Moja kolekcja perfum - część IV - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-29, 19:53   #2281
zizou
Zakorzenienie

Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV

Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość
Zizou - mam słabość do Poeme, Marousi, Organzy, Dune...
I maluszki masz cudne
Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
domi7ks, kesly1, anka_res, Camila1983, twister, zizou, Hexxano gratuluję pachnących zbiorów!
dzikuje

Cytat:
Napisane przez anka_res Pokaż wiadomość
No to wreszcie się do fotografowania zabrałam
alez slicznoty calkiem sporo nas laczy palazzo, l de ll, lola edp, euphotia, dolce vita, flowerbomb, elle, midnight poison, prada, addict...
masz tez angela, ktorego wielbie i chcialabym posiadac ogromna flasznecje

gratuluje tak pieknego zbiorku
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 20:06   #2282
anka_res
Zakorzenienie

Red face Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
dzikuje

alez slicznoty calkiem sporo nas laczy palazzo, l de ll, lola edp, euphotia, dolce vita, flowerbomb, elle, midnight poison, prada, addict...
masz tez angela, ktorego wielbie i chcialabym posiadac ogromna flasznecje

gratuluje tak pieknego zbiorku
Zizou, dzięki, Angel już niedługo do nieba pójdzie, zostało mi coś z 10 ml i zawzięcie zużywam, parę lat przerwy chyba sobie zrobię i następnym razem będę chciała gwiazdę bo to przelewanie do atomizerka jest irytujące choć poręczne np. do pracy (wyobraź sobie targać w torebusi Gucci EDP!)
anka_res jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 20:22   #2283
Daffodilka
Zakorzenienie

Cytat:
No to wreszcie się do fotografowania zabrałam
Aniu, przepiękna, bardzo kobieca i wysmakowana kolekcja, choć z zupełnie przeciwnego bieguna. Gratuluję I co mnie najbardziej zadziwia to to, że nawet przy tak odmiennych gustach zapachowym, jest coś co nas łączy, mianowicie uwielbiana przeze mnie Prada (a nawet chyba dwie, prawda?). Bardzo mnie ten wspólny mianownik cieszy

Edytowane przez Daffodilka
Czas edycji: 2008-11-29 o 20:23
Daffodilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 22:30   #2284
anka_res
Zakorzenienie

Smile Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV

Cytat:
Napisane przez Daffodilka Pokaż wiadomość
Aniu, przepiękna, bardzo kobieca i wysmakowana kolekcja, choć z zupełnie przeciwnego bieguna. Gratuluję I co mnie najbardziej zadziwia to to, że nawet przy tak odmiennych gustach zapachowym, jest coś co nas łączy, mianowicie uwielbiana przeze mnie Prada (a nawet chyba dwie, prawda?). Bardzo mnie ten wspólny mianownik cieszy
Daffodilko, rzeczywiście dwie Prady - zresztą przeze mnie ubóstwiane. A co sądzisz o Pradzie Intense i Milano? Kuszą, choć cena tej pierwszej raczej odstrasza...
A zaintrygowałaś mnie wspomnieniem przeciwnego bieguna - jakie perfumy lubisz?
Stary 2008-11-29, 22:46   #2285
rachell111
Zakorzenienie

Ja tez sie tu po cihcu przyczajam na kolejne wrazenia Prady intense 8 recenzji KWC znam juz niemal na pamięć ale czekam na Waszą Anki i Daffodilki opinie kwintesencje, tą kroplę która przeleje na szali, jak sie ma Intense do klasycznej Prady ktora uwielbiam bo cena ceną tego juz nie zmienie ale poznac zapachu nie mam jak i tak w ciemno ? -Intense kusi masakrycznie no ale nie wiem czym to pachnie za to wiem za ile .
Anko o kolekcji chyba juz powiedziałąm słów kilka tak właśnie sobie wyobrażam perfumeryjne szczęscie - szeroki asortyment we własnym domku.

czekam grzecznie na opinie. W recenzji anka_res napisała że Intense mniej męska co mnie akurat ostudziło zapał na nią gdyż tę nutkę dosłownie, męskości uwielbiam w Pradzie klasycznej no ale to jeszcze nie przesądza sprawy.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 22:51   #2286
Ata77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trihomonas Pokaż wiadomość
Wklejam moja aktualna kolekcje na razie mam odwyk przez kilka miesiecy
Łączy nas Pure poison, addcit 2 , miałam Manię, J'dore
może coś przeoczyłam

Ata77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 23:46   #2287
anka_res
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Ja tez sie tu po cihcu przyczajam na kolejne wrazenia Prady intense 8 recenzji KWC znam juz niemal na pamięć ale czekam na Waszą Anki i Daffodilki opinie kwintesencje, tą kroplę która przeleje na szali, jak sie ma Intense do klasycznej Prady ktora uwielbiam bo cena ceną tego juz nie zmienie ale poznac zapachu nie mam jak i tak w ciemno ? -Intense kusi masakrycznie no ale nie wiem czym to pachnie za to wiem za ile .
Anko o kolekcji chyba juz powiedziałąm słów kilka tak właśnie sobie wyobrażam perfumeryjne szczęscie - szeroki asortyment we własnym domku.

czekam grzecznie na opinie. W recenzji anka_res napisała że Intense mniej męska co mnie akurat ostudziło zapał na nią gdyż tę nutkę dosłownie, męskości uwielbiam w Pradzie klasycznej no ale to jeszcze nie przesądza sprawy.
Rachell, nie chciałabym cię niesłusznie zachęcić albo zniechęcić do Prady Intense - nie daj Boże żeby po zakupie w ciemno się nie spodobała - ale ja moge tylko powtórzyć, PI nie odbiega bardzo daleko od klasycznej Prady IMHO, jest bardziej słodka, mniej na początku świdrujących ostrych nut (które w klasycznej Pradzie najpierw mnie odrzuciły, a potem uwiodły). Ładny zapach moim zdaniem i nie wykluczam, ale nie pili mnie bo jak pisałam obie są dość podobne (w moim odczuciu). Z dobrych wiadomości to na all można kupić za jakieś 250 zł (z pompką!) w Debenhams ona kosztuje jakieś zupełnie fantastyczne 120 euro (chyba że to tylko ten sklep tak szaleje, nowe Bvlgari Jasmin Noir też wycenili dość zbójecko).
Stary 2008-11-30, 15:32   #2288
rachell111
Zakorzenienie

Dzięki rozumeim doskonale kwestie zachecania lub zniechecania troszke przesadzilam z ta kropla ktora ma przelac szale nie chciałam wywierac presji taka sobie metaforka ale ja sobie zdaje sprawe ze moje decyzje będą moimi pomyłkami bądź nie i sama sie bedę bić w pierś , albo po prostu puszcze w świat. PI widziałam na Allegro i nie wiem nie wiem kilka nocy sie jeszcze z tym przespie jest tyle innych zapachów które przede mną wciąż. Miałam zamair wyczekać aż 50 Prady mi się skończy i dopiero polowac na PI ale no chciałabym móc mięc okzaje porównania ponoszenia dwóch zapachów.

Nic, póki co dzieki serdeczne za odp i znikam stąd bo kolekcje to jeszcze nie wątek dla mnie przy moich kilku zapachach, w tym dwóch nieudanych. Flowerbomb EDP i Prada to strzał w 10 , Cristobal - całkiem całkiem, Delicious night na srednio na jeża, Boudoir - miniaturka tylko na większe okazje NR edt tez an specjalne klimaty ten kompletnie nieudany to L'Instant Magic Guerlain i juz go obfotowałam żeby poszedł w świat zatem kolekcji nie posiadam, w lato używałam Euphorii Blossom ona mi się rzuciło w oczy w Twojej kolecji reszta to tylko wciąż wishlista.

Dziękuje spadam.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 15:48   #2289
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, gratuluje Wam wszystkim bez wyjatku. Swietne kolekcje! Przegladam sobie ten watek, czytam i zazdraszczam wszystkim bardzo mocno Chcialam sie i ja pochwalic aktualizacja swojej kolekcji, do ktorej doszlo troche slodkich zapachow - glownie pod wplywem Waszych opinii No i zebralam wczoraj swoje skarby i zaczelam przenosic, by je ladnie sfotografowac. Nie wiem czy pora pozna, czy co innego, ale roztrzaskalam 3 butelki perfum!!! Jestem dzis zalamana, zdruzgotana i w glebokiej depresji Czy ktorejs z Was tez sie to zdarzylo kiedys????!!! Buuuuu I to jeszcze co??? Bombke kwiatowa, nawet kropla nie zostala na przetestowanie na nadgarstku. Najpierw bombka i odlewka blv - jeszcze stalam jak wryta i patrzylam jak leca na plytki nie mogac uwierzyc a pozniej gdy jeszcze swoje skarby znosilam, to poszla buteleczka Clinique happy to be chyba potrzebuje dobrego psychologa i porzadnej grupy wsparcia
Echhhh skad ja to znam ja zbilem pod koniec tamtego roku albo w tym w lazience YSL Opium PH edp ~48mlSmierdzialo przeokrutnie brrrr az mnie trzesie jak sobie pomysleWiec wiem co to znaczy i lacze sie z toba w boluA kolekcja calkiem calkiem ladna
Wszyscy macie ladne kolekcjeBez wyjatku.
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 17:12   #2290
Daffodilka
Zakorzenienie

Cytat:
Daffodilko, rzeczywiście dwie Prady - zresztą przeze mnie ubóstwiane. A co sądzisz o Pradzie Intense i Milano? Kuszą, choć cena tej pierwszej raczej odstrasza...
A zaintrygowałaś mnie wspomnieniem przeciwnego bieguna - jakie perfumy lubisz?
Aniu, Pradę Intense nawet mam - jest jeszcze bardziej boska niż klasyczna. To wszystko co w tym zapachu najpiękniejsze w PI zostało jeszcze mocniej wyeksponowane Milano jest piękna, ale z mojej skóry ulatnia się w takim tempie, że nie zdecydowałam się na zakup. A jakie zapachy preferuję? Z ulubionych BC, Wenge, Nu, Gaiac, FdB, Encre Noire, Statkus, Jaisalmer, Kyoto, Ambre Sultan, Must, Cocon, Shalimar Light. Czyli zapachy kadzidlane, drzewne, orientalne - te mniej słodkie. Kwiatów i owoców oraz wybitnie słodkich zapachów unikam, a takich jest dość sporo w Twojej kolekcji. Jednak to wcale nie umniejsza jej urody w moich oczach
Stary 2008-11-30, 18:20   #2291
anka_res
Zakorzenienie

Cytat:
Aniu, Pradę Intense nawet mam - jest jeszcze bardziej boska niż klasyczna. To wszystko co w tym zapachu najpiękniejsze w PI zostało jeszcze mocniej wyeksponowane Milano jest piękna, ale z mojej skóry ulatnia się w takim tempie, że nie zdecydowałam się na zakup. A jakie zapachy preferuję? Z ulubionych BC, Wenge, Nu, Gaiac, FdB, Encre Noire, Statkus, Jaisalmer, Kyoto, Ambre Sultan, Must, Cocon, Shalimar Light. Czyli zapachy kadzidlane, drzewne, orientalne - te mniej słodkie. Kwiatów i owoców oraz wybitnie słodkich zapachów unikam, a takich jest dość sporo w Twojej kolekcji. Jednak to wcale nie umniejsza jej urody w moich oczach
Cześć Daffodilko To widzę że lubisz niszowce. Z Twojej listy znam tylko Ambre Sultan, Nu (mam w odu wersjach, edt w Polsce) i FdB - zresztą za to ostatnie dałabym się pokroić, niestety bardzo trudno je już teraz dostać, a nowa wersja moim zdaniem nie do końca się umywa). Niszowców wielu nie znam, te kilka które testowałam " nie siedzą" dobrze na mojej skórze, jak widzisz jestem "mainstreamowa". W sumie się ciesze znając ich (niszowców) ceny - widzisz ja mam tak że jak coś bardzo mi się podoba to nie chcę próbek, odlewek ani nawet miniaturek, chcę całą flaszkę, jeśli mam czegoś używać oszczędnie to wolę wcale i na pewno nie zadowoliłyby mnie alllegrowe dekanty... Z tego powodu szukam na allegro flaszki FdB, nie chcę próbek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-30, 18:57   #2292
Daffodilka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Daffodilko To widzę że lubisz niszowce. Z Twojej listy znam tylko Ambre Sultan, Nu (mam w odu wersjach, edt w Polsce) i FdB - zresztą za to ostatnie dałabym się pokroić, niestety bardzo trudno je już teraz dostać, a nowa wersja moim zdaniem nie do końca się umywa). Niszowców wielu nie znam, te kilka które testowałam " nie siedzą" dobrze na mojej skórze, jak widzisz jestem "mainstreamowa". W sumie się ciesze znając ich (niszowców) ceny - widzisz ja mam tak że jak coś bardzo mi się podoba to nie chcę próbek, odlewek ani nawet miniaturek, chcę całą flaszkę, jeśli mam czegoś używać oszczędnie to wolę wcale i na pewno nie zadowoliłyby mnie alllegrowe dekanty... Z tego powodu szukam na allegro flaszki FdB, nie chcę próbek
Aniu, cieszę się, że jeszcze coś nas łączy, no i z odlewkami i próbkami też mamy tak samo Przetestuję, a później szukam flaszki Kurczę, nawet nie miałam świadomości, że siedzę w niszowcach, dopiero Ty zwróciłaś mi na to uwagę A wiesz, FdB EDP agaa13 kupowała ostatnio tu: http://www.lumiere.pl/kategorie.php?...ucent=Shiseido i była bardzo zadowolona. Dostawa w 24 godziny. Możesz spróbować, choć z dostawą to coś 20 zł drożej niż w normalnej perfumerii. Jednak bez biegania i szukania, a to też ważne
Stary 2008-11-30, 20:45   #2293
anka_res
Zakorzenienie

Cytat:
Aniu, cieszę się, że jeszcze coś nas łączy, no i z odlewkami i próbkami też mamy tak samo Przetestuję, a później szukam flaszki Kurczę, nawet nie miałam świadomości, że siedzę w niszowcach, dopiero Ty zwróciłaś mi na to uwagę A wiesz, FdB EDP agaa13 kupowała ostatnio tu: http://www.lumiere.pl/kategorie.php?...ucent=Shiseido i była bardzo zadowolona. Dostawa w 24 godziny. Możesz spróbować, choć z dostawą to coś 20 zł drożej niż w normalnej perfumerii. Jednak bez biegania i szukania, a to też ważne
Dzięki! Nie wiedziałam że można pierwotną wersję (EDP) jeszcze gdzieś dostać, jak będę w Pl to na pewno zamówię bo z tego co widzę to oni dostarczają tylko na terenie. Bo na stoiskach Shiseido wciskają już tylko Eau Timide, która nie leży mi tak bardzo (jak próbowałam indagować czy jest szansa na dostanie EDP to bardzo zresztą sympatyczny konsultant oświadczył mi że "skąd, ta wersja jest wystarczająco mocna, a EDP to już zdecydowanie za bardzo" jego wyraz twarzy dobitnie świadczył że dziwi się jak ktoś może EDP w ogóle używać, hehe).
Stary 2008-11-30, 22:17   #2294
Daffodilka
Zakorzenienie

Aniu, jak będziesz u nas to poszukaj w Sephorach i Galeriach Centrum. Właśnie w GC kupiłam z tydzień temu swoją EDP. Timide miałam już wcześniej, ale nie ma porównania z EDP - ta pierwsza znika ze skóry w tempie błyskawicznym. Chyba nie warto kupować
Stary 2008-11-30, 22:23   #2295
anka_res
Zakorzenienie

Cytat:
Aniu, jak będziesz u nas to poszukaj w Sephorach i Galeriach Centrum. Właśnie w GC kupiłam z tydzień temu swoją EDP. Timide miałam już wcześniej, ale nie ma porównania z EDP - ta pierwsza znika ze skóry w tempie błyskawicznym. Chyba nie warto kupować
Daffodilko, jeśli mogę spytać - ile kosztuje EDP? Bo może zaprzęgnę do tej usługi kogoś z rodziny, trochę sie martwię że zanim dotrę do Pl (wiosna) to FdB zniknie bo tu już ją całkowicie wycofano...
Stary 2008-12-01, 08:05   #2296
selya
Zadomowienie

Wetnę się w Waszą dyskusję o FdB
Ceny za 50ml EDP: w GC 225zł (mam nadzieję, że to jeszcze aktualne), w Sephorze (ale nie wszystkie Sephory oferują ten zapach) już 265zł. Już, bo jeszcze 2 tygodnie temu cena była taka jak w GC.
Pytałam się Lololi z All o ten zapach, miała dać znać jesli będzie miała, ale niestety milczy.
Muszę wybrać się do GC jak tylko wpłynie mi wypłata na konto.

Daffodilko, aż mnie zatkało gdy przeczytałam o Twoich ulubionych zapach. Równie dobrze to ja mogłabym ją spisać, z niewielkimi poprawkami
selya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 13:18   #2297
anka_res
Zakorzenienie

Dzieki za informacje. Trzeba wyslac kogos na zakupy zanim cena okaze sie byc np. 365 a nie 265
Stary 2008-12-02, 18:55   #2298
polkadxdx
Zadomowienie

Wklejam swoją aktualizację . Z czystym sumieniem wreszcie mogę stwierdzić, że wszystkie zapachy są absolutnie moje, pozbyłam się durnostojek wszelakich i zostały te, które lubię najbardziej.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PC020025 (Small).jpg (55,0 KB, 274 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PC020027 (Small).jpg (48,4 KB, 243 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PC020030 (Small).jpg (50,2 KB, 259 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PC020040 (Small).jpg (47,3 KB, 242 załadowań)
polkadxdx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 19:02   #2299
Nasturcja-Pospolita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez polkadxdx Pokaż wiadomość
Wklejam swoją aktualizację . Z czystym sumieniem wreszcie mogę stwierdzić, że wszystkie zapachy są absolutnie moje, pozbyłam się durnostojek wszelakich i zostały te, które lubię najbardziej.
Dietetyczna ta kolekcja raczej nie jest, powiedzialabym nawet, ze pelny wypas kaloryczny.
Smaczny w dodatku

Opisz sie Polciu, bom sztuk kilku ciekawa.

Zdanie ktore podkreslilam imponuje mi bardzo i bardzo chcialabym kiedys takie zdanie o sobie napisac ( co sie pewno nie stanie predko, bom chwiejna jednostka jest, oflagowana na maszcie zmiennosci, ale roic uroczo zawsze sobie mozna )

Nasturcja-Pospolita jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 19:04   #2300
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
...pozbyłam się durnostojek wszelakich...
Zabiły mnie te "durnostojki" Mogę używać sformułowania? A kolekcja piękna... Jakie perfumy są w kształcie księżyca, pierwszy raz widzę taki flakon?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 19:08   #2301
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
gratulacje! smakowita kolekcja calkiem sporo nas łączy zdradzisz co za CsP masz?

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 19:09   #2302
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

polkadxdx: Pochwal się jeszcze, jakie masz odlewki
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 19:12   #2303
hathayoga
perfumove love

Cytat:
Polka, jaka słodka kolekcja, mniam Ciekawi mnie jedna flaszka z trzeciego zdjęcia, stoi z tyłu, jest ciemna, ma jakąś zawieszkę i dłuuuugą różową pałkę Co to?

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 19:30   #2304
polkadxdx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nasturcja-Pospolita Pokaż wiadomość
Dietetyczna ta kolekcja raczej nie jest, powiedzialabym nawet, ze pelny wypas kaloryczny.
Smaczny w dodatku

Opisz sie Polciu, bom sztuk kilku ciekawa.

Zdanie ktore podkreslilam imponuje mi bardzo i bardzo chcialabym kiedys takie zdanie o sobie napisac ( co sie pewno nie stanie predko, bom chwiejna jednostka jest, oflagowana na maszcie zmiennosci, ale roic uroczo zawsze sobie mozna )
Ja na razie czuję się nasycona, ale co będzie za jakiś czas .
Kolejno:
Sephora Brown, Bath & Body Warm Vanilla Sugar, Mac MV2, Annick Goutal Vanille Exquise, Coty Vanilla Musk, CSP, Sephorowe wanilie z: mango, karmelem, paczulą, monoi, L LL
2 zdjęcie:
Liberte, Escady: Magnetism, Rockin Rio, Pacific Paradise, Sunset Heat, Aigner Too Feminine, Ralph Wild, Flowerbomb edp, P.Hilton Can Can, Cavalli Just Her
3 zdjęcie:
Incanto Charms, kenzo Amour, Britnejki: In Control, Fantasy i Midnihgt, Pink Sugar, Live luxe, Nina, Ghost i malinka, kiwi, truskawka Yves Rocher
4 zdjęcie:
A.Goutal Eau de Charlotte, Fiorucci edt, Code, Słoń, Innocent, Innocent Secet, Aniołek.

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Zabiły mnie te "durnostojki" Mogę używać sformułowania? A kolekcja piękna... Jakie perfumy są w kształcie księżyca, pierwszy raz widzę taki flakon?
To Ghost Deep Night.

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
gratulacje! smakowita kolekcja calkiem sporo nas łączy zdradzisz co za CsP masz?
Ja wiem, że sporo zapachów nas łączy . CSP: Vanille Cannelle, Vanille Banane, Matin Calin, Amour de Cacao

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
polkadxdx: Pochwal się jeszcze, jakie masz odlewki
Odlewki to: CSP Vanille Mokha, Serendipitous, Escada Collection, Jette by night.

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa. Dobrze mi zrobiło takie całościowe spojrzenie na mój zbiorek, wyeliminowałam od razu dwie butelki, których nie tknęłam nawet w ciągu ostatniego roku i wreszcie czuję się zaspokojona .
polkadxdx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 19:32   #2305
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ten cudny flakon to Deep Night od Ghost
Czaję się na niego, obserwuję allegro stale i chcę zakupić całkiem w ciemno,bo nigdzie go nie widziałam na żywo

ubiegła mnie właścicielka

Mam co do tych perfum pytanie, są trwałe ?

Edytowane przez 201607111632
Czas edycji: 2008-12-02 o 19:33 Powód: ...
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 19:32   #2306
studentkaAM
Zakorzenienie

GG do studentkaAM Wyślij wiadomość przez MSN do studentkaAM

Obstawiam B. Spears curious in control Zapomniałam dodac najważniejszego Piękna, smakowita i całkiem moja kolekcja

Szukam odlewki N. Ricci Love in Paris. Proszę o PW

Edytowane przez studentkaAM
Czas edycji: 2008-12-02 o 19:34
studentkaAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 19:38   #2307
anka_res
Zakorzenienie

Cytat:
Ładna kolekcja - bardzo słodka, lubię - łączt nas Britney (ale zabrzmiało, heh), flowerbomba i coś jeszcze co mi umknęło. Gratulacje! Sama też nie lubię jak mi stoi coś czego nie używam i się kurzy.
Stary 2008-12-02, 19:41   #2308
hathayoga
perfumove love

Cytat:
Sama też nie lubię jak mi stoi coś czego nie używam i się kurzy.
To zdecydowanie marnotrawstwo potencjału!

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 20:33   #2309
sunny belle
Rozeznanie

Moja narazie jest bardzo mala, bo dopiero ostatnio zainteresowalam się perfumami Wcześniej używalam jednego zapachu i mi wystarczalo. Obecnie to:
Naomi Campbell Cat Deluxe
Salvatore Ferragamo Incanto Heaven
Avon Incandessence
Chanel Coco Mademoiselle

Tyle.. *wstydniś*

sunny belle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 21:09   #2310
anka_res
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunny belle Pokaż wiadomość
Moja narazie jest bardzo mala, bo dopiero ostatnio zainteresowalam się perfumami Wcześniej używalam jednego zapachu i mi wystarczalo. Obecnie to:
Naomi Campbell Cat Deluxe
Salvatore Ferragamo Incanto Heaven
Avon Incandessence
Chanel Coco Mademoiselle

Tyle.. *wstydniś*
Nie taka mała, skoro dopiero się zainteresowałaś Mogę zaświadczyć że miłe złego początki w przypadku perfumeryjnej manii, ani się nie obejrzysz a miejsce w szafach się kończy
W każdym razie z uznaniem się wyrażę - Cat Deluxe ładne (miałam, nie wracam ze względu na słabą trwałość ale na mnie to norma), Incandessence lubię choć nie posiadam, a Coco Mademoiselle ja - stary wyjadacz perfumeryjny dopiero kupiłam DZISIAJ! Incanto nie znam, ogółem bardzo ładny start
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości