|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 |
AGA :)
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
kodulino ze względu iż wczoraj zarwałaś noc i dzielnie oglądnęłaś ze mną film
![]() przezywcięzyłaś trudny dnia dziejszego dzielnie, mimoże z lejącym nosem ![]() zwalniam Cię dziś od brykania ![]() idz się kokosić !! ![]() w tv nic chyba nie ma, oprócz seksu na comedy central ![]() Ja jutro mam na 9.45 więc się muszę wykokosić koło 8 :/
![]() |
#4202 |
Zakorzenienie
|
![]() nie no kokochy mnie rozwaliły ![]() ![]() ![]() ja mam tylko 1,1 i polsat ![]() ![]() dobranoc koziołki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4203 |
Raczkowanie
|
Dżem dobry! Poddaje się za dużo tych postów i niestety muszę zaopatrzyć się w okulary bo już jestem ślepa......
Zabieram się za sprawko... Miłego wieczoru życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4204 |
|
![]() |
#4205 | |
|
Cytat:
![]() inaczej bym nie podołała. Generalnie powinnam nosić cały czas, ale wkurza mnie, że np kiedy pada nic nie widzę, alb ogdy zimą wchodzę do busa/sklepu parują, no i czasem giglają mnie nos ![]() więc zakładam na zajęciach jak patrze na tablicy, na kolokwiach, kiedy ściągam, żeby sobie powiększyć zasięg i do kompa ![]() i czasami bola mnie oczy albo się męczą to tez noszę. Spraw sobie jak czujesz że potrzebujesz, żeby Ci oczka nie siadły
![]() ![]() |
![]() |
#4206 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz się zastanawiam na co je wydać ![]() Kalendarz oczywiście biało-czarny ![]() ![]() A pierniczki to takie same co Wam już tu wklejałam w zeszłym roku ![]() Cytat:
![]() Dobranoc ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurcze to ja nie mam dziś co oglądać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4207 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Pewnie, wszystkie grzeczne Koziołki już śpią ![]() ![]()
#4208 |
Zakorzenienie
|
No to mamy problem, bo najbardziej niegrzeczna jest kode, a ona poszła już spać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4209 | |
|
Cytat:
! ![]() tyle że ja grzeczna... ![]() puchatko nie no to taki żarcik... ![]() ![]() btw, sas night impression od 5 grudnia bedzie za 18 zł - promo. ale i tak podniesli cene bo widze ze regularna to 22 zł a zawsze kupowałam za 20zł puchatko jak sprawują się lakiery SH? teraz są w promo w naturze za 13 zł. i się zastanawiam czy zakupić. Pojawił się też jakiś nowy podkład minelarny w pudrze z rimmela. ma któraś? bo tak się zastanawiam, kosztuje 25 zł więc jest sporo tanszy od loreala, ale nie wiem jak działa :/ a ani jedna ai druga firma nie jest jakos specjalnie moja ulubiona... heh
![]() ![]() |
![]() |
#4210 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym to GRZECZNE DZIEWCZYNKI IDĄ DO NIEBA, NIEGRZECZNE NIEBO MAJĄ NA ZIEMI ![]() I w ogóle to grzeczne dziewczynki już śpią ![]() Łobuziary jedne ![]() Cytat:
![]() ![]() Kupiłam sobie dziś w rossmanie krem Mało Kakowe z Ziaji za 2.99 bodajże jest. Posmarowałam się i stwierdzam, że jest boski !!! Kupiłam też dziś 10 szt. kartek świątcznych za 6.99 razem z kopertami są ![]() ![]()
Przygody dwóch labradorów - czarnego Rico i biszkoptowej Heleny ![]() Będzie im miło za odwiedziny ![]() ![]() ![]() Edytowane przez saslycek Czas edycji: 2008-12-01 o 22:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4211 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() Puszku chce pierniczka ![]() ![]() ![]() Koduś biedactwo mam nadzieje ze dzis sie wyspisz. Pociag to Shinkansen ![]() ![]() Yovi nie wiem co Ci napisac ![]() Sasik bardzo fajna spodniczka ![]() Agniesiu napewno wyjdziesz dobrze ![]() Aguś ![]() Susanno i nie napisalas czemu masz dola a ja czekalam ![]() Blush ![]() Madzie tez widzialam ale szybko uciekla ![]() Wrzucam pare fotek z wczorajszego wieczornego spaceru: swiatynie sekty byddyjskiej, wczorajsze piwo ![]() ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-01 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4212 | |
|
Cytat:
spodobały mi się bo ładnie pachną, długo się utrzymują i są tanie ![]() ja chba też już znikam. niestety jutro koło 8 trzeba wstać :/ bądźcie grzeczne ![]() dobranoc ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yhhhh te poranne wstawanie ![]() ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#4214 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co mi się w nich podoba to ich kolorystyka ![]() A ze swoich jestem zadowolona, ale muszę przyznać, że stosuję je razem z utwardzaczem, ponieważ tak mi jest wygodniej jak lakier trzyma mi się na paznokciach minimum 4 dni ![]() Nie mam natomiast pojęcia jakby to z nimi było, gdyby się je stosowało same... Ewentualnie tak ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A pierniczek już do Ciebie leci ![]() Co za sekty nam tu wklejasz łobuziaku Ty ![]() Ehhh jak to dobrze mieć jutro wolne ![]() To i ja idę co tu będę sama siedzięć ![]() Dobranoc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4215 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny sorry ale nie chce mi się pisać o moim dole. Nic to nie zmieni. Jest mi tylko smutno. Ale to nic nowego.
Na pocieszenie dodam tylko, że dziś wreszcie po 2,5 miesiącach czekania otrzymaliśmy pozytywną decyzję z Urzędu Miasta o warunkach zabudowy więc architekt może spokojnie zacząć robić projekt domu - do remontu. No i tyle. I kupiłam przyszłej teściowej pierwszą część prezentu. Tak się składa że w Wigilię ma też imieniny ![]() A sobie kupiłam rękawiczki z czerwonej skórki, tanie były. Teraz przydałby się ciemny płaszcz. Aha i rajstopki przyszły - są fajowe! Dokupiłam jeszcze 2 pary bo pasują idealnie. A teraz znikam. Dobranoc all, do jutra. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam cala serie kakaowa Ziaji i polecam ja na zimowe dni i wieczory... boski zapach.... super dzialanie... ![]() ![]()
![]() |
#4217 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Yoviś a jak z Tż? Dobra, a teraz to już naprawdę dobranoc bo nie wstane do szkoły ![]() ![]()
Przygody dwóch labradorów - czarnego Rico i biszkoptowej Heleny ![]() Będzie im miło za odwiedziny ![]() ![]() ![]() Edytowane przez saslycek Czas edycji: 2008-12-01 o 22:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4218 |
Zakorzenienie
|
uciekam spac...
mozdzek mi sie przegrzal od nadmiaru wiedzy ![]() slodkich snow koziolki... dobranoc ![]()
#4219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4220 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale fajny problem tak się zastanawiać na co wydać ![]() właśnie widzę Sas ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() puchatko! ![]() jaaaa? niegrzeczna? ![]() e tam przesadzasz ![]() jak już coś to tylko w waszym towarzystwie ![]() ![]() tak tak wybaczamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zdam relację ![]() wyspałam się ![]() i katar mam mniejszy ![]() za to nie mogę się całować z mężem bo wyskoczyła mi opryszczka wargowa ![]() ![]() Cytat:
![]() Madzia? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() prawidłowo spędzona przerwa ![]() ![]() Dzień dobry ![]() Dzisiaj mam siły do brykania ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4221 |
Zakorzenienie
|
A mnie cos choroba bieze
![]() Dzis zwiedzalismy intensywnie swiatynie. Na zdjeciu ja i ogrod kamienny zen. Czuje sie tak jak wygladam. ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-02 o 07:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4222 | |
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tylko w naszym towarzystwie, jaaaaaaassssssssssssne. A kto to wklejał fotke jak Koduś lezy na jakieś trawie/sianie i chyba po % ![]() ![]() Ja znam jeszcze wersje : Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi. Różne sa tego wersje ![]() Ależ mi się nie chciało wstać ![]() Archi ![]() ![]() Ps: To Ty się tak ładnie patrzysz w obiektyw? :P
Przygody dwóch labradorów - czarnego Rico i biszkoptowej Heleny ![]() Będzie im miło za odwiedziny ![]() ![]() ![]() Edytowane przez saslycek Czas edycji: 2008-12-02 o 07:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4223 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszę przeszukać PW do linka na picasso ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() edit: widzę lekki uśmiech ![]() Sas ..kode w trawie leżała bo się opalała ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-02 o 07:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4224 |
Zakorzenienie
|
Kode zaraz Ci wysle tylko zrobie sobie herbaty. Sas no to ja
![]() ![]() ![]() Te kamienie to wg tej sekty dusze dzieci ktore umarly, matki aby muc oplakiwac ich smierc moga dostac taka figurke i ja ubrac. Na swieto zmarlych przynosza jedzenie do swiatyni. I jedza na grobach swych dzieci (obok jest cmentarz).Aha i sekta buddyjska to cos jakby odlam buddyzmu nie sekta taka jak my to rozumiemy ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-02 o 07:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4225 | |
Zakorzenienie
|
w domu mam link dodany do ulubionych
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wyobraziłam sobie u nas tłumy ludzi jedzących na grobach w dniu wszystkich świętych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak tutaj jest ![]() Jest tez ciekawy zwyczaj wbijania paleczek w jedzenie , to znaczy ze reszta posilku jest dla zmarlych i wtedy np w restauracji nie powinni tego wyrzucac tylko zaniesc na cmentarz. W Polsce tez mamy podobny zwyczaj tzn w Krakowie(moze gdzie indziej tez tego nie wiem ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-02 o 07:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pięknie wyglądasz, na co Ty marudzisz? ![]() Nie usuwaj fotki, bo ban za to grozi... a wierz mi nie chcesz być od nas odeseparowana na ok.2 tyg ![]() Koduś w ubraniach i z szerokiem uśmiechem na twarzy? ![]()
Przygody dwóch labradorów - czarnego Rico i biszkoptowej Heleny ![]() Będzie im miło za odwiedziny ![]() ![]() ![]() Edytowane przez saslycek Czas edycji: 2008-12-02 o 07:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4229 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() to jest horror ![]() Ja jestem od was uzależniona ![]() ja widzę ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ani mi się waż ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz do szkoły trzeba ![]() ![]()
Przygody dwóch labradorów - czarnego Rico i biszkoptowej Heleny ![]() Będzie im miło za odwiedziny ![]() ![]() ![]() Edytowane przez saslycek Czas edycji: 2008-12-02 o 08:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.