|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2008 ;)))) część II - rozpakowywanie ;) !!!
Bardzo dziekujemy za mile przyjecia i gratuacje, na pewno zjawimy sie na odchowalni.
A oto Rose Amelia we wlasnej osobie...
I don't excercise. If God had wanted me to bend over, he would have put diamonds on the floor. ![]() Edytowane przez Kbaga Czas edycji: 2008-11-30 o 13:06 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Zadomowienie
|
paula, kbaga - buziaki dla Waszych malenstw
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2193 |
Zakorzenienie
|
Kbaga,Witam i gratuluję cudnej córeczki
![]() Wklejam wam obiecane zdjęcia mojego ciotecznego siostrzeńca urodzonego 11 listopada.Jest PRZE-CU-DNY!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Widzę, że niedzielny ruch na wizażu jak zwykle znikomy.Ciekawe,czy teraz znów będziemy czekac do przyszłego weekendu na następne rozpakunki???W tygodniu jakos Dziewczynom nie chce się brac do roboty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2194 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Raczkowanie
|
Kbaga Twoja córeczka jest śliczna!!!!
Xandra, a Twój siostrzeniec to mega przystojniak!!! Rzeczywiście dziś pustki na forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Zadomowienie
|
Witam w piękny grudniowy poranek.
![]() My nadal 2w1 i oznak porodu brak. Wczoraj odkryłam, że na brzuszku pojawiły mi sie rozstępy ![]() Kbaga - śliczna córeczka Xandra - jaki słodki chłopaczek. A co z egzaminem na prawko?? Masz już termin?? Tola koniecznie odezwij się po wizycie. Moze lekarz coś ci tam rozusza ![]() Edytko - a kiedy ty masz w końcu tą cesarkę?? Jutro czy w czwartek?? A to dla nas oczekujących (siebie też wliczam) ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() http://www.allegro.pl/item488525029_...ny_gratis.html http://www.allegro.pl/item488530762_...py_gratis.html Zapytam się jeszcze położnej, co ona myśli na ten temat. A co do wizyty, to jestem mega ciekawa, co dziś usłyszę od tego mojego wspaniałęgo lekarza, który wmawiał mi usilnie, że mogę zapomnieć o grudniowym dziecku... ![]()
![]() |
#2198 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki. Melduję sie po powrocie do domku. Wczoraj nas wypisali ale za dużo emocji było, żeby cokolwiek pisać
![]() Widzę, że wzięłyście się do roboty - tak trzymać. Gratulacje dla wszystkich nowych mamusiek. Jak będę miała więcej czsu to sobie poczytam i popiszę. Teraz musze dojść do ładu ze sobą, domem i ogólnie ![]() ![]() Także pozdrawiam Was serdecznie i dziękujemy z Mateuszkiem za wszystkie gratulacje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Zakorzenienie
|
Gosiaczek,witaj z powrotem
![]() ![]() Salomea,ech to moje prawko, miał byc termin po znajomości,a tu czekam i nic nie wiem-czy jutro,czy w ogóle w tym tygodniu?? ![]() ![]() Ja dziś wyjątkowo wcześnie, bo na pobraniu krewki byłam-ciekawe,czy to ostatnie?? Wczoraj miałam mega depresyjny dzień-złośc, smutek, płacz, a w konsekwencji dziś od tego pęka mi głowa.Pierdykam wszystko i nic dzisiaj nie robię. |
![]() ![]() |
![]() |
#2200 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
kbaga dzidzia cudeńko !! pojawiajcie sie częściej
![]() xandra leń sie i le wlezie i zbieraj siły ![]() ![]() tola i salomea już nie długo ![]() ![]() o i bym zapomniala JaGaaa i aniak2888 meldowały mi się rano z porodówek (tej pierwszej o 6 rano wody odeszły) więc wysyłamy im dużo sił bo wywygląda na to ze dziś dwa nowe dzidziusie się pojawią ![]() ![]() ja sie w końcu wyspałam.. moja córka postanowiła jednak po paaru nie przespanych nocach wrócić do spania i spałiśmy 5 h i potem 2 razy po 2,5 ![]() to chyba prezent z okazji jej 4 tygodni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Raczkowanie
|
Gosiaczek witamy z powrotem
![]() Xandra nie stresuj się tym prawkiem, żebyś sobie nie zaszkodziła! Scorpionec wszystkiego najlepszego dla Igi z okazji miesięcznicy ![]() ![]() ![]() Tola daj znać po wizycie co Ci ten Twój lekarz powiedział. Czasami Ci lekarze tak gadaja, że urodzi się wcześniej, a co do czego to chodzi się z brzuszkiem nawet 10 dni po terminie ![]() ![]() A ja dziś miałam mega ciężką noc. Nie spałam do 6 rano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2202 |
Raczkowanie
|
Witam, juz sie usprawiedliwiam, najpierw mamie skoczylo cisnienie i nie chcieli nas wypisac potem malutka dopadla zoltaczka i naswietlail ja lampami wiec szpital opuscilysmy dopiero we srode.
Dziekujemy za gratulacje, bedziemy wpadac czesciej. Milego dnia.
#2203 |
Zadomowienie
|
Tola zostałyśmy same na placu boju
![]() ![]() Jagaa i aniak2888- ![]() Edytko - ale ci zazdroszczę, że w środę będziesz miec córcię w ramionach. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Rozeznanie
|
Paula, Śnieżynka, Kbaga wielkie gratulacje dla Was kochane
![]() Jagaa i aniak2888 trzymam mocno kciuki ![]() Śliczne dzieciaczki dziewczynki Ja dziś miałam spotkanie z położną która będzie przyjmowała mój poród. Bardzo miła babeczka, wyjaśniła mi wszystko dokładanie, powiedziała co brać do szpitala a co jest zupełnie zbędne. I np mam nie brać żadnych kosmetyków dla malej tylko zwykłe szare mydło. Ogólnie rzecz biorąc już teraz wogóle się nie denerwuje. Za to wszyscy dookoła mnie popadają w lekką panikę ![]() Gosiaczek witaj z powrotem ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2207 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
aniak2888, Jagaaa trzymam mocno kciuki!!! Ale fajnie, dziś będą kolejne dwa dzidziusie!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki! dzisiaj wróciłam z Igorkiem do domku! jest cudowny ja jeszcze ledwo żywa więc nawet nie dałam rady przeczytać co nakrobałyście i kto się rozpakował! poród był straszny ponad 19 godzin także lepiej nie opisywać...najważniejsze że jesteśmy w domku
|
![]() ![]() |
![]() |
#2209 |
Raczkowanie
|
Paula Igorek jest śliczny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2210 |
Zakorzenienie
|
Paula piękny Synuś
![]() Mam nadzieję, że napiszesz coś o opiece w szpitalu, bo w końcu też tam niedługo zawitam. Odpoczywajcie sobie, bo w końcu się wymęczyliście oboje.
#2211 |
Zakorzenienie
|
paula! Śliczny synek!
Co do mojej wizyty, cytuję: "Co Pani tu robi? Jeszcze Pani nie urodziła? No niemożliwe!" Generalnie mam 1,5 cm w porywach do 2 cm rozwarcia, więc jak stwierdził nawet dziś w nocy mogę pojechać do szpitala. Już mu jakoś nie wierzę... Jak nie urodzę do pt, to mam się stawić w szpitalu. Więcej mi się nie chce już pisać, bo i tak będzie co ma być...
#2212 |
Raczkowanie
|
Paula Szyszka!!!Witajcie kochani
![]() ![]() ![]() Igorek prześliczny, jeszcze raz gratuluję!!! Biedna namęczyłaś się tyle co ja (18 godzin-dlatego nie chciałam opisywać porodu..), więc znam ten ból, no ale najważniejsze, że już po wszystkim i jesteście zdrowi i szczęśliwi w domku ![]() Życzę duuuuuuuuuużo zdrówka dla maleństwa i jego mamusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Rozeznanie
|
Paula witaj ze swoim ślicznym maleństwem
![]() ![]() ![]() Przedstawiam Wam naszego Synka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2214 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Paula, cudne Twoje maleństwo,a gdzie fotka szczęśliwej mamy??? ![]() Gosiaczek, ta druga fota po prostu wymiata ![]() ![]() ![]() Ok, rodzinke wyprawiłam z domku i kładę się spac ![]() Jagaa i aniak2888 już pewnie tulą swoje maleństwa.Może jeszcze jakaś akcja u któres z Was sie w nocy rozkręciła??? |
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
wczoraj aniak2888 urodziła Marcinka waga 4140 urodził siepo 12h za pomocą vaccum
![]() liste poprawie jak Jagaaa się odezwie..(no i moze ktos w ncy się rozpakował ![]() gratulujemy!!! ![]() JaGaaa sie nie odzywa... ale pewnie juz po wszystkim bo wody odeszly jej wczoraj rano! Paula Igor cudeńko i taki drobniutki ![]() ![]() Ja bym byla za opisami porodów bo ciekawi mnie jak można pozwolić kobiecie tak dlugo się męczyć?? widze ze ja z moimi 4.5 h to był sprint.. szacun dla was dziewczynki bo ja tyle godzin bym nie dala rady i albo b mi jakoś pomogli albo bym kogoś zamordowała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki gratlulacje wielgachne dla wszytkich rozpakowanych i ich maluszków
![]() i dziękujemy razem z Igorkiem za wspaniałe komentarze na jego temat! Gosiaczek1211 piękny synuś przepraszam że znowu tak na chwilunię ale nie dość że dupka mnie boli i nie mge jeszcze siadać to malutki zaraz będzie chciał jeść!Jest bardzo kochany! taki mały przytulaczek a jego ulbione zajęcie to ssanie cycusia cały czas chce ssać ![]() ![]() scorpionec ale mały duże je więc szybko dorówna swojej wybrane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Raczkowanie
|
Cześć mamusie i Wasze sliczności
![]() Gosiaczek synek cudny ![]() ![]() Tola nie martw się, już niebawem i Ty będziesz tulić swoje maleństwo. A Ci lekarze to czasami takie durnoty gadajA że hej! aniak288 mega gratulacje ![]() ![]() Paula dobrze, że Ci mąż pomaga. Ja znam takich chłopów co nawet na ręce nie chca brac swoich dzieci ![]() A ja mam dziś ostatnie podrygi z moim brzuszkiem ![]() ![]() ![]() ![]() Tola skoro Tobie lekarz powiedział, że w każdej chwili możesz urodzić, to chyba nie bedę Ci pisała sms'a. Może i Ty w tym czasie będziesz na porodówce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 |
Zadomowienie
|
edyta0131 trzymam bardzo mocno kciuki wszytko będzie dobrze! trzymaj się i czekamy na Ciebie!!!! iGOREK WAS POZDRAWIA
|
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anniak! Gratuluję Marcinka! A co to jest vaccum?
![]() |
#2220 |
Zadomowienie
|
Paula - Igorek - CUDO!!!!
![]() ![]() Edytko - trzymaj sie dzielnie ![]() Tola - chyba mnie zaraziłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.