|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Nice, chwile nie będzie miała avka, bo chyba ktoś z rodziny podgląda jej poczynania na wizażu A to nie ładnie
![]() ![]()
![]() |
#3302 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3303 |
Zakorzenienie
|
Hej, znow 3 nowe strony :PP
Nicegirl mialam agamy brodate, tez musialy miec takie terrarium ![]() ![]() A pozniej mialam swietnego weza, ale wyjjezdzalam i musialam go sprzedac ![]() ogolnie to lubie zwierzeta ;] Woglole dziewczyny ejstem w szoku, jak Wy o sebie dbacie :OOO... Jak nie mieszkalam z tz to na kazda randke bylam picus glancus wyszykowana, ale teraz... jak siedze w domu too sie nie maluje, bo po co.. zbedne owlosienie,,, moze ktos mial laserowo usuwane?? drogo to kosztuje..??? Do nog mam depilator, ale okolic intymnych ani pach nie dam rady, bo to boli(mam 2 kolezanki z depilatorami i one sie tam gola i ich nie boli;/) a jak gole nogi to sie skrecam z bolu, Nie wiem od czego to zalezy, ale gdy robilam tatuaz az tak mnie nie bolalo jak depilacja. Na maszynke zas mam uczulenie :PP Takze ktos probowal usuwac to jakos inaczej :PP? ogolnie jakies maseczki, usuwanie wloskow z twarzy, szok:O chyba jestem bardzo neizadbana kobieta:PP uzywam zelu do mycia twarzy, maseczek nie robie, balsamow nie uzywam, lakier do paznokci mam jeden- czerwony. i ogolnie PODZIWIAM WAS :O PS, NADRABIAM KOSMETYKAMI KOLOROWYMI :d
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2008-12-02 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3304 |
Moderatorka z pazurem
|
Jak mieszkalam z TZ to tez sie takbardzo nie staralam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3305 |
Zakorzenienie
|
Mi krostki wyskakuja po zwyklej maszynce, Na nioogach nie, ale na innych czesciach ciala tak
![]() depilator na ubiegla gwiazdke dostalam od tz, pisalo ze nie bedzie bolalo po paru razach,, ale dalej boli jak bolalo :PP no ale ok 3 tyg nogi gladkie- taki plus. Teraz siedze zarosnieta :PP wiecie co osttanio kupilam kompakt, cien i kredke z gosha. cien juz wczesniej mialam, ale kredne i kompakt wzielam na wyprobowanie, jestem bardzo milo zaskoczona, kredka od 7 rano do wieczora byla nienaruszona, takze chcialabym polecic ![]() ![]() Dzis mi sie skonczyla butka z gazem, bo grzeje gazem i siedze i sie telepie. Zaczelam wczoraj ta ksiazke coelho-11minut i wiecie co,, bardzo ale to bardzo fajna, lepsza od pielgrzyma, czarownicy z portobello, alchemika. Przeczylatam jzu jakies 70%, ide ja skonczyc :PP Tak szczerze to troche mi szkoda 10-15 euro wydac i przeczytac ja w ciagu wieczora, bibliotek nie ma, a pozniej i tak leza i sie kurza, zreszta jest ok 10 ksiazek do wyboru;/
#3306 |
Moderatorka z pazurem
|
Agatko czytasz po angielsku?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3307 | ||
Zakorzenienie
|
Już wyłączone, może to uśpi domownika
![]() Cytat:
Jedzenie nie jest drogie o ile wie się, gdzie kupować. I tak chyba będziemy zakładać własną hodowlę karaczanów, bądź świerszczy. Teraz 20 grudnia jest giełda terrarystyczna niedaleko naszego miasta, więc zrobimy zapasy dla naszych gadzinek. No i dostanę prawdopodobnie w prezencie gekona lamparciego ![]() U nas za 0,50 - 0,70 gr kupujemy 1 świerszcza, a w Katowicach płaciłam już ostatnio 1 zł. Ale np. jedna miarka drewnojadów kosztuje 5 zł, a jest ich około 15, a agamy bardzo je lubią. Ja bardzo lubię śpiew świerszczy ![]() Cytat:
![]() Tyle tylko, że dbam o włosy, żeby mi nie powypadały i ciągle je czymś odżywiam. Skórę balsamuję i od czasu do czasu peeling kawowy sobie strzelę. Depilacja oczywiście też, ale w zimie rzadziej. W tej chwili siedzę z jedną nogą owłosioną, a z drugą nie. Bo jedną ogoliłam depilatorem i czekam, aż odrośnie ![]() A mojemu tż podobają się dziewczyny niewymalowane, aczkolwiek on jest człowiekiem bez gustu.
![]() ![]() |
![]() |
#3308 |
Zakorzenienie
|
Kupuje czasami ksiqazki w pl sklepie, ale sa drogie i bardzo malo ich jest. Czytam po polsku :PP
Ja wlosy tez odzywiam, akurat o to dbam ![]() ![]() Ja nie wiem czy moj tz ma gust, ubiera sie bardzo ladnie... choc nie lubi ciuszkow dla ,,zelusi,,, jakis obciskajacych podkoszulek i tp. I tez mi zwraca uwage, ze ladnie wygladam bez makijazu, ale wiem jak jest hah ![]()
#3309 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Maseczki to tylko przed jakimś wiekszym wyjściem, balsamów rzadko używam. W ogóle zostałam uświadomiona, ze jest cos takiego jak krem do depilacji twarzy. Ja mam włoski, nie za dużo, są b. jasne, ale i tak mnie denerwują ![]() ![]() Na allegro znalazłam 2 rodzaje http://allegro.pl/item487272731_sall...cj_twarzy.html i http://allegro.pl/item493274540_sall..._brush_on.html Który mam sobie kupić? Dobra to cena jest?
![]() |
#3310 |
Przyczajenie
|
przepraszam ze sie wtracam,ale nice6irl masz bombowe poczucie humoru: ironiczne i z dystansem, takie lubie. a tak z innej beczki: probowalam w wyszukiwarce, ale mi nie wyszlo, wiec zapytam sie was puszyste: czy wiecie gdzie mozna dostac kozaki na grube lydy. tak bardzo chcialabym zalozyc spodnice i kozaki, ale wszedzie sa tylko na lydke szczupla (normalna) a o nas to producenci zapomnieli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3311 | ||
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() nie znam sie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety nie znam sklepu, w którym można kupić szerokie w łydach kozaki. Ale może któraś wie? Gdzieś takie muszą być.
![]() ![]() |
![]() |
#3313 |
Zakorzenienie
|
malowanie sie w momencie, gdy siedzimy w domu to dla mnie za duzo- daje skorze odpoczac , ale gdzies czytalam, ze dama zawsze powinna wygladac, tak jakby byla w urkytej kamerze
![]() co do makijazowania to uwielbiam, kombinuje, wymyslam, wiem co i jak podkreslac i przyznam nieskromnie- dobrze mi to wychodzi... do depilacji uzywam maszynki, musze sobie sprawic depilator bo irytuje mnie golenie co 3 dni ;/ a bol jakos zniose- chyba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
Moderatorka z pazurem
|
tez myslalam zezniose ten bol...ale sie przeliczylam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3315 |
Zakorzenienie
|
ja juz testowalam depilator i jakos poszlo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3316 |
Zakorzenienie
|
Mam z brauna z paroma koncowkami i jest ok
![]() Nie kupujcie tylko lodowego z philipsa- kasa wyrzucona w bloto;/ ps.i do wasika na twarzy tez heh;]
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2008-12-02 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3317 |
Zakorzenienie
|
Dorotko - co do wosku ci nie powiem, ja ma depliator z nakładką do twarzy i jest ok
pretenderin - musisz szukać, ale widziałam coś w deichmannie ja mam jedne właśnie ![]() co do depilatorów mam Brauna z 5 końcówkami i faktycznie bólu wogóle nie czuć, ale to zależy od nóg i od osoby
#3318 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dla mnie katorgą jest codzienne smarowanie się balsamem, ale próbuję się zmuszać i ze 3 razy w tygodniu mi się udaje ![]() za to dzisiaj już 2 razy próbowałam się dobić do kosmetyczki żeby mi woskiem machnęła wąsik i brwi, a jej nie ma ![]() poza tym zostałam pięknie zmotywowana do malowania paznokci ![]() i zawsze staram się mieć staranny makijaż, o ![]() w ogóle fajnie się mieszka samemu, bo można sobie nawet nago chodzići nikt mi nic nie powie ![]() ![]() a co do depilacji - ja nogi traktuję veetem. nakładam naprawdę grubą warstwę i trzymam maksymalnie długo (jak piszą nie dłużej niż 8 minut to ja dokladnie tyle trzymam ![]() ![]() bikini traktuję pianką do golenia i maszynką, bo chcę za jakiś czas się pozbyć laserowo, a do tego muszą być golone włosy, mocne ja jestem nienormalna, bo nóg nie przeżyję - ryczę jak dziecko i rezygnuję ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3319 |
Zakorzenienie
|
adriah ile kosztuje laserowe usuwanie owlosienia z bikini ??
Ja tez mam browna z 5 albo 6 koncowkami i jest ok , polecam ![]() Nie smaruje sie kremami bo po co?? nie mam suchej skory, zamowilam teraz jakis olejek spa z avon, zobaczymy.... Nie lubie sie kleic.
#3320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mam mały problem z wąsikiem ![]() ![]() ![]() a tak w ogóle, to wlaśnie wcinam pseudo łazanki hehe. zrobiłam sobie makaron z duszoną kapustą pekińską mniam ![]()
![]() |
#3321 |
Zakorzenienie
|
A mój depilator ma 5 lat i zalega sobie w szafce. Czasem od święta go użyję. I właśnie niedawno użyłam go do nóg, ale wytrzymałam tylko jedną i mam jedną wydepilowaną
![]()
![]() |
#3322 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Rozgorzała dyskusja na temat depilatorów. Ja nigdy nie miałam, automatyczne więc jest, że nie używałam i nie kusiło mnie też nigdy. Radzę sobie zwykłą maszynką do golenia. Właściwie to zabieram Tż-towi a on idzie kupić sobie nową.
Limonatka jak robisz duszoną pekinkę? Bo ja fascynat makaronu z dodatkami. |
![]() ![]() |
![]() |
#3323 |
Zakorzenienie
|
siekam cebulę, wrzucam na odrobinę oleju na duuuuużą patelnię. siekam kapustę, wrzucam na patelnię, podlewam wodą, przykrywam i tak się dusi przez jakis czas z przyprawami (pieprz, sól, kminek mielony i co tam mi jeszcze w ręce wpadnie :P ). jak jest już mięciutka, odkrywam ją, żeby woda sobie odparowała. i dodaję troszeczkę (zalezy ile kapusty masz) przecieru pomidorowego, żeby dodać smaczku
![]() ![]()
#3324 |
Zakorzenienie
|
Muszę wypróbować, chociaz nie przekonuje mnie do końca. Ja żyję ostatnio na makaronie z topionymi serkami, albo ze szpinakiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3325 |
Zakorzenienie
|
jak to mowia: chcesz byc piekna- cierp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale makaron z taką kapustką, musiałabym spróbować. Bardzo lubię i makaron i kapustę, więc chyba kiedyś wypróbuję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3327 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ogólnie, to Cie zabije za te blogi z przepisami, do 2 w nocy je czytałam i miałam objawy silnego ślinotoku :P Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nice, ja jestem bardziej futrzakowa niż gadowa, i nie moglabym miec jaszczurki :P Kocham koty, ale mam uczulenie, wiec w domu jest pies i królik (na którego się uczulenie zaczelo rozwijac;/)
![]() |
#3328 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam po co, basen mi tak masakruje skórę, że muszę się nawilżać, inaczej robią się niemal łuski z przesuszenia np na łydkach Cytat:
![]() i weź tu się człowieku podziel z kimś przepisem ![]() ![]() a tak serio to nie ślinić się, tylko spróbować trzeba ![]() ![]() ja zaraz idę robić racuchy z jabłkami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I znalazł to jeszcze ![]() http://www.biblionetka.pl/ks.asp?id=53416 a to jest co prawda nie polskie, ale o Gombrowiczu, więc a nóż widelec ![]() http://www.biblionetka.pl/ks.asp?id=66918 A tak z ciekawości - jadłam w chinskiej kurczaka w sosie słodko kwaśnym, który nie przypominał tego z gotowych sosów... wspomożesz? ![]() ![]()
Zawsze jest trochę prawdy w każdym "żartowałam", trochę wiedzy w każdym "nie wiem", trochę emocji w każdym "nie obchodzi mnie to" i trochę bólu w każdym "u mnie wszystko w porządku" ... ![]() Edytowane przez Elliannia Czas edycji: 2008-12-02 o 16:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3330 |
Zakorzenienie
|
też pomyślałam o racjonaliście. Gombrowicz odpada, po maturze mam go dosyć, zachciało mi się prezentacji o grotesce Gombowicza i Schulza
![]() ![]() niestety nie wspomogę, bo sobie z sosem słodko-kwaśnym nie radzę ![]() ![]() ![]() Edytowane przez adrijah Czas edycji: 2008-12-02 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.