![]() |
#901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
![]() katarzinko a ja czekam niecierpliwie na dalszy ciąg relacji ![]()
![]() |
#902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tu niemrawo ....Moj Skarb wlasnie rysuje kolejna fuche, jak to stwierdzil czas pozarabiac - na zone ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Wtajemniczenie
|
Kasienka a tego zdjęcia nie obrobiłaś:P
Oż ty małpiatko. Panny tylko od Was zalezy czy bedzie grupowa fotka ![]() Zbierajcie grosiki na Kutno ![]() Ps. mam już ciepło. Wody jeszcze nie ale grunt zze coraz przyjemniej jest ![]()
#904 |
Wtajemniczenie
|
hej Misiak i-Pysiaki
![]() wróciłam od Męża padnięta ale melduję ze mieszkanko lśni i czeka na meble ![]() dzwonili dzisiaj z BRW że jest nasza kuchnia do odbioru ![]() ![]() ![]() ![]() tylko coraz cięzej będzie mi wyjeżdzać z naszego gniazdka ![]() jeszcze zamówiłam dzisiaj firanki do sypialni ![]() ![]() Kasieńko cudaczkowe to zdjątko ![]() ![]() Izuś-kciuki za Wasze manewry remontowe ![]() Dagmarko moja toż to szok co się wyprawia ![]() Dzastunia ![]() ![]() Katarzinko czekam na relejszyn wiinii dziekuję ![]() Martuś ![]() buziaczki dla Wszystkich moich Ulubionych PM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#905 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() najwazniejsze, że z bratem jest dobrze ![]() powiem po prostu cudacznie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#906 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzięki Słonko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Daguś, nie wyobrażam sobie jak Twój brat się czuje fizycznie i psychicznie ![]() ![]() Liluś ale poszalałaś z zakupami ![]() ![]() Dobranoc ![]() edit: dziewczyny z 23 sierpnia, nie wiem czy wiecie, ale dziś mija 100 dni w małżeństwie ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2008-12-01 o 22:22 Powód: bo 100dniówka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Wtajemniczenie
|
Liluś wpisz w allegro "czarna pościel"
Zdradź słonko swój pomysł na sypialnię? Dlaczego czarna posciel??? Hmm lece do wyrka słoneczka. Od jutra ciężka praca. Najbardziej przeraza mnie to ze bede miala @ a ja nie mam za bardzo jak wziąć kąpieli. No cóż- trudno. Trzeba będzie przynosić wannę na moje pluskanie.
#908 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Izuś za pomysła
![]() sypialnia jest w kolorze musu jagodowego ![]() ![]() ![]() ![]() już nie wspomnę że widziałam wymarzoną pościel we Wroclove w salonie gdzie zamówiliśmy meble do sypialni ale kosztowała o wiele za dużo ok 450zł za komplet-a my musimy mieć 2.bo zasypiamy pod jedną kołderka ![]() ![]() widzę to w wyobraźni narazie ![]() p.s jednak poszukuję szarej-srebrnej z wstawkami czarnymi ![]() chociaż będzie dużo światła-lampa na suficie, lampki nocne, lampa podlogowa, świeczki ![]() ![]() dobranoc moje Kochane ![]() Dagmarko ![]() ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-12-01 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#909 | ||
Wtajemniczenie
|
Heloł
![]() Wczoraj zmieliłam sobie kawę i właśnie ją piję, ale mocna...szatanicho normalnie, ale skubana pyszna ![]() ![]() Wczoraj był fajny wieczór - pogodziliśmy się z mężem po kłótni ![]() ![]() Ale superaśne kumpele (nasze kumpele) ![]() Cytat:
![]() Kartki własnej produkcji - podziwiam ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
Hej misie!
![]() Przede wszystkim: 100 lat, 100 lat niech żyje żyje nam,
100 lat, 100 lat niech żyje żyje nam, nieeech żyyyje naaam!!! A kto??? Izazusia ![]() Liluś- już widzę jakie cudne będzie to Wasze mieszkanko ![]() Gosieńko- szatanicho moje kochanieńkie ![]() Dżasti- niedowiarku mój ![]() Widgecik- ![]() Ja już po kawce i pełnoziarnistej połówce bułeczki ![]() Idę pisać fakturzysko! ![]()
#911 |
Wtajemniczenie
|
http://www.taniaposciel.pl/pokaz.php...36&prez=detail
http://allegro.pl/item488603207_posc...awelniana.html szał ciał ![]() Twoja wizja Liluś do mnie przemawia. Poszukam jeszcze
#912 |
Wtajemniczenie
|
Nasza Kochana Solenizantko z okazji urodzinek życzę Ci by to o czym marzysz Ci się spełniło a to co kochasz by Twoje było
dziękuję za linki do potem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Wtajemniczenie
|
http://www.nokaut.pl/oferta/posciel-verona-srebrna.html
Dziękuję słonecznie za pamięć ![]()
#914 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-12-02 o 08:37 Powód: ach bo juz wiem... ale wtopa..... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Wtajemniczenie
|
Daget gdybysmy mialy pamietac wszystko to bylybysmy jak komputery- bezduszne i pozornie nieomylne
![]() A potem przyszedl by brak prądu i stałybyśmy się bezużyteczne ![]()
#916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#917 | |
Wtajemniczenie
|
Kurcze chciałam być pierwsza a tu zonk, Kasienka mnie wyprzedziła
Izuniu wszystkiego wszystkiego najlepszego, dużo słonka każdego dnia, spełnienia marzeń, szybkiego końca remontu i żebyś powaliła wszystkich chłopaków i wykładowców na studiach!!! ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuje Gosieńko
A powalać nie muszę- wystarczy państwowe trzy w indeksie- grunt że wszystko zaliczone ![]()
#919 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad. 2- ja też bez słodkości <już 6 już dzień ![]() ![]() Cytat:
Powiedziała Iza, która w sobotę zarobiła piątala! ![]()
![]() |
#920 |
Zadomowienie
|
Czytałam was wczoraj i czytałam i w koncu nic nei napisalam
![]() Dziekuje za całusy ![]() Daget ![]() ![]() Iza wszystkiego najlepszego ![]() ![]() W ogole co tu tyle panien z grudnia?! Przez tą masowe urodzinowanie sama nie mam kiedy urodzin odprawić - musze zrobic przed..... ![]() Lilusia a podeslesz zdjecia juz tej waszej klimatycznej sypilni gdy bedzie ukonczona? Kasienka no w koncu doklilas zdjecia na swoim watku ![]() ![]() Dzastusia ok studniowke macie a winko postawilas z tej okazji? ![]() Wy bez słodkości a ja wcinam ciasto z bitą śmietaną i owocami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#921 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A tak w ogole to podaje linka dla remontowiczek i osob szukajacych pomyslow na aranzacje.... http://www.dekoria.pl zamowilam sobie od nich katalog i mowie wam trudno mi sie zdecydowac co mi sie bardziej podoba, ale juz poluje na jedna rzecz i moze uda mi sie wlasnie czekam na tel od nich ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#922 | |||
Zakorzenienie
|
Witam Was z niemałą chrypką. Stęskniłam się za Wami!!!
![]() ![]() Cytat:
Dziękuje za buziaka ![]() Cytat:
![]() Ale fajne powitanie ![]() Cytat:
Ale fajne dziewuszki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#923 | ||
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() U nas od rana leje jak z cebra ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() radości w każdej minucie, przyjaźni i każdej godzinie, szczęścia każdego dnia, ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#924 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
izazusia wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek ![]() W ten czwartek idę na cytologię, zobaczymy jaki będzie wynik.
![]() ![]() |
![]() |
#925 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki za stronkę już sobie dodałam do ulubionych, później pooglądam. Jak to jaki...dwójka standardowa ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Wtajemniczenie
|
IZKA sto latków w wielkiej miłości i czego sobie wymarzysz
![]() wczoraj nie mogłam dokonczyć pisaniny, bo wiecie tydzień nieobecności w pracy i wszsytko ma byc zrobione na juz ![]() ale nadrabiam teraz ![]() w piatek wieczorem zaczął padać śnieg... SOBOTA pobudka 6.40 i wyprawa do fryzjera poprzedzona wielkim kubkiem kawy ![]() fryzjerka już czeka - spędzam przeszło godzinę na fotelu i czuję, że głowa ciężka od wsuwek, ale upiąć włosy do pasa trzeba, potem zakładamy welon i zmykam - wychodzę w welonie przed zakład,a tu jakiś starszy pan pyta czy z przed ołtarza uciekłam - odparłam, że się przymierzam ;P wracamy do domku, a śnieżek posypuje co chwilka ![]() w domku sniadanko, druga kawusia i szczerzymy ząbki do siebie ![]() około 11tej zaczyna się ubierać mój TŻcik, więc ja biegam i poprawiam, zapinam spinki itp. ja robię sobie makier, zakładam majteczki, pończoszki i podwiązkę i czekam na ubranie reszty biegając w szlaforku i welonie ![]() 12.15 przyjeżdża mama z moją psiapsiółą by mnie ubrać, walka z gorsetem trochę trwa, ale się udało - mama wzruszona, pije kawusie, ja siedzę i się nie ruszam, a TŻ biega po domu, bo nie może usiedzieć na miejscu. 13ta zjawiają się rodzice TŻ i chwile po nich nasi bracia świadkowie. oddajemy obrączki i ostatnie dyspozycje dla świadków i 13.20 błogosławieństwo - moja mama pierwsza, płacze znów ze wzruszenia (tak od tygodnia co sobie myślała o ślubie to płakała), potem rodzice TŻ tez wzruszeni nam błogosławią. i zbieramy się do kościoła (a śnieg pada) mijamy bramy przekupujemy wódką i cukierkami i dojeżdżamy. tam już czekają ludzie pod kościołem, a kościelny dopiero biegnie otworzyć kościół, goście wchodzą i się schodzą, świadkowie pomkneli do księdza a tu niespodzianka dla nas.....
![]() |
#927 |
Wtajemniczenie
|
..... moje maluchy w kimonkach biegną ku kościołowi - wzruszenie na maksa
![]() zrobiły nam szpaler w kościele jak wchodziliśmy i jak wychodziśmy , wszsyscy pod wrażeniem, ksiądz w niejakim szoku ![]() no i wreszcie 13.58 - wygrzebujemu się z auta i idziemy - nadeszła pora. mkniemy pod ołtarz (potem stwierdzilśmy ze chyba trochę za szybko, ale w końcu nam się spieszyło ![]() ![]() potem ofiara (TŻ nadepuje mnie po raz 3 dnia dzisiejszego i jak się okazało nie po raz ostatni), widzę ludzików jak idą i się do nas uśmiechają, mamy wzruszone, potem znak pokoju uciekliśmy księdzu idąc do rodziców i biedny czekał zdezorietowany przed ołtarzem zeby się z nami uścisnąć. potem komunia, parę słów od ksiądza do nas i pora wyjść z kościoła - dzieciaki znów szpaler i stoją w fudo-dachi (to takie nasze baczność) i wychodzimy. przed kościołem obspypani zostaliśmy pieniążkami, potem życzenia od ludzików i zogdnie z naszym życzeniem misiaki zamiast kwiattów które zawieziemy do dzieci w szpitalu miejskim.
![]() |
#928 |
Wtajemniczenie
|
potem jedziemy misiaki zawieżć do domu i na sale
![]() tam już czekają na nas z chlebem i solą, pijemy szampana, tłuczemy kieliszki rzutem za siebie i zgodnie zamiatamy ![]() i obiad ( a już byliśmy głodni) , po obiadku kawa i ciacho, pierwszy taniec (niebieska piosenka) i rozkręcamy imprezę ![]() ![]() ![]() ![]() potem wracamy i podziękowanie dla rodziców - nasze laurki (robione własnoręcznie) i kwiaty - mama znów płacze ![]() a potem balujemy udało się nam zrobić trochę fotek na śniegu, mam nadzieje, że będą super. a potem to już była noc poślubna i podróż poślubna do Pragi - było pięknie ![]() ![]() PS. mój TŻ piękny był, jak mnie zobaczył w sukni (wcześniej nie widział) to go zatkało - bukiet piękny był, w kościele trochę wymarzliśmy, ale potem to już było tylko gorąco ![]() i to tyle w skrócie ![]() zdjęcia będą jak będę miała, gdyż wyjeżdżaliśmy zaraz po ślubie, a wróciliśmy w nd i dopiero teraz się tym zajmujemy ![]() PS. PRZEPRASZAM ZA POSTY POD POSTAMI, ALE ZE WZGLĘDÓW SPRZĘTOWYCH MUSIAŁAM CZĘŚCIEJ WYSYŁAĆ WIADOMOŚCI.
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
przepraszam, że nie nadrobiłam, ale fatalnie się czuję, wczoraj zostałam w domu, ale dziś już musiałam wrócić do pracy ![]() ![]() Izuś wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mocno się przeziębiłas?? Buziak słodziachny ![]() Wracaj do zdrówka! ![]() Katarzinko- łezka mi się zakręciła myszko! ![]() Piękna relacja ![]() Wszystkiego dobrego raz jeszcze i z wielką niecierpliwością czekam na fotki! Buziak ![]() Widgecik- fajna ta stronka ![]() ![]() Maluszku i Fasolinko- witajcie ![]() ![]() Martuś- ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.