Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-01, 18:58   #901
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
ja na uno sekundo!
mam dla Was grejt mesidża!!!
odnalazłam kabel di telefona sprzątając bajzel w komodzie
a co oznacza, żeeeee...

wklejam Wam foteczkę z Izulenką
aaaale superaśnie ekstra foteczka

katarzinko a ja czekam niecierpliwie na dalszy ciąg relacji W końcu jesteś naszą ostatnią PM-ką za mąż wydaną w tym roku! Nie każ nam tyle czekać!

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 19:06   #902
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
ja na uno sekundo!
a co oznacza, żeeeee...

O piekna, jak zywe naormalnie... O moze to namalowane??? . Ach Wy dziolszki....

Ale tu niemrawo ....Moj Skarb wlasnie rysuje kolejna fuche, jak to stwierdzil czas pozarabiac - na zone . A ja bierim sie za tworzenie karteczek swiatecznych.... Bo niedlugo trza bedzie je poslac w swiat. Czy ktoras ma informacje ile list do Korei moze isc
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 19:08   #903
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Kasienka a tego zdjęcia nie obrobiłaś:P
Oż ty małpiatko.

Panny tylko od Was zalezy czy bedzie grupowa fotka
Zbierajcie grosiki na Kutno
Ps. mam już ciepło. Wody jeszcze nie ale grunt zze coraz przyjemniej jest
Stary 2008-12-01, 19:08   #904
LilStar
Wtajemniczenie

hej Misiak i-Pysiaki

wróciłam od Męża padnięta ale melduję ze mieszkanko lśni i czeka na meble
dzwonili dzisiaj z BRW że jest nasza kuchnia do odbiorutakże w środę odbiór i skręcankojeszcze tylko czekamy na sypialnię-dzwoniłam dzisiaj do salonu-jutro ma być dostawamoże przyjdą mebelki-zaraz zamawiam materac i dywanpralkę zmywarkę. zostaną dodatki. wysłałam zapytanie na roletki drewniane-mają przysłać mi wycenę akże jestem dobrej myśli.
tylko coraz cięzej będzie mi wyjeżdzać z naszego gniazdka
jeszcze zamówiłam dzisiaj firanki do sypialniposzukuję czarnej lub szarej pościeli i takijeżwe narzuty na łóżkojakby Któraś widziała gdzieś to dajcie znać

Kasieńko cudaczkowe to zdjątkomam nadzieję że wkrótce uda nam się zrobić takie grupowe fociaki

Izuś-kciuki za Wasze manewry remontowedalej trzymam.

Dagmarko moja toż to szok co się wyprawianajważniejs ze że Brat jest w domu.głęboko wierzę że teraz może być tylko lepiej.

Dzastuniau mężusia było super extra cudaśkowo

Katarzinko czekam na relejszyn

wiinii dziekuję

Martuśmyślę o Tobie

buziaczki dla Wszystkich moich Ulubionych PM
Stary 2008-12-01, 21:15   #905
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Wrocilam.... i normalnie doszlam do wniosku, ze jesli wciaz bede chodzic po Warszawie tylko na rozmowy w sprawie pracy to przy kolejnym takim spotkaniu powiem, ze aktualnie moim hobby jest chodzenie na spotkania w sprawie pracy i zrobie tak albo jesli ktos mnie zapyta dlaczego odpowiedzialam na oferte to stwierdze, ze doszlam do wniosku ze panstwo i tak mnie nie zatrudnia a w tej czesci Warszawy jeszcze nie bylam . A najlepsze jest to jak dzwonia, niby sie przedstawiaja skad (ale ja nigdy nie slysze) zapraszaja na rozmowe a ja w polowie spotkania dopiero orientuje sie co to za firma . Hhihiihih, tak to jest jak Cv wysyla sie hurtowo

Cytat:
Dojechalismy w piatek do Walbrzycha kolo 22 i szok... Moj brat w gipsie od pasa do kolan. Blady jak sciana, z rozwalona i opuchnieta warga, mialam wrazenie ze stracil przednie zeby.W pozycji lezacej bez mozliwosci normalnego samodzielnego poruszania sie.
A potem calonocna zadyma bo chcial sciagnac z siebie gips, mama mu tlumaczyla, ja mu tlumaczylam,a ten swoje "dajcie nozyczki i dajcie nozyczki". Nawet troche go podarl. Nie mogl zanalezc sobie miejsca.
W zwiazku z powyzszym dalismy sobie spokoj i na andrzejki nie poszlismy posiedzielismy z nim i z mama, obejrzelismy film, przyszedl brata najlepszy kumpel, chlopcy wypili piwo, nie mielismy natchnienia na imprezowanie. Ale mowie wam serce sie krajalo....
A najlepsze jest to ze nikt nie uprzedzil w jakim stanie mego brata wypisza ze szpitala. Dobrze ze mama pojechala z tym kumplem do szpitala, a on ma auto kombi. Wyciagneli tylne siedzenia bo inaczej by sie nie zmiescil z tym gipsem w pozycji lezacej. U nas pod domem zima i totalny lod, musieli podlozyc pod kola auta kamienie aby z gorki nie zjechalo. (Bo nasz dom na sporej gorce stoi). Do tego zawolali jeszcze jednego kumpla, polecieli i zalatwili deske od GOPRowcow i jna tej desce wniesli go do domu. A wyobrazcie sobie jakby mama pojechala po niego autopusem.... zero wyobrazni!!!!
komentarz odnośnie naszej służby zdrowia
najwazniejsze, że z bratem jest dobrze

Cytat:
powiem po prostu cudacznie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Ps. mam już ciepło. Wody jeszcze nie ale grunt zze coraz przyjemniej jest
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 21:46   #906
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
hej hej
już wracam jako mężatka
nadrabiam zaległości i powoli będę opisywać
ślub wspaniały (chcemy jeszcze raz) a Praga piękna wczoraj wróciliśmy, a dziś do pracy
nooooooo w końcu się odezwałaś

Cytat:
Dżasti- dobrego samopoczucia życzę króliczku mój
dzięki Słonko

Cytat:
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
ja na uno sekundo!
a co oznacza, żeeeee...

o kurczaki jednak to była prawda oczywiście se żartuję

Daguś, nie wyobrażam sobie jak Twój brat się czuje fizycznie i psychicznie trzeba czasu... będzie dobrze

Liluś ale poszalałaś z zakupami a u Małża musiało być supasnie przecież

Dobranoc

edit:
dziewczyny z 23 sierpnia, nie wiem czy wiecie, ale dziś mija 100 dni w małżeństwie

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2008-12-01 o 22:22 Powód: bo 100dniówka
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 22:36   #907
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Liluś wpisz w allegro "czarna pościel"
Zdradź słonko swój pomysł na sypialnię? Dlaczego czarna posciel???

Hmm lece do wyrka słoneczka. Od jutra ciężka praca.
Najbardziej przeraza mnie to ze bede miala @ a ja nie mam za bardzo jak wziąć kąpieli. No cóż- trudno. Trzeba będzie przynosić wannę na moje pluskanie.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-01, 22:56   #908
LilStar
Wtajemniczenie

Dziękuję Izuś za pomysła

sypialnia jest w kolorze musu jagodowegoa meble są ciemne bo to wenga ze srebrnymi dodatkami i wymyśliłam sobie w oknach firany srebrno-czarne-nie są w żadnym wypadku za ciemne o mają delikatny splot.jak odbiorę od sąsiadki to zrobię fotkę właśnie od niej wróciłam -do tego na ścianie chcemy dać delikatny srebrny szablon-motywu jeszcze nie wybralismy-jesteśmy w fazie dogadywania sięi wymarzyła mi się pościel czarna z dodatkami srebrnymi albo srebrna-szara z dodatkami czarnymii dzięki Tobie jestem na dobrym tropie.
już nie wspomnę że widziałam wymarzoną pościel we Wroclove w salonie gdzie zamówiliśmy meble do sypialni ale kosztowała o wiele za dużo ok 450zł za komplet-a my musimy mieć 2.bo zasypiamy pod jedną kołderkaale potem kazde laduje w swoim kokoniku
widzę to w wyobraźni narazie

p.s jednak poszukuję szarej-srebrnej z wstawkami czarnymiżeby nie było za ciemno
chociaż będzie dużo światła-lampa na suficie, lampki nocne, lampa podlogowa, świeczkii wielkie okno

dobranoc moje Kochane

Dagmarkodziękuję za pomysły

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-12-01 o 22:59
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 06:27   #909
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Heloł
Wczoraj zmieliłam sobie kawę i właśnie ją piję, ale mocna...szatanicho normalnie, ale skubana pysznazjadłam jeszcze dwie mace i jest ok
Wczoraj był fajny wieczór - pogodziliśmy się z mężem po kłótni jutro kupuję olej i lakier do parkietu a dzisiaj mam pazury
Cytat:
Ale superaśne kumpele (nasze kumpele)

Cytat:
Moj Skarb wlasnie rysuje kolejna fuche, jak to stwierdzil czas pozarabiac - na zone . A ja bierim sie za tworzenie karteczek swiatecznych.... Bo niedlugo trza bedzie je poslac w swiat. Czy ktoras ma informacje ile list do Korei moze isc
Hahahaha mój ostatnio też stwierdził, że musi na mnie zarabiać - nie mam nic przeciwko temu ostatnio u mnie z zakupów to tylko tapety i inne remontowe bzdety, myślę, że w końcu zakupy ciuchowe by się przydały. W niedzielę na Wawkę chyba się skieruję. Zresztą i tak o Ikeę muszę zachaczyć.
Kartki własnej produkcji - podziwiam

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
wróciłam od Męża padnięta ale melduję ze mieszkanko lśni i czeka na meble
dzwonili dzisiaj z BRW że jest nasza kuchnia do odbiorutakże w środę odbiór i skręcankojeszcze tylko czekamy na sypialnię-dzwoniłam dzisiaj do salonu-jutro ma być dostawamoże przyjdą mebelki-zaraz zamawiam materac i dywanpralkę zmywarkę. zostaną dodatki. wysłałam zapytanie na roletki drewniane-mają przysłać mi wycenę akże jestem dobrej myśli.
tylko coraz cięzej będzie mi wyjeżdzać z naszego gniazdka
jeszcze zamówiłam dzisiaj firanki do sypialniposzukuję czarnej lub szarej pościeli i takijeżwe narzuty na łóżkojakby Któraś widziała gdzieś to dajcie znać
No Liluś szalejesz ale co tam, mieszkanko musi być milusie i przytulne. Jak gdzieś taką pościel looknę to dam znać
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 07:30   #910
kasienka1985
Zakorzenienie

Hej misie!

Przede wszystkim:
100 lat, 100 lat niech żyje żyje nam,
nieeech żyyyje naaam!!!

A kto???
Izazusia

Liluś- już widzę jakie cudne będzie to Wasze mieszkanko
Gosieńko- szatanicho moje kochanieńkie
Dżasti- niedowiarku mój
Widgecik- myszeczko

Ja już po kawce i pełnoziarnistej połówce bułeczki
Idę pisać fakturzysko!

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 08:18   #911
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

http://www.taniaposciel.pl/pokaz.php...36&prez=detail
http://allegro.pl/item488603207_posc...awelniana.html

szał ciał
Twoja wizja Liluś do mnie przemawia. Poszukam jeszcze
Stary 2008-12-02, 08:26   #912
LilStar
Wtajemniczenie

Nasza Kochana Solenizantko z okazji urodzinek życzę Ci by to o czym marzysz Ci się spełniło a to co kochasz by Twoje było

dziękuję za linki

do potem
Stary 2008-12-02, 08:33   #913
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

http://www.nokaut.pl/oferta/posciel-verona-srebrna.html

Dziękuję słonecznie za pamięć
Stary 2008-12-02, 08:35   #914
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość

sypialnia jest w kolorze musu jagodowegoa meble są ciemne bo to wenga ze srebrnymi dodatkami i wymyśliłam sobie w oknach firany srebrno-czarne-nie są w żadnym wypadku za ciemne o mają delikatny splot.jak odbiorę od sąsiadki to zrobię fotkę właśnie od niej wróciłam -do tego na ścianie chcemy dać delikatny srebrny szablon-motywu jeszcze nie wybralismy-jesteśmy w fazie dogadywania sięi wymarzyła mi się pościel czarna z dodatkami srebrnymi albo srebrna-szara z dodatkami czarnymii dzięki Tobie jestem na dobrym tropie.
już nie wspomnę że widziałam wymarzoną pościel we Wroclove w salonie gdzie zamówiliśmy meble do sypialni ale kosztowała o wiele za dużo ok 450zł za komplet-a my musimy mieć 2.bo zasypiamy pod jedną kołderkaale potem kazde laduje w swoim kokoniku
widzę to w wyobraźni narazie

p.s jednak poszukuję szarej-srebrnej z wstawkami czarnymiżeby nie było za ciemno
chociaż będzie dużo światła-lampa na suficie, lampki nocne, lampa podlogowa, świeczkii wielkie okno

Dagmarkodziękuję za pomysły
Jak Was odwiedze to nie omieszkam zajrzec Wam do tej sypialni hehehhe.... Bo fajofsio w niej bedzie.

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Wczoraj zmieliłam sobie kawę i właśnie ją piję, ale mocna...szatanicho normalnie, ale skubana pysznazjadłam jeszcze dwie mace i jest ok
Wczoraj był fajny wieczór - pogodziliśmy się z mężem po kłótni jutro kupuję olej i lakier do parkietu a dzisiaj mam pazury

Hahahaha mój ostatnio też stwierdził, że musi na mnie zarabiać - nie mam nic przeciwko temu ostatnio u mnie z zakupów to tylko tapety i inne remontowe bzdety, myślę, że w końcu zakupy ciuchowe by się przydały. W niedzielę na Wawkę chyba się skieruję. Zresztą i tak o Ikeę muszę zachaczyć.
Kartki własnej produkcji - podziwiam
Zastanawialam sie gdzie drozdzowka u Ciebie ale przypomnialam sobie ze to juz Adwent mamy . Super, ze wieczorek udany. Moje pazury tez wolaja o to aby cos z nimi zrobic ale moja specjalistka jest w Walbrzychu a ja na razie nie mam mozliwosci pojechania tam w tygodniu

Cytat:
nieeech żyyyje naaam!!!

A kto???
Izazusia
Kurcze Kasiu chyba u mnie cos z koncetracja bo w ogole nie wiem kto to dzis swietuje . Ale zonk.... ooo juz wiem...... .... Nasza Poetka !!!! Ale gafa .....No coz..... wybacz Izus. Duzo milosci,serdecznosci i spelniania sie najdrobniejszych zyczen. Aby kazdy dzien byl lepszy od poprzedniego i bys nigdy nie miala uczucia, ze cos Cie ominelo BUZIAK

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2008-12-02 o 08:37 Powód: ach bo juz wiem... ale wtopa.....
Stary 2008-12-02, 08:54   #915
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Daget gdybysmy mialy pamietac wszystko to bylybysmy jak komputery- bezduszne i pozornie nieomylne
A potem przyszedl by brak prądu i stałybyśmy się bezużyteczne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 09:01   #916
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Daget gdybysmy mialy pamietac wszystko to bylybysmy jak komputery- bezduszne i pozornie nieomylne
A potem przyszedl by brak prądu i stałybyśmy się bezużyteczne
Co fakt to fakt.Powinnam sie zebrac i wyszykowac aby wyjsc z domu i zaniesc do notariusza potrzebne dokumenty do przekazania mieszkanka. Ale ciocie gdzies wcielo a potrzebuje jej dowod osobisty
Stary 2008-12-02, 09:17   #917
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Kurcze chciałam być pierwsza a tu zonk, Kasienka mnie wyprzedziła

Izuniu wszystkiego wszystkiego najlepszego, dużo słonka każdego dnia, spełnienia marzeń, szybkiego końca remontu i żebyś powaliła wszystkich chłopaków i wykładowców na studiach!!!

Cytat:
Zastanawialam sie gdzie drozdzowka u Ciebie ale przypomnialam sobie ze to juz Adwent mamy . Super, ze wieczorek udany. Moje pazury tez wolaja o to aby cos z nimi zrobic ale moja specjalistka jest w Walbrzychu a ja na razie nie mam mozliwosci pojechania tam w tygodniu
Drożdżówki brak, ale muszę przyznać, że jakoś ostatnio mi jej nie brakuje. Teraz jestem parówkowa dziewczyna parówkę + chleb z masłem mogę jeść bez przerwy
Stary 2008-12-02, 09:20   #918
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dziękuje Gosieńko
A powalać nie muszę- wystarczy państwowe trzy w indeksie- grunt że wszystko zaliczone
Stary 2008-12-02, 09:36   #919
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze chciałam być pierwsza a tu zonk, Kasienka mnie wyprzedziła

Drożdżówki brak, ale muszę przyznać, że jakoś ostatnio mi jej nie brakuje. Teraz jestem parówkowa dziewczyna parówkę + chleb z masłem mogę jeść bez przerwy
Ad. 1- no ba
Ad. 2- ja też bez słodkości <już 6 już dzień > i również przed chwilą wmłóciłam parówę z bułką ziarnistą ale bez masełka
Cytat:
Dziękuje Gosieńko
A powalać nie muszę- wystarczy państwowe trzy w indeksie- grunt że wszystko zaliczone
Sratatata
Powiedziała Iza, która w sobotę zarobiła piątala!

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 09:42   #920
soffera
Zadomowienie

Czytałam was wczoraj i czytałam i w koncu nic nei napisalam
Dziekuje za całusy

Daget teraz juz bdzie tylko lepiej

Iza wszystkiego najlepszego Zycze Ci przede wszystkim aby ten remont sie juz u Was zakonczył
W ogole co tu tyle panien z grudnia?! Przez tą masowe urodzinowanie sama nie mam kiedy urodzin odprawić - musze zrobic przed.....

Lilusia a podeslesz zdjecia juz tej waszej klimatycznej sypilni gdy bedzie ukonczona?

Kasienka no w koncu doklilas zdjecia na swoim watku Sliczne

Dzastusia ok studniowke macie a winko postawilas z tej okazji?

Wy bez słodkości a ja wcinam ciasto z bitą śmietaną i owocami
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 10:08   #921
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Cytat:
również przed chwilą wmłóciłam parówę z bułką ziarnistą ale bez masełka
O prossze a malo ktora sie przyzala ze lubi parowki a widze ze tutaj sie dziewczyny tajniaczyly
Cytat:
Sratatata
Powiedziała Iza, która w sobotę zarobiła piątala!

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość

Daget teraz juz bdzie tylko lepiej

Wy bez słodkości a ja wcinam ciasto z bitą śmietaną i owocami
Dzieki Sofferko . Widze ze Ty tutaj rozpustnie dla zoladeczka.

A tak w ogole to podaje linka dla remontowiczek i osob szukajacych pomyslow na aranzacje.... http://www.dekoria.pl zamowilam sobie od nich katalog i mowie wam trudno mi sie zdecydowac co mi sie bardziej podoba, ale juz poluje na jedna rzecz i moze uda mi sie wlasnie czekam na tel od nich
Stary 2008-12-02, 10:20   #922
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Witam Was z niemałą chrypką. Stęskniłam się za Wami!!!

Cytat:
Z samego rana pojechałam z koleżanką z pracy na wystawę kamieni w Hali Ludowej we Wrocławiu.
Było fantastic.
Polecam wszystkim Wam tam jechać!
Znaczy się nie konkretnie tam, a na taką właśnie wystawę!
Teraz teren obok Hali Ludowej jest remontowany tzw. pergola. Na wiosnę/jesień jest tam bardzo pięknie. Po środku będzie odnowiona fontanna, prawdopodobnie podświetlana. Często robi się tam plener z Parą Młodą. Bardzo lubię te okolice na spacerki, zwłaszcza, że obok jest lasek, park japoński.

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
M.a.r.t.a

Tęskniłam za Wami Miłego dnia
Dziękuje za buziaka .

Cytat:
Witajcie Dziewoje... ja tylko na chwilke bo dzis mam kolejna rozmowe w sprawie pracy o 11:30 ...
I jak po rozmowie?

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Witamy z fasolką w ten piękny grudniowy dzionek
Ale fajne powitanie .

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Witam w ten piekny, sloneczny grudniowy poranek

my z malzem andrzejki spedzilismy w domku z butla winska i zrobilismy sobie wieczor filmowy......alez fantastycznie bylo tylko chyba moja glowa cos oslabla bo jakiegos lekkiego kacyka odczuwam hihihi
My Andrzejki też spędziliśmy w domu, bo złapało nas przeziębienie i przynajmniej ja nie miałam ochoty nigdzie wychodzić. Miałam gorączkę. Nawet nie pojechałam do Taty na cmentarz, bo miał wtedy imieniny.

Cytat:

Ale fajne dziewuszki .
Stary 2008-12-02, 10:38   #923
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
U nas od rana leje jak z cebra Miałam iść z mamą pobuszować z prezentami na gwiazdkę, a tu

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Lilusia a podeslesz zdjecia juz tej waszej klimatycznej sypilni gdy bedzie ukonczona?
chętnie byśmy zobaczyły efekt końcowy

Uśmiechu w każdej sekundzie,

radości w każdej minucie,

przyjaźni i każdej godzinie,

szczęścia każdego dnia,

miłości przez całe życie!!!
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 10:39   #924
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LilStar

Martuś myślę o Tobie

buziaczki dla Wszystkich moich Ulubionych PM
Dziękuje ja o Tobie też.

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
edit:
dziewczyny z 23 sierpnia, nie wiem czy wiecie, ale dziś mija 100 dni w małżeństwie
O kurczę nawet nie wiedziałam, że to już stówka wybiła. Fajnie.

izazusia wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek .

W ten czwartek idę na cytologię, zobaczymy jaki będzie wynik.
Stary 2008-12-02, 10:57   #925
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Dziękuje Gosieńko
Cos Ty jak mogłabym Ci 3 życzyć życzę Ci 5!!!

Cytat:
Ad. 2- ja też bez słodkości <już 6 już dzień i również przed chwilą wmłóciłam parówę z bułką ziarnistą ale bez masełka
Nie no mi bez masełka nie idzie, wrąbałam z masełkiem

Cytat:
O prossze a malo ktora sie przyzala ze lubi parowki a widze ze tutaj sie dziewczyny tajniaczyly
A tak w ogole to podaje linka dla remontowiczek i osob szukajacych pomyslow na aranzacje.... http://www.dekoria.pl zamowilam sobie od nich katalog i mowie wam trudno mi sie zdecydowac co mi sie bardziej podoba, ale juz poluje na jedna rzecz i moze uda mi sie wlasnie czekam na tel od nich
U mnie to fazami - aktualnie parówki uwielbiam

Dzięki za stronkę już sobie dodałam do ulubionych, później pooglądam.

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
W ten czwartek idę na cytologię, zobaczymy jaki będzie wynik.
Jak to jaki...dwójka standardowa a może nawet jedynka, innej możliwości nie ma
Stary 2008-12-02, 11:21   #926
katarzinka
Wtajemniczenie

IZKA sto latków w wielkiej miłości i czego sobie wymarzysz

wczoraj nie mogłam dokonczyć pisaniny, bo wiecie tydzień nieobecności w pracy i wszsytko ma byc zrobione na juz
ale nadrabiam teraz

w piatek wieczorem zaczął padać śnieg...
SOBOTA
pobudka 6.40 i wyprawa do fryzjera poprzedzona wielkim kubkiem kawy jedziemy zaśnieżonymi ulicami,pięknie po prostu.
fryzjerka już czeka - spędzam przeszło godzinę na fotelu i czuję, że głowa ciężka od wsuwek, ale upiąć włosy do pasa trzeba, potem zakładamy welon i zmykam - wychodzę w welonie przed zakład,a tu jakiś starszy pan pyta czy z przed ołtarza uciekłam - odparłam, że się przymierzam ;P
wracamy do domku, a śnieżek posypuje co chwilka
w domku sniadanko, druga kawusia i szczerzymy ząbki do siebie
około 11tej zaczyna się ubierać mój TŻcik, więc ja biegam i poprawiam, zapinam spinki itp.
ja robię sobie makier, zakładam majteczki, pończoszki i podwiązkę i czekam na ubranie reszty biegając w szlaforku i welonie by pan młody nie ujrzał bielizny,
12.15 przyjeżdża mama z moją psiapsiółą by mnie ubrać, walka z gorsetem trochę trwa, ale się udało - mama wzruszona, pije kawusie, ja siedzę i się nie ruszam, a TŻ biega po domu, bo nie może usiedzieć na miejscu.
13ta zjawiają się rodzice TŻ i chwile po nich nasi bracia świadkowie.
oddajemy obrączki i ostatnie dyspozycje dla świadków
i 13.20 błogosławieństwo - moja mama pierwsza, płacze znów ze wzruszenia (tak od tygodnia co sobie myślała o ślubie to płakała), potem rodzice TŻ tez wzruszeni nam błogosławią.
i zbieramy się do kościoła (a śnieg pada)
mijamy bramy przekupujemy wódką i cukierkami i dojeżdżamy.
tam już czekają ludzie pod kościołem, a kościelny dopiero biegnie otworzyć kościół, goście wchodzą i się schodzą, świadkowie pomkneli do księdza a tu niespodzianka dla nas.....
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 11:46   #927
katarzinka
Wtajemniczenie

..... moje maluchy w kimonkach biegną ku kościołowi - wzruszenie na maksa
zrobiły nam szpaler w kościele jak wchodziliśmy i jak wychodziśmy , wszsyscy pod wrażeniem, ksiądz w niejakim szoku
no i wreszcie 13.58 - wygrzebujemu się z auta i idziemy - nadeszła pora.
mkniemy pod ołtarz (potem stwierdzilśmy ze chyba trochę za szybko, ale w końcu nam się spieszyło , choć nikt nie zgłaszał zażaleń, że za szybko) i zaczyna się msza - ja jako, że ksiądz ciągle do nas mówił to się gapiłam na niego. kazanie ładne, ale nie porywające i wreszcie przysięga - mówimy pewnie i zdecydowanie, obrączkowanie - TŻ sprawnie, ja troszkę z oporami, ale też go zaobrączkowałam , podpisy na stosownych dokumentach na ołtarzu,
potem ofiara (TŻ nadepuje mnie po raz 3 dnia dzisiejszego i jak się okazało nie po raz ostatni), widzę ludzików jak idą i się do nas uśmiechają, mamy wzruszone, potem znak pokoju uciekliśmy księdzu idąc do rodziców i biedny czekał zdezorietowany przed ołtarzem zeby się z nami uścisnąć. potem komunia, parę słów od ksiądza do nas i pora wyjść z kościoła - dzieciaki znów szpaler i stoją w fudo-dachi (to takie nasze baczność) i wychodzimy.
przed kościołem obspypani zostaliśmy pieniążkami, potem życzenia od ludzików i zogdnie z naszym życzeniem misiaki zamiast kwiattów które zawieziemy do dzieci w szpitalu miejskim.
Zanim czas pokona nas"

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 11:58   #928
katarzinka
Wtajemniczenie

potem jedziemy misiaki zawieżć do domu i na sale
tam już czekają na nas z chlebem i solą, pijemy szampana, tłuczemy kieliszki rzutem za siebie i zgodnie zamiatamy
i obiad ( a już byliśmy głodni) , po obiadku kawa i ciacho, pierwszy taniec (niebieska piosenka) i rozkręcamy imprezę potem kroimy tort - pokroiliśmy dla wszystkich i lecimy na zdjęcia było super śmieśznie, bo jak się pani fotografka dowiedziała, żem jest karateka to mi kazała bojownicze pozy robić
potem wracamy i podziękowanie dla rodziców - nasze laurki (robione własnoręcznie) i kwiaty - mama znów płacze , ogólne wzruszenie
a potem balujemy
udało się nam zrobić trochę fotek na śniegu, mam nadzieje, że będą super.
a potem to już była noc poślubna i podróż poślubna do Pragi - było pięknie ale to już zupełnie inna bajka

PS. mój TŻ piękny był, jak mnie zobaczył w sukni (wcześniej nie widział) to go zatkało - bukiet piękny był, w kościele trochę wymarzliśmy, ale potem to już było tylko gorąco

i to tyle w skrócie
zdjęcia będą jak będę miała, gdyż wyjeżdżaliśmy zaraz po ślubie, a wróciliśmy w nd i dopiero teraz się tym zajmujemy ale pamiętam o Was moje kochane

PS. PRZEPRASZAM ZA POSTY POD POSTAMI, ALE ZE WZGLĘDÓW SPRZĘTOWYCH MUSIAŁAM CZĘŚCIEJ WYSYŁAĆ WIADOMOŚCI.
Zanim czas pokona nas"
Stary 2008-12-02, 12:29   #929
kina2807
Zakorzenienie

Cześć kobietki
przepraszam, że nie nadrobiłam, ale fatalnie się czuję, wczoraj zostałam w domu, ale dziś już musiałam wrócić do pracy, mam pełno spraw do pozałatwiania

Izuś wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 12:44   #930
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Cześć kobietki
przepraszam, że nie nadrobiłam, ale fatalnie się czuję, wczoraj zostałam w domu, ale dziś już musiałam wrócić do pracy, mam pełno spraw do pozałatwiania
Kotuś co Ci jest?
Tak mocno się przeziębiłas??
Buziak słodziachny
Wracaj do zdrówka!

Katarzinko- łezka mi się zakręciła myszko!
Piękna relacja
Wszystkiego dobrego raz jeszcze i z wielką niecierpliwością czekam na fotki!
Buziak

Widgecik- fajna ta stronka ależ się rozmarzyłam o własnym mieszkanku
Maluszku i Fasolinko- witajcie i
Martuś- powodzenia na badaniu

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości