Styl American Girl część VI - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-03, 06:45   #421
milusiaam
Wtajemniczenie

Dot.: Styl American Girl część VI

Cytat:
Napisane przez lil coco Pokaż wiadomość
łooooo....
dziewczyny,dziękuje za kciuki i pamieć ,oby coś pomogło
...ponad 6 h to trwało,czyli strasznie długo..więc w skrócie..
czytanie ze zrozumieniem , strasznie podchwytliwe pytania, 3 teksty każdy dwie strony a4 ...tematyka : bioprodukty, recycling, o śmieciarzach i zbieraczach złomu, no i do każdego tekstu po 10-15 zadanek. później było rozumienie ze słuchu, i tu nie było za ciekawie bo słyszelismy to tylko jeden jedyny raz, strasznie szybko facet gadał, tematyka : coś o projektantce mody było, później o audycjach radiowych i o przekształceniach jezykowych .
póżniej trzeba było streścić tekst, zinterpretować diagramy , napisać argumentacje tj w rozprawce i własna opina na temat jakie ludzie mają wartości, co jest w życiu człowieka najwazniejsze, czy warto być bogatym itp. wode lałam że hej
i najgorsze jest to ze nie wiadomo jak komu poszło, nigdzie to opublikowane nie będzie, pytań za dużo żeby zapamiętać odpowiedzi i porównać, zreszta i tak tam strzelnica była
ale licze na to ze bóg mnie jednak kocha i będzie dobrze!!!!

jeszcze śmiać mi się chciało z tego ze miałam przeza***i* miejscówe. pierwsza ławka pół metra bezpośrednio przed komisją.
zreszta nie liczyłam na pomoc mojej kochanej klasy, bo bałabym się ze te *** mi specjalnie źle podpowiedza
Pomoze pomoze napewno Jak my trzymamy kciuki to nie ma....(tutaj słowko na ch...którego nie moge uzyc bo nie chce dostac bana...) we wsi

Cytat:
Napisane przez EmilkaZ Pokaż wiadomość
oo jak milo

no o mojej znowu nic nie mozna napisac
NBaprawde macie taka do : klase? ja miałam zaj*** uwielbiałam ich swietni byli...kazdy był tak poj** ze az fajny Miałam w klasie modelke która codzienie przychodziła innaczej ubrana ,brzydule ktora zakochała sie w brzydalu i ciagle przez niego plakała choc zamieniła z nim ze trzy zdania..geja w klasie miałam ,którego kocham nad zycie kibica-fanatyka (kibola),plotuche która wszystkim obrabiała tylek, artystke, dziewczyne która urwała sie z USA i zakcohana byla w stanach przy czym jej zachowanie było jak najbardziej jak ludzi z USA była tak słodko głupiutka...ehh uwielbiałam moja klase za to nienawidziałam szkoly jako budynku i atmosfery w niej i nauczycieli

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
Milusia skarbie gdzie kupujesz w tego waxa i za ile ?

mam też małe pytanie do Miśki...jakie ćwiczenia wykonujesz gdy idziesz na siłownie i...ile czasu tam siedzisz ?
kurcze ja po waxa az na dabrowe jezdze przy okazji do tż .Ale kupisz go w prawie kazdej aptece u nas na limanowskiego,jest taka apteka całodobowa róg limanki-białej i tam wax kosztje 16 zł ja na dabrowie za 11 kupuje ale nie wiem czy bedzie chciało ci sie jechac to w sumie nie taka dabrowea tylko łodz górna w kazdym badz razie przy górniaku

Ooo moja tytunia wrociła *** a sie za nia steskniłam

DZIENDOBRY WSZYSTKIM.
U mnie dzien zapowiada sie słodko Kupiłyscie juz prezenty tż na mikolajki ?

eee czekoladka chyba nie dostała stalego bana mmm jej konto jest tylko tymczasowo zablokowane miejmy nadzieje...

Edytowane przez milusiaam
Czas edycji: 2008-12-03 o 06:50
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 06:50   #422
kiiiciiia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Pomoze pomoze napewno Jak my trzymamy kciuki to nie ma....(tutaj słowko na ch...którego nie moge uzyc bo nie chce dostac bana...) we wsi

NBaprawde macie taka do : klase? ja miałam zaj*** uwielbiałam ich swietni byli...kazdy był tak poj** ze az fajny Miałam w klasie modelke która codzienie przychodziła innaczej ubrana ,brzydule ktora zakochała sie w brzydalu i ciagle przez niego plakała choc zamieniła z nim ze trzy zdania..geja w klasie miałam ,którego kocham nad zycie kibica-fanatyka (kibola),plotuche która wszystkim obrabiała tylek, artystke, dziewczyne która urwała sie z USA i zakcohana byla w stanach przy czym jej zachowanie było jak najbardziej jak ludzi z USA była tak słodko głupiutka...ehh uwielbiałam moja klase za to nienawidziałam szkoly jako budynku i atmosfery w niej i nauczycieli

kurcze ja po waxa az na dabrowe jezdze przy okazji do tż .Ale kupisz go w prawie kazdej aptece u nas na limanowskiego,jest taka apteka całodobowa róg limanki-białej i tam wax kosztje 16 zł ja na dabrowie za 11 kupuje ale nie wiem czy bedzie chciało ci sie jechac to w sumie nie taka dabrowea tylko łodz górna w kazdym badz razie przy górniaku

Ooo moja tytunia wrociła *** a sie za nia steskniłam

DZIENDOBRY WSZYSTKIM.
U mnie dzien zapowiada sie słodko Kupiłyscie juz prezenty tż na mikolajki ?
to faktycznie fajna klasa Ci sie trafila ja zawsze trafiam na porabanych albo zamulonych ludzi w klasie z terazniejsza jest smiesznie ale najlepsza klase mialam w technikum.Prawie nikt sie nie znal jak przyszlismy ale wszyscy byly zgrani ze soba i mili od pierwszych dni

racja prezent..dzisiaj lece kupic! a teraz do szkoly

kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 07:15   #423
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kiiiciiia Pokaż wiadomość
to faktycznie fajna klasa Ci sie trafila ja zawsze trafiam na porabanych albo zamulonych ludzi w klasie z terazniejsza jest smiesznie ale najlepsza klase mialam w technikum.Prawie nikt sie nie znal jak przyszlismy ale wszyscy byly zgrani ze soba i mili od pierwszych dni

racja prezent..dzisiaj lece kupic! a teraz do szkoly
No moja klasa to własnie LICEUM strasznie za nimi tesknie a wszyscy sie porozjezdzali anglia,włochy...ehh
Nigdy nie zapomne drugiego dnia w tej szkole wchodzi nasz kolega i krzyczy na pol klasy ale miałem dzisiaj SEX od rana hahah
Stary 2008-12-03, 08:14   #424
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
nieee;/ no bez przesady pierw 20dniowy ban za emocje a teraz jeszcze staly!? Co robimy?

A swoja droga albo tu ktos klabluje albo pan zlosliwiec nas podglada bo ja za to samo i tez od niego dostalam pkt karne.. a jak pisalam to nawet nie pomyslalam ze slowo jest brzydkie;P No coz to moja wina ale Czekolada miala powod zeby sie zdenerwowac pfff....

czy jest ktos aż taki wredny aby kablować?

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 08:46   #425
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
niestety, wygląda na to, że tak, bo admin chyba nie miałby aż tyle czasu, by czytać te wszystkie prywatne wynurzenia, których tu jest całe mnóstwo
jeśli to prawda, to żal mi tej osoby. ja, ogólnie rzecz biorąc, nie znoszę chamstwa, a tamten post Czekoladki jakoś mnie wcale nie zszokował. no ale cóż...
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 09:14   #426
niusia212
Wtajemniczenie

GG do niusia212 Send a message via Skype™ to niusia212

Cześć dziewczynyn ja wczoraj nie dałam rady sie pożegnać albo nie pamietam żebym się żegnała, po takim czasie nie ćwiczenia taki wysiłek ufffff ledwo dałam radę, ale ćwiczenia są lekkie bo ćwiczę FAT BURNING także przy takim samym tetnie chudnie się i poprawia kondycje i miesnie oczywiście

Cytat:
Napisane przez TyTeCzKa Pokaż wiadomość
dziewczynki wogole nie moge sie zebrac do napisania

Pisalam z Czekoladka slyszalyscie ze dostala stalego Bana ? bo weszla na nowe konto i napisala raptem chyba z 3 posty ?? (((((((

Bez najmniejszego sensu !!

Kurde z Milusią moja sie nie widzialam od X czasu juz ehhhh ;(((((((((
a teraz mnie jeszcze dopadlo przeziebienie (znów) wiec znow sie lecze cytrynowka z miodem mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaam polac komuś ??

XS-ka jak nie wiesz gdzie kupic Waxa to ja Cie zaraz za reke zaprowadze !!

Co?! już troche przesadzili :/ zamiast oddać ja nam spowrotem zebyśmy sie nigdzie nie przeniosły to oni doprowadzają do złego
Oddajcie Czeko!!!

a ja nawet nie zauważyłam że była Czekoladka
Stary 2008-12-03, 09:21   #427
niusia212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość

chyba że IP podłapali :/ komu by się chciało kablować? zresztą co Czekoladka zrobiła temu komuś? no co? przecież tutaj nikt ze sobą ani nie rywalizuje ani sie nie kłóci to bez sensu :/
Stary 2008-12-03, 09:37   #428
imago84
Wtajemniczenie

czyli nic nie dajak czekolada83 zrobie sobie nowy nick, bo i tak bedzie szło z jej pc ?
Stary 2008-12-03, 09:55   #429
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez imago84 Pokaż wiadomość
czyli nic nie dajak czekolada83 zrobie sobie nowy nick, bo i tak bedzie szło z jej pc ?
Witajcie coś w tym stylu..słyszałam, że jest jakiś sposób na obejście tego...
krokodylek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 10:33   #430
olusiamalusia
Rozeznanie

dziendoberek,
nie dosc, ze cos mi sie wali z komputerem, to tu jeszcze czytam, ze czekoladka dostala stalego bana?!
o co chodzi.. czemu?
co ona komu zrobila !!
przeciez to kochana czekoladka..
olusiamalusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 10:36   #431
krokodylek
Raczkowanie

mnie też to zastanawia, dlaczego moderator tak się na nią uwziął...i dlaczego od razu stały ban?!!!!!
Stary 2008-12-03, 10:45   #432
Isis23
Zakorzenienie

czeko ma ban stały??? no to sie porobiło.,......

ale nie pekajcie .. bana stałego mozna odblokować były juz takie przypadki na forum... tylko teraz trzeba regulamin poczytac co i jak

i moje wypocinki fotograficzne

mama aniołka *28.02.2010- [*] 17.03.2010

Isis23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 11:00   #433
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EmilkaZ Pokaż wiadomość
czesc
a z krk sa jakies AG??
Lil jak tyle osob za Ciebie kciuki trzymało to wyniki napewno beda zadowalajace, a widze ze nie tylko Ty masz z****** klase:/
Ja

zaraz zabieram się za naukę, zrobiłam sobie wolne od uczelni
Stary 2008-12-03, 11:03   #434
olusiamalusia
Rozeznanie

a ja zaspalam na zajecia to juz postanowilam na wszystkie nie isc
olusiamalusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 11:10   #435
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez TyTeCzKa Pokaż wiadomość
Pisalam z Czekoladka slyszalyscie ze dostala stalego Bana ? bo weszla na nowe konto i napisala raptem chyba z 3 posty ?? (((((((
- serio, serio???

Cytat:
Napisane przez Akszeinga Pokaż wiadomość
no bez przesady jak to stały ban?
nie można tego odwołać?
Tez nie moge pojąć

Cytat:
Napisane przez niusia212 Pokaż wiadomość
chyba że IP podłapali
Z tego co wiem, to chyba tak to wygląda

Cytat:
Napisane przez krokodylek Pokaż wiadomość
Witajcie coś w tym stylu..słyszałam, że jest jakiś sposób na obejście tego...
Najpierw lepiej spróbowac normalną drogą - poprosić szefów itp. Bo siedze już trochę na wizażu i tego typu próby "obejść" zawsze się kończyły tak samo

Edit: Ja przy Czekoladzie nadal widzę "tymczasowo zablokowana". Może ban stały został przydzielony na to drugie konto???

Edytowane przez Kulkaaga
Czas edycji: 2008-12-03 o 11:14
Kulkaaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 11:20   #436
niusia212
Wtajemniczenie

pewnie tak
ale Czekolada furrore zrobiła
Czekamy na Ciebie Czeko

ja mam dzis dzień nic nie robienia... wieczorem tylko na angielski pójde, jakoś w humorze dziś nie jestem
Stary 2008-12-03, 11:23   #437
Miśka84
BAN stały

Cytat:
nieee;/ no bez przesady pierw 20dniowy ban za emocje a teraz jeszcze staly!? Co robimy?

A swoja droga albo tu ktos klabluje albo pan zlosliwiec nas podglada bo ja za to samo i tez od niego dostalam pkt karne.. a jak pisalam to nawet nie pomyslalam ze slowo jest brzydkie;P No coz to moja wina ale Czekolada miala powod zeby sie zdenerwowac pfff....
Mnie już rozwalają modereatorzy Czepiaja sie jednego, nieszkodliwego słówka, za to na to co powinni nie raczą nigdy zareagować
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 11:24   #438
sintagma
Wtajemniczenie

Niusia a jeśli można wiedzieć gdzie chodziśz na ang? bo właśnie szukam jakiegoś dobrego kursu
ps pogoda dzis taka nijaka też mam lenia niesamowitego a tu tyle nauki....
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down

Edytowane przez sintagma
Czas edycji: 2008-12-03 o 11:26
sintagma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 11:56   #439
Akszeinga
Zadomowienie

Dziewczyny przeczytałam regulamin o nadaniu BANA i można go znieść (zaznaczone na czerwono). Może napiszemy tzn każda z nas PW w sprawie odblokowania Czekoloadki?

BAN - sposób postępowania moderatorów

Podstawową regułą jest wykorzystanie Systemu Ostrzeżeń (dostępny tylko dla moderatorów) do zapisywania upomnień i ostrzeżeń. Dostęp do Pamiętników mają tylko moderatorzy.

Dlatego jeśli nie wiesz, dlaczego ktoś jest zablokowany, to nie dociekaj - nikt o tym nie informuje opinii publicznej.

Pamiętaj, że Moderator to też Użytkownik, który na Wizaż.pl wchodzi dla przyjemności i z chęci niesienia pomocy innym. Nie jest on "maszynką do tropienia zbrodni" ani "automatem do natychmiastowego odpowiadania na posty”. Złamanie regulaminu zgłaszaj funkcją „zły post”. Jest to najszybsza i najskuteczniejsza metoda poinformowania moderatora. Moderator nie ma obowiązku reagować na post, który nie jest zgłoszony przez ZP.

Za co upominamy użytkowników?
Za wyraźne łamanie:

* regulaminu forum dostępnego tutaj
* warunków korzystania z portalu Wizaz.pl dostępnych tutaj
* prawa polskiego ze szczególnym uwzględnieniem łamania praw autorskich (kradzież filmów, muzyki, tekstów, grafiki); tutaj uwaga - jeśli zgłasza się do nas właściciel pierwotnych lub wtórnych praw do utworu kierujemy go do użytkownika, który uszczuplił dobra autora. Dopiero jeśli użytkownik nie zareaguje w przeciągu 2-3 dni rozpoczynamy stosowanie upomnień.

System upomnień i BANów

1.upomnienie z wpisem do systemu upomnień jest dawane tylko i wyłącznie po naruszeniu którejś z zapisanych w regulaminie zasad; wpisu dokonuje moderator danego forum lub super moderator/administrator z linkiem przekierowującym do danego wątku; wpis nie może być usunięty, chyba, że użytkownik wykaże, że był on bezzasadny;

2. Usunięcie z wątku treści, które powodują jego zniszczenie (kluczowej treści, zdjęć na temat których toczy się dyskusja itp...) jest równoznaczne z otrzymaniem bana tymczasowego. Usuwanie treści i zdjęć o mniejszym znaczeniu, grozi punktem karnym. Punkty karne są sumowane w zależności od ilości zniszczeń. Czyli:
Bana tymczasowy na 14 dni za:
- usunięcie pierwszego posta
- usunięcie wszystkich wypowiedzi w wątku (wielokrotne usunięcie treści)
- usunięcie zdjęć, jeśli były one przedmiotem pytania/dyskusji.

3. Każdy moderator swojego forum ma również prawo uznaniowo zgłosić do admina lub super moda osobę, której należy zaostrzyć upomnienia w postać bana czasowego lub stałego; (jest to możliwie jedynie w przypadku powtarzających się wulgaryzmów, chamstwa, klonów, spamu, łamania prawa oraz w przypadku notorycznego nękania innych użytkowników);

4. Wyjątkowo przyznajemy użytkownikowi od razu BAN stały lub status SPAMERA z pominięciem gradacji upomnień, jeśli:

* bez uzasadnienia edytuje on masowo swoje posty, niszcząc w ten sposób zawartość forum lub KWC,
* używa on wyjątkowo parszywego słownictwa obrażając inne użytkowniczki forum,
* pierwszy i jedyny post użytkownika jest reklamą. SPAMER jest również statusem stałym, który może znieść tylko administrator po uprzedniej korespondencji ze spamerem.
* przypadki łamania tych samych punktów regulaminu przez klony zbanowanych userów – ewidentny trolizm!

4. Zasady upomnień, czy banów nie działają wstecz. Obecne obowiązują od 6 kwietnia 2008;

5.Ban stały może być ewentualnie zniesiony w przypadku kiedy użytkownik wyrazi skruchę i obieca poprawę oraz sumienne przestrzeganie regulaminu forum. W przypadku ponownego złamania regulaminu ban stały będzie nieodwracalny. Bana stałego znieść może tylko administrator lub Szefowa.

6. Jeśli nowy użytkownik (do 10 postów) spamuje forum reklamą, linkami allegro, spamem handlowym itp. otrzymuje natychmiast 3 pkt karne za każdego posta ze spamem.

7. Jeśli użytkownik ma na koncie wielokrotne (od 2 w górę) ostrzeżenia, nawet te, których ważność już wygasła, moderator zaostrzy każde następne upomnienie dodając 1 punkt ekstra za recydywę.

8. Łamanie praw autorskich jak np.: kradzież programów komputerowych, muzyki, filmów, kopiowanie nośników, prośby o przesłanie kradzionych treści na maila karane są każdorazowo 2 pkt karnymi na 14 dni. Recydywa – 2 pkt na 30 dni.

9. Wypowiedzi nie na temat, pod adresem innych uczestników dyskusji, oceniające lub sugerujące negatywne odczucia odnośnie ich inteligencji, statusu społecznego, wykształcenia itp. będą karane 1 pkt karnym za każdego posta.

10. System upomnień automatycznie banuje użytkownika, odpowiednio 4 punkty karne prowadzą do tymczasowego bana, a 6 do bana stałego.

11. W skrajnych przypadkach użytkownik może być zbanowany na stałe natychmiast (próby zniszczenia forum, kierowanie na strony z wirusami lub trojanami itp.).

Wnioski o zniesienie Bana zgłaszać do:
-
agnieszka.zembrzycka@wiza z.pl
- zlosliwiec@wizaz.pl
- jelonek@wizaz.pl

Spamer: status przyznawany osobom, które reklamują na forum produkty/usługi (również zaliczamy do tego quizy, ankiety, konkursy), z których sam user czerpie lub może czerpać korzyści majątkowe i materialne; Status spamera bez okresu ostrzeżeń, próśb i upomnień dostaje osoba, która zarejestrowała się w serwisie i od razu reklamuje podający linki, numery telefonów, adresy do firm (sklepów, usług).

Kochasz zwierzęta ? Uratuj im
życie.To tylko parę zł.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=135520
Akszeinga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 12:00   #440
Miśka84
BAN stały

Ale to Czekoladka musi zgłosić, czy my tez możemy????
Stary 2008-12-03, 12:03   #441
Akszeinga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Ale to Czekoladka musi zgłosić, czy my tez możemy????
myśle że my też możemy

życie.To tylko parę zł.
Stary 2008-12-03, 12:11   #442
CruelOrchid
Wtajemniczenie

Jeśli mnie pamięć nie myli czekoladka ma bana tymczasowego a tam jest mowa o stałym
CruelOrchid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 12:13   #443
Akszeinga
Zadomowienie

może tymczasowego też można znieść wcześniej

życie.To tylko parę zł.
Stary 2008-12-03, 12:13   #444
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Akszeinga Pokaż wiadomość
myśle że my też możemy
Wysłałam
Stary 2008-12-03, 12:16   #445
Kulkaaga
Wtajemniczenie

ooo, Czekoladka nas czyta
Pozdrowienia
Stary 2008-12-03, 12:17   #446
Akszeinga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Wysłałam

ja też właśnie napisałam PW, najpierw do Moderatora

życie.To tylko parę zł.
Stary 2008-12-03, 12:20   #447
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Im więcej osób stanie w jej obronie tym lepeij, może administartor zmieni zdanie. Uważam jednak ,że najpierw powinnien minąć okres zablokowana tymczasowego.
Jeśli chodzi o bana na stale to dostala go Czekoladka za to , że próbowala obejść bana tymczasowego i skorzystała z drugiego konta i w dodatku zrobila to nierozsądnie bo z tego samego komputera.

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 12:28   #448
ewelinusia222
Zadomowienie

GG do ewelinusia222

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1228233925
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1228233901
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1228233774
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1228233911

oooch jakie cudeńka. ja nie poznałam Czekolady ale tez moge wyslać prośbę o zniesienie banaa

ewelinusia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 12:44   #449
milusiaam
Wtajemniczenie

Dziewczynki mam wiadomosc od czekoladki pozwole sobie zacytowac
"hej, 2 konto mi zbanowali na stale to ktore zalozylam po banie na czejiladzie, do jutra mam baniora"
Ona nie jest zabanowana na swoim koncie sadze ze administrator nie zgodzi sie cofnac jej tymczesowego zablokowania ...ale mozna sprobowac
w kazdym badz razie pozdrawiamy.Internet jest straszny zobaczcie jak zbliza ludzi a jak ja bez was wytrzymam jak przestaniecie pisac na wizazu

własnie krece wlosy lokówka ciekawe co z tego wyjdzie

Edytowane przez milusiaam
Czas edycji: 2008-12-03 o 12:45
Stary 2008-12-03, 12:49   #450
krokodylek
Raczkowanie

Czekoladko
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości