![]() |
#2281 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
Cytat:
Cytat:
![]() alez slicznoty ![]() ![]() masz tez angela, ktorego wielbie i chcialabym posiadac ogromna flasznecje ![]() gratuluje tak pieknego zbiorku ![]()
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
![]()
Zizou, dzięki, Angel już niedługo do nieba pójdzie, zostało mi coś z 10 ml i zawzięcie zużywam, parę lat przerwy chyba sobie zrobię i następnym razem będę chciała gwiazdę bo to przelewanie do atomizerka jest irytujące choć poręczne np. do pracy (wyobraź sobie targać w torebusi Gucci EDP!)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Zakorzenienie
|
Aniu, przepiękna, bardzo kobieca i wysmakowana kolekcja, choć z zupełnie przeciwnego bieguna. Gratuluję
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2008-11-29 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
A zaintrygowałaś mnie wspomnieniem przeciwnego bieguna - jakie perfumy lubisz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
Ja tez sie tu po cihcu przyczajam na kolejne wrazenia Prady intense 8 recenzji KWC znam juz niemal na pamięć ale czekam na Waszą Anki i Daffodilki opinie kwintesencje, tą kroplę która przeleje na szali, jak sie ma Intense do klasycznej Prady ktora uwielbiam bo cena ceną tego juz nie zmienie ale poznac zapachu nie mam jak i tak w ciemno ? -Intense kusi masakrycznie no ale nie wiem czym to pachnie za to wiem za ile
![]() Anko o kolekcji chyba juz powiedziałąm słów kilka tak właśnie sobie wyobrażam perfumeryjne szczęscie - szeroki asortyment we własnym domku. czekam grzecznie na opinie. W recenzji anka_res napisała że Intense mniej męska co mnie akurat ostudziło zapał na nią gdyż tę nutkę dosłownie, męskości uwielbiam w Pradzie klasycznej no ale to jeszcze nie przesądza sprawy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może coś przeoczyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2288 |
Zakorzenienie
|
Dzięki rozumeim doskonale kwestie zachecania lub zniechecania troszke przesadzilam z ta kropla ktora ma przelac szale nie chciałam wywierac presji taka sobie metaforka ale ja sobie zdaje sprawe ze moje decyzje będą moimi pomyłkami bądź nie i sama sie bedę bić w pierś , albo po prostu puszcze w świat. PI widziałam na Allegro i nie wiem nie wiem kilka nocy sie jeszcze z tym przespie jest tyle innych zapachów które przede mną wciąż. Miałam zamair wyczekać aż 50 Prady mi się skończy i dopiero polowac na PI ale no chciałabym móc mięc okzaje porównania ponoszenia dwóch zapachów.
Nic, póki co dzieki serdeczne za odp i znikam stąd bo kolekcje to jeszcze nie wątek dla mnie przy moich kilku zapachach, w tym dwóch nieudanych. Flowerbomb EDP i Prada to strzał w 10 , Cristobal - całkiem całkiem, Delicious night na srednio na jeża, Boudoir - miniaturka tylko na większe okazje NR edt tez an specjalne klimaty ten kompletnie nieudany to L'Instant Magic Guerlain i juz go obfotowałam żeby poszedł w świat zatem kolekcji nie posiadam, w lato używałam Euphorii Blossom ona mi się rzuciło w oczy w Twojej kolecji reszta to tylko wciąż wishlista. Dziękuje spadam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wszyscy macie ladne kolekcje ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
Aniu, jak będziesz u nas to poszukaj w Sephorach i Galeriach Centrum. Właśnie w GC kupiłam z tydzień temu swoją EDP. Timide miałam już wcześniej, ale nie ma porównania z EDP - ta pierwsza znika ze skóry w tempie błyskawicznym. Chyba nie warto kupować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
Daffodilko, jeśli mogę spytać - ile kosztuje EDP? Bo może zaprzęgnę do tej usługi kogoś z rodziny, trochę sie martwię że zanim dotrę do Pl (wiosna) to FdB zniknie bo tu już ją całkowicie wycofano...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Zadomowienie
|
Wetnę się w Waszą dyskusję o FdB
![]() Ceny za 50ml EDP: w GC 225zł (mam nadzieję, że to jeszcze aktualne), w Sephorze (ale nie wszystkie Sephory oferują ten zapach) już 265zł. Już, bo jeszcze 2 tygodnie temu cena była taka jak w GC. Pytałam się Lololi z All o ten zapach, miała dać znać jesli będzie miała, ale niestety milczy. Muszę wybrać się do GC jak tylko wpłynie mi wypłata na konto. Daffodilko, aż mnie zatkało gdy przeczytałam o Twoich ulubionych zapach. Równie dobrze to ja mogłabym ją spisać, z niewielkimi poprawkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Zakorzenienie
|
Dzieki za informacje. Trzeba wyslac kogos na zakupy zanim cena okaze sie byc np. 365 a nie 265
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Zadomowienie
|
Wklejam swoją aktualizację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Smaczny w dodatku ![]() Opisz sie Polciu, bom sztuk kilku ciekawa. Zdanie ktore podkreslilam imponuje mi bardzo i bardzo chcialabym kiedys takie zdanie o sobie napisac ( co sie pewno nie stanie predko, bom chwiejna jednostka jest, oflagowana na maszcie zmiennosci, ale roic uroczo zawsze sobie mozna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2300 |
Nindżopesz
|
Zabiły mnie te "durnostojki"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2301 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2302 |
BAN stały
|
polkadxdx: Pochwal się jeszcze, jakie masz odlewki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2304 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kolejno: Sephora Brown, Bath & Body Warm Vanilla Sugar, Mac MV2, Annick Goutal Vanille Exquise, Coty Vanilla Musk, CSP, Sephorowe wanilie z: mango, karmelem, paczulą, monoi, L LL 2 zdjęcie: Liberte, Escady: Magnetism, Rockin Rio, Pacific Paradise, Sunset Heat, Aigner Too Feminine, Ralph Wild, Flowerbomb edp, P.Hilton Can Can, Cavalli Just Her 3 zdjęcie: Incanto Charms, kenzo Amour, Britnejki: In Control, Fantasy i Midnihgt, Pink Sugar, Live luxe, Nina, Ghost i malinka, kiwi, truskawka Yves Rocher 4 zdjęcie: A.Goutal Eau de Charlotte, Fiorucci edt, Code, Słoń, Innocent, Innocent Secet, Aniołek. Cytat:
Cytat:
![]() Odlewki to: CSP Vanille Mokha, Serendipitous, Escada Collection, Jette by night. Dziękuję dziewczyny za miłe słowa. Dobrze mi zrobiło takie całościowe spojrzenie na mój zbiorek, wyeliminowałam od razu dwie butelki, których nie tknęłam nawet w ciągu ostatniego roku i wreszcie czuję się zaspokojona ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Czaję się na niego, obserwuję allegro stale i chcę zakupić całkiem w ciemno,bo nigdzie go nie widziałam na żywo ubiegła mnie właścicielka ![]() Mam co do tych perfum pytanie, są trwałe ? Edytowane przez 201607111632 Czas edycji: 2008-12-02 o 19:33 Powód: ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Zakorzenienie
|
Obstawiam B. Spears curious in control
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez studentkaAM Czas edycji: 2008-12-02 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Zakorzenienie
|
Ładna kolekcja - bardzo słodka, lubię - łączt nas Britney (ale zabrzmiało, heh), flowerbomba i coś jeszcze co mi umknęło. Gratulacje! Sama też nie lubię jak mi stoi coś czego nie używam i się kurzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Rozeznanie
|
Moja narazie jest bardzo mala, bo dopiero ostatnio zainteresowalam się perfumami
![]() Naomi Campbell Cat Deluxe Salvatore Ferragamo Incanto Heaven Avon Incandessence Chanel Coco Mademoiselle Tyle.. *wstydniś* ![]()
#2310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W każdym razie z uznaniem się wyrażę - Cat Deluxe ładne (miałam, nie wracam ze względu na słabą trwałość ale na mnie to norma), Incandessence lubię choć nie posiadam, a Coco Mademoiselle ja - stary wyjadacz perfumeryjny dopiero kupiłam DZISIAJ! Incanto nie znam, ogółem bardzo ładny start ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.