się spali i stodoła - zaszalałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja cierpię straszliwie, bo autko nie ma radia ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odszkodowania za skradzione srebro nadal nie mam, a minął już ponad miesiąc od złożenia reklamacji. Eh, nawet nie chcę się już tym denerwować. Dziewczyny pomóżcie. Macie pomysł co dla 9-letniej dziewczynki mogą oznaczać "fajne kosmetyki" ? Dziewczynka "fajne kosmetyki" wpisała na listę do św. Mikołaja. 9-letnią dziewczynką byłam wieeeeeki temu i nie pamiętam o czym wtedy marzyłam. Poza tym to były inne czasy ![]() Może macie jakiś pomysł? Kolorówka odpada, bo według mnie dziewczynka jest jeszcze za młoda. Perfumy raczej też odpadają. Myślałam o jakimś super pachnącym zestawie pod prysznic, ale nie wiem czy by ją to ucieszyło ![]() Może Wy macie małe dziewczynki w rodzinie? Od razu napiszę, że nie znam dziewczynki ani jej rodziców, więc nie mam możliwości wypytania.
![]() |
#3254 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No Gryxiu... Ty mezczyzna i kobieta takie rzeczy Ci musi tlumaczyc? Nie wierze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiesz, dzis kolega powiedzial, ze mam bardzo meski uscisk dloni wiec drzewo mi niestraszne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale mam ochote juz isc spac ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3255 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Obejrzyj serię http://merlin.pl/Disney-Winx-Club-Fl...19,614602.html oraz http://www.allegro.pl/item484290363_...nic_moc_s.html Małe dziewczynki lubią też takie kulki musujące do kąpieli lub takie kuleczki lub inne kształty co się w wodzie rozpuszczają. http://www.allegro.pl/search.php?str...7294&country=1 http://www.allegro.pl/item491324789_...ll_disney.html Edytowane przez Kagan Czas edycji: 2008-12-01 o 20:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3256 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
Nie wiem czy pomogłam, bo to rzeczywiście niełatwy orzech do zgryzienia ![]()
![]() |
#3257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mimo to nie ryzykowalabym dawania malej kosmetykow do makijazu, nawet tych przeznaczonych specjalnie dla "małych modniś". Nie wiadomo, jak na taki prezent zareagowaliby rodzice ![]() A ktoś inny, kto zna tą dziewczynke nie móglby jej podpytać?
![]() |
#3258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klopoty z komunikacja zdarzaja sie w kazdym zwiazku, a ja tam wychodze z zalzenia wrecz ze wszystkie dobre pary musza je miec. ja sie kloce tylko o cos na czym mi naprawde zalezy, jak nie zalezy to szkoda sobie glowy zawracac...i tak w zwiazkach tez jest- jak ci zalezy to wyrzuc z siebie wszystko co na sercu lezy, lepiej przegadac i znalezc wspolne rozwiaznie niz zacisnac zeby i siedziec cicho a wewnetrznie sie gotowac...nie moglabym chyba zniesc cichych dni... a w ogole zaloze sie ze Twoj Landrynkowy (skad taka ksywa w ogole???) zaraz do ciebie bedzie dzwonil i sie kajal... o prosze a w Rossmanie promocje nowe- jest Bvlgari Black 40stka za chyba 80 zeta...trzeba bedzie sie zastanowic powaznie ![]() Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-12-01 o 20:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3259 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie te czasy, kiedy szczytem luksusu był szampon bambino ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na szczęście jest to tylko jedna składowa prezentu, dwie pozostałe już mam (długie kolczyki i słownik ortograficzny - wszystko według listu ![]() Cytat:
W naszej firmie prowadzona jest akcja mikołajkowa na rzecz jednego z hospicjów. Dostaliśmy listę dzieciaków i ich listy do Mikołaja. Tylko tyle wiemy, co jest w tych listach. Wybrałam tą dziewczynkę i jej marzenia. No i teraz się głowię nad tymi kosmetykami. Jeszcze rano mi się wydawało, że to będzie bułka z masłem, ale jak poszłam już coś kupić, to się okazało, że pojęcie o kosmetykach to ja mam, ale niestety dla innego przedziału wiekowego ![]()
![]() |
#3260 |
Zakorzenienie
|
Mam problem
![]() W sobote byli u Nas znajomi [nie przyjaciele, znajomi po prostu,wydawaloby sie ze zyczliwi ![]() Rano zorientowalam sie, ze ktos mi ukradl tusz (gornopolkowy i nowy) Nie zapodzialam nigdzie bo tusze, kredki i pedzle trzymam tylko w jednym miejscu (szklany pojemnik w lazience). Czuje sie cholernie glupio ![]() Pal licho tusz, kupie sobie nastepny, ale chodzi o fakt, ze ktoras z tych osob, zachowala sie jak zlodziej, zdrajca i wrog. Jak mam na te cala sytuacje zaregowac, macie jakas rade, pomysl ![]() Urwac kontakt z jednymi i drugimi? Wtedy zawsze ktoras strone uraze, skrzywdze... Pogadac ![]() Irko, jesli to hospicjum to ja mysle, ze mama za 'kolorowke' nie bedzie zla. Mala sie umaluje i pokoloruje sobie chociaz troche swoj swiat ![]() Te Smakersy, o ktorych Angel wspominala sa fajne, mysle ze akurat dla takiej dziewczynki, lekko barwia usta, ladnie owocowo pachna i gadzeciarsko wygladaja ![]() Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2008-12-01 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3261 |
Wtajemniczenie
|
Irenko moja prawie 9-latka ma cienie Hello Kitty, którymi malują się z koleżankami w trakcie zabawy. Uwielbia wszystkie żele, szampony, płyny do kąpieli Winx ( nawet dzisiaj wspominała, że chętnie by dostała taki jak w ubiegłym roku
![]() Co do zestawu Rexony, to chyba bym nie kupiła takiej małej dziewczynce. Moim zdaniem, to kosmetyki raczej dla 14-15 latki ![]() Edit: Chodziło mi o takie kulki http://www.allegro.pl/item486932139_...iem_12kps.html tylko mające kształt zwierzątek i różnokolorowe ![]() Edytowane przez Kagan Czas edycji: 2008-12-01 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3262 |
czyli Endżi
|
Mskladaczku, ale nieprzyjemna sytuacja...
![]() ![]() Kagan, ja też nie jestem przekonana co do tego zestawu Rexony dla 9-10 latki. Akurat ta klientka go wybrała ![]() ![]()
#3263 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiam sie nad tym, jak ja bym zareagowala i pomyslalam, ze jesli bylabym pewna, ze to sprawka ktoregos z tych znajomych, zapytalabym kolezanki, tej ktora lepiej znam: Czy i jesli tak, to dlaczego pozyczyla sobie moj tusz, bez pytania? Przeciez widziala, ze jest nowy- i jak ja teraz bede go uzywala. Na podstawie jej reakcji na tak postawiony problem, moznaby sie wiele dowiedziec. Wiem, ze to bardzo ryzykowne posuniecie, jesli okazaloby sie, ze to akurat nie ona ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-12-01 o 21:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak nic nie powiesz to bedzie cie dreczylo zapewne ze znajomi ktorym sie ufa, zaprasza do domu itd- takie numery wywijaja. i jak tu ludziom ufac... moze niespodziewanie odwiedzic obie pary i zapuscic looka czy gdzies twoj tusz sie nie znajdzie na widoku...pod pretekstem zwiedzania mieszkania czy cos... a potem niewinnie zapytac- co sadzisz o tym tuszu, bo nie mialam okazji wyprobowac? a wtedy sprawczyni powinna sie zarumienic, zlapac za serce i pasc na ziemie razona gromem...oj wyobraznia mnie poniosla chyba... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3266 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3267 | |||
BAN stały
|
Do tej pory nie narzekałem. Ale od trzech tygodni czekania już tak
![]() Cytat:
![]() Oczywiście, gdy sam jadę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Okropna sprawa ![]() Ale koleżankę z LO podejrzewałbym w mniejszym stopniu, tak sobie myślę ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3268 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3269 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Kurcze Magda ![]() Wspolczuje sytuacji ,oj mialabym klopot jak to zalatwic . Urwanie kontaktu nie rozwiaze problemu a Ty wciaz bedziesz myslala kto to? ![]()
![]() |
#3270 | ||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aha, Katt właśnie dostałam potwierdzenie, że Opium wysłane ![]() Czy wiesz już kiedy będziecie w Polandii ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:42.