Panny Młode - Kielce cz. II - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-02, 10:59   #3451
gosikk_s
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II

Dziewczynki, jeszcze raz wszystkim dziękuję za dobre słowa i bardzo proszę o trzymanie kciuków za maleństwo bo wczoraj u gina dowiedziałam sie o kolejnych problemach.
Doris, to ja jestem kilka tygodni dalej, dziś zaczynam 17. Cieszę się że wszystko jest ok, może wypatrzę Cię na jakimś wątku ciążowym

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 11:11   #3452
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex
Cytat:
Napisane przez moonikkaa Pokaż wiadomość

A tak btw dziewczyny PO zaglądajcie do nas czasem zeby udzielic kilku cennych rad. jak ja zaczełam czytac forum, to Wy własnie byłyscie w trakcie wszystkich ustalen, poszukiwan, potem co tydzien, któras juz była PO) tak sobie myślałam, ale fajnie ze Wy juz to przezyłyście, a teraz sie ciesze ze ja jeszcze przed...a do tego dnia zostało 7 m-cy bez jednego dnia )
no....ja się przyznam bez bicia, że zajrzałam tu po raz pierwszy chyba od bardzo długiego czasu...nie pamiętam, kiedy tutaj ostatni post pisałam ja juz jestem 5-miesięcu po ślubie i jest cudownie
tak na szybko to widzę, że dwie koleżanki są w stanie odmiennym - zarazzz sobie poczytam a od razu gratuluję i trzymam kciuki za Was i Maleństwa

Cytat:
Napisane przez dagunia24 Pokaż wiadomość
izus123 super zdjęcia a te jak w skakujecie rewelacyjne

Ja też obiecałam kilka więc wklejam
Cytat:
Napisane przez izus123 Pokaż wiadomość
Obiecane zdjecia...
Pozdrawiam wszystkie Panny Mlode
dziewczyny!wyglądałyście re-we-la-cyj-nie!
zapatrzylam się

ja chcę ślub jeszcze raz

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-12-04 o 10:08 Powód: proszę nie pisać post pod postem
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 12:26   #3453
paula_26
Raczkowanie

GG do paula_26
Smile Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II

Witajcie dziewczyny

Po bardzo dlugim czasie widze ze niektore dziewczeta beda mialy slodkie malenstwa serdecznie wam gratuluje i przy okazji musze wam tez oswiadczyc nowinke ze i Ja bede miala cudowne malenstwo u nas zaczyna sie juz 17 tydz powoli juz daje znac osobie i mamusi

Pozdrawiam przyszle panny młode i gratulacje dla przyszlych mamusi
paula_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 12:32   #3454
moonikkaa
Raczkowanie

Kalex to mam nadzieje, że teraz bedziesz częściej zaglądała, jak nie to w razie potrzeby na priva bedę pisała

Cytat:
Napisane przez paula_26 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny

Po bardzo dlugim czasie widze ze niektore dziewczeta beda mialy slodkie malenstwa serdecznie wam gratuluje i przy okazji musze wam tez oswiadczyc nowinke ze i Ja bede miala cudowne malenstwo u nas zaczyna sie juz 17 tydz powoli juz daje znac osobie i mamusi

Pozdrawiam przyszle panny młode i gratulacje dla przyszlych mamusi
gratuluje i zycze aby ciąża przebiegała bardzo dobrze

Edytowane przez moonikkaa
Czas edycji: 2008-12-02 o 12:34
moonikkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 12:59   #3455
kasiaher
Wtajemniczenie

paula_26 NO GARTULUJE kolejna szczęśliwa mężatka i przyszła mamusia, ale wam zazdroszczę a u mnie jeszcze tylko 6m-cy do ślubu

gosikk_s TRZYMAM BARDZO MOCNO wszystko bedzie dobrze
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 13:26   #3456
paula_26
Raczkowanie

GG do paula_26
Smile Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II

dziekuje za gratulacje .

Gosik trzymam kciuki za malenstwo widze ze jestesmy w podobnym terminie.

trzymaj sie mocno
paula_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 16:01   #3457
domika88
Raczkowanie

GG do domika88

Dziwczyny,czy ktoras z Was miala lub bedzie miec slub w parafi Sw.Jana Chrzciciela pod Telegrafem? Interesuja mnie calkowite koszta tzn:ceremoni,dekoracji,za powiedzi,organisty i w ogole opinie na temat slubu w tym kosciele?A moze ktoras z Was mi powie tak ogolnie ile mniej wiecej to wszystko kosztuje? Z gory dziekuje
domika88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 14:01   #3458
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez moonikkaa Pokaż wiadomość
Kalex to mam nadzieje, że teraz bedziesz częściej zaglądała, jak nie to w razie potrzeby na priva bedę pisała
pewnie będę bo mi się zatęskniło za wizażem
Stary 2008-12-03, 14:09   #3459
Daysy85
Zakorzenienie

Kalex Pamietam jak ja zaczynałam przygodę z wizażem, to Ty akurat byłas chyba z 2 tyg przed ślubem ... atu proszę juz 5 miesięcy pooooo!!!!!
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 14:19   #3460
maja4
Przyczajenie

Czy ktoś słyszał jak gra zespół axis band?
maja4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 16:49   #3461
dagunia24
Raczkowanie

GG do dagunia24

A Czarna kamerzyste miałam K Bieńka on też robił mi zdjęcia podaj poniżej linka z jego zdjęciami, które były też na targach a namiary wysyłam na prv.

http://www.youtube.com/watch?v=TVPT7oF-wrw

Paula_26 gratuluję maleństwa

Madzia i co z tym naszym wątkiem po jest już czy nie ?

O Kalex juz 5 mcy minęło jej ja pamiętam jakby to było wczoraj, jak rozmawiałyśmy, ale co tu mówic czas leci u mnie też już grubo ponad mc

Edytowane przez dagunia24
Czas edycji: 2008-12-03 o 16:54
dagunia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 17:28   #3462
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Strasznie szybko ten czas leci! Zazdroszczę dziewczynom, które mają ten dzień jeszcze przed sobą
Stary 2008-12-03, 21:37   #3463
Kocurski
Raczkowanie

Oj ja też bym powtórzyła....
Kocurski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 08:09   #3464
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
Strasznie szybko ten czas leci! Zazdroszczę dziewczynom, które mają ten dzień jeszcze przed sobą

Ojj ja tez...
U mnie ponad miesiąc a czuje sie jakby to bylo ze 4 miesiące temu , ogolnie rzecz biorac czasem mialo sie ochote rzucic wszystko ale teraz bez zastanienia przygotowywalabym to wszystko raz jeszcze..poki co doradzam 2 bracia ktorzy zenia sie w 2009 wiec dobre i to :P
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 13:36   #3465
gosikk_s
Zakorzenienie

Dzięęęki dziewczynki No, ten czas to leci jak tak spojrzeć, już 5 miesięcy po ślubie a pamiętam jak tu codziennie przesiadywałam na wątku Ale suknie ślubne na wystawach nadal oglądam, jak tylko mam okazję Fakt, czasem chciałoby się wrócić i do przygotowań... I pomyśleć że tak się stresowałam przed ślubem a potem przeszło, minęło i już nawet wspomnienia mi blakną

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 07:50   #3466
moonikkaa
Raczkowanie

dziewczynki wiecie gdzie w najblizszym czasie bedą się odbywałay kursy przedmałżenskie??
szukałam trochę w necie i mam tylko info o Kapucynach po 20 stycznia i Palletyni na Podkarczówce od 3 lutego. z góry dziekuję
Stary 2008-12-05, 15:04   #3467
Crazzzyyy
Raczkowanie

Dziewczyny...... mam pytanko czy ktos wie cos na temat fotografa Wiktora Franko...Prosze o pomoc! jednna kolezanke z forum zapytalam w liscie ale widac nie wykazuje inicjatywy pomocy......Moze ktos bedzie cos wiedzialz gory dziekuje

PS chodzi mi o to czy jest ok

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-12-10 o 10:34 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"!
Crazzzyyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 20:10   #3468
AgaKcz
Raczkowanie

Witam wszystkim
Mam do was gorącą prosbe czy moze mi powiedziec cos na temat zespolu Forever i Retro z placu wolnosci, poniewaz do dnia dzisiejszego bylam spokojna ze mam zamowiony zespol ale wyszlo inaczej i musze teraz na szybko szukac a te najfajniejsze zespoly juz zajete. Powiedzcie czy Forever jest faktycznie taki super jak ktos z was wypowiedzial sie kiedys na ich temat i czy bede z nich zadowolona i goscie tez i jakie maja oczepiny, itp
Za wszelka pomoc z gory dziekuje
AgaKcz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 20:25   #3469
ppkk
Przyczajenie

Witam,
na temat zespolu forever niestety nie moge sie wypowiedziec poniewaz ich nie słyszałam, ale miałam okazje bawic sie przy zespole Retro. Swietna muzyka, poza tym chłopki z zespołu studiują muzyke, co z pewnoscia przekłada sie na ich profesjonalne podjescie do muzyki. pozdrawiam
ppkk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-07, 16:34   #3470
Bercia 007
Raczkowanie

Hej Dziewczyny! Oczywiście pozdrawiam wszystkie szczęśliwe mężatki a także przyszłe Panny Młode. Dawno mnie nie było na forum więc jeśli się powtarzam z pytaniem to przepraszam. A więc szukam b.dobrej fryzjerki i makijażystki w Kielcach. Myślałam nad salonem fryzjerskim Exclusive a co do makijażystki to nie mam pojęcia. Będę wdzięczna za informacje. A jeszcze jedno zastanawiam się nad kupnem Księgi gości co wy o tym myślicie? Pozdrawiam.
Bercia 007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-07, 19:32   #3471
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

dziewczynki wątek założony. zapraszam na "Kielczanki PO"
Stary 2008-12-08, 12:10   #3472
Tynciak
Raczkowanie

ja miałam u siebie zespół FOREVER, jestem bardzo zadowolona, ale zalezy co wolisz. Są to w pełni profesjonaliści, dziewczyna cudnie śpiewa, nie piją alkoholu, jeden z panów pracuje w radio kielce, znają się na muzyce i grają od dawna, podpisujesz umowę, kwota się nie zmienia, nie naciągają i jesteś pewna. Ale nie grają wszystkiego, diso polo odpada, nie chodzą też za stoły. Na oczepiny mają tylko kilka zabaw, ale pełna kultura, nie są jednak sztywni, dziewczyna zagaduje.
Wybierałam między nimi a twenty-one, tam są osoby młodsze, zrobili na mnie wrażenie cwaniakowatych i ich granie mniej mi się podobało, może chodzą między gośmi, ale dla mnie nie było to konieczne. Także kto co woli.
zapomniałam dodać że do zabaw angażują wszystkich, nie ma tak, że tylko kilka osób się wygłupia a inni obserwują

Edytowane przez Tynciak
Czas edycji: 2008-12-08 o 12:17
Tynciak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-08, 16:05   #3473
AgaKcz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tynciak Pokaż wiadomość
ja miałam u siebie zespół FOREVER, jestem bardzo zadowolona, ale zalezy co wolisz. Są to w pełni profesjonaliści, dziewczyna cudnie śpiewa, nie piją alkoholu, jeden z panów pracuje w radio kielce, znają się na muzyce i grają od dawna, podpisujesz umowę, kwota się nie zmienia, nie naciągają i jesteś pewna. Ale nie grają wszystkiego, diso polo odpada, nie chodzą też za stoły. Na oczepiny mają tylko kilka zabaw, ale pełna kultura, nie są jednak sztywni, dziewczyna zagaduje.
Wybierałam między nimi a twenty-one, tam są osoby młodsze, zrobili na mnie wrażenie cwaniakowatych i ich granie mniej mi się podobało, może chodzą między gośmi, ale dla mnie nie było to konieczne. Także kto co woli.
zapomniałam dodać że do zabaw angażują wszystkich, nie ma tak, że tylko kilka osób się wygłupia a inni obserwują

super dziekuje bardzo najbardziej mi zalezalo na tym jak zabawiaja gosci, zeby nie bylo sztywno ale super ciesze sie teraz bede spokojniejsza mimo ze slyszalam bardzo pozytywne opinie o nich. Fajnie. Dziekuje
AgaKcz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-08, 19:18   #3474
kasiaher
Wtajemniczenie

Izus123 widziałam cały twój albumik akurat mam tego samego fotografa który dla przykładu pokzazał TWÓJ ALBUM i powiem ci że bardzo się uciesszyłam że mogłam go zobaczyć , tak bardzo spodobały mi się twoje zdjęcia a TŻ był zachwycony . Masz piękne zdjęcia i albumik super . Fajnie

Załatwiłam w końcu foto i kam tzn nie ja tylko TŻ jestem zadowolona że tym razem to on podejmował decyzję wykazał bardzo duże zinteresowanie i o wszystko pytał także jestem z niego dumna
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 10:26   #3475
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Dziewczyny mam do Was prośbę. Czy któraś może polecić w Kielcach krawcową, która naprawde dobrze uszyje suknie ślubną na podstawie zdjęcia?
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 11:27   #3476
Nanuska
Raczkowanie

Hej dziewczynki,

dołączam do waszego forum. Ja będę ślubować 26 czerwca 2010. Salę mam już wybraną - będzie to Zamek w Sobkowie. Widziałam już parę opinii na ich temat i były raczej pozytywne ale jak ktoś jeszcze coś wie to będę wdzięczna za wszystkie informacje. Ślub chciałabym brać w mojej parafii tj. p.w. Ducha Świętego. Jak myślicie należy już iść zarezerwować sobie godzinę ? Obecnie mieszkam w Warszawie więc będę organizować wesele na odległość ale mam nadzieję ze jakoś dam radę Obecnie jestem na etapie wybierania kamerzysty i fotografa - ale na jakieś spotkanie z nimi będę miała dopiero w okolicy Świąt. Kogo polecacie. Muszę powiedzieć ze jestem zachwycona zdjęciami Daguni - miałaś jak rozumiem Kube K ? Mogę prosić o jakiś namiar na niego i relacje jak układała się współpraca?

Coś czuję że będę tu częstym gościem
Nanuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 14:11   #3477
Puchatek M.
Rozeznanie

Nanuska ja też miałam wesele w Sobkowie i szczerze polecam, bo wszystko było pięknie i idealnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-09, 15:20   #3478
Justyna3011
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam do Was prośbę. Czy któraś może polecić w Kielcach krawcową, która naprawde dobrze uszyje suknie ślubną na podstawie zdjęcia?
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Salon Celia (na przeciwko REAL) szyje sukienki jakie tylko się chce nawet ze zdjęcia, ale musisz też wybrać odpowiednie materiały. Ceny 1300-2000. Podobno w okolicy 1-go maja jest terz pracownia ale nie wiem dokładnie w którym miejscu. pozdrawiam.
Justyna3011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 22:34   #3479
Nanuska
Raczkowanie

Puchatek M. dziękuje bardzo za odpowiedź. Mam jeszcze pytanie: na ile osób miałaś wesele ? Bo ja planuje na ok. 100 i boję się że będzie mało miejsca do tańczenia.
Nanuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 03:02   #3480
karusia070707
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kate0109 Pokaż wiadomość
niom rozumiem ja tez go nie przekreslam juz, tylko tak sie zastanawiam co tu zrobic teraz...szukalam tez tych fotografow i naprawde Ci dobrzy tez sie dobrze cenia no nie wiem co tu robic, musze przemyslec wszystkie za i przeciw juz mowie mojemu Tz z zrezygnuje z podrozy poslubnej na rzecz Kuby ale on mi nie wierzy, z reszta ja sobie tez

Hej Dziwczyny,

Ja jestem po slubie juz prawie pol roku i zdjecia robil mi Kuba. Sa przepiekne i jeszcze mi sie nie znudzily Po slubie Wasza pamiatka beda zdjecia i wspomnienia. Warto zainwestowac!

Pozdrwiam

Love doesn't make the world go round. Love is what makes the ride worthwhile.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080621040213.png
karusia070707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości