|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
mój zły na pewno nie będzie...ucieszy się nawet very ale zaraz się zacznie przez to, że przyjechałaś to ja się nie pouczyłem
No a że to jest bardzo ambitna bestiaa no to jednak trzeba odpuścić... szczególnie, że moja mgr jest w powijakach |
|
|
|
#4772 |
|
Rozeznanie
|
oki ja lece na śniadano i oko podmaowac jeszcze musze
Miłego dzionka
|
|
|
|
#4773 |
|
Wtajemniczenie
|
he he to tak samo jak mój... cieszy się jak dziecko
(ale jestem skromna )Angluka smacznego w takim razie
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
ja już wysuszyłam i wyprostowałam włosy-matko wszystko robię przed kompem
jestem uzależniona
|
#4776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja teżod godziny zbieram sie do gimnastyki i nic.. wciąz tylko komp i wizaz ![]() a najbardziej denerwuje mnie to , że na stronębip-u urzędu miasta nie mogę się połączyć bo kurna coś się psuje i trza czekać........
|
|
|
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() moj TZcik nie uczy sie w czasie ktory moglby poswiecic mi uczy sie zazwyczaj nocami albo jak ja nie mam dla niego czasu, bo np. jestem na uczelni![]() a wczoraj przyjechal do mnie po pracy z bukietem kwiatów i z okazji imienin porwal mnie na kolacje do restauracji a tam jeszcze dostalam dluga roze ![]() dzis mam nadzieje uda mi sie dokonczyc pare projektow, bo na uczelnie dopiero na 18 jade. |
|
|
|
#4778 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tylko chodzę w pokręconej szopce buuuuuupróbuje się tego oduczyć i narazie mi się udaję ale przez to otoczenie straszę tylko ![]() oj tak Kubusewa ma świętą racje co tu zrobić jak my takie fajne jesteśmy ![]() Cytat:
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie lubię swoich włosów i dlatego prostuję
własnie muszę iśc przed świętami do fryzjera pocieniowac włoski z przodu
|
#4781 |
|
Raczkowanie
|
a ja przywitam się z Wami i dołącze do wątku jako kolejna panna młoda na 2010
Zaręczyliśy się w październiku w moje 19ste urodziny a teraz oficjalnie wszystko załatwiamy dziś jedziemy podpisywać wstępną umowę z salą bankietową i z orkiestrą Tak śledziłam czasami ten wątek i zauwazyłam ze duza część z was ma juuuz wszystko pozałatwiane... mieliśmy rezerwować wszystko dopiero w marcu ale postanowiliśmy wziąść sie wczesniej do roboty, zeby później sie nie marwić, że terminy pozajmowane ![]() pozdrawiam wszystkie panny młode
|
|
|
|
#4782 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam tak mnie Wasze forum zaciekawiło ze az musiałam napisać
Również należe do szczęsliwych 2010 Pozdrawiam wszystkie Panny Młode Z checia bedę tu czesto teraz zaglądała
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie nowe PM 2010
Miło, że jest nas coraz więcej ![]() Hej o ile dobrze widzę to jozia też ma 19 lat.. joziu sama widzisz,ze to normalne, że ludize w Waszym wieku się zaręczają.. no to teraz odważnie postępować
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-12-02 o 10:10 |
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4786 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też swoich nie lubię, ale postanowiłam jakiś czas dać im odpcząc od prostownicy a moje włosy mają jeszcze skłonność do lekkiego kręcenia (to po tacie mam
) to juz w ogóle no ale muszę się jakos przyzwyczaić ale za 3 tygodnie idę do fryzjera zafarbować włoski to wtedy na pewno tez sobie je wyprostuje ![]() oooo jak fajnie witamy nastepne Szczęśliwe PM 2010 zapraszamy do klikania
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2008-12-02 o 10:11 |
|
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
witamy wszystkie now epanny młode
po nowym roku to tu wysyp na pewno nastąpi po świętach i sylwestrze![]() ja już po kolokwium wszystko napisałam i teraz trzymajcie kciuki żeby to wszystko okazało się dobrze ![]() co do włosków to jak miałam krótsze to je prostowałam bo mam kręcone naturalnie ale teraz zainwestowałam w piankę do włosów kręconych i w serum na koncowki i odżywke na zmiane z maska po kazdym myciu nakładam i tak mi sie ładnie zregenerowały, przestały puszyc okrutnie tylko zrobiły się mięciutkie i ladnie się same kręcą wiec prostownica leży nieużywana i zamierzam tak do ślubu bo uwielbiam miec lśniące loki![]() Kasiulka nie martw się tym że ci przeszła ochota na wesele bo przeciez nie musimy miec checi jego organizowania przez 24 godziny na dobe. czekaj sobie spokojnie na styczen i olej wszystkich co ci źle mówią.. idź dziś do rossmana i kup sobie maseczkę do twarzy za 2zł i juz ci sie humor poprawi fajna jest żelowa nawilżająca z lirene albo jakaś z AA
|
#4788 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
a w ogóle to wysłałam maila do fotografa jednego wczoraj i dzisiaj dostałam odpowiedź i troszkę mi ulżyło bo pan mówi że na 2010 jeszcze ludzie nie zamawiają, mowi ze teraz mu ludzie zamawiają na październik 2009 ale sierpien to bardzo oblegany miesiąc więc to też trzeba bedzie wziąć pod uwagę. no to odetchnęłam troche bo balam się że muszę zamawiać go JUŻ a tak jeszcze spokojnie mogę sobie poczekac aż mi sie sesja zimowa skonczy i wtedy sie zająć przygotowaniami
ceny są takie ze za jedno zdjecie formatu 15 na 21 chyba placi sie 15zł w 2009 roku ale są minimalne ilośći zdjec ktore trzeba wziąć z kazdej częsci czyli przygotowan, ślubu w Kościele, weselu i plenerze. Myślałam że będzie gorzej bo dziewczyny w wątku lubelskie panny młode napisaly ze full zestaw 3000 kosztuje no a jak dla mnie to by była juz przesada ![]() ufffffffffffff
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
dobra ja sapadam do TZ-a i idziemy na seminarkę proszę mi tutaj duzo nie nskrobac przez te 2 godziny
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zeby byl;o zabawniej jeden pan video tez tak zaspiewal 3,5 za full opcje |
|
|
|
|
#4793 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja się ciągle nad tym fotografem zastanawiam i juz sama nie wiem
u mnie w jednym z punktów krzyczą sobie coś ok. 3000 a dla mnie to jest strasznie dużo pieniędzy żeby wydać na zdjęcia.. nie wiem jakaś sknera sie zrobiłam ale kurczę nie chce prosić o wszystko rodziców póki co wszystkie zaliczki płacimy sami i chciałabym jakos pomóc rodzicomo bo sam koszt wesela to jest mnóstwo pieniedzy przecież... a gdzie jeszcze sukienka te wszystkie dodatki ehhhh...
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie też nie chcę rodziców naciągać na takie full koszty bo 3 czy 3,5 tysiąca za zdjęcia to dla mnie za drogo tak jak 5 tysiecy za sukienke... pytałam wczoraj tżta czy wie ile kosztuje fotograf hehe i wiecie co odpowiedział???????? "no chyba nie więcej niż 500zł co???"... no to go oświeciłam troszkę... powiedział żebym nic się nie martwiła ale zastanawiam się w jakiej kwestii będę musiała go jeszcze oświecić
faceci są naprawdę nieświadomi niektorych rzeczy!!!
|
#4795 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bedzie to dla nas najszczęsliwszy dzień
|
|
#4796 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
500 zł to fotograf bierze chyba za paliwo które zużyje na dojazd no bo coś na te ponad 3000 musi się składać![]() o kolejne sierpniowe PM niezwykle popularny ten miesiąc a tak na marginesie to ciekwe Tancerko czy ktoś do naszego trio jeszcze dołączy
|
|
#4797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 tyś za fotografa to bardoz duzo ja za te pieniadze spodziewala sie proawdziwie profesjonalnej sesji a nie tylko pstrykkniecia kilku fotek 3 tys to na prawdę bardzo duzo Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-12-02 o 11:02 |
|
|
|
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(niekotrzy juz do 6 tys dobijaja...)i na targach jak bylismy to jeden facet tez sobie za film krzyknal ponad 3 tys ![]() ja jednak uwazam, ze niekoniecznie za cena idzie jakosc i wybralam zloty srodek: niezbyt wysokie ceny i to co mi sie podoba ![]() wez go na targi slubne to sie oswieci moj juz doskonale wie ile co kosztuje
|
|
|
|
|
#4799 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czytałam niedawno artykuł, ze koszt przeważnie waha się pomiędzy 3-10tys. zł i dużo zalezy od renomy agencji i tego co chcecie. Jest chyba jakieś zrzeszenie takich agencji(czyli zawsze jakaś pewność za co płacisz,bo są w nim "niby" wybrane najlepsze agencje) także powinnaś to zneleżć bez problemu w internecie . Jeśli macie kase to fajny pomysł lecz ja bym wolała te pieniądze wydac na coś innego i mimo, iż organizacja nie jest łatwa zapewne zrobić wszystko mniej wiecej w swoim zakresie
|
|
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć "stare" i nowe PM
![]() Coraz więcej nas tu, ciekawe tylko czy nowe Dziewczyny będą z Nami pisały czy aby raz i dość ![]() Ja mam dziś na 17.30 na uczelnie bo mi 3 zajęcia wypadły więc odpuszczam sobie sminarium i jadę dopiero na popoludnie powinnam coś porobić pożytecznego, albo posiedzieć przy mgr albo kartki zrobić ale póki co pije pośniadankową kawusie ![]() A za już nie całe 3 tygodnie będzie moje Maleństwo Ukochane w polsce Boże...........jak ja się za nim stęsknilam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.

Miłego dzionka
)
jestem uzależniona