Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;) - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-03, 10:33   #1741
miskowa
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Ja wprawdzie na wkład bym nigdy nie uzbierała ale chociaż na firanki czy inne pierdołki do domu, moim zdaniem aby uzbierać na wkład trzeba mieć dochód o wiele większy niż ja

A jesteście pewne, że nie dają kredytów na 100% wartości mieszkania ? Nam dali, ale nie wiem ...być może to kwestia, że kredyt był klepnięty przed wielkim kryzysem, w każdym razie nie cofnęli tego

sytuacja zmienia się z dnia na dzień, wiadomo, że teraz o wiele ciężej o kredyt, ale to kiedyś minie. Nie mogą odmawiać wszystkim kredytu, bo jakoś trzeba gospodarkę napędzać. Jestem pewna, że za jakiś czas sytuacja będzie lepsza, ale wiadomo - przezorny zawsze ubezpieczony

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Pomysł chwycił, Dorinko. Gadałam o tym z TZtem i to jest chyba dla mnei jedyny sposób żeby coś odłożyć. Idę jeszcze do banku zlikwidowac tą linię debetową o którą wcale się nie prosiłam

Teraz na 100% to już nikt nie daje, 15% to jest minimum, ale przy tych 15% masz bardzo dużą marze naliczoną, więc rata jest o wiele wyższa. No i nikt nie daje już we frankach.
L-V, jak wyżej, nie ma co panikować. Teraz tak jest za pół roku będzie inaczej
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 10:34   #1742
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Haniu widzisz, jak Cie nie bylo bo trzymal Cie kac to ja sie ujawnilam z czytaniem Was od dawna i gdzies tam napisalam cos o nartach. Nie nadrobilas chyba wszystkiego, zreszta trudno sie dziwic No i jedziemy z TŻ i znajomymi do Livigno 13-20 stad -> nie ma prezentów na świeta, budżet i tak się z trudem dopina, ale ... co tam
I właśnie chciałam Cie zapytać, kiedy Ty byłas w Livigno? Chodzi mi o miesiąc. My jedziemy teraz ze względu na free skipass tylko niestety słyszałam opinie ze grudzien (początek-środek) ogólnie nie jest tam zbyt przyjazny- pada, nie ma słońca i czasem też brakuje śniegu. Ale to nieprawda, co?

A co do Dexa to... mam te same odczucia. Mam nadzieję że jakoś się to wszystko rozwiąże bo to ostatni odcinek sezonu będzie i nie wytrzymam do stycznia jak to tak zostawią...
Ano nie nadrobiłam za duzo tego bylo.
Czyli jestesmy w podobnej sytuacji...kasy na swięta brak...ale nic to skoro mozna posmigac w Alpach.

Ja bylam w marcu..i powiem Ci bylo w kratkę. Pierwszego dnia tak wialo i sypalo ze pozamykali wszystkie gorne wyciągi.
W nocy bylo -20 w dzien +15.

Ale...Livigno to najbardziej nasłoneczniony kurort narciarski w Alpach..takze trzeba byc dobrej myśli.

Zresztą reguy nie ma. Parę lat temu w Dolomitach w styczniu byla wiosna. To byl szok wjeżdzamy do St. Chrisiny a tam wiosna zero sniegu. Na szczęscie na stokach sniezek był..ale na piwku w samej bluzie sie siedzialo.

Zaopatrz się w dodatkowe euro...perfumy tam tanie jak woda...i alkohole tez.
Normalnie raj.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 10:34   #1743
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Pomysł chwycił, Dorinko. Gadałam o tym z TZtem i to jest chyba dla mnei jedyny sposób żeby coś odłożyć. Idę jeszcze do banku zlikwidowac tą linię debetową o którą wcale się nie prosiłam

Teraz na 100% to już nikt nie daje, 15% to jest minimum, ale przy tych 15% masz bardzo dużą marze naliczoną, więc rata jest o wiele wyższa. No i nikt nie daje już we frankach.

To dobrze, że chwycił , jestem pewna że będziesz z siebie zadowolona, skoro ja potrafię coś zaoszczędzić to Ty na pewno

Czyli mieliśmy farta, że klepnęli nam według starych zasad , w ostatnim możliwym momencie.

Miskowa ja też myślę, że to przejściowe, nie przejmowałabym się tym tak bardzo w perspektywie np. roku czy dłużej

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2008-12-03 o 10:36
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 10:42   #1744
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
To dobrze, że chwycił , jestem pewna że będziesz z siebie zadowolona, skoro ja potrafię coś zaoszczędzić to Ty na pewno

No własnie, nei chodzi mi o to, żeby od razu uzbierać sto tysięcy tylko raczej udowodnić samej sobie, że potrafię oszczędzać na jakiś cel. Dla satysfakcji.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 10:43   #1745
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
No własnie, nei chodzi mi o to, żeby od razu uzbierać sto tysięcy tylko raczej udowodnić samej sobie, że potrafię oszczędzać na jakiś cel. Dla satysfakcji.
w sensie, że oszczędzać hobbystycznie
Stary 2008-12-03, 10:44   #1746
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
w sensie, że oszczędzać hobbystycznie

Nie, no nie hobbistycznie, tylko na chałupę.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 10:54   #1747
madmuazelle
BAN stały

Bry.

Przeczytałam co naskrobałyście i zmykam na chwile.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-03, 10:55   #1748
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Ano nie nadrobiłam za duzo tego bylo.
Czyli jestesmy w podobnej sytuacji...kasy na swięta brak...ale nic to skoro mozna posmigac w Alpach.

Ja bylam w marcu..i powiem Ci bylo w kratkę. Pierwszego dnia tak wialo i sypalo ze pozamykali wszystkie gorne wyciągi.
W nocy bylo -20 w dzien +15.

Ale...Livigno to najbardziej nasłoneczniony kurort narciarski w Alpach..takze trzeba byc dobrej myśli.

Zresztą reguy nie ma. Parę lat temu w Dolomitach w styczniu byla wiosna. To byl szok wjeżdzamy do St. Chrisiny a tam wiosna zero sniegu. Na szczęscie na stokach sniezek był..ale na piwku w samej bluzie sie siedzialo.

Zaopatrz się w dodatkowe euro...perfumy tam tanie jak woda...i alkohole tez.
Normalnie raj.
Dzięki Haniu za info Przeglądam sobie kamerki internetowe i widzę że nie jest póki co źle ze śniegiem. Oby tak zostało bo chce porządnie się wyjeździć przez ten tydzień, szczególnie że kto wie, kiedy pojedziemy znowu. Rodzice TŻ byli w Livigno w tym roku w lutym- stąd wiem o strefie bezcłowej i nie ukrywam że był to czynnik decydujący przy wyborze miejsca Na wszelkie perfumy mam alergię, ale za to z alkoholem sobie nie będę żałować. Podobno butelka tequili ok 15 zł

Edit:
A gdzie się podziewa Gold? Strasznie dawno jej już nie było.

Edytowane przez zara_84
Czas edycji: 2008-12-03 o 10:57
zara_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 10:57   #1749
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Tak dokładnie, zgadzam się ...ja sobie udowodniłam. W ogóle ostatnio sobie dużo nowych rzeczy udowadniam, uświadamiam na swój temat

No i bardzo się cieszę, bo ja będę miała zajęcia dwa razy w tygodniu, Tomek też dwa, więc zostaje mi jeden dzień wolny i weekend, myślę że to kolejny stopień do moich oszczędności, był taki czas jak np, Tżet wyjeżdzał a mały był u ojca, a ja łaziłam po galeriach, szperałam i wracałam z siatami....Typowe zabijanie nudy zakupami, bez sensu

No ale wiecie co mi przyszło do głowy wczoraj, przydały by się jakies fajne nowe dresiki do ćwiczeń ale postanowiłam sobie , chodzę do końca roku na zajęcia a w nagrodę wtedy mogę sobie kupić nowe spodnie do ćwieczeń
Stary 2008-12-03, 11:46   #1750
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Haniu za info Przeglądam sobie kamerki internetowe i widzę że nie jest póki co źle ze śniegiem. Oby tak zostało bo chce porządnie się wyjeździć przez ten tydzień, szczególnie że kto wie, kiedy pojedziemy znowu. Rodzice TŻ byli w Livigno w tym roku w lutym- stąd wiem o strefie bezcłowej i nie ukrywam że był to czynnik decydujący przy wyborze miejsca Na wszelkie perfumy mam alergię, ale za to z alkoholem sobie nie będę żałować. Podobno butelka tequili ok 15 zł

Edit:
A gdzie się podziewa Gold? Strasznie dawno jej już nie było.
Tam ze sniegiem problemu na 100% nie bedzie. Wysoko jest...no i dolina ze specywicznym mikroklimatem.

My mamy trochę stracha bo Val di Fiemme jest nisko...a ja nie lubie sztucznego sniegu.
Ale babeczka z biura w ktorym wykupilismy aparamenty caly sezon tam jest i ostatnio wyslala mi meila z wiadomoscią ze caly czas sypie.

Ile tegila to nie wiem..ale wiem ze litrowy J. Daniels ok 20 zl.

Jest to niebezpieczne..jedynym napojem bezalkoholowym ktorym tam pilam byla woda.
Kawa na sniadanie z Baileysem, herbata z rumem, Bombardino i Paulaner na stoku, na kolację gin z tonikiem, no i zawsze przy mnie byla piersiowka z whiski.

No cos TY!!! uczulenie na perfumy..wszystkie!!! to straszne

Gold chyba zdenerwowała się na mnie.

EDIT.
Co tu taka cisza????

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2008-12-03 o 12:11
Stary 2008-12-03, 12:24   #1751
dorinka30
Zakorzenienie

Trzeba czasem popracować no nie

Hania dzisiaj finał YCD masz faworyta ?
Stary 2008-12-03, 12:30   #1752
madmuazelle
BAN stały

Cytat:

To pytanie do Hani,ale też odpowiem.Ja faworyta nie mam,ale trzymam kciuki aby wygrała Wiola. D
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 12:32   #1753
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
To pytanie do Hani,ale też odpowiem.Ja faworyta nie mam,ale trzymam kciuki aby wygrała Wiola. D
Ja też liczę że Wiola wygra.
W sumie jej się chyba najbardziej należy, poza tym dwa razy pod rząd wygrywali faceci, teraz czas na kobietę

Edit
Svinecka jak tam lepsza forma ?

Czas edycji: 2008-12-03 o 12:36
Stary 2008-12-03, 12:49   #1754
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

No czasem trzeba...tak dla kamuflażu

Mam anty faworyta..Marcina. Ani w jego tancu nic nie widzę, ani w osobowości..taki cimciok nie facet.

Moja faworytka byla Iza.
Stary 2008-12-03, 12:58   #1755
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
No czasem trzeba...tak dla kamuflażu

Mam anty faworyta..Marcina. Ani w jego tancu nic nie widzę, ani w osobowości..taki cimciok nie facet.

Moja faworytka byla Iza.
dokładnie

No racja mnie Marcin nie przekonuje, a Gabrysia jakoś lubię taki sympatyczny jest, Wiola za to perfekcjonistka i dobrze wygląda na scenie...

Iza co by nie mówić niestety przegrała moim zdaniem dlatego, że kamera jej nie lubi, ogólnie miała jedną z gorszych figur tam i mimo, że tańczyła super to jednak było to dla mnie jakieś takie nieapetyczne Wiem, że tak nie powinno się oceniać, ale mnie jej wygląd przeszkadzał i te tandetne pasemka Taka właśnie była dla mnie tandetna cała i nie potrafiłam o tym zapomnieć jak tańczyła
Nawet nie byłam zdziwiona, że odpadła....

Za to Ada jest piękna, gdyby trochę więcej miała doświadczenia mogłaby wygrać ten program

Takie mam przemyślenia własne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-03, 13:03   #1756
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie

No racja mnie Marcin nie przekonuje, a Gabrysia jakoś lubię taki sympatyczny jest, Wiola za to perfekcjonistka i dobrze wygląda na scenie...

Iza co by nie mówić niestety przegrała moim zdaniem dlatego, że kamera jej nie lubi, ogólnie miała jedną z gorszych figur tam i mimo, że tańczyła super to jednak było to dla mnie jakieś takie nieapetyczne Wiem, że tak nie powinno się oceniać, ale mnie jej wygląd przeszkadzał i te tandetne pasemka Taka właśnie była dla mnie tandetna cała i nie potrafiłam o tym zapomnieć jak tańczyła
Nawet nie byłam zdziwiona, że odpadła....

Za to Ada jest piękna, gdyby trochę więcej miała doświadczenia mogłaby wygrać ten program

Takie mam przemyślenia własne
To mi znowu ten niezbyt atrakcyjny wygląd Izy zupelnie nie przeszkadzal. Jak tanczyła to ciary mialam.

Ada genialna. Ale ona jeszcze pokaze co potrafi. Ma tylko 16 lat, cale zycie przed nią.

Wydaje mi sie ze Marcin wygra. Ma duzo fanek..co widac chociazby po watku YCD na plotkowym.

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2008-12-03 o 13:04
Stary 2008-12-03, 13:07   #1757
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
To mi znowu ten niezbyt atrakcyjny wygląd Izy zupelnie nie przeszkadzal. Jak tanczyła to ciary mialam.

Ada genialna. Ale ona jeszcze pokaze co potrafi. Ma tylko 16 lat, cale zycie przed nią.

Wydaje mi sie ze Marci wygra. Ma duzo fanek..co widac chociazby po watku YCD na plotkowym.
A mnie bardzo przeszkadzał, do tej pory widzę jak tańczy w takiej czerwonej kiecce a pod spodem te wielkie neapetyczne gacie, a mój Marcin też mówi bleh...bo się wyrzygam No masakra, czy nikt z tego programu tego nie widział, wszystkim robili metamorfozy, laski zmieniały się super, a ona ciągle tak samo źle po prostu wyglądała

Nie wiedziałam, że jest wątek na wizażu o YCD

Edit weszłam na chwilę na ten wątek, masakra...te fanki Marcina i Gabrysia, nie no wymiękam, no i oczywiście "Wiola-rudzielec nie może wygrać " cytuję. A dla mnie ona jest sexi jak powiedział Augustin, i na scenie wyglada fajnie, lekko.

Czas edycji: 2008-12-03 o 13:16
Stary 2008-12-03, 13:51   #1758
ButterBear
Zakorzenienie

Hej,

Co tu dziś tam cicho?
Wchodzę, a tu tak mało napisane... aż dziwne - niepodobne do Was, dziewczyny

P.S. Nie miałam wczoraj okazji obejrzeć Dexa, więc nie piszcie nic więcej
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 13:53   #1759
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Tam ze sniegiem problemu na 100% nie bedzie. Wysoko jest...no i dolina ze specywicznym mikroklimatem.

My mamy trochę stracha bo Val di Fiemme jest nisko...a ja nie lubie sztucznego sniegu.
Ale babeczka z biura w ktorym wykupilismy aparamenty caly sezon tam jest i ostatnio wyslala mi meila z wiadomoscią ze caly czas sypie.

Ile tegila to nie wiem..ale wiem ze litrowy J. Daniels ok 20 zl.

Jest to niebezpieczne..jedynym napojem bezalkoholowym ktorym tam pilam byla woda.
Kawa na sniadanie z Baileysem, herbata z rumem, Bombardino i Paulaner na stoku, na kolację gin z tonikiem, no i zawsze przy mnie byla piersiowka z whiski.

No cos TY!!! uczulenie na perfumy..wszystkie!!! to straszne

Gold chyba zdenerwowała się na mnie.

EDIT.
Co tu taka cisza????
Ja też nie znoszę sztucznego śniegu. No i przecież nie po to człowiek jedzie kawał drogi żeby na miejscu zastać pracujące armatki bo znów piękna wiosna tej zimy

Skoro babeczka wysłała @ że sypie to się ciesz a nie stresuj

Oj a piersióweczka na stok to jest to co lubię najbardziej Normalnie czystej whisky nie pijam, zawsze z colą, ale na stoku jednak jakoś tak całkiem inaczej smakuje

Uczulenie mam na koty, perfumy i ogólnie rzeczy w spray'u. Ale nie to że całkiem nie używam, czasem jak już nie mogę wytrzymać to się "psiknę" i czekam, czy wyjda plamy na szyi czy nie. Bywa, że się udaje

Gold faktycznie chyba się troszkę zdenerwowała ale myślę że nie na tyle żeby nie zaglądać tu przez az taki długi czas, musi być chyba jakiś inny powód.

Obejrzałam w tej serii dosłownie ze 4 odcinki YCD, zawsze zapominałam. Dobrze że przypomniałyście, dziś będę pamiętać

Edit:

Butter: Dexter był naprawdę wow, tyle chyba mogę powiedzieć

Edytowane przez zara_84
Czas edycji: 2008-12-03 o 13:56
zara_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 13:59   #1760
miskowa
Zakorzenienie

ja też mam dziś urwanie głowy w pracy
Stary 2008-12-03, 14:05   #1761
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Butter: Dexter był naprawdę wow, tyle chyba mogę powiedzieć

No to chyba ucieknę z pracy
Chociaż gdyby nie było Dexa, to też bym mogła uciec, bo już mi się nie chce tu siedzieć
Stary 2008-12-03, 14:20   #1762
dorinka30
Zakorzenienie

Mnie Dexter jakoś nie poruszył

Wczoraj czekałam na Californication ale usnęłam, a opis mi się tak podobał
Stary 2008-12-03, 14:33   #1763
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie Dexter jakoś nie poruszył

Wczoraj czekałam na Californication ale usnęłam, a opis mi się tak podobał
Ja zaczęłam oglądać,ale usnęłam w trakcie... jakoś mnie nie wciągnął
Stary 2008-12-03, 14:41   #1764
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Ja zaczęłam oglądać,ale usnęłam w trakcie... jakoś mnie nie wciągnął
Czyli zapowiada się jak zwykle, dobry opis a film taki sobie
Stary 2008-12-03, 14:46   #1765
twin--maid
Zakorzenienie

Dextera obejrząłam wczoraj- super szkoda, że już tlyko 2 odcinki zostały, ale za to będzie się dzialo bo Dexter jest mocno wkurzony

Dorinko Californication jest do... niczego... nie wiem o czym to... obejrzałam 2 odcinki i Duchovny uprawia sex ze wszytskimi kobietami, które spotka na swojej drodze. Opis mnie zachecił, ale tak to 30min nuda.
Stary 2008-12-03, 15:00   #1766
dorinka30
Zakorzenienie

Twin no właśnie czyli kicha

A'propos oszczędzania i obiadów w domu chciałam zakomunikować, że dzisiaj jadę na obiad do Ikei , liczę na łososia Ale pocieszam sie, że tam jest naprawdę tanio
Stary 2008-12-03, 15:29   #1767
miskowa
Zakorzenienie

musiałam dziś zostać dłużej w pracy, bo się nie wyrobiłam, ale teraz chyba już koniec. Do jutra dziewczynki
Stary 2008-12-03, 15:36   #1768
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Rzeczywiście zostały dwa odcinki Dextera, ale mi ulżyło w dodatku sprawdziłam że są bez przerwy (7go i 14go) także bez denerwującego czekania.

Smacznego Dorinko Łosoś jest pyszny a w Ikei faktycznie tani

A co do Californication to ja sie muszę przyznać że też oglądam i podoba mi się, chociaż trzeba przyznać że jest hmmm specyficzny Ale ja ogólnie lubię seriale i ściągam co popadnie bardzo lubię jeszcze "How I met your mother", "Big bang theory", polecam Takie ciepłe i zabawne.
A Hani pewnie "The Shield" by się spodobał bo sporo w nim przemocy i ciętych tekstów
Stary 2008-12-03, 16:10   #1769
biia
Wtajemniczenie

czesc dziewczyny

ostatnio nie mialam czasu jedynie troche was czytatałam. ale przyznam, ze dzisiaj liczyłam na lepsza lekture (znaczy dluuuzsza).
mam wreszcie wolny wieczor )))

ja jestem na trzymaniu rodzicow i powiem ze mnie nauczyli oszczedzac. jak 15-stka z kwot kieszonkowego ok 30 zł uzbierałam na wakacje w turcji )) (zbierałam pare lat, ale sie udalo)

jako mały gnojek potrafiłam uzbierac 100 zł (wtedy to był milion złotych) na klocki lego.

teraz wiecej szaleje, ale staram sie nie jadac na miescie jak nie musze, kupowac 10 swetrow, gazet (to dopiero pochlania kase).

co nie znaczy, ze moi rodzice mieli dobre metody wychowawcze, bo moj brat wydaje kase lekka reka.

Dorinko witaj w klubie wielbicieli swoich aut. tez wole jezdzic autem niz miec jakiekolwiek inne przyjemnosci. a to tez sprzyja oszczedzaniu wbrew pozorom. do pubu nie pojde na drinka tylko na cole :P
ja też chcę chodzić na salse... tylko czasu nei mam

Natalia dawno nic nie pisałas a podczytujesz. odezwij sie!

Edytowane przez biia
Czas edycji: 2008-12-03 o 16:11
biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 16:19   #1770
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
W Zawierciu patroszyli ludzi i poszi w stronę Katowic... W moim mieście (a właściwie okolicach) też się zdarzyło... Mój kolega zaginął w sylwestra 2 lata temu...
Pierwsze słysze

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
lemoorko,zapomniałam ci odpisać,że to nie ja jestem tą osobą na n-k.Z tego wątku nikoog nie mam w swoich znajomych.
to kto to jest J.K?? Matko dochodzenie robię

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
o matko pazura ma o 25 lat młodsza dziewczynę, jest ona wmoim wieku
Teraz się dowiedziałaś?? Ja to wyczytałam u dentysty przed wizyta na początku tego roku- aż mnie znieczuliło

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
co tam?

ja umieram, glowa mnie boli, mdli mnie, nie mam sily na nic....
Ty masz się wysypiac, a nie o 23 na wizażu :leje:

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
czesc.

Lemoorko a moje miasto nie lubi Warszawy (ja nie cierpie). a tak serio to majonez kielecki tylko na reklamie widzialam,a szkoda....

ide ugotowac obiad i za nauke. byle przezyc ten weekend,potem juz luz
Poszukaj majonezu w Kauflandzie czy innych duzych dyskontach

Cytat:
cześć dziewczyny.

Strasznie boli mnie gardło. Nie jestem w stanie nic przełknac.
Dużo zdrówka

Cytat:
Cześć

Ale wczoraj było fajnie na salsie , ale mam jeden wniosek z moją kondycja jest słabo, zapuściłam się, ledwo dałam radę tak kicać przez godzinę

No nic ale czuję się za to dzsiiaj rewelacyjnie, w piątek idę na kolejne zajęcia ...wiecie, że to wciąga. Wykupię chyba karnet na 2 dni w tygodniu, bo raz to mi za mało
Może Ty zwyciężysz w kolejnej edycji YCD

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
A ja mam dobry dzień bo dostałam bardzo pozytywna ocenę fragmentu książki, i że niby mam to koniecznie wydać...
czyli, że moje pisanie ma sens?))

Takaaa się duża zrobiłam.
Siuper, siuper, siuper

Jak będziesz miała promocję w empikach pojawiamy się natychmiast

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Hej,

Co tu dziś tam cicho?
Wchodzę, a tu tak mało napisane... aż dziwne - niepodobne do Was, dziewczyny

P.S. Nie miałam wczoraj okazji obejrzeć Dexa, więc nie piszcie nic więcej
Wczoraj się wygadały, to dzisiaj gardła bola

Miłęgo wieczoru!
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości