|
|
#421 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styl American Girl część VI
Cytat:
napewno Jak my trzymamy kciuki to nie ma....(tutaj słowko na ch...którego nie moge uzyc bo nie chce dostac bana...) we wsi ![]() NBaprawde macie taka do : uwielbiałam ich swietni byli...kazdy był tak poj** ze az fajny Miałam w klasie modelke która codzienie przychodziła innaczej ubrana ,brzydule ktora zakochała sie w brzydalu i ciagle przez niego plakała choc zamieniła z nim ze trzy zdania..geja w klasie miałam ,którego kocham nad zycie kibica-fanatyka (kibola),plotuche która wszystkim obrabiała tylek, artystke, dziewczyne która urwała sie z USA i zakcohana byla w stanach przy czym jej zachowanie było jak najbardziej jak ludzi z USA była tak słodko głupiutka...ehh uwielbiałam moja klase za to nienawidziałam szkoly jako budynku i atmosfery w niej i nauczycieli ![]() Cytat:
przy okazji do tż .Ale kupisz go w prawie kazdej aptece u nas na limanowskiego,jest taka apteka całodobowa róg limanki-białej i tam wax kosztje 16 zł ja na dabrowie za 11 kupuje ale nie wiem czy bedzie chciało ci sie jechac to w sumie nie taka dabrowea tylko łodz górna w kazdym badz razie przy górniaku ![]() Ooo moja tytunia wrociła *** a sie za nia steskniłam![]() DZIENDOBRY WSZYSTKIM. U mnie dzien zapowiada sie słodko Kupiłyscie juz prezenty tż na mikolajki ?eee czekoladka chyba nie dostała stalego bana mmm jej konto jest tylko tymczasowo zablokowane miejmy nadzieje... Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2008-12-03 o 06:50 |
||
|
|
|
#422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze trafiam na porabanych albo zamulonych ludzi w klasie z terazniejsza jest smiesznie ale najlepsza klase mialam w technikum.Prawie nikt sie nie znal jak przyszlismy ale wszyscy byly zgrani ze soba i mili od pierwszych dni![]() racja prezent..dzisiaj lece kupic! a teraz do szkoly ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#423 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
anglia,włochy...ehh![]() Nigdy nie zapomne drugiego dnia w tej szkole wchodzi nasz kolega i krzyczy na pol klasy ale miałem dzisiaj SEX od rana hahah |
|
|
|
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy jest ktos aż taki wredny aby kablować?
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
niestety, wygląda na to, że tak, bo admin chyba nie miałby aż tyle czasu, by czytać te wszystkie prywatne wynurzenia, których tu jest całe mnóstwo
![]() jeśli to prawda, to żal mi tej osoby. ja, ogólnie rzecz biorąc, nie znoszę chamstwa, a tamten post Czekoladki jakoś mnie wcale nie zszokował. no ale cóż... |
|
|
|
#426 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynyn
ja wczoraj nie dałam rady sie pożegnać albo nie pamietam żebym się żegnała, po takim czasie nie ćwiczenia taki wysiłek ufffff ledwo dałam radę, ale ćwiczenia są lekkie bo ćwiczę FAT BURNING także przy takim samym tetnie chudnie się i poprawia kondycje i miesnie oczywiście![]() Cytat:
Co?! już troche przesadzili :/ zamiast oddać ja nam spowrotem zebyśmy sie nigdzie nie przeniosły to oni doprowadzają do złegoOddajcie Czeko!!! a ja nawet nie zauważyłam że była Czekoladka
|
|
|
|
|
#427 |
|
Wtajemniczenie
|
chyba że IP podłapali :/ komu by się chciało kablować? zresztą co Czekoladka zrobiła temu komuś? no co? przecież tutaj nikt ze sobą ani nie rywalizuje ani sie nie kłóci to bez sensu :/ |
|
|
|
#428 |
|
Wtajemniczenie
|
czyli nic nie dajak czekolada83 zrobie sobie nowy nick, bo i tak bedzie szło z jej pc ?
|
|
#429 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#430 |
|
Rozeznanie
|
dziendoberek,
nie dosc, ze cos mi sie wali z komputerem, to tu jeszcze czytam, ze czekoladka dostala stalego bana?! o co chodzi.. czemu? co ona komu zrobila !! przeciez to kochana czekoladka.. |
|
|
|
#431 |
|
Raczkowanie
|
mnie też to zastanawia, dlaczego moderator tak się na nią uwziął...i dlaczego od razu stały ban?
!!!!!
|
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
czeko ma ban stały
??? no to sie porobiło.,...... ale nie pekajcie .. bana stałego mozna odblokować
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz zabieram się za naukę, zrobiłam sobie wolne od uczelni
|
|
#434 |
|
Rozeznanie
|
a ja zaspalam na zajecia to juz postanowilam na wszystkie nie isc
|
|
|
|
#435 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- serio, serio???Tez nie moge pojąć ![]() Z tego co wiem, to chyba tak to wygląda Cytat:
![]() Edit: Ja przy Czekoladzie nadal widzę "tymczasowo zablokowana". Może ban stały został przydzielony na to drugie konto???
Edytowane przez Kulkaaga Czas edycji: 2008-12-03 o 11:14 |
||
|
|
|
#436 |
|
Wtajemniczenie
|
pewnie tak
![]() ale Czekolada furrore zrobiła ![]() Czekamy na Ciebie Czeko ![]() ja mam dzis dzień nic nie robienia... wieczorem tylko na angielski pójde, jakoś w humorze dziś nie jestem
|
|
|
|
#437 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Czepiaja sie jednego, nieszkodliwego słówka, za to na to co powinni nie raczą nigdy zareagować
|
|
|
|
|
#438 |
|
Wtajemniczenie
|
Niusia a jeśli można wiedzieć gdzie chodziśz na ang?
bo właśnie szukam jakiegoś dobrego kursu![]() ps pogoda dzis taka nijaka też mam lenia niesamowitego a tu tyle nauki....
Be a friend of mine. I’ll share some wisdom with you. Don’t you ever get lonely, From time to time Don’t let the system get you down Edytowane przez sintagma Czas edycji: 2008-12-03 o 11:26 |
|
|
|
#439 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny przeczytałam regulamin o nadaniu BANA i można go znieść (zaznaczone na czerwono). Może napiszemy tzn każda z nas PW w sprawie odblokowania Czekoloadki?
BAN - sposób postępowania moderatorów Podstawową regułą jest wykorzystanie Systemu Ostrzeżeń (dostępny tylko dla moderatorów) do zapisywania upomnień i ostrzeżeń. Dostęp do Pamiętników mają tylko moderatorzy. Dlatego jeśli nie wiesz, dlaczego ktoś jest zablokowany, to nie dociekaj - nikt o tym nie informuje opinii publicznej. Pamiętaj, że Moderator to też Użytkownik, który na Wizaż.pl wchodzi dla przyjemności i z chęci niesienia pomocy innym. Nie jest on "maszynką do tropienia zbrodni" ani "automatem do natychmiastowego odpowiadania na posty”. Złamanie regulaminu zgłaszaj funkcją „zły post”. Jest to najszybsza i najskuteczniejsza metoda poinformowania moderatora. Moderator nie ma obowiązku reagować na post, który nie jest zgłoszony przez ZP. Za co upominamy użytkowników? Za wyraźne łamanie: * regulaminu forum dostępnego tutaj * warunków korzystania z portalu Wizaz.pl dostępnych tutaj * prawa polskiego ze szczególnym uwzględnieniem łamania praw autorskich (kradzież filmów, muzyki, tekstów, grafiki); tutaj uwaga - jeśli zgłasza się do nas właściciel pierwotnych lub wtórnych praw do utworu kierujemy go do użytkownika, który uszczuplił dobra autora. Dopiero jeśli użytkownik nie zareaguje w przeciągu 2-3 dni rozpoczynamy stosowanie upomnień. System upomnień i BANów 1.upomnienie z wpisem do systemu upomnień jest dawane tylko i wyłącznie po naruszeniu którejś z zapisanych w regulaminie zasad; wpisu dokonuje moderator danego forum lub super moderator/administrator z linkiem przekierowującym do danego wątku; wpis nie może być usunięty, chyba, że użytkownik wykaże, że był on bezzasadny; 2. Usunięcie z wątku treści, które powodują jego zniszczenie (kluczowej treści, zdjęć na temat których toczy się dyskusja itp...) jest równoznaczne z otrzymaniem bana tymczasowego. Usuwanie treści i zdjęć o mniejszym znaczeniu, grozi punktem karnym. Punkty karne są sumowane w zależności od ilości zniszczeń. Czyli: Bana tymczasowy na 14 dni za: - usunięcie pierwszego posta - usunięcie wszystkich wypowiedzi w wątku (wielokrotne usunięcie treści) - usunięcie zdjęć, jeśli były one przedmiotem pytania/dyskusji. 3. Każdy moderator swojego forum ma również prawo uznaniowo zgłosić do admina lub super moda osobę, której należy zaostrzyć upomnienia w postać bana czasowego lub stałego; (jest to możliwie jedynie w przypadku powtarzających się wulgaryzmów, chamstwa, klonów, spamu, łamania prawa oraz w przypadku notorycznego nękania innych użytkowników); 4. Wyjątkowo przyznajemy użytkownikowi od razu BAN stały lub status SPAMERA z pominięciem gradacji upomnień, jeśli: * bez uzasadnienia edytuje on masowo swoje posty, niszcząc w ten sposób zawartość forum lub KWC, * używa on wyjątkowo parszywego słownictwa obrażając inne użytkowniczki forum, * pierwszy i jedyny post użytkownika jest reklamą. SPAMER jest również statusem stałym, który może znieść tylko administrator po uprzedniej korespondencji ze spamerem. * przypadki łamania tych samych punktów regulaminu przez klony zbanowanych userów – ewidentny trolizm! 4. Zasady upomnień, czy banów nie działają wstecz. Obecne obowiązują od 6 kwietnia 2008; 5.Ban stały może być ewentualnie zniesiony w przypadku kiedy użytkownik wyrazi skruchę i obieca poprawę oraz sumienne przestrzeganie regulaminu forum. W przypadku ponownego złamania regulaminu ban stały będzie nieodwracalny. Bana stałego znieść może tylko administrator lub Szefowa. 6. Jeśli nowy użytkownik (do 10 postów) spamuje forum reklamą, linkami allegro, spamem handlowym itp. otrzymuje natychmiast 3 pkt karne za każdego posta ze spamem. 7. Jeśli użytkownik ma na koncie wielokrotne (od 2 w górę) ostrzeżenia, nawet te, których ważność już wygasła, moderator zaostrzy każde następne upomnienie dodając 1 punkt ekstra za recydywę. 8. Łamanie praw autorskich jak np.: kradzież programów komputerowych, muzyki, filmów, kopiowanie nośników, prośby o przesłanie kradzionych treści na maila karane są każdorazowo 2 pkt karnymi na 14 dni. Recydywa – 2 pkt na 30 dni. 9. Wypowiedzi nie na temat, pod adresem innych uczestników dyskusji, oceniające lub sugerujące negatywne odczucia odnośnie ich inteligencji, statusu społecznego, wykształcenia itp. będą karane 1 pkt karnym za każdego posta. 10. System upomnień automatycznie banuje użytkownika, odpowiednio 4 punkty karne prowadzą do tymczasowego bana, a 6 do bana stałego. 11. W skrajnych przypadkach użytkownik może być zbanowany na stałe natychmiast (próby zniszczenia forum, kierowanie na strony z wirusami lub trojanami itp.). Wnioski o zniesienie Bana zgłaszać do: - agnieszka.zembrzycka@wiza z.pl - zlosliwiec@wizaz.pl - jelonek@wizaz.pl Spamer: status przyznawany osobom, które reklamują na forum produkty/usługi (również zaliczamy do tego quizy, ankiety, konkursy), z których sam user czerpie lub może czerpać korzyści majątkowe i materialne; Status spamera bez okresu ostrzeżeń, próśb i upomnień dostaje osoba, która zarejestrowała się w serwisie i od razu reklamuje podający linki, numery telefonów, adresy do firm (sklepów, usług).
|
#440 |
|
BAN stały
|
Ale to Czekoladka musi zgłosić, czy my tez możemy????
|
|
|
|
#441 |
|
Zadomowienie
|
myśle że my też możemy
|
#442 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli mnie pamięć nie myli czekoladka ma bana tymczasowego a tam jest mowa o stałym
|
|
|
|
#443 |
|
Zadomowienie
|
może tymczasowego też można znieść wcześniej
|
#444 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#445 |
|
Wtajemniczenie
|
ooo, Czekoladka nas czyta
![]() Pozdrowienia
|
|
#446 |
|
Zadomowienie
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
Im więcej osób stanie w jej obronie tym lepeij, może administartor zmieni zdanie. Uważam jednak ,że najpierw powinnien minąć okres zablokowana tymczasowego.
Jeśli chodzi o bana na stale to dostala go Czekoladka za to , że próbowala obejść bana tymczasowego i skorzystała z drugiego konta i w dodatku zrobila to nierozsądnie bo z tego samego komputera.
|
#448 |
|
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1228233925
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1228233901 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1228233774 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1228233911 oooch jakie cudeńka ![]() . ja nie poznałam Czekolady ale tez moge wyslać prośbę o zniesienie banaa
|
#449 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki mam wiadomosc od czekoladki pozwole sobie zacytowac
"hej, 2 konto mi zbanowali na stale to ktore zalozylam po banie na czejiladzie, do jutra mam baniora" Ona nie jest zabanowana na swoim koncie sadze ze administrator nie zgodzi sie cofnac jej tymczesowego zablokowania ...ale mozna sprobowac w kazdym badz razie pozdrawiamy.Internet jest straszny zobaczcie jak zbliza ludzi a jak ja bez was wytrzymam jak przestaniecie pisac na wizazu ![]() ![]() własnie krece wlosy lokówka ciekawe co z tego wyjdzie
Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2008-12-03 o 12:45 |
|
|
|
#450 |
|
Raczkowanie
|
Czekoladko
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

napewno 

*** a sie za nia steskniłam

ja zawsze trafiam na porabanych albo zamulonych ludzi w klasie
prezent..dzisiaj lece kupic! a teraz do szkoly

jak to stały ban?