Jak zimowe zawieruszki uczyniły z nas mamuśki: Wrześniowo-Październikowe Bobasy 2008! - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-03, 09:41   #3241
mandarynka719
Raczkowanie

Dot.: Jak zimowe zawieruszki uczyniły z nas mamuśki: Wrześniowo-Październikowe Bobasy

Cytat:
Napisane przez apkr Pokaż wiadomość
A jeszcze pokażę Wam moją Dominiczkę
Śliczna córeczka kolejna laska nam tu rośnie

Cytat:
Napisane przez Iwa_iw Pokaż wiadomość
a teraz Uwaga Uwaga:
moja córcia, która dziś kończy 5 tydzień przespała dziś w nocy 8 godzin!!!!!
od 19 do 3 czyli jakby pojadła o 22 to do 6 rano obyło by się bez pobudek!!! no w szoku jestem.
pytałam wczoraj pediatry o to dłuższe spanie i mówiła żeby nie wybudzać i ma spać tyle ile chce super oby tak częściej
100 lat
Cytat:
Napisane przez magflieg Pokaż wiadomość
A wogóle najwięcej ostatnio czytam "Muminki", "Paddingtona" i tym podobne ale ANgie na dobranoc

A EMi ma nową umiejętność musze sie pochwalić chwyta w łapkę grzechotkę i nią grucha
Lektury godne polecenia
gratulacje nowej umiejętności ja swojemu małemu też wklaam grzechotki do rączki ale on nie jest jeszcze tym zainteresowany

mandarynka719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 09:44   #3242
JagnaK
Zadomowienie

Dot.: Jak zimowe zawieruszki uczyniły z nas mamuśki: Wrześniowo-Październikowe Bobasy

Dziyn dybry

Reszta dziewczyn dodana do nk

A co do YCD stawiam na Wiole no i oczywiscie TZ anuhy

My w nocy 2 pobudki o 12 i o 3 pozniej rano o 6 wzielam ja juz do siebie zeby nie wstawac co minute. Wlasnie mala mnie opierdziala fuuuuuj
JagnaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 09:59   #3243
goga144
Rozeznanie

piwojwsrfuj witaj, kochana ale klocuszka z siebie wycisnęłaś - brawo . Skąd taki nick?, bo ja uwielbiam piwo - niestety teraz jestem na odwyku z racji karmienia Macieja

Cytat:
Napisane przez apkr Pokaż wiadomość

A jeszcze pokażę Wam moją Dominiczkę
ależ śliczna dziewczynka. Włoski ma boskie, nic tylko kitki czesać

iwa, zazdraszczam Ci takich przerw w nocy . Mój Maciej niestety budzi się ciągle co 3 godziny. No, ale za to ma ponad 8 kilo - hehehe

anuhaaaaa to dobrze, że są leki dla matek karmiących z "problemami" tarczycy. Piterek rośnie, rośnie - kocha mamine "bimbałki"

U nas zapowiada się słoneczny dzień, super. Maciuś miał katarek, na szczęście już jest dobrze - pochodzimy sobie ochhch...
goga144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 10:14   #3244
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

heloł laski!

zaliczyłam poranek w laboratorium, gdzie 1/3 to babcie w beretach, 1/3 ciężarne i 1/3 to zwykli niczemu winni ludzie:rollyes: możecie sobie wyobrazic jak było - 20 osób czeka na pobranie i co chwila ktoś myśli, że ma prawo się wbić bez kolejki.

był np pan z synkiem, takim dałabym mu 2 lata z hakiem, i synek do taty: "tato, tato, chce mi się siusiu!" a tata spokojnie: "przecież masz pampersa" Nie ma to jak wygoda dla rodzica... swoją droga dzieciak przy pobieraniu tak się wydarł, że chyba cały szpital go słyszał, a te pielęgniary chyba z 10min go ganiały po gabinecie, żeby mu tą krew pobrać. Ale dostał lizaka i wyszedł z rogalem na buzi

dziewczyny, ale mam stresa! tak się boję tego dzisiejszego Piotrkowego zabiegu trzymajcie mocno kciuki, żeby mały za bardzo nie płakał i żeby zabieg się udał, bo nie chcę go męczyć nastepnym

a tak wogóle to Piotr dziś kończy 13 tygodni, no i w sumie 3 miesiące!!! Mam nadzieję, że ta 13 będzie dla niego szczęśliwa

Rozkręcam imprezę!!!!

ja chyba też stawiam na Wiolę, mogłaby w końcu babka wygrać no i patrzcie uważnie, kto wie, kiedy mój tż wyskoczy na scenę
anuhaaaaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 10:25   #3245
Lija28
Raczkowanie

GG do Lija28

Czesc mamuski

GoniaJ - ciesze sie ogromnie, ze juz coraz lepiej z Twoim maym skarbkiem. Wielkie buziaki dla niego i zyczenia zdrowka

piwojestfuj - witaj

Apkr - Dominisia slodziutka

Wiktorynka - Ignas z Wiktorem... SUPER!!!

gosiaizbyszek - malutka jest przesliczna!!!

Izzi - zycze Ci duzo wytrwalosci, moze jeszcze troszke i Niunia zacznie wiecej czasu przesypiac...? Bede mocno trzymala za to kciuki

Dziewczyny a moze rzeczywiscie by sie ktoras zajela taka lista NK jak bylo z telefonami, tak by bylo duzo prosciej...

A moja Lily juz prawie zdrowa, wczoraj ostatni raz byl u niej kineterapeuta.

A ja musze Wam sie do czegos przyznac... Wczoraj bylam w klinice na "operacji plastycznej"! Ale nie poprawialam sobie ani nosa ani nic z tych rzeczy mialam robiona plastyke Kasi...! bo przy porodzie peklam w bardzo "nietypowym" miejscu - nie dalo sie tego zrobic od razu po porodzie a po wygojeniu wygladalo to tak jakby mnie pogryzl pies - doslownie... Wstydzilam sie o tym mowic ,bo sama nigdy o czyms takim nie slyszalam a jak powiedzialam swojej najlepszej przyjaciolce to ona tez zrobila ... No ale teraz Kasie mam jak zloto - jak to powiedzial moj maz
Operacja trwala bardzo krotko i bylam znieczulona od pasa w dol - narkoze tak jak przy porodzie podawali w okolice kregosupa i po siedmiu godzinach moglam juz wrocic do domku. Najwazniejsze, ze juz jestem po i ze prawie nic nie boli Ale teraz znowu czeka mnie miesieczny "połóg" zanim to sie wszystko dobrze zagoi...

Pozdrawiam

Anuhaaaaaaa - gratulacje dla Piotrusia, niech rosnie duuuzy i zdrowy!!!

Edytowane przez Lija28
Czas edycji: 2008-12-03 o 10:29
Lija28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 10:27   #3246
JagnaK
Zadomowienie

Oczywiscie ze trzymamy za Piterka

Tak piszesz o tym dwulatku z pampersem, moja szwagierka jak chciala oduczyc corke od siusiania do pieluchy, i np zalozyla jej pieluszke bo np mialy jechac gdzies autobusem lub poprostu w miejsce gdzie nie za bardzo mialoby sie dziecko wysiusiac, to i tak musiala brac ze soba wszedzie nocnik, bo mala wogole sie nie wysika ani do normalnej toalety, ani na trawke, ani do pieluchy. Wyobrazacie to sobie? W autobusie z nocnikiem? Jakos nie mialam okazji sie jej spytac co robila z tymi siuskami potem
Stary 2008-12-03, 10:30   #3247
JagnaK
Zadomowienie

Lija to teraz jestes funkiel nowka nie smigana

Ja po porodzie to jakby jeszcze ciasniejsza sie zrobilam, naprawde to jest podejzane bo myslalam ze to na odwrot dziala.

a co do listy to ja na ochotnika moge ja zrobic
Stary 2008-12-03, 10:34   #3248
goga144
Rozeznanie

anuhaaaa trzymam kciuki za Piterka - oby jak najmniej bolało . Oczywiście wpadamy na imprezkę - , STO LAT dla Piterka

Lija i bardzo dobrze, że sobie zrobiłaś tą plastykę. Powinnyśmy się czuć komfortowo po porodzie. U mnie nie wygląda to najgorzej, choć pewnie co nieco bym poprawiła. Nie mam pojęcia ile taki zabieg w Polsce kosztuje.

Dziewczyny pomału tropię Was na NK
goga144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 10:37   #3249
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

Lija ale nie masz się czego wstydzić! Jakby to nie był taki ogromny koszt, to sama bym się nie zastanawiała, bo moja też wygląda nie najlepiej i tż jej nawet nie widział, bo po prostu się wstydzę

Goga Piotrrek ładnie rośnie, ale Maciej to zostawił konkurencję daleko w tyle
Stary 2008-12-03, 10:38   #3250
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

to laski wysyłajcie dane do Jagny

Jagna jak już bedziesz mieć listę to proszę o przesłanie..

Lija nasze samopoczucie jest bezcenne, więc bardzo dobrze, że zrobiłaś sobie ta plastykę a miesiac celibatu minie szybciutko

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Iwa_iw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 10:45   #3251
Lija28
Raczkowanie

GG do Lija28

Cytat:
Lija nasze samopoczucie jest bezcenne, więc bardzo dobrze, że zrobiłaś sobie ta plastykę a miesiac celibatu minie szybciutko
Iwa_iw, KOLEJNY miesiac celibatu... - bo ja sie od porodu po prostu caly czas wstydzilam TAKA...

Operacja kosztowala prawie 1000 Euro ale tutaj to wszystko pokrylo ubezpieczenie

JagnaK - to ja juz do Ciebie wysylam swoje namiary na NK
Stary 2008-12-03, 10:48   #3252
JagnaK
Zadomowienie

Wyslalam liste do Liji i Iwy, jesli ktoras chce to dawac znac.
Stary 2008-12-03, 10:52   #3253
Lija28
Raczkowanie

GG do Lija28

Cytat:
Napisane przez JagnaK Pokaż wiadomość
Dzieki JagnaK za liste, ale teraz bede miala roboty!!! A dziecko z glodu juz miska obgryza...
Lece do mojego skarba

Edytowane przez Lija28
Czas edycji: 2008-12-03 o 11:04
Stary 2008-12-03, 11:04   #3254
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

dzięki Jagna

a moja córcia padła i śpi. zobaczymy jak długo
jak pojadła o 7 rano tak nie spała, gapiła się na poduszkę, później pokazałam jej apaszkę w turkusowe esy floresy i baaardzo jej się spodobała
zjadła po 10 i położyłam ją do łóżeczka, zawiązałam apaszkę, ale nawet nie miała siły jej oglądać

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Stary 2008-12-03, 11:05   #3255
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

Lecimy do szpitala mamuśki Odezwę się później!
Stary 2008-12-03, 11:07   #3256
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

Cytat:
Napisane przez anuhaaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
powodzenia, trzymam kciuki

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Stary 2008-12-03, 11:10   #3257
nabuko
Zadomowienie

GG do nabuko

Cytat:
Napisane przez magflieg Pokaż wiadomość
A dzisiaj zakłady bukmacherskie na wizażu FINAŁ YCD
JA nie mam pojecia kogo obstawiac oprócz Anuhyyy tżta
może wreszcie laska wygra

Cytat:
a teraz Uwaga Uwaga:
od 19 do 3 czyli jakby pojadła o 22 to do 6 rano obyło by się bez pobudek!!! no w szoku jestem.
gratulujemy
teraz już z górki

Cytat:
dziewczyny, ale mam stresa! tak się boję tego dzisiejszego Piotrkowego zabiegu trzymajcie mocno kciuki, żeby mały za bardzo nie płakał i żeby zabieg się udał, bo nie chcę go męczyć nastepnym

a tak wogóle to Piotr dziś kończy 13 tygodni, no i w sumie 3 miesiące!!! Mam nadzieję, że ta 13 będzie dla niego szczęśliwa
trzymam mocno kciuki będzie dobrze, a Piotruś pokaże jak dzielnym jest mężczyzną

no i przede wszystkim sto lat, sto lat dla Piotrusia

Lija28, gdybym rodziła sn i miała taką możliwość, też bym sobie poprawila co nieco a co tam , fajnie po raz któryś być dziewicą

Cytat:
a co do listy to ja na ochotnika moge ja zrobic
Jagna, w takim razie wysyłam Ci swój namiar

magflieg, gratulujemy nowych umiejętności

a my też się chwalimy - od wczoraj (właściwie przedwczoraj wieczorem, ale zastanawiałam się, czy to nie przypadek ) Karola uśmiecha się całą buźką kiedy się do niej mówi

Edytowane przez nabuko
Czas edycji: 2008-12-03 o 11:13
nabuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 11:14   #3258
mandarynka719
Raczkowanie

Cytat:
: kciuki:
Cytat:
Napisane przez nabuko Pokaż wiadomość
a my też się chwalimy - od wczoraj (właściwie przedwczoraj wieczorem, ale zastanawiałam się, czy to nie przypadek ) Karola uśmiecha się całą buźką kiedy się do niej mówi
gratulacje dla Karolinki mama musi być chyba bardzo dumna z córeczki

Stary 2008-12-03, 11:27   #3259
Lija28
Raczkowanie

GG do Lija28

Cytat:
Lija28, gdybym rodziła sn i miała taką możliwość, też bym sobie poprawila co nieco a co tam , fajnie po raz któryś być dziewicą
Widze, ze mnie nie zrozumialyscie... Specjalnie napisalam, ze peklam w nietypowym miejscu bo to nie chodzi o sama dziurke... to jest normalne, ze skora peka u wejscia do pochwy przy porodzie i ja tez tam peklam ale od razu po porodzie zszyli mi to miejsce - 3 szwy i bylo po wszystkim. Mnie oprocz tego pekla warga zewnetrzna...!!! Pekla w poprzek i jeszcze wzdłuż!!!

Bravo dla Karolinki - niech sie usmiecha tak caly czas do mamusi!!!

Anuhaaaa - trzymam kciuki

Edytowane przez Lija28
Czas edycji: 2008-12-03 o 11:38
Stary 2008-12-03, 11:33   #3260
nabuko
Zadomowienie

GG do nabuko

Cytat:
Napisane przez mandarynka719 Pokaż wiadomość
gratulacje dla Karolinki mama musi być chyba bardzo dumna z córeczki
pęka z dumy

Lija, jejku, to dopiero musiało boleć najważniejsze, że Ci pomogli
nabuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 11:57   #3261
izuxyz
Raczkowanie

Oj nie było mnie 2 dni i ledwo mogę nadrobic zaległości - tak produkujecie. Przeczytałasm ale wybaczcie że się nie ustosunkuję. Tylko serdecznie przywitam Gonię - super że już jesteś!

Widzę że nie tylko ja wzięłam się za czytanie - watek zrobił się literacki . U mnie na tapecie klasyka - Anna Karenina. Tak się zaczytałam że przez 2 dni nie właczałam telewizora i kompa - stąd moja absencja.

Moja Kalinka ma skierowanie do gastrologa - od miesiąca chyba robi pieniste kupy - poza tym nic jej nie jest, pediatra stwierdziła że wygląda jak okaz zdrowia, ładnie przybiera na wadze... tylko te kupy - i czasem są na dodatek śluzowate. Kazała mi nie pić mineralnej - ponoć często jest to zwykła kranówa i wiele dzieci ma potem kłopoty

Mam pyt. odnosnie szczepień - czy po drugiej dawce dzieci zachowują się tak samo jjak po pierwszej? Bo moja mała spała cały dzień - kolejna seria wypada w sylwestra i sie zastanawiam czy możemy zrobić sobie imprezkę... no bo jakby mala znów tak ładnie spała....
izuxyz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 12:06   #3262
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

Izuxyz Kareninę czytałam ze 2,3 lata temu i jak zaczęłam tak nie mogłam się oderwać. jeździłam do pracy autobusem i nawet noszenie grybego tomiska nie stało mi na przeszkodzie

mam nadzieję, że z tymi kupkami to okaże się, że to nic poważnego...

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Stary 2008-12-03, 12:06   #3263
izuxyz
Raczkowanie

a i jeszcze fotki mojej niuni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04881.jpg (28,5 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04832.jpg (22,7 KB, 31 załadowań)
izuxyz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 12:07   #3264
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

heh na tym drugi zjdęciu to jakbym moją Hanię widziała

Kalinka śliczna

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Stary 2008-12-03, 12:25   #3265
mandarynka719
Raczkowanie

Kalinka śliczna chociaż co się dziwić skoro po mamusi urodę odziedziczyła

Stary 2008-12-03, 12:32   #3266
ewe_dz
Raczkowanie

Wiktorynka, Gosiaizbyszek, Izuxyz, Apkr dzidziusie śliczne !!!ja tak lubię patrzeć na maluszki nic, tylko wycałować

Lija to miałaś przejścia

Piwojestfuj witamy

zmykam bo mały płacze. jest głodny.a na szczepieniu zachowywał się wzorowo
ewe_dz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 13:27   #3267
Wiktorynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez izuxyz Pokaż wiadomość
Moja Kalinka ma skierowanie do gastrologa - od miesiąca chyba robi pieniste kupy - poza tym nic jej nie jest, pediatra stwierdziła że wygląda jak okaz zdrowia, ładnie przybiera na wadze... tylko te kupy - i czasem są na dodatek śluzowate. Kazała mi nie pić mineralnej - ponoć często jest to zwykła kranówa i wiele dzieci ma potem kłopoty
A jak karmisz? Piersią czy sztucznie? Jestem bardzo ciekawa co Wam powie gastrolog... U nas śluzowate kupy sa na porządku dziennym, a lekarze twierdzą, że jeśli karmię piersią to tak może byc... Mi sie to takie normalne nie wydaje, i trochę sie tym niepokoję... dlatego będe wdzięczna za Twoja relację z wizyty..
Obie jesteście śliczne!

anuhaaaaaaaaaa, Sto lat dla Piotrka, i tzymam kciuki za dzsiejszy
zabieg

nabuko, gratuluje pierwszego uśmiechu

Edytowane przez Wiktorynka
Czas edycji: 2008-12-03 o 13:57
Wiktorynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 13:29   #3268
izzi
Zadomowienie

GG do izzi

Cześć ... a ja znów nie dam rady nadrobić postów bo tylko 2 godziny dzisiaj spaliśmy w nocy
Jestem umówiona na jutro na prywatną wizytę pediatry może on coś poradzi na ten krótki sen naszej Polki... bo to jest przecież niemożliwością żeby 3 miesięczne dziecko spało po 6-7 godzin na dobę (dokładnie ją wczoraj podsumowałam łącznie z 20 minutowymi drzemkami)
Zaczęłam ją też kłaść częściej na brzuchu i z nią ,,ćwiczyć" i faktycznie są efekty, potrafi już całkiem nieźle trzymać swoją małą dyńkę (foto w załączeniu)

Będę tu do Was wpadać ale jeśli się nie poprawi ta moja dziecina to raczej będą to wizyty niestety sporadyczne nad czym strasznie ubolewam

Buziaczki i trzymajcie się cieplutko!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF5545.jpg (50,1 KB, 32 załadowań)
izzi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 13:57   #3269
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

cześć mamulki!

Izuxyz Kalina śliczna, z resztą mamusia również!

Izzi Pola super trzyma dyńkę!

Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków, przydały się bardzo! A tak naprawdę, to było strasznie... najpierw się naczekaliśmy prawie godzinę, bo mieli jakiś niezapowiedziany zabieg. W końcu jak już doktorka przyszła, to zabrali nam małego i nie mogliśmy z nim pójść. Płakał strasznie, ja stałam przed oddziałem i płakałam razem z nim. Po jakiś 10min nam go przynieśli, wyglądał jakby go normalnie Gołota pobił. Oczka całe czerwone i opuchnięte. Już nawet nie miał siły płakać, tylko pojękiwał. Najgorsze, że nie udało się udrożnić tych kanalików i za dwa tygodnie mamy kolejny zabieg - tym razem sondowanie. Nawet nie wiem na czym to polega, muszę się jeszcze dopytać.

Lecę do laboratorium po wyniki i do endokrynologa. Obym już chociaż tam nie złapała doła.
Stary 2008-12-03, 13:59   #3270
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Cytat:
a teraz Uwaga Uwaga:
pytałam wczoraj pediatry o to dłuższe spanie i mówiła żeby nie wybudzać i ma spać tyle ile chce super oby tak częściej
Iwa ty mnie nie wkurzaj, bo Miska starsza a ja dalej co 3-4 godz wstaje.

A tak na serio to ogromne gratulacje. Oby tak czesciej. Moze i innym dzieciaczkom watkowym sie udzieli. Mogloby Misi i Poli. Biedna Izzi.

Cytat:
heloł laski!

Rozkręcam imprezę!!!!

ja chyba też stawiam na Wiolę, mogłaby w końcu babka wygrać no i patrzcie uważnie, kto wie, kiedy mój tż wyskoczy na scenę
Piter wszystkiego najlepszego. I za bezbolesny zabieg.

Cytat:
To ja tez poprosze.
Juz Was dziewczyny poogladałam (cała godzine) ale jeszcze sporo przede mna. Iwa poszalała ze zdjeciami.

Cytat:
Powodzenia.

Cytat:
Gratulacje. Pierwsze usmiechy naszych pociech sa jak miód na nasze serca. Usmiech Misi wynagradza mi wszystkie trudy. I zapomianam o tych nieprzespanych przez kolki nocach i niekonczacych sie wizytach u specjalistów.

Cytat:
Napisane przez izzi Pokaż wiadomość
Cześć ... a ja znów nie dam rady nadrobić postów bo tylko 2 godziny dzisiaj spaliśmy w nocy
Jestem umówiona na jutro na prywatną wizytę pediatry może on coś poradzi na ten krótki sen naszej Polki... bo to jest przecież niemożliwością żeby 3 miesięczne dziecko spało po 6-7 godzin na dobę (dokładnie ją wczoraj podsumowałam łącznie z 20 minutowymi drzemkami)
Zaczęłam ją też kłaść częściej na brzuchu i z nią ,,ćwiczyć" i faktycznie są efekty, potrafi już całkiem nieźle trzymać swoją małą dyńkę (foto w załączeniu)

Będę tu do Was wpadać ale jeśli się nie poprawi ta moja dziecina to raczej będą to wizyty niestety sporadyczne nad czym strasznie ubolewam

Buziaczki i trzymajcie się cieplutko!
Izzi współczuje tych nocek. Moze ona nie potrzebuje tyle snu po prostu. Ale za to jak juz slicznie główke podnosi.

Cytat:
Napisane przez izuxyz Pokaż wiadomość
a i jeszcze fotki mojej niuni
Widac ze Kalinka odziedziczyła urode po Mamusi. I jaka silna.
Amaretta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości