![]() |
#3331 |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VI
Witam wszystkich w ten mrrrrroźny dzień
![]() Ktoś wspominał coś o słońcu? Nad morzem słońca dziś nie uświadczysz ![]() Tak się złożyło, że trafiły mi się 4 okienka pod rząd ![]() ![]() No nie wierzę, że już grudzień. Chyba pierwszy raz w życiu nie mam kalendarza adwentowego ![]() ![]() (Ok, przyznaję się - w tamtym roku trochę oszukiwałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3333 |
BAN stały
|
Witam i chyba znikam na jakiś czas z perfum...nie jestem w stanie o nich myśleć. Nie gniewajcie się...bo bardzo was wszystkich lubię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Rozeznanie
|
O, widzę że więcej tu osób celebrujących tradycję kalendarza adwentowego. I ja się do nich zaliczam.
A w kwestii lepkich rączek znajomej, to przyszło mi na myśl, że wkurzające jest, że okradzionej jest głupio, a nie złodziejce. Ta ostatnia chyba rzeczywiście udawałaby niewiniątko ![]() Nie stawiam też na kleptomanię, raczej wówczas zginęłoby kilka rzeczy i to niekoniecznie potrzebnych takiej osobie. Mój Tata miał taką koleżankę. Uprzedziła o swoim problemie i na końcu przyjęcia, przy pożegniach było zawsze: Helena (imię zmieniam), dawaj torebkę (sympatycznym tonem, nie żandarmowym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim!
![]() Ale mnie przed chwilą szczęście w nieszczęściu spotkało. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3336 |
Zadomowienie
|
Przepraszam bardzo, że takj wystrzelę "z dupy", ale właśnie mnie oświeciło.
Dostawałam ostatnio na gg wiadomości jaka to jestem straszna, okropna i wpieprzam się w nie swoje sprawy (???) od nieznanego mi numeru. Główkowałam, wkurzałam się, opieprzyłam nawet kilka postronnych osób. Po przemaglowaniu numeru gg na googlach znalazłam maila, z maila trafiłam na bloga, z blogowego nicka trafiłam tutaj... Kim do %#$%%$ jest ten twister_male?!?!?!?! I z kim mnie myli!? |
![]() ![]() |
![]() |
#3337 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A że nasz "drogi kolega" ciągle nas podczytuje, to i pewnie ja - za swe niecne słowa o nim - mogę spodziewać się niedługo takich gadugadowych ataków i nękań. ![]() ![]() ![]()
Jak ptak patrzę w dół na góry Patrzę w dół na góry Edytowane przez BeYourself Czas edycji: 2008-12-02 o 13:34 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3338 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() I tak kupię, jadę po pracy do marketu ![]()
![]() |
#3339 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Canelo, mysle tez, ze twister-male nie myli Cie z nikim, jemu chodzi dokladnie o Ciebie- zapewne w zwiazku z tym, ze przyznalas sie w watku o "perelkach z all.:, ze zglosilas jego aukcje, jako niezgodna z regulaminem. W ten sposob sie zemscil. Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-12-02 o 13:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Zakorzenienie
|
Podobnie jak Edyta podejrzewam jakieś zaburzenia u tego człowieka. Normalni ludzie tak sie nie zachowują...
#3342 |
Zakorzenienie
|
Canela - Nie przejmuj się ( choć wiem, że takie akcje nie są przyjemne i miłe
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() --------------- Mskladaczku, historia fatalna. Pewnie zapytałabym obydwie panie, czy przez nieuwagę nie zabrały czasami mojego nowego tuszu do rzęs. Małe szanse, że ktoś się przyzna, ale jest to sygnał typu "ja wiem...". Najgorsze jest to, że ktoś komu ufamy i zapraszamy go do naszego domu dotyka, zabiera nasze prywatne rzeczy. ![]() Osobiście cieszę się, że mam dwie łazienki. Tylko do jednej mają dostęp ewentualni goście, a tam nie trzymam żadnych wartościowych, bardzo osobistych rzeczy. Druga połączona jest z naszą sypialnią i nikt poza nami (najbliższą rodziną- moja mama, tata i brat) z niej nie korzystał. Chociaż może akurat nie powinnam dawać żadnych rad w tej kwestii, bo ostatnio zginęły mi w pracy 3 takie same błyszczyki Estee Lauder. Za pierwszym razem myślałam, że zgubiłam gdzieś na zakupach, często grzebię i szukam czegoś w licznych kieszonkach torby i mógł wypaść. Jednak zaginięcie dwóch pozostałych nie mogę potraktować jako przypadku. Myślę, że ktoś mi wyjął z torebki w pracy (są w przebieralni, szafki niestety nie są zamykane), mają dostęp do nich zarówno koleżanki, jak i sprzataczki. O tyle strata jest dla mnie bolesna, że to był limitowany kolor (wykupiłam wszystkie 4 sztuki, które zostały i były dostępne w sklepach), dokładnie taki, jaki szukałam przez lata. Wszystkie koleżanki w pracy zawsze zachwycają się nim, gdy go noszę, sporo osób pytało o niego i chwaliło. Nawet nie widzę specjalnie nikogo, komu mógłby pasować taki kolor ![]() ![]() A co do naszego "ulubionego" Trolla-manipulanta, mam nadzieję, że teraz już co niektórym nie zmięknie serce kolejny raz.
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2008-12-02 o 14:49 Powód: lit. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
niecnotliwa dziewica
|
Osz kurna mać (przepraszam za wyrażenie, ale delikatniej nie mogłam) to ja juz wiem od kogo były te wiadomości, które całkiem niedawno dostawałam na GG
![]() ![]()
#3345 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale jak przeglądałam jego wyczyny na wikipedii, to wierzcie mi, że chyba nie tylko tutaj sprawia problemy. Morał: nie podawać nigdzie swojego numeru gg ![]() Dzięki dziewczyny. Nie przejmuję się tym za bardzo, po prostu w głowie mi się nie mieści jaką mentalność trzeba mieć, żeby robić takie rzeczy. Edytowane przez canela Czas edycji: 2008-12-02 o 14:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-02 o 14:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
Zakorzenienie
|
I przyjedziecie do Warszawy ... Prrrrrrawda ?
![]() ![]() Zuziuniu, będziemy czekać cierpliwie i tęsknić. |
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | ||||
Wtajemniczenie
|
Przykro mi, ze opuściłam Was wczoraj w trakcie debaty nad kokluszem,
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | |
Zakorzenienie
|
Mariolu, tez przykra sprawa
![]() Uh... ludzie jednak dziwni sa ![]() Cytat:
![]() Nie wiedzialam, ze oprocz trollowania (tu, na forum) az tyle osob na PW czy gg neka. Szaleniec. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3350 | |
czyli Endżi
|
Gryksiu, nie masz wyjścia
![]() ![]() Dobra, koniec tematu - to wszystko zmierza w złym kierunku ![]() Cytat:
![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-12-02 o 15:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3351 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jakie yczyny na Wikipedii? To on jest tez tam? A wierzylam, ze ta encyklopedia jest tworzona przez inteligentnych ludzi ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Czekam na Ragnarok
|
Byłam wczoraj na "Ostatnim zleceniu" z Nicholasem Cage i mogę polecić. Fajny film, dużo akcji, tylko sceny "klubowe" mnie drażniły. Ale ogólnie mi się podobał.
mskladaczku - kiepska sytuacja z tym tuszem. Miałam do czynienia kilka razy z takimi sytuacjami. Raz jak byłam mała, córka znajomych rodziców okradła moją lalkę (nawet buty jej zabrała), potem okradł mnie chłopak, który wyjechał i się już nie odzywał (dyktafon, firmowa czapka i szlachetne kamienie z naszyjników poździerał). Gdyby teraz ktoś mi zrobił taką akcję, jak Tobie z tuszem, byłoby mi bardzo przykro. Zapraszasz kogoś, obdarzasz jako takim zaufaniem, a tutaj Ci łazienkę okradają. A może to któryś z mężczyzn? Chociaż ja podejrzewałabym tą nieznaną Ci dziewczynę. A tak pozatym to fankom cynamonu lub szarlotki polecam drinka, którego wczoraj odkryłam (w sensie dostałam z pewnej okazji). "Impresja jabłkowa" - z tego co pamiętam to jest tam wódka, sok jabłkowy, likier cynamonowy i cośtam jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja zaapeluję za Tulipanką - nie karmmy trolla!
Dla Twistera najgorszą karą będzie jeśli przestaniemy o nim mówić, jeśli dziewczyny zablokują go na gg i zaczną ignorować. Nie dyskutujmy z nim ani o nim. Ten żałosny koleś nie jest wart naszych nerwów i tego by nawet bo jego zbanowaniu udawało mu się siać ferment. ![]()
#3354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatniego dnia w pracy wyczailam ze sprzataczka przegladala regularnie moje szufladki...zostalismy w piatek troche dluzej w pracy, bo szykowalismy sie na wieczorne wyjscie, kiedy przyszla sprzataczka- tez Polka...poniewaz musiala troche zaczekac az sie ludzie wyniosa, zaproponowalam jej gazetke, a ona ze nie, juz widziala, i widziala tez jakie ksiazki mam w szufladzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Zakorzenienie
|
O właśnie ! Irka ma rację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3356 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Endzi kazdemu to nieeeeeeeeee ![]()
![]() |
#3357 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wyżej mówiły, że znają jego inne nicki/wiedzą, że ma kilka.
![]() |
#3358 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaki ziąb ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.