|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
Dziewczynki, jeszcze raz wszystkim dziękuję za dobre słowa
![]() Doris, to ja jestem kilka tygodni dalej, dziś zaczynam 17. Cieszę się że wszystko jest ok, może wypatrzę Cię na jakimś wątku ciążowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3452 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak na szybko to widzę, że dwie koleżanki są w stanie odmiennym - zarazzz sobie poczytam ![]() ![]() Cytat:
zapatrzylam się ![]() ja chcę ślub jeszcze raz ![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-04 o 10:08 Powód: proszę nie pisać post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Raczkowanie
|
![]()
Witajcie dziewczyny
![]() Po bardzo dlugim czasie widze ze niektore dziewczeta beda mialy slodkie malenstwa serdecznie wam gratuluje i przy okazji musze wam tez oswiadczyc nowinke ze i Ja bede miala cudowne malenstwo ![]() ![]() Pozdrawiam przyszle panny młode i gratulacje dla przyszlych mamusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3454 | |
Raczkowanie
|
Kalex to mam nadzieje, że teraz bedziesz częściej zaglądała, jak nie to w razie potrzeby na priva bedę pisała
![]() Cytat:
![]()
27.06.2009 Cudowny Dzień ![]() Edytowane przez moonikkaa Czas edycji: 2008-12-02 o 12:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Wtajemniczenie
|
paula_26 NO GARTULUJE kolejna szczęśliwa mężatka i przyszła mamusia
![]() ![]() ![]() gosikk_s TRZYMAM BARDZO MOCNO wszystko bedzie dobrze
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Raczkowanie
|
![]()
dziekuje za gratulacje .
Gosik trzymam kciuki za malenstwo widze ze jestesmy w podobnym terminie. trzymaj sie mocno |
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Raczkowanie
|
Dziwczyny,czy ktoras z Was miala lub bedzie miec slub w parafi Sw.Jana Chrzciciela pod Telegrafem? Interesuja mnie calkowite koszta tzn:ceremoni,dekoracji,za powiedzi,organisty i w ogole opinie na temat slubu w tym kosciele?A moze ktoras z Was mi powie tak ogolnie ile mniej wiecej to wszystko kosztuje? Z gory dziekuje
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3458 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
Zakorzenienie
|
Kalex Pamietam jak ja zaczynałam przygodę z wizażem, to Ty akurat byłas chyba z 2 tyg przed ślubem ... atu proszę juz 5 miesięcy pooooo!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3460 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś słyszał jak gra zespół axis band?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Raczkowanie
|
A Czarna kamerzyste miałam K Bieńka on też robił mi zdjęcia podaj poniżej linka z jego zdjęciami, które były też na targach a namiary wysyłam na prv.
http://www.youtube.com/watch?v=TVPT7oF-wrw Paula_26 gratuluję maleństwa ![]() Madzia i co z tym naszym wątkiem po jest już czy nie ? O Kalex juz 5 mcy minęło jej ja pamiętam jakby to było wczoraj, jak rozmawiałyśmy, ale co tu mówic czas leci u mnie też już grubo ponad mc ![]()
Nasz wielki dzień 18.10.2008 ![]() Edytowane przez dagunia24 Czas edycji: 2008-12-03 o 16:54 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3462 |
Zakorzenienie
|
Strasznie szybko ten czas leci! Zazdroszczę dziewczynom, które mają ten dzień jeszcze przed sobą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
Raczkowanie
|
Oj ja też bym powtórzyła....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojj ja tez... ![]() U mnie ponad miesiąc a czuje sie jakby to bylo ze 4 miesiące temu , ogolnie rzecz biorac czasem mialo sie ochote rzucic wszystko ale teraz bez zastanienia przygotowywalabym to wszystko raz jeszcze..poki co doradzam 2 bracia ktorzy zenia sie w 2009 wiec dobre i to :P
![]() |
#3465 |
Zakorzenienie
|
Dzięęęki dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3466 |
Raczkowanie
|
dziewczynki wiecie gdzie w najblizszym czasie bedą się odbywałay kursy przedmałżenskie??
szukałam trochę w necie i mam tylko info o Kapucynach po 20 stycznia i Palletyni na Podkarczówce od 3 lutego. z góry dziekuję
#3467 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny...... mam pytanko czy ktos wie cos na temat fotografa Wiktora Franko...Prosze o pomoc!
![]() ![]() ![]() PS chodzi mi o to czy jest ok ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-10 o 10:34 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"! |
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkim
![]() Mam do was gorącą prosbe czy moze mi powiedziec cos na temat zespolu Forever i Retro z placu wolnosci, poniewaz do dnia dzisiejszego bylam spokojna ze mam zamowiony zespol ale wyszlo inaczej i musze teraz na szybko szukac a te najfajniejsze zespoly juz zajete. Powiedzcie czy Forever jest faktycznie taki super jak ktos z was wypowiedzial sie kiedys na ich temat i czy bede z nich zadowolona i goscie tez i jakie maja oczepiny, itp Za wszelka pomoc z gory dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
Przyczajenie
|
Witam,
na temat zespolu forever niestety nie moge sie wypowiedziec poniewaz ich nie słyszałam, ale miałam okazje bawic sie przy zespole Retro. Swietna muzyka, poza tym chłopki z zespołu studiują muzyke, co z pewnoscia przekłada sie na ich profesjonalne podjescie do muzyki. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3470 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny! Oczywiście pozdrawiam wszystkie szczęśliwe mężatki a także przyszłe Panny Młode. Dawno mnie nie było na forum więc jeśli się powtarzam z pytaniem to przepraszam. A więc szukam b.dobrej fryzjerki i makijażystki w Kielcach. Myślałam nad salonem fryzjerskim Exclusive a co do makijażystki to nie mam pojęcia. Będę wdzięczna za informacje. A jeszcze jedno zastanawiam się nad kupnem Księgi gości co wy o tym myślicie? Pozdrawiam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3471 |
Zadomowienie
|
dziewczynki wątek założony. zapraszam na "Kielczanki PO"
#3472 |
Raczkowanie
|
ja miałam u siebie zespół FOREVER, jestem bardzo zadowolona, ale zalezy co wolisz. Są to w pełni profesjonaliści, dziewczyna cudnie śpiewa, nie piją alkoholu, jeden z panów pracuje w radio kielce, znają się na muzyce i grają od dawna, podpisujesz umowę, kwota się nie zmienia, nie naciągają i jesteś pewna. Ale nie grają wszystkiego, diso polo odpada, nie chodzą też za stoły. Na oczepiny mają tylko kilka zabaw, ale pełna kultura, nie są jednak sztywni, dziewczyna zagaduje.
Wybierałam między nimi a twenty-one, tam są osoby młodsze, zrobili na mnie wrażenie cwaniakowatych i ich granie mniej mi się podobało, może chodzą między gośmi, ale dla mnie nie było to konieczne. Także kto co woli. zapomniałam dodać że do zabaw angażują wszystkich, nie ma tak, że tylko kilka osób się wygłupia a inni obserwują
30.08.2008 r. Edytowane przez Tynciak Czas edycji: 2008-12-08 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3473 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3474 |
Wtajemniczenie
|
Izus123 widziałam cały twój albumik akurat mam tego samego fotografa który dla przykładu pokzazał TWÓJ ALBUM i powiem ci że bardzo się uciesszyłam że mogłam go zobaczyć , tak bardzo spodobały mi się twoje zdjęcia a TŻ był zachwycony . Masz piękne zdjęcia i albumik super
![]() Załatwiłam w końcu foto i kam ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam do Was prośbę. Czy któraś może polecić w Kielcach krawcową, która naprawde dobrze uszyje suknie ślubną na podstawie zdjęcia?
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#3476 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki,
dołączam do waszego forum. Ja będę ślubować 26 czerwca 2010. Salę mam już wybraną - będzie to Zamek w Sobkowie. Widziałam już parę opinii na ich temat i były raczej pozytywne ale jak ktoś jeszcze coś wie to będę wdzięczna za wszystkie informacje. Ślub chciałabym brać w mojej parafii tj. p.w. Ducha Świętego. Jak myślicie należy już iść zarezerwować sobie godzinę ? Obecnie mieszkam w Warszawie więc będę organizować wesele na odległość ale mam nadzieję ze jakoś dam radę ![]() Coś czuję że będę tu częstym gościem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Rozeznanie
|
Nanuska ja też miałam wesele w Sobkowie i szczerze polecam, bo wszystko było pięknie i idealnie
![]()
![]() |
#3478 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Salon Celia (na przeciwko REAL) szyje sukienki jakie tylko się chce nawet ze zdjęcia, ale musisz też wybrać odpowiednie materiały. Ceny 1300-2000. Podobno w okolicy 1-go maja jest terz pracownia ale nie wiem dokładnie w którym miejscu. pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3479 |
Raczkowanie
|
Puchatek M. dziękuje bardzo za odpowiedź. Mam jeszcze pytanie: na ile osób miałaś wesele ? Bo ja planuje na ok. 100 i boję się że będzie mało miejsca do tańczenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej Dziwczyny, Ja jestem po slubie juz prawie pol roku i zdjecia robil mi Kuba. Sa przepiekne i jeszcze mi sie nie znudzily ![]() Pozdrwiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.