Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-02, 11:03   #1171
iza240
Zadomowienie

GG do iza240
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
na te wasze oponki proponuje uraczyc sie czerowna herbata i zielona, ona oczysci wasz organizm, dzieki nim sie wypronicie no i brzusio juz badziej plaski bedzie, a jezeli tak wam zalezy na szybkim chudiecu ( nie jest to zdrowe zbytnio) ale polecam od dzisiaj rano i na kolacje wase jesc chude serki odtluszczone mleko, owoce, warzywa, miesko gotowane, gotowane na parze itp.. Powinnyscie te kilka kg zrzucic w szybkim czasie

ja juz bym dawno wazyla ze 48 kg gdyby nie moj tzt i tesciowa z ktorymi pracuje, bo my robimy obiad dla wszystkich razem i przciez dla siebie nie bede gotowala miesa specjalnie hehe, tz mi jakies cos slodkiego przy kawie o 17 wciska, a ja zawsze staram sie zjadac jogurta z owocami bananem, kiwi winogronem, no i chodze na silke...
DZIęKI ZA RADę.PRZYDADZą SIę TEż BRZUSZKI

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 11:04   #1172
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
samba gratuluję 1000 postu
dzieki nawet nie zauwazylam heheh

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
Kurcze, ja to jestem cukierkowy potwór:P albo czekoladowy odkurzacz, w kazdym razie postanowiłam wziąć się za siebie, bo z moim obżarstwem to w wieku 30 lat będę się toczyć a nie chodzić.
A poza tym, udało mi się zrobić w miarę znośne fotki mojego kompletu biżuterii ślubnej, który na gwiazdkę dostanę od rodziców. Kolczyki nie zmieściły mi się całe w kadrze ale ogólnie są identyczne jak wisiorek.A za tło robi indeks, więc sorki za brzydki efekt Jak wam się podoba?
piekne ja tez dostanę naszyjnik i kolczyki slubne na gwiazdke ale od Tżta
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 11:07   #1173
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

ile jest wazna recepta? miesiac nio nie? Bo wlasnie mi sie przypomnialo ze mam recepte na tabletki anty wystawiona 4.11, tylko kuzde dzis juz nie zdaze jej wykupic bo wlasnie robie obiad a o 13 mam autobus do pracy i musialabym isc do bankomatu bo nie mam gotowki Myslicie ze jeszcze jutro bez problemu moge wykupic te tabletki? ;/
Stary 2008-12-02, 11:07   #1174
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

A ja szukam w int kompletów ślubnych i nic ciekawego nie widzę

W końcu się doczekałam
Stary 2008-12-02, 11:10   #1175
agnusek22
Wtajemniczenie

Jupik śliczne!!!

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 11:13   #1176
Daysy85
Zakorzenienie

Samba 14 dni
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 11:15   #1177
agnusek22
Wtajemniczenie

Ja mialam kiedyś zapisywane tabsy po 2opakowania na receptę i była ważna przez 30 dni

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 11:16   #1178
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Ja tez mam porażke.brałam plastry anty i w ten dzien kiedy miałam iśc po recepte,gabinet pani doktor był zamknięty ponieważ odbierała poród.więc przerwałam kurację.do ślubu tylko prezerwatywy zostały hihi

W końcu się doczekałam
Stary 2008-12-02, 11:21   #1179
00euphoria00
Raczkowanie

GG do 00euphoria00

Ja to przez Was nie nadążę z czytaniem i ponadto popadam w depesję...chciałabym mieć takie sukinki jak Wy.

Jupik piękna biżuteria... ja bym wolała chyba kolię na szyję ale Twoj kryształki urzekają

W czoraj było mi bardzo prxykro.....Tż zaczął mnie pojeżdzać bo jestem chuda i straszni ostatnio mi się schudło. Mówił ,że mam przytyć po jestem sucha i on zacznie mnie karmić i w ogóle... A ja mu na to że nie zamierzam tyć bo się w sukienkę nie zmieszczę. potem byo jeszcze gorzej:

Jego teksty:
"uważaj bo sobie ręcę połamiesz",
"niedługo zaczniesz się ubieać w sklepach dla dzieci"

Ja wiem żeon chce dobrze i się martwi... ale mnie to zabolało bo mi dobrze ze swoją wagą, tym bardziej że jestem wysportowana i mam kondycję///
00euphoria00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 11:25   #1180
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Napisane przez 00euphoria00 Pokaż wiadomość
Ja to przez Was nie nadążę z czytaniem i ponadto popadam w depesję...chciałabym mieć takie sukinki jak Wy.

Jupik piękna biżuteria... ja bym wolała chyba kolię na szyję ale Twoj kryształki urzekają

W czoraj było mi bardzo prxykro.....Tż zaczął mnie pojeżdzać bo jestem chuda i straszni ostatnio mi się schudło. Mówił ,że mam przytyć po jestem sucha i on zacznie mnie karmić i w ogóle... A ja mu na to że nie zamierzam tyć bo się w sukienkę nie zmieszczę. potem byo jeszcze gorzej:

Jego teksty:

Ja wiem żeon chce dobrze i się martwi... ale mnie to zabolało bo mi dobrze ze swoją wagą, tym bardziej że jestem wysportowana i mam kondycję///
JEśLI Tż TAK CI MóWI TO ZAPEWNE WYGLąDASZ ZA CHUDO ALE JEśLI CI TO ODPOWIADA ODCHUDZASZ SIę?.JEśLI TAK TO NAPISZ W JAKI SPOSóB I JAK TO WYTRZYMUJESZ BO JA MAM SłOMIANY ZAPAł I REZYGNUJę PO 2 DNIACH

W końcu się doczekałam
Stary 2008-12-02, 11:31   #1181
kliwia
Zakorzenienie

Iza jeśli chcesz schudnąć do przymiarki to przejdź na zdrowe odżywianie. No i kontroluj łakomstwo, jeśli ograniczysz węglowodany (makarony, chleb mąkę itp) do stosownego minimum. Nie powinnaś mieć kłopotów ze zruceniem oponki, ale na oponkę najlepsze będą ćwiczenia. Dużo warzyw i błonnika.

euphoria nie denerwuj się przecież to nie Twoja wina, że Twój organizm tak reaguje.
Masz jakieś ciuszki?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 11:33   #1182
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Samba 14 dni

nie no z 30 to na pewno, bo zawsze bralam po 2 recepty i jedna wykupywalam od razu a z druga zwlekalam Zalatwilam z tztem ze po pracy pojdzie do apteki i wykupi ta recepte, bo boje sie ze jutro juz moze byc za pozno hehe

A ja juz zmykam do pracy Kurde coraz bardziej sie boje tam chodzic ja to mam bogata wyobraznie i ogolnie to panikara jestem Ale po ostatnich wydarzeniach z pakerosem to juz w ogole boje sie tam zostac sama na tej recepcji
Stary 2008-12-02, 11:35   #1183
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Chyba zrobię jednodniową głodówkę to pomoże oczyścić organizm

W końcu się doczekałam
Stary 2008-12-02, 11:38   #1184
jupik
Rozeznanie

Dziękuję Wam wszystkim za komplementy w imieniu mojego kompletu biżuterii
Ja co prawda chciałam mieć sznur pereł, ale mama się uparła że pereł nie mogę mieć i podstępem załatwiła sprawę ale komplet jest śliczny, więc niech jej będzie, skoro sukni nie wybierała i nawet jej nie było przy tym, to przynajmniej biżuteria będzie taka jak ona chce.
Co do recepty- jest ważna 30 dni ale na antybiotyk krócej, chyba 2 tygodnie.
A zielonej i czerwonej herbaty tak nienawidzę, że już wolę na siłownię chodzić (przy czym gimnastyki też nie znoszę A że mam platynową kartę to wszystkie bajerki mam w cenie. Jutro idę na ABT a w niedzielę idę na Tai Chi z przyjaciółką jakbym zaszła w ciążę to zajęcia dla kobiet w ciąży też mam

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 11:40   #1185
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
dziękuję wam wszystkim za komplementy w imieniu mojego kompletu biżuterii:d
ja co prawda chciałam mieć sznur pereł, ale mama się uparła że pereł nie mogę mieć i podstępem załatwiła sprawę ale komplet jest śliczny, więc niech jej będzie, skoro sukni nie wybierała i nawet jej nie było przy tym, to przynajmniej biżuteria będzie taka jak ona chce.
Co do recepty- jest ważna 30 dni ale na antybiotyk krócej, chyba 2 tygodnie.
A zielonej i czerwonej herbaty tak nienawidzę, że już wolę na siłownię chodzić (przy czym gimnastyki też nie znoszę a że mam platynową kartę to wszystkie bajerki mam w cenie. Jutro idę na abt a w niedzielę idę na tai chi z przyjaciółką:d jakbym zaszła w ciążę to zajęcia dla kobiet w ciąży też mam :d
zazdroszczę zapału do sportu

W końcu się doczekałam
Stary 2008-12-02, 11:51   #1186
Daysy85
Zakorzenienie

Jeżeli chcecie oczyścić ogranizm to ja proponuję super sprawę.
Nie je się nic tego dnia tylko pije maślankę do 2l tego dnia.
Rano to normalnie siedziałam kiedyś na kibelku z 15 minut i tak ze mnie wyleciało wszystko.
Nie jest się zbyt głodnym po niej bo ma białko , kótre zapycha,
Można pić herbatę ale bez cukru tego dnia.
Stary 2008-12-02, 11:53   #1187
jupik
Rozeznanie

Iza, to żaden zapał do sportu, ja wręcz nie cierpię wysiłku fizycznego, od połowy podstawówki nie chodzę na wf nawet ale wolę już pocierpieć kilka godzin w tygodniu i pozbyć się tego ohydnego tłuszczu na brzuchu ( nie wiem, skąd się to cholerstwo tak szybko pojawiło, zawsze miałam płaski, śliczny brzuszek bez ćwiczeń, a teraz mam bęben jak w 5 miesiącu ciąży i te straszne wałki ) i wysmuklić nogi i tyłek niż później wyglądać jak wieloryb. No i w ogóle odkąd utyłam ( a niby nadal jestem szczupła) to mam gorsze samopoczucie.

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 11:58   #1188
kliwia
Zakorzenienie

jupik przekaż koemp[lementy tez ode mnie, skleroza nie dodałam, choć myslalam zeby napisac cos o niej.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 12:07   #1189
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, ja to jestem cukierkowy potwór:P albo czekoladowy odkurzacz, w kazdym razie postanowiłam wziąć się za siebie, bo z moim obżarstwem to w wieku 30 lat będę się toczyć a nie chodzić.
A poza tym, udało mi się zrobić w miarę znośne fotki mojego kompletu biżuterii ślubnej, który na gwiazdkę dostanę od rodziców. Kolczyki nie zmieściły mi się całe w kadrze ale ogólnie są identyczne jak wisiorek.A za tło robi indeks, więc sorki za brzydki efekt Jak wam się podoba?

ładny komplet

ja zaczęłam się zdrowo odżywiać i trwało to tydzień teraz mam postanowienie zero czystej czekolady i napojów gazowanych

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
Moim problemem jest obrzeranie się wieczorem i nawet w nocy potrafię wstać i jeść
ja wieczorem jak jestem głodna jem płatki pełnoziarniste z mlekiem

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
na te wasze oponki proponuje uraczyc sie czerowna herbata i zielona, ona oczysci wasz organizm, dzieki nim sie wypronicie no i brzusio juz badziej plaski bedzie, a jezeli tak wam zalezy na szybkim chudiecu ( nie jest to zdrowe zbytnio) ale polecam od dzisiaj rano i na kolacje wase jesc chude serki odtluszczone mleko, owoce, warzywa, miesko gotowane, gotowane na parze itp.. Powinnyscie te kilka kg zrzucic w szybkim czasie

ja juz bym dawno wazyla ze 48 kg gdyby nie moj tzt i tesciowa z ktorymi pracuje, bo my robimy obiad dla wszystkich razem i przciez dla siebie nie bede gotowala miesa specjalnie hehe, tz mi jakies cos slodkiego przy kawie o 17 wciska, a ja zawsze staram sie zjadac jogurta z owocami bananem, kiwi winogronem, no i chodze na silke...

a po czerwonej herbacie nie ma się biegunki albo coś takiego??pytam bo nie wiem chyba sobie kupie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ile jest wazna recepta? miesiac nio nie? Bo wlasnie mi sie przypomnialo ze mam recepte na tabletki anty wystawiona 4.11, tylko kuzde dzis juz nie zdaze jej wykupic bo wlasnie robie obiad a o 13 mam autobus do pracy i musialabym isc do bankomatu bo nie mam gotowki Myslicie ze jeszcze jutro bez problemu moge wykupic te tabletki? ;/

30dni jest ważna

Cytat:
Ja tez mam porażke.brałam plastry anty i w ten dzien kiedy miałam iśc po recepte,gabinet pani doktor był zamknięty ponieważ odbierała poród.więc przerwałam kurację.do ślubu tylko prezerwatywy zostały hihi
ja przerwałam tabletki po pół roku ja przytyłam

Cytat:

Jego teksty:

moja bratowa wazy 48kg nic prawie nie je tak że okres ma co 2 miesiące lub wcale i twierdzi że od każdego musi coś słuchać a ja jej powiedziałam że się martwię o nią to powiedziała że sie wtrącam

Cytat:
JEśLI Tż TAK CI MóWI TO ZAPEWNE WYGLąDASZ ZA CHUDO ALE JEśLI CI TO ODPOWIADA ODCHUDZASZ SIę?.JEśLI TAK TO NAPISZ W JAKI SPOSóB I JAK TO WYTRZYMUJESZ BO JA MAM SłOMIANY ZAPAł I REZYGNUJę PO 2 DNIACH

ja nigdy nie wytrwałam w odchudzaniu

Cytat:
Iza, to żaden zapał do sportu, ja wręcz nie cierpię wysiłku fizycznego, od połowy podstawówki nie chodzę na wf nawet ale wolę już pocierpieć kilka godzin w tygodniu i pozbyć się tego ohydnego tłuszczu na brzuchu ( nie wiem, skąd się to cholerstwo tak szybko pojawiło, zawsze miałam płaski, śliczny brzuszek bez ćwiczeń, a teraz mam bęben jak w 5 miesiącu ciąży i te straszne wałki ) i wysmuklić nogi i tyłek niż później wyglądać jak wieloryb. No i w ogóle odkąd utyłam ( a niby nadal jestem szczupła) to mam gorsze samopoczucie.

ja kupiłam sobie shape z płytą z ćwiczeniami i włączyłam ja raz tylko by sprawdzić czy działa rowerek stoi u mnie w pokoju i kurz zbiera lub jako wieszak na torebki służy

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 12:08   #1190
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

teraz gotuję gołąbki dla Tż i uwierzcie mi jak jest ciezko sie powstrzymać ale wytrzymam

W końcu się doczekałam
Stary 2008-12-02, 12:11   #1191
Daysy85
Zakorzenienie

Gołąbki uwielbiam!!!!!
Z sosikiem pomidorowym !!!!! aaaaaaa muszę nakręcić mamcie to zrobi
Ale ja juz Wam chyba pisałam że my ten farsz to nie z mięsem robimy tylko z mortadelą i jest o wiele lepsze jak dla mnie... mmmmmm mam smaka!!!!
Stary 2008-12-02, 12:18   #1192
śliweńka
Zakorzenienie

moja mama wczoraj kupiła garnek do gotowania na parze i chyba wkręciła sie w zdrowe gotowanie

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2008-12-02, 12:42   #1193
agus87
Zakorzenienie

po czerwonej herbacie mozesz miec pod warunkiem, ale jesli pijesz jej powyzej 5 dziennie hehe moja znajoma tak kiedys zrobila dziennie wypijala moze z 8 szklanek no i z kibelka nie shcodzila....

ona to w ogole jest teraz patyczak bo wazy 42 kg tak sie glupia doprawila... jadla jak mysz... w ciagu calego nia byla w stanie zjesc pol skibki chleba i wypic kubusia ehh glupota nie zna granic...
Stary 2008-12-02, 12:44   #1194
00euphoria00
Raczkowanie

GG do 00euphoria00

Cytat:
Nie odchudzam się!!!!! tylko mam ostatnio sporo stresów i mało jem poza tym mam szybką przemianę materii zjem zupę to za 15 minut idę siusiu bo zupa już przeze mnie przelatuje...

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Iza jeśli chcesz schudnąć do przymiarki to przejdź na zdrowe odżywianie. No i kontroluj łakomstwo, jeśli ograniczysz węglowodany (makarony, chleb mąkę itp) do stosownego minimum. Nie powinnaś mieć kłopotów ze zruceniem oponki, ale na oponkę najlepsze będą ćwiczenia. Dużo warzyw i błonnika.

euphoria nie denerwuj się przecież to nie Twoja wina, że Twój organizm tak reaguje.
Masz jakieś ciuszki?
Idę "po towar" wieczorem jak cosik zdjęcia pamiętam o was

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość

moja bratowa wazy 48kg nic prawie nie je tak że okres ma co 2 miesiące lub wcale i twierdzi że od każdego musi coś słuchać a ja jej powiedziałam że się martwię o nią to powiedziała że sie wtrącam
Ja eaguję podbnie...tylko ja bym dała wiele żeby przytyć....zaczęłam prać nawet pigułki antykoncepcyjne głównie z tego powodu, żeby przytyć....nic odstawiłam ...nic tylko spadł mi rozmiar spodni z 36 do 34 ...fuck
00euphoria00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 12:52   #1195
baja_86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
w sumi to powinnam postawic smutna mine
miaam okropna noc- nieporozumienie z tzem i mysle, ze tym razem zgoda czy porozumienie nie przyjedzie tak latwo brakuje mi jakos sil do tego wszystkiego ...do tego jestem wyczerpana bo spalam moze z godzine...dawno sie tak fatlnie nie czulam i cos mi sie wydaje ze milosc wymyka mi sie jaks z rak ehh
nie smutaj się, pogodzicie się jesteś przemęczona, ale pomyśl o tym, że niedługo wyjeżdżacie do Polski na święta, wasze pierwsze w stanie małżeńskim i będzie piękniemyśl pozytywnie

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
Witam najwieksze wizazowe gaduly

nie wiem czy mnie przyjmiecie do siebie ja i moj tz pobieramy sie 24/10/2009.. mamy juz sporo rzeczy zalatwionych (sala, dj, bylismy w kosciele, dorozke, mam juz nawet suknie)..

jestesmy ze soba prawie 3,5 roku a zareczylismy po roku bycia ze soba. moj tz jest anglikiem i mamy synka prawie 1,5 roczku.. to tak na wstepie o nas pozniej moze cos wiecej
witaj kropko, jak sie masz? zapraszamy do rozmów

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Dzień dobry największe gaduły na świecie Widzę, że coraz więcej z Was ma suknie i wygladacie przeslicznie

Mnie dzis strasznie wkurzyl tz bo przez ostatnie 3 dni mialam 1 zmiane i musialam wstawac po 4 rano, do tego przez weekend bylo strasznie duzo gosci w hotelu, a oprocz obslugi recepcji musialam tez zajmowac sie sniadaniami, a ludzie tak zarli ze ledwo polozylam cos to juz tego nie bylo, do tego mialam tez dosc stresujaca sytuacje z pewnym "gosciem", ktory najpierw prawie wyrwal monitor z kablami - serio!! wpadlo 5 kolesi napakowanych (ja w tym czasie sprzatalam po sniadaniach, ale widzialam ze podjechali taksowka wiec ide na ta recepcje a tu koles trzyma monitor na wysokosci pol metra i sie wydziera - czubek. Dzwonie po ochronę, ale ci kolesie juz poszli na hotel. Przyszlo 3 ochroniarzy (my mamy swojego ochroniarza tylko w nocy), a jak w dzien cos sie dzieje to przychodza z hotelu obok. Wyprosili 2 kolesi i stwierdzili ze wiecej nie ma. Po chwili patrze a na monitoringu pieter ich widze wiec znow dzwonie po ochrone. Przyszli w sama pore bo akurat pakeros od monitora zjechal na dol i z morda na mnie ze on chce pokoj w tym hotelu - ja mu mowie ze nie mam wolnych pokoi (okazalo sie ze pare godzin wczesniej zameldowalam jego kuzyna z dziewczyna tyle ze tamci zachowywali sie normalnie) i on na mnie chyba z 15 minut wrzeszczal wywijajac przy tym nozyczkami a obok stalo 3 ochroniarzy i zaden nic nie powiedzial normalnie porazka!!!! Koles w koncu se poszedl a ja na nich z morda ze kuzwa chyba moga w takiej sytuacji wziac go za fraki i wyprowadzic, a oni na to: "Ale przeciez on jeszcze nic nie zrobil" no normalnie porazka Na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo ale nie wiem czy ten koles musialby wyrwac ten monitor i rzucic w nim we mnie czy co, zeby ochrona uznala ze cos sie jednak stalo?? Normalnie porazka, nie wiem za co im placa Kuzwa chyba za prowadzenie statystyk ile dziwek przyszlo w ciagu nocy ;/ A jeszcze jeden z ochrony sporzadzil notatke ze zdarzenia ze pan sie zdenerwowal bo musial dlugo czekac No czekal moze z 20 sekund!!!

No ale mialam mowic o tym ze Tż mnie wkurzyl, bo dzis mam 2 zmiane i mowilam mu ze chce sie wyspac bo jestem zmeczona po tych 3 dniach i ze bede spala do 10. A ten mi od 7.30 smsy czy juz wstalam ;/ po 3 takim smsie brzydko mu odpisalam bo mnie zdenerwowal bo na kazdego smsa sie budzilam i teraz mi zle

A za chwile musze isc do pracy

A moj Tżcik to ostatnio normalnie mnie zaskakuje. Juz pare razy stwierdzil ze czemu do tego slubu jeszcze tyle czasu jak on by chcial juz normalnie szok i ciagle o obraczkach opowiada Az mu kazalam poszukac jakiejs meskiej wersji wizazu heheh
ale akcja z tymi pakerami i ochroną, nie dziwię Ci sie wcale, że masz teraz stres i nakręcasz się, że taka akcja moze sie przytrafić jeszcze raz.
A do Tż napisz smsa,że nie chciałaś wyjasnij mu wszystko i bedize cacy

Cytat:
Moim problemem jest obrzeranie się wieczorem i nawet w nocy potrafię wstać i jeść
oj to musisz koniecznie zaprzestać takich akcji, bo to niezdrowo

Cytat:
śliczny komplet

Cytat:
przeciez zawsze mozesz sprzedać tą co masz teraz i kupić inną, na allegro wystawianych jest wiele ładnych sukienek

Cytat:
moja mama wczoraj kupiła garnek do gotowania na parze i chyba wkręciła sie w zdrowe gotowanie
ooo też chcę taki garnek,ale jakoś szkoda mi kasy, zawsze są ważniejsze wydatki
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 12:54   #1196
Rybulka
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczynki za komplementowanie mojej sukni
Cieszę się, że się podoba

Cytat:
w Rybniku zamawiałaś suknie??(...)
Suknia jest z salonu "Afrodyta" w Rybniku .

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
w sumi to powinnam postawic smutna mine
miaam okropna noc- nieporozumienie z tzem i mysle, ze tym razem zgoda czy porozumienie nie przyjedzie tak latwo brakuje mi jakos sil do tego wszystkiego ...do tego jestem wyczerpana bo spalam moze z godzine...dawno sie tak fatlnie nie czulam i cos mi sie wydaje ze milosc wymyka mi sie jaks z rak ehh
sas, dobrze będzie Skombinuj jakis miły wieczór we dwoje i pobądźcie ze sobą

Cytat:
powiedziałam TŻ że sa targi w Rybniku ślubne można sukienkę ślubną wygrać a on mi że chciałby mnie zobaczyć w sukience jak wyglądam i jeszcze powiedział bym sobie nadziei nie narobiła że ładnie będę wyglądać w niej a ja mu na to żeby się jeszcze nie zdziwił przykro mi się zrobiło co powiedział jak mnie w dniu ślubu zobaczy to mu uszy oklapną (...)
Oj, Twój TŻ poleciał ostro... Trudno nie przejmowac się takimi słowami ukochanej osoby...

Ja byłam na tych Targach, wrzuciłam kupon konkursowy. Z tego, co wiem, suknie mozna było sobie wybrać o wartości 1200 złotych. W praktyce na pewno trzeba było dopłacic do tego, bo trudno w salonie znaleźć suknię za taka cenę... Ale zawsze to 1200 złotych do przodu

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
śliweczko
a tak:

:jupi : [ url=http://www.suwaczek.pl/cache/bf342715e1.png?html ] [ COLOR="Black"][b]Do ślubu zostało.....[/B ][/COLOR ][/url ] : jupi:
:list : [B ]29.08.2009[/B ] : list:

pozamieniaj sobie pokasuj spacje przy kwadratowych nawiasach, wpisz co chcesz, i gotowe
Ja też zawsze mam z tym problem, próbowała juz setki razy! Dlatego mam taki rozlazły ten podpis

kropka241, witaj w naszym gronie

Samba, ale Ty masz przygody w pracy... Nie do pozazdroszczenia...

jupiku, piękny komplet!

Mój TŻ by ciągle cos we mnie wciskał do jedzenia... Nie mówi mi, że jestem chuda, czy coś, ale po prostu podstawia i jedzenie ciągle pod nos

Euphorio, nie martw się, jak wczoraj przymierzałam suknię, to rozmiar 36 był za duży! Normalnie też noszę 34, albo 36

Edytowane przez Rybulka
Czas edycji: 2008-12-02 o 12:57
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 12:56   #1197
śliweńka
Zakorzenienie

kupiłam sobie herbatkę czerwoną z sokiem z cytryny i piję teraz

moja bratowa (druga bratowa nie ta co dziecko drugie chce mieć bo tak przy okazji mam starszych braci bliźniaków) teraz na święta przyjeżdża i idzie do ginekologa by znów mieć okres regularnie i zapytać co się dzieje ja jej napisałam sms że to przez odchudzania bo nic nie je to się obraziła, drugi dzień po wyjściu ze szpitala po cesarce nic nie chciała jeść bo chciała szybko schudnąć i tak sie odchudzać zaczęła że pokarm tydzień miała

Rybulko gdzie ten salon dokładnie jest blisko rynku?

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2008-12-02 o 12:58
Stary 2008-12-02, 12:59   #1198
Daysy85
Zakorzenienie

Śliweńka no... niestety takie czasem bywaja kobiety, że chcą na siłe się odchudzać kosztem czegoś... ja np. też bardzo kiedys chciałam schudnac udało sie 10 i tak się bardzo ucieszyłam tym moim sukcesem , że zaczęłam się.... obżerać i waga wróciła w ciągu 2 miesięcy.
Teraz nie przeginam i od marca waga mi się utrzymuje. Schudłam 5kg.
Stary 2008-12-02, 13:02   #1199
Rybulka
Zakorzenienie

Śliweńko, salon jest naprzeciwko Placu Wolności- po drugiej stronie ulicy.
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 13:23   #1200
jaga_2001
Zakorzenienie

Hej
Widze, ze piszecie o slodyczach. Ja wam musze powiedziec, ze jak rok temu moglam non stop jesc slodycze, tak teraz zjem kawalek czegos slodkiego i mi wystarczy. Ba wczesniej obrzeralam sie czekolada a teraz na nia patrzec nie moge. Do tego nie chce mi sie jesc kotletow schabowych czy mielonych a warzywa i rybcie gotowane na parze Jakos mi sie tak odmienilo. Ciesze sie, bo widze od razu odzwierciedlenie tej zmiany na wadze
Wczoraj zjadlam cala tabliczke prawdziwej czkolady (w sensie tej, co ma 70% kakao), ale tak mnie po niej zgaga lapnela, do tego mi sie niedobrze zrobilo i juz wiecej takiej ilosci czekolady nie zjem. Zjadlam ja, bo mi sie nie chcialo nic do jedzeia robic, bo taki ze mnie leniuch. No i mialam za swoje. Dobrze mi tak.

Jutro idziemy zamawiac autko na slub

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości