![]() |
#2221 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
My też planujemy wybrać się na krótki kurs tańca, tylko najpewniej gdzieś w Kielcach. Kilka lat temu chodziliśmy przez pare miesięcy i było naprawde super.
W Andrzejki wybraliśmy się do kina, a potem kupiliśmy pizze i do domku, więc żadnej zabawy też nie było ![]() W sobote Mikołajki, co rok kupujemy sobie z TŻjakiś niewielki prezent, a teraz nie mam żadnego pomysłu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Zakorzenienie
|
Mój mąż dostanie krawat w renifery :P. Bratu kupiłam pen-drive.
![]() |
#2223 |
Zakorzenienie
|
kasiuni_a my na mikołaja nie kupujemy sobie nic, ale zawsze na gwiazdke. W tym roku to tak na mikołaja idziemy na kolacje, bo 5 grudnia minie 1 rocznica zareczyn,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Zakorzenienie
|
A ja w Andrzejki siedziałam w domu, powiem Wam że nigdy nie obchodziłam Andrzejek.Też na kurs tańca bym się wybrała ale gdzie ja mojego przyszłego zaciągnę do jakiejś szkoły tańca"Marzenie ściętej głowy".A my na pierwszy taniec wybraliśmy Kancelarie "Zabiorę Cię" i widzę że bardzo popularna jest ta piosenka, zobaczę może zmienimy bo podoba mi się tez Farby piosenka "Chcę tu zostać" ale czasu na zastanowienie się jest jeszcze trochę więc coś się wybierze.A jeśli o kamerzystę chodzi to nam z rodziny kamerować będzie mojego chłopaka brat stryjeczny więc ile weźmie to nie wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Wtajemniczenie
|
Zastanawiam się teraz nad taką koszulką (pierwsza z nich):
http://allegro.pl/item486055120_czad...rezent_xl.html Z jednej strony naprawde mi sie podoba i jest zabawna, ale z drugiej to sama nie wiem... ![]() Edytowane przez kasiuni_a Czas edycji: 2008-12-01 o 11:08 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne są te koszulki jeśli Twój facet takie lubi to czemu nie miałabyś mu jej nie kupić.Ja kupię mojemu jakiś sweterek, w Reserved widziałam fajne i tam coś wybiorę.Ja zawsze na gwiazdkę kupuję prezenty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Raczkowanie
|
Dot.: kłótnia?
Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kłótnia?
kasiuni_a Te koszulki to fajna sprawa. Ja mojemu na urodziny kupiłam tzn. zamowiłam czarna z napisem RECE PRECZ (własnosc Justyny). Koszluka spodobała mu sie, ale raz tylko w niej wyszedł, niewiem czym sie kierowałam by taki napis wymyslec, ale jakos tak wyszło. Aha i na tej stronie mozna dowolony wzór koszulki zaprojektowac i oni zrobia. To ta strona http://www.dejna.pl/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Raczkowanie
|
No dziewczyna tak szybko lecicie z tymi postami ze masakra zostawic Was tylko na chwile. Z tego co czytałam dowiedziałam si e ze chyba z dwoma dziewczynami moge spotkac sie na sylwestrze-bardzo miło.
![]() Jesli chodzi o kamerzyste i fotografa to jakas z dziewzcyn juz pisała ceny, ja mam Pana Górczyńskiego i też własnie place 1500 za filmowanie i 400 za plener. Co do prezentow, ja ze swoim narzeczonym tez zawsze kupowalismy sobie jakis prezent, ale nie mam teraz pojecia co mu kupic, moze jakies pomysły Wam wpadna do glowy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi podobają się foto- kubki - na następną okazję dostanie taki z naszym ślubnym zdjęciem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Wtajemniczenie
|
Mnie się podobają te kubki, na których pod wpływem ciepła pojawia się zdjęcie, ale mój TŻ nie pija nic gorącego - nie cierpi kawy, a herbate zawsze musi mieć chłodną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2232 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Monikinda super robisz tą biżuterie, masz talent ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Zakorzenienie
|
Ja swojemu mężowi kupiłam stolik pod laptopa. Bardzo dużo czasu pracuje przy komputerze więc na pewno mu się przyda (szczególnie w sobotnie [oranki, gdy nie chce się z łóżka zrywać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Zakorzenienie
|
Karolina403 Mnie tez miło choć się nie spodziewałam że tam akurat będziemy Sylwestra spędzać tak w ostatniej chwili zdecydowaliśmy się ze znajomymi.Mam nadzieję że będzie fajnie.Bo w zeszłym roku byłam w Venus i nie żałuje.Nie wiesz ile dań ciepłych przewidują? Bo u mnie facet rezerwował i wtedy dokładnego menu nie mieli.
Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2008-12-01 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Zakorzenienie
|
ja mojemu misiowi kupiłam właśnie sweterek w reserved a właściwie to 3 bo akurat jest promocja i wszystkie swetry kosztują 69 zł
![]() w andrzejki siedzieliśmy w domu ze znajomymi ale też było ok. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2236 |
Raczkowanie
|
Własnie nie mam pojecia ale chyba zadzwonie tam jutro i sie dowiem co i jak, aniewiesz moze jaki zespol ma tam grac?
A to dobrze wiedziec, bo ja własnie musze zabrac go na zakupy to by sobie cos wybral. A niewiesz do kiedy jest ta promocja? Edytowane przez karolina403 Czas edycji: 2008-12-01 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Zakorzenienie
|
Karolina403 zespół jak mój facet się dowiedział to tyle ze ten który grał w Łysicy (nie wiem mieli w Łysicy kiedyś jakiś swój zespół?)tyle zdążył zapamiętać bo nazwa jego dziwnie brzmiała więc zapomniał.
![]() Właśnie w Reserved są fajne te swetry więc coś się wybierze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Zadomowienie
|
Dziś bylismy w kancelarii Św. Michała i nie ma terminu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o prezenty to osobiście nam się nie podobaja takie kubki czy koszulki bo ani to nie jest praktyczne jak dla nas ani pomysłowe.. no ale to rzecz gustu ![]() ![]() ![]() ![]() Kiedyś nawet czytałam gdzieś na necie, opinie chłopaków którzy pisali że nie lubią takich prezentów(kubki z fotkami, koszulki z fotkami, poduszki z fotkami itp.) bo to tylko w kąt odstawią i będzie zbierało kurz. I nie kupuje sie też tego co by się chciało dostać samemu. Ja raczej także zakupię coś praktycznego, może jakiegoś ciuszka, perfumy jakie lubi, jakiś gadżet lub coś do autka. W każdym mężczyźnie jest przecież coś z chłopca ![]() Stolik pod laptopa i sweterek to fajne pomysły i praktyczne ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też mam ślub w Michale, o 17 bez Mszy. Ksiądz powiedział że z Mszą to tylko o 18 a wszystko wcześniej to tylko ceremonia ślubu...ceremonia w sumie trwa około pół godziny, komunię też się przyjmuje, czytania są tylko nie ma przemienienia...czyli tego co czyni Mszę Mszą. Ogólnie ksiądz mnie uspokajał, bo miałam na początku wizję 10 minut pod ołtarzem, "ogłaszam was mężem i żoną" i wynocha. I właśnie już wcześniej słyszałam , że w "sezonie" śluby są w Michale co 30 minut. Też myślałam na początku o Mszy ale mój TŻ nie jest katolikiem i podobno jest ryzyko że biskup wyrazi zgode na ślub ale ze wskazaniem aby ślub odbył się poza główną Mszą św. (więc profilaktycznie ustaliłam taką godzinę) No i nic to bo w sumie o 18 to mi się nie uśmiechało. Trochę póżno jak dla mnie no i chyba nie chcę babć i przypadkowych osób na moim ślubie Pozdrówka ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2240 |
Raczkowanie
|
olajka kurs tańca super sprawa, ale ja chłopa nie moge do dentysty wyciągnąć a kurs tańca jest 1000 razy gorszy
![]() ![]() Ja ślub też mam o 17 ale na Piaskach, muszę w styczniu skoczyć na plebanię i sprawdzić czy mi przepisali termin do nowej księgi, byłam w lipcu i ksiądz mnie doskrobał niedbale gdzieś na końcu w notatkach, i jeszcze nie powiedział mi kompletnie nic o tym co powinniśmy załatwić, kiedy przyjść i z jakimi dokumentami po prostu dramat. |
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja miałam taką skróconą msze w Michale. Ślub odbył się o 17:00, a o 17:30 miało być Nabożeństwo do Matki Boskiej Fatimskiej (zawsze odbywa się 13 każdego miesiąca), więc nie mogliśmy wybrać sobie czy chcemy całą czy skróconą mszę.
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ewelka111 Czas edycji: 2008-12-02 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Raczkowanie
|
olajka w ktorym miesiącu macie ślub? bo nam na Ogrodach też ksiądz powiedział żebyśmy pod koniec przyszłego roku przyszli i teraz jak tak Tobie się taka historia przytrafiła to niewiem co mam myśleć i robić. Aha jeszcze powiedzcie mi jakie dokumenty mam złożyć w parafii w której będzie ślub.
my andrzejki spędziliśmy w domu i wcale nie żałuje niewiem jeszcze co będzie z sylwestrem narazie o tym nie myślę. http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100821310217.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Zakorzenienie
|
Już wiem jaki zespół będzie grał na Sylwestrze w Novum TMC tak brzmi jego nazwa ale ja nie wiem jak oni grają pisze że ma być impreza w latynoskich rytmach i muzyka lat 80-90.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2244 |
Raczkowanie
|
NO właśnie tez to przeczytałam ciekawe czy bedzie to fajne- miejmy nadzieje ze tak.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Zadomowienie
|
Jednak do Novum na Sylwestra nie ide - brak miejsc.............
#2246 |
Przyczajenie
|
My z narzeczonym wybieramy się na Sylwestra do Leśnych Kątów. Tak się akurat złożyło że będzie grał tam nasz zespół Komfort, który również zamówiliśmy na nasze wesele, więc będziemy mieć mniej więcej rozeznanie co i jak ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Zakorzenienie
|
Mam do Was pytanie odnosnie wyboru sali weselnej i zespołu. Czym sie kierowac, na co zwrocic uwage, o co pytac. Czy by wybrac menu to ja dostane to na jakism wydruku by sie zastanowic. Mam z internetu stos pytan odnosnie tych spraw, ale z kartka i długopisem by notowac odp. to tak głupio. A znajac mnie, nie zapamietam wszystkiego.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Zakorzenienie
|
Odnośnie sali pytałam się o:
1/cenę za osobą 2/ co jest w cenie 3/ ile za poprawiny 4/ co sala zapewnia (dekoracja itp.) 5/ czy jest klima (w lato szczególnie ważne) 6/ czy dają pokój dla nowożeńców i czy jest możliwość wynajęcia pokoi dla gości 7/ czy nie mają limitów, że robią od iluś osób wesela Gdy ja zamawiałam nie było żadnego przykładowego menu, ustalaliśmy je dopiero tuż przed weselem. Co do zespołu to przychodzi mi do głowy: 1/ cena, 2/ stałość składu, 3/ ile czasu grają za daną cenę, 4/ ile kosztują dodatkowe godziny, 5/ co grają i czy są w stanie się czegoś nauczyć, 6/ czy mają coś dodatkowego (moi mieli światła i aparat do mgły) 7/ czy grają na "wyjście" (jeśli tego chcesz) 8/ jeśli są spoza Ostrowca czy chcą coś za dojazd 9/ czy wymagają wynajęcia pokoju i porcji jedzenia na weselu 10/ czy piją Na razie tyle mi do głowy przychodzi....
![]() |
#2249 |
Zakorzenienie
|
angela1983 z niecierpliwością będę czekała na relacje z Sylwestra, szczególnie jak zagrał Komfort.
justys1358 zapytaj też ile płaci się za dzieci. Nie wiem jak u ciebie ale u mnie będzie sporo maluchów. |
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
O, właśnie to mi wyleciało z głowy
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.