|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
AGA :)
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
archi brawooo! jestem z Ciebie dumna
![]() ![]() madzi oo przebieranie to fajny pomysł ![]() ale ty bardziej na anioła niż na ![]()
![]() |
#4262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
całe życie robią ze mnie anioła! ja NIE CHCĘ! Będę diablicą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
ja też chcę iść na bal przebierańców
![]() bedę grzecznym diabełkiem ![]() ![]() a ogon się załatwi ![]() Archi gratuluję multicytowania ![]() ![]() ![]() Ja też kiedyś kogoś o to pytałam jak się to robi ![]() A co do Sylwka to zgadzam się z wami ![]() to trochę takie wymuszone i wkurza mnie to że w tym czasie /po świętach krucho jest z kasą a wypadałoby zaszaleć w tą noc..a tu tak drogo ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-02 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
bedę miała
![]() ![]() ![]() chcę sobie kupić na Allegro taki komplet: http://www.allegro.pl/item491552000_...jki_party.html do tego założe moje długie kozaki ![]() ![]() i baaaaaaaardzo ciemny mroczny makijaż ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | ||
|
Cytat:
Cytat:
hahaha no pięknieeeee !!! Kurcze, ale mi smutno:/ znajomy tżta z pracy miał wypadek, wjechał w niego inny tir. Leży w szpitalu, właściwie już bez szans, podtrzymują go sztucznie przy życiu ![]() i tż się denerwuj jak mu mówię że się martwię i tysiąc razy powtarzam żeby na siebie uważał i jechał bezpiecznie!
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4268 | ||
Zakorzenienie
|
Ale masło do ciała z tej serii lubię (lubiłam) i zużyłam chyba b4 słoiki
![]() Oo to dużo byś mi dodała cm ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ag czy Twój TŻ jest kierowcą TIRa?? Jeśli tak to fajny zbieg okoliczności bo ja pracuję w firmie transportowej i mamy wywrotki... ![]() PS. Torebka przyszła ![]() Dziewczyny któraś prosiła mnie o zdjęcie rajstopek na nóżkach - z góry przepraszam za breznadziejne zdjęcia ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |
|
Cytat:
![]() Ostatnim razem na balu bylam 2 lata temu, nie było źle, ale jakoś już mnie nie ciągnie. Wolę domówki z dobrymi znajomymi lub właśnie w plenerze (ostatnio mam ochote tylko na to ![]() W ogole dziewczyny, moj tato wziął sobie moj stary telefon bo jego mu padł, no i ma teraz z aparatem. i chodzi po pokoju jak mnie nie ma i robi zdjęcia i pokazuje mamie, jaki syf zostawiam jak wychodze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wlasnie powaznie zaczelam zastanawiac sie nad rozstaniem z TŻ... wiecie o co ma teraz pretensje? ze nie zapytałam go czy moge isc do solarium ![]() nie potrafie byc z takim tyranem ![]()
![]() |
#4271 | ||||
|
Cytat:
Cytat:
ojeeej! impreza w tym stylu napewno będzie świetna!!! Cytat:
![]() I bardzo się martwię jak jdzie w trase :/ dobrze że nie jezdzi nigdzie daleko, no ale i pod domem może się coś stać :/ ostatnio mowil że szykują się też trasy na wschód, w tedy to w ogole padne chyba. Pokaż torebkę!!!! ![]() Cytat:
Bardzo ładne! świetny kolor !! ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4272 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
![]() Właśnie mam chwilkę, bo Tż jeszcze nie wrócił z pracy, a Buffy śpi, bo ją wykąpałam ![]() ![]() Ja też ![]() Cytat:
Archi zaraz się zabieram za oglądanie zdjęć na picassie ![]() Fotka będzie czarno-biała, robiona lustrzanką analogową ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie też żadnych planów ![]() Cytat:
![]() Sylwester zapowiada Ci się fantastycznie! (zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Raz jak już naprawdę fatalnie się czułam poszłam do taty i go poprosiłam o 50pln na wizytę u lekarza ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4273 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to sobie przypomniałam Twoją poranną wiadomość, zapomniałam odpisać. Bo ja wiem... nie mam nic. Nie wiem w co się ubrać. Nie znamy ludzi z tej imprezy - tylko 1 osobą. Czarno to widzę ale może będzie fajnie. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dobra dziewczynki ja znikam pisac tezy. Dziękuję, że trzymacie za mnie kciuki! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zakorzenienie
|
przepraszam że bede troszke nietaktowna
![]() ![]()
#4275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeciez to smieszne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sus super rajtki ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I prawidłowo, nie będzie Cie tu nikt terroryzował ![]() ![]()
![]() |
#4278 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Susanno za egzamin :
![]() ale ja bym z wami dziewczyny poimprezowała ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i będziemy zarywać diabły z żywymi ogonkami ![]() Cytat:
![]() ![]() to tak jak ja ![]() Cytat:
![]() mam wrażenie że ja mam jakieś nudne życie ![]() Cytat:
![]() a rajstopy świetne! ![]() fajne bo nie całkiem gładkie i za taką cenę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
To wprost nienormalne aby pytać partnera czy mogę iść do solarium ![]() Co innego gdybyś chciała wyjść na piwo..z kolegą - tutaj mógły mieć jakieś "ale". Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobry wieczór ![]() poczytałam was a teraz zmykam połuchać anglika i poprasować pranie ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-02 o 20:23 |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4279 | ||||
|
Cytat:
O matko! ![]() straszna tragedia ![]() ![]() Cytat:
![]() a takie imprezy, gdzie zakłada się że będzie nieciekawie zazwyczaj są najlepsze ![]() Ooo a na zdjęciu wyglądają jak brązowe ![]() szare jeszcze lepsze ![]() Cytat:
Yhy, tez tak czasami myślę. Generalnie tylko łóżko, komp tv i tż. Ale w sumie... podoba mi się ![]() ![]() o tym samym pomyślałam ![]() a własciwie o tym, że madzi tż to nic nie musi sobie doczepiać ![]() ![]() Cytat:
hahaha noooo ![]() ![]() ostatnio np. powidział, że mamy myszy w garażu, bo jest zimno no i się chowają. a na drugi dzień wychodziłam garażem z domu, bo tata w pomieszczeniu gospodarczym czyści buty, albo się suszą itp. no i miałam tam kozaki i wychodziłam tamtędy, ale stwierdziłam w ostatniej chwili ze ubiorę inne. No a tata do mnie czemu nie ide w tych ktore wyczyscil, że już połoyzł, czekaja na mnie zeby mi sie lepiej ubierało. No ale i tak ich nie ubrałam, a on taki zawiedzony, że mu się nie udało:/ a ja się pytam co? a on wyciąga orzecha z buta ![]() ![]() zwariował, przecież bym chyba zawału dostała jakbym włożyła nogę w buta a tam mysz, tzn orzech :P Tż przyjechał dziś do mnie i tylko się przywitał, położył się i zasnął :/ na maxa przemęczony, jeszcze mu dziś kazali jechać w trase! dobrze, że się nie zgodził bo przecież w takim stanie :/
![]() ![]() |
![]() |
#4280 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tż znowu polazł na jakieś piwo z kolegami z pracy, obiecał, że zaraz wróci, zobaczymy co z tego będzie ![]()
![]() |
#4281 |
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny
![]()
#4282 |
|
a co tu taki spokój?
![]() ja się już żegnam, niestety jutro muszę się wykokosić ![]() może rano uda mi się tu zajrzeć ![]() a tymczasem mówię dobranoc ![]() strasznie bolą mnie zęby od wybielania, ajjj :/ ale co się nie robi żeby być piękną ![]() ![]() buzie ![]()
![]() |
#4283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chyba przyjelam ![]() Dobry ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
Ag ja miałam bardzo wrażliwe po kuracji plastrami ...ale jednocześnie stosowałam pastę Elmex przeciwnadwrażliwości do mycia zębów i nie bolało tak bardzo
![]() ![]() Naszego Puszka-Okruszka dzisiaj tutaj nie było ![]() dobranoc dziewczyny ![]() o i dzień dobry Archi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Wtajemniczenie
|
Ja też zawsze jęczę przy wybielaniu, na mnie niestety żadne pasty przeciw nadwrażliwości nie działały, raz zakładałam pastę, a raz żel fluorowy elmexa (praktycznie cały dzień łaziłam w tych gumowych szczękach
![]() Dobranoc ![]() Dzień dobry Archi ![]()
#4286 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tylko problem w tym, że już jedna koleżanka przebąkiwała coś o diable, więc będę musiała pomyśleć chyba nad czymś innym ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jednak trzeba doceniać każdy dzień, bo nigdy nie wiadomo co będzie jutro ![]() Cytat:
![]() Świetne te rajtki! Dzięki Sus ![]() Cytat:
![]() Z tą myszą-orzechem też wygrał ![]() kode, ![]() puszek był dziś zalatany, że ho ho ![]() Teraz właśnie siedzę i kończę referat a Wy tymczasem już smacznie śpicie ![]() edit: agniesiu, gratuluję stypendium ![]() Świetnie opisałaś jak to sama się leczyłaś ![]() edit2: skończyłam, wydrukowałam i idę tam gdzie Wy śpiochy ![]() Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2008-12-02 o 23:04 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Sas widzę że ty dzisiaj jesteś w doskonałym nastroju ![]() ![]() puchatko zaciekawiona przeglądnłełam właśnie jakie stroje przebierańcowe poleca allegro ![]() Stroje dla kobiety są bardzo seksi ...yyy..chyba aż za bardzo ![]() Przykłady ![]() 1. Policjantka 2. więźniarka 3. mikołajka ( tak to bym się przebrała dla TŻ na mikołaja a nie na bal ![]() 4.stewarddesa i dwie niezłe peruki ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-03 o 07:04 Powód: dodanie zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
Archiiiiiiiii gdzie jesteś????
zawsze rano byłaś ![]() reszta kozic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zakorzenienie
|
Wstałam
![]() kode, niezłe te niektóre stroje faktycznie ![]() Muszę coś ustalić z TŻtem, bo on jeszcze o tym pomyśle nie wie... Miłego udanego dnia wszystkim! Ja pędzę na uczelnię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.