![]() |
#1591 |
Rozeznanie
|
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
aa hmm no dobra to ja już o hormonach się nie wypowiadam, bo kolejną gafę strzęlę
![]() bo z tymi dwoma jajkami to tak patrzyłam, np. na wątku SB dziewzyny jedzą zazwyczaj omlety z dwóch jajek a ja zawsze robię z 4 i połowę zjadam na śniadanie, a połowę potem, bo tak to za mały wychodzi. dlatego tak pomyślałam, że może za dużo jem ![]() ![]() też się uczę, ostro wzięłam się za tę matmę, nagle zagrożenie się zrobiło to i czas na dodatkowe zadania się znalazł ![]()
![]() |
#1592 |
Rozeznanie
|
Andziuchna, właśnie wiem że te dolegliwości mogą się powtórzyć. Dlatego boję się ponownie zażywać Meridię, ale z drugiej strony ona może przynieść jakieś efekty. Bo póki co to staram się jeść dietkowo, ale mój apetyt mnie dobija! Nie wiem dlaczego, ale szczególnie ostatnio mogłabym zjeść słonia!
![]() Może sama zmiana anty dałaby jakiś efekt i mój apetyt zmniejszyłby się. A z drugiej strony przemyślałam dzisiaj kwestię Meridii i myślę, że teraz jestem bardziej gotowa na przyjmowanie takiego leku. Kiedy zażywałam go pierwszy raz tak naprawdę nie czułam wewnętrznej potrzeby schudnięcia. Może teraz byłoby inaczej, bo na dzień dzisiejszy niczego tak nie pragnę jak zrzucenia tych kilku zbędnych kg...
![]() |
#1593 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powodzenia z matma <eeeee ja nigdy nie lubilam i nie umialam ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1594 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1595 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() ja od rana nadal dietetycznie i mam nadzieję, że do świąt nie zgrzeszę ani razu niczym złym ![]() ![]() ![]() Co do hormonów to ja też się nie wypowiem, bo nie znam się ![]() ![]() A i jeśli mogę wtrącić odnośnie jajek, to mi dietetyczka powiedziała, że należy jeść nie więcej jak 4 jajka tygodniowo, ale te 4 to spokojnie możesz Corny ![]()
![]() |
![]() |
#1596 |
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj póki co:
śniadanie: serek wiejski z dużą ilością warzyw II śniadanie: bułka z serem, sałatą, ogórkiem, papryką i majonezem (kupiłam taką w sklepiku szkolnym ![]() Buła była tak wielka, że od godziny 10:30 nie jestem jeszcze głodna, ale chyba czas najwyższy coś zjeść. Idę sobie zaraz robić warzywa na patelnię ![]() A jeśli chodzi o płyny, to woda akurat mi się skończyła, dlatego od rana piję samą herbatę. Głównie zieloną i miętową. Póki co, mam litr za sobą ![]() Aha! Skłamałam. Jak wróciłam ze szkoły to zjadłam jedno ciastko i pomarańczę. Z łakomstwa... ![]() Wciąż zastanawiam się nad tą Meridią i chyba ją sobie wykupię, bo ostatnio zrobił się ze mnie tzw. człowiek z żołądkiem bez dna ![]() A przyda się takie małe skurczenie żołądka przed świętami i przed studniówką.
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów: a czymże jest dieta, jeśli nie tym? Edytowane przez topcia06 Czas edycji: 2008-12-03 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1597 |
Wtajemniczenie
|
A odnośnie Topciu Twojego podpisu, to ja bym wybrała dietetykę
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1598 |
Zakorzenienie
|
ja dzis:
sn owsianka z bananem <juz u mnie standard co do sniadania> IIsn grahamka z sopocka i 1/2papryki ob ryba z kapusta kiszona teraz zjadlam plasterek gorzkiej czekolady bo mam duzo nauki a ona ma duzo magnezu ![]() wiem, ze zjem niedietkowa kolacje bo mama piecze drozdzowke- a drozdzowke kocham, ale obiecuje, ze w rozsodnych ilosciach! no i pocwicze... co do podpisu ponoc jak ktos ma problemy z waga nienajlepszym wyborem jest dietetyka (ogladalam o tym program, ale nie pamietam uzasadnienia), ale jakby nie bylo dietetyka jest ciekawa ![]() no i topciu powodzenia z ta merdia ![]() ide sie uczyc bleeee |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1599 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I z dietetyką też tak ma być? To co ja mam robić...? Może i mam za wysokie ambicje co do swojej osoby. Jeśli tak, to trudno. Nie zrezygnuję z tego na pewno ![]() Najwyżej się nie dostanę. Ale przynajmniej nie będę żałować, że nie próbowałam ![]()
![]() |
![]() |
#1600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie cos w tym stylu- ze ktos idzie na dany kierunek po to by pomoc sobie (oczywiscie podswiadomie) a z tego nigdy nic dobrego nie wychodzi oczywiscie mozesz sprobowac, bo jak wiadomo wyjatek stanowi regule ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1601 |
Wtajemniczenie
|
Oj tam, ja bym poszła na dietetykę bez względu na wszystko. Może właśnie dzięki temu kierunkowi udoskonalisz siebie i pomożesz innym? A kto wie czy do października nie będziesz laska jakich mało, z pełną świadomością swojej wielkiej wartości? Będziesz nam komponować diety nie z tej ziemi
![]() A jak Ci się nie spodoba to możesz przecież zrezygnować po roku ![]()
![]() |
![]() |
#1602 |
Raczkowanie
|
Witam pozwólcię,że się przyłącze do tego wątku z tego co czytam to nie zły żarłoczek jest z Ciebie i puki nie będziesz mniej jadła to nigdy nie schudniesz Ty wkółko podjadasz z tego co piszesz.Ja może Ci napiszę jak posiłki wyglądają u człowieka chudzielca takiego jak ja ktury by chciał przytyć a nie może po pierwsze nie zawsze jem śniadanie o IIśniadaniu nie wspominając co do obiadu to normalnie niczego nie unikam chodź tak odruchowo według upodobań i moich gustów unikam tłustych posiłków np. nie przepadam za mięsem jak już to pierś z kurczaka i ryby po obiedzie nie raz coś podjadam ale z reguły to pije dużo herbaty a kolacje jem nie zawsze do tego podkreślam,że palę papierosy i czasem jak jestem troszkę głodna a jest ze mnie leniuszek to z lenistwa wolę sobie zapalić i głód mi przechodzi na jakieś pół godziny do godziny czasu.Więc tak sobie myślę,że może to z natury człowieka i przyzwyczajeń żywnościowych wynika,że albo człowiek jest przy tuszy albo chudzielec w każym razie może powinnaś jeść to co lubisz tylko mniej i z tych rzeczy które lubisz wybrać tylko te najmniej kaloryczne i może czasem się przegłodzić potem jak człowiek się przegłodzi to już nie ma takiego wielkiego apetytu wiesz apetyt rośnie w miarę jedzenia.O.k to na tyle chciałam tak tylko opisać swój punkt widzenia nie musisz to tych rad podchodzić na poważnie pozdrawiam i życzę ładnej figury
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1603 |
Rozeznanie
|
Ja np. uważam, że psycholog bez własnych doświadczeń, znający pewne przypadłości życiowe tylko z książek to słaby psycholog.
Może z dietetyką jest tak samo? Ja tam i tak spróbuję, czy to się komuś podoba, czy nie ![]() Każdy zawód wymaga od człowieka pewnego poświęcenia. Ja mam nadzieję, że do tego października może zrzucę kilka kg ![]() A tak na dobrą sprawę... Czy po utracie np. tych 7 czy 10 kg ja będę jakąś inną osobą? Wiadomo, że na takim kierunku na pewno nauczyłabym się komponować odpowiednią dietę m.in. dla samej siebie, ale czy coś w tym złego? Myślę, że nawet gdyby, to na pewno nie byłby to mój główny cel, dla którego miałabym rozpocząć studia na tym kierunku. Przecież ważne jest, żeby w życiu robić to co się lubi. Nie wyobrażam sobie np. bycia księgową, tylko po to, żeby mieć z tego pieniądze (bez obrażania księgowych ![]()
![]() |
#1604 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A dziękuję za pomoc ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1605 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do dietetyki- to jak czujesz, ze jest to to, co Cie interesuje to warto sprobowac swoich sil ![]() no i wtedy jak juz kolezanka napisala bedziesz nam komponowala diety cud ![]() ![]() Edytowane przez andziuchna Czas edycji: 2008-12-03 o 19:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1607 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() uwielbiam jak ludzie rzucają swoje niezwykłe mądrości ![]() Cytat:
Cytat:
ech, żal mi czasem ludzi, ale co tam ![]() w sumie ja czasem popalam papierosy, ale nie uważam, żeby pomagały mi one schudnąć czy coś ![]() ![]() ![]() ![]() Topciu, postaw na dietetykę! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1608 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bende slafna ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1609 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hahaha ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1610 |
Rozeznanie
|
topra, tylko fiesz to sie wionze z tym, ze bendziesz miala fory pod oczami i zepsuta wantrobe... ale to nic, bo pendziesz hóda!
![]()
![]() |
#1611 |
Zakorzenienie
|
ej juz mi sie mozg zmeczyl od czytania ktura itp
![]() poza tym: zjadlam drozdzwoke- duuuzo wiecej niz planowalam ale jaka pyszna byla ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1612 |
Wtajemniczenie
|
mojim zdaniem liczy sie tylko bycie chudom osobom i nic pozatym! Nieinteresujem sie zdrowiem! Grónt to szczópła sylwetka.
![]() |
![]() |
#1613 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja zgrzeszyłam dziś batonikiem małym prince polo... Miał 100kcal.... Ale i tak teraz jem mniej niż 1000kcal dziennie, przynajmniej do końca tygodnia, aż skończy mi się dieta oczyszczająca, echh...
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1614 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A za ten batonik musisz zrobić 5 przysiadów :-P albo wypalić 5 papierosów ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1615 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1616 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1617 |
Rozeznanie
|
a ja właśnie skończyłam odrabiać matmę
![]() byłam też dzisiaj na zakupach i kupiłam sobie pełno jedzeniaaa. i trzymam się bez słodyczy w dalszym ciągu, dzisiaj byłam w Złotych Tarasach i wzięłam owocki z orzechami do jedzenia (chyba jedyna zdrowa rzecz jaką da się tam zjeść poniżej 20zł :/) Navien 4 jajka TYGODNIOWO?! ![]() ![]() topciu jasne, że próbuj na dietetykę, co jak co, ale robienie w życiu tego, czego się nie lubi jest chyba najgorszą rzeczą jaka może się zdarzyć. a tak to przynajmniej będziesz miała zapał do nauki ![]() ![]() andziuchna basenik z samego rana, ile ja bym dała, żeby tak chodzić. ale i tak już wstaję o 5, więc chyba w ogrodzie bym musiała go mieć, żeby to pogodzić ![]() lecę spać, a jutro chyba wstanę znowu o 5 i poćwiczę bo dzisiaj nie zdążyłam. ![]()
![]() |
#1618 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do studiów to właśnie chcę studiować coś, co będzie sprawiało mi przyjemność. Np. teraz uczę się tylko biologii, bo biologię uwielbiam ![]() A z tym wstawaniem to Cię podziwiam. Nie dość, że tak wcześnie, to jeszcze chce Ci się o 5:00 ćwiczyć... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czemu o 5 wstajesz? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1620 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.