|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Konto usunięte
|
Dot.: "10.000 tarzań" czyli...uczestnicy wątku egzaminacyjnego "na każdy temat" :)
Wiola wooooon!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "10.000 tarzań" czyli...uczestnicy wątku egzaminacyjnego "na każdy temat" :)
Wątki Ci się nie pomyliły?? Poza tym przeczytałam , że Wiola Won tzn won stąd
![]()
#243 | ||
Zadomowienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9956682]Ja w Łodzi zawitam za 3 lata jak dobrze pójdzie
![]() A ja jak dobrze pójdzie za rok ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
"Hard to find how I feel, especially when your smothering me. Hard to find how I feel, please someone help me. Hard to find how I feel, controlling me every step of the way." 13.09.2008r. --> Jestem posiadaczką prawa jazdy
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#244 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() to jest watek o wszystkim i o niczym ![]() Cytat:
![]() a ze mialem duzo czasu dzisiaj, pobawilem sie w photoshopie, ladne? ![]() http://img529.imageshack.us/img529/5056/kamaokfl7.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Kamil.o iwiem wiem, ale tak pomyślałam, ze skoro nikt nie zareagował na final YCD na tym wątku,, tylko Ty ... no to to takie dziwne było hehe
![]() Tak tak Zróbcie dla mnie miejsce ![]() ![]()
#246 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ej no nie stawiajcie mnie między młotem a kowadłem ![]() ![]() Kamcio to Ty na zdjęciu?
"Hard to find how I feel, especially when your smothering me. Hard to find how I feel, please someone help me. Hard to find how I feel, controlling me every step of the way." 13.09.2008r. --> Jestem posiadaczką prawa jazdy
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Od poniedziałku próbuję (w pracy – bo gdzie niby????) wejść na swoją pocztę. Ni hu hu. Ani Onet, ani Wirtualna , ani Tlen – NIC!!!!! Dzwonię do koleżanki (gabinet obok) – ona może wejść wszędzie. (Na marginesie, właśnie z jej uprzejmości korzystam teraz). Wzywam do siebie informatyka. Niby wszystko działa. W końcu chłopaczek się orientuje... - Czy Pan ma nr (nie mam bladego pojęcia o co chodzi????) GK4035? - Tak.... - A to ja już wiem – mówi – szefowa kazała panu zablokować. Ja też się zorientowałem o co chodzi. W piątek zostałem zmuszony (jak kilku pracowników) uczestniczyć w szkoleniu BHP. Kiedy przyszliśmy na salę (z moją koleżanką Justyną) spóźnieni jakieś 5 min – wszystkie miejsca z tyłu sali były już zajęte. Musieliśmy usiąść w drugim rzędzie. Przed nami siedziała szefowa, kierownik administracyjny i chyba główna księgowa... Pan „prelegent” (określenie szefowej!!!!) przydusił konia (facet nie do zdarcia!) 6 godzin wykładu bez nawet 5-min przerwy. Wielbiciel swojego głosu – jak niektórzy uczestnicy „Idola”. Już po jakichś 20 min z Justyną zaczęło nam sie nudzić. Rysowaliśmy karykatury. Narysowałem szefową z wielkimi sumiastymi wąsami. Justyna nie wytrzymała i parsknęła śmiechem na cała salę. Szefowa sie odwróciła i powiedziała podniesionym głosem: - Max i Justyna proszę natychmiast sie przesiąść. Wstając z fotela szeptem powiedziałem do Justyny: -Dobrze, że nie musimy stanąć w kącie i napisać 1000 razy „Nie będę gadał na szkoleniach BHP” A szefowa na to: - Słysssszzzzzzałaaaaamm to. Byłem dzisiaj u szefowej. Potwierdziła, że kazała mi zablokować internet. Nic nie powiedziała na mój żart, że nie wyobrażam sobie poranka bez porcji świeżych wiadomości z „Pudelka”. Za to wczoraj zostałem „ojcem”. Wracałem do domu. W uszach miałem słuchawki (już nie raz z tego powodu przejechałby mnie samochód). Z kiosku wyskoczyła baba. Przebiegła jakieś 20 metrów. Dogoniła mnie i mówi, że ma dla mnie gazetę. Zbaraniałem. Nie znam tej baby. Kupiłem w tym kiosku zaledwie razy chusteczki do nosa i co to za gazeta? Ale idę za nią posłusznie. Wchodzimy do kiosku a baba daje mi gazetę – cos typu „mamo to ja” albo „dziecko”. Pytam sie jej, co co jest i że ja nie zamawiałem żadnej gazety. Na to baba mówi: -Żona zamawiała. - Jaka żona? Ja nie mam żony, jeszcze. Baba nie daje za wygraną - No pańska żona.... - Nie... to pomyłka jakaś... baba wzruszyła ramionami i mówi - Jak nie, to nie! Obraziła się i odwróciła do mnie plecami. Jedno jest pewne – gdyby się bardziej upierała to pewnie kupiłbym tę gazetę.
![]() ![]() |
![]() |
#248 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ich taniec jest niemozliwy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() tak, to ja ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
co tu tak cicho?
![]()
#251 |
Zakorzenienie
|
No właśnie nie wiem
![]() Trza rozruszać towarzystwo ![]()
#252 |
Konto usunięte
|
Impreze robimy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Impreza kroi się już od dawna
![]() zaraz poczytam, co tu naprodukowano i odpowiem ![]()
#254 |
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9968642]Impreze robimy?
![]() jestem za ![]() ![]() ![]() sex, drugs & alcohol ![]()
#255 |
Rozeznanie
|
Mam pytanie (może głupie) ale czy u Was (w kompie na stronie z wizażem) też co chwila wyskakuje Kate Moos z nowymi perfumami?
![]() Toż ta kobieta jest bardziej nachalna niż komornik. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś mi się wydaje, że upodobała sobie Ciebie bratku ![]() u mnie jej nie ma ![]() ![]()
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jedni widzą białe myszki a inni Kate Moss ![]()
![]() |
#258 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() wpadla na dwa dni i polazla, juz jej nie ma ![]() Edytowane przez 201701160959 Czas edycji: 2008-12-04 o 19:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |||||
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9958751]Jak potrzebny to go nie ma no
![]() ![]() Plus po tysiącu dla każdej na drobne zakupy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak jak mnie ten Anglik ![]() Cytat:
![]() A z tymi wąsami to ![]() Cytat:
![]() Co do słuchawek...Zaraz opowiem historię "NIENAWIDZĘ ZIMY" ![]()
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
Jestem, jestem, ale mam dzień do kitu
![]() Ale Papryczko Moja Kochana, ucieszysz się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A poza tym, to dzień mam do kitu. Zaczynają się terminy zaliczeń, egzaminów, praca mgr. I zaczynam się bać, że nie dam rady, że czegoś nie zdążę. Do jednego pana prof. muszę iść poprosił ładnie, żeby mnie przyjął na zerówkę, bo co prawda zgłosił się cały mój rok, ale on powiedział, że zerówka (tzn. tak naprawdę wcześniejszy termin, bo traktuje to jak 1 z całymi konsekwencjami) jest dla osób w wyjątkowej sytuacji - myślicie, że termin oddania mgr się kwalifikuje??? Nie wiem, jakieś nerwy mnie biorą, że nie dam rady ![]() Cytat:
![]() Upsss, zapomniałam, że miałam się do Ciebie nie odzywać ![]() Idę po kawę, mam dzisiaj upojną noc z tłumaczeniem ![]()
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Któregoś dnia w tamtym tygodniu wyszłam sobie z pracy o 16.30 i wymyśliłam, że pojadę do Galerii Krakowskiej poszukać jakiegoś swetra/bluzki.
Wsiadłam w autobus, 20 minut później byłam na trasie tramwaju, wysiadłam. Tramwaj 13 właśnie pojechał, następny za 12-15 minut. Myślę "dupa" ![]() Kartę miałam właśnie na 13 i nie miałam ochoty kupować biletu na inną linię, ale z drugiej strony deczko zimno było i stanie 15 minut nie bardzo mi się uśmiechało ![]() No ale wykombinowałam, że wsiądę w pierwszy tramwaj, który przyjedzie, podjadę kawałek i wysiądę na takim przystanku, na którym będę miałam więcej tramwajów, złapię coś, co pojedzie dalej po trasie 13 i będzie git. No to wsiadłam w coś, podjechałam parę przystanków, wysiadłam...Patrzę na rozkłady...No tak, jest więcej linii, ale żadna nie jedzie po trasie 13 ![]() No ale nic to. Wsiadłam znów w cokolwiek i podjechałam jeszcze przystanek, myślę "tam na pewno już coś zaraz pojedzie pod galerię".Wysiadłam, podeszłam kawałek na przystanek(bo z tego na którym wysiadłam wszystkie tramwaje jadą prosto, a ja potrzebowałam w prawo), zioram na rozkłady-"dupa!". Nic nie jedzie tak, żeby mi pasowało. No to nie ma siły-muszę poczekać na tę 13 ![]() I tak sobie stoję na tym przystanku, słuchawki w uszach(jestem uzależniona od mp3 ![]() ![]() Stoję i przymarzam do przystanku ![]() Na tablicy informacyjnej wyświetliło się w końcu, że najbliższy tramwaj to 13 i odjedzie za 2 min. Myślę "jejku szybciej, bo zamarznę"(nadmienię iż było to pierwszy dzień wypadu po chorobie). I stoję taka przemarznięta, zła, zmęczona, znudzona i wszystko na kupę. Stwierdziłam, że muszę się czymś zając na te dwie minuty i zaczęłam szukać obiektu, na którym mogłabym zawiesić oko. Padło na Denta Med-klinika w której się leczę, znajdująca się dokładnie za przystankiem. Ostatnio robili remont i m.in okleili sobie szyby reklamą. Tak od niechcenia patrzyłam i stwierdziłam, że te oklejone szyby są git, ale neon nad wejściem jest jaki był-ociupinkę tandetny jak dla mnie...jakby sobie zrobili kaseton świetlny, albo napis przestrzenny(branża reklamowa w której trochę pracuję)...i wtedy...aczkolwiek...tral ala i...słyszę, że jakiś tramwaj odjeżdża mi z przystanku... ODWRACAM SIĘ-13... I stoję jak ta siorota i oczom nie wierzę. Nie wiem, czym mam się rozpłakać, czy zacząć kląć, czy może coś innego??? Przez mp3 nie usłyszałam jak tramwaj wtoczył się na przystanek, a przez cholerny neon Denta Medu zapomniałam, że w ogóle ten tramwaj to ZARAZ pojedzie ![]() Chwilę stałam, ręce mi opadły, ale wpieniona na maxa ruszyłam w stronę następnego przystanku, nie wiedząc co właściwie dalej zrobię, bo następna 13 za 15 min ![]() Na następnym przystanku postanowiłam, że odpuszczam sobie Galerię i jadę do domu. I stoję...Bus powinien być za 10-15 minut. I stoję. I stooooojęęę.....I stoooooooojęęęęęęęęę...:m ad: wystałam się pół godziny, stwierdziłam, że bus już nie pojedzie, bo jakby miał jechać, to mimo korków już by był ![]() Nogi jak sople, ręce jak sople, przemarznięta jak dawno nie byłam ![]() Wściekła, że ![]() I mam dwie opcje do wyboru-kwitnąć tu jakieś 45 minut i przymarzać do chodnika zanim przyjedzie(lub nie) następny, albo podjechać tramwajem pod Galerię(skąd odjeżdżają moje busy) i tam wsiąść już za pół godziny. Oczywiście wybrałam bramkę nr 2. Idę na przystanek tramwajowy...i co?? 13 za 12 minut!!! ![]() Wpieniłam się jeszcze bardziej, bo wiem, że jak będę na nią czekać to mogę nie zdążyć dojechać pod galerię na busa ![]() Kuc galopkiem pod Galerię na butach ![]() Zajęło mi to 20 minut, ale na prawdę na tempie ![]() Przybiegłam, bus przyjechał, wsiadłam wreszcie. Wściekła, bo ani w Galerii nie byłam, ani do domu wcześniej nie wróciłam, tylko wymarzłam i się wkurzyłam ![]() Dobrze chociaż, że się nie pochorowałam, bo mój "powrót" trwał 3 godziny ![]() W każdym razie mp3, neon i korki(przez czasem któreś kursy busa wypadają)-zostali uroczyście przeklęci ![]() edit:Martini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baaaaardzo się cieszę, że jeździsz ![]()
Papryczki wróciły!!! ![]() Edytowane przez papryka85 Czas edycji: 2008-12-04 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
No wiesz jak trzeba być w tym celu MacGyverem i łączyć ze sobą odpowiednie przewody, kombinować z ketchupem i sznurówkami, to może mi to chwilę zająć, ale dam se radę
![]() ![]()
#264 | |
BAN stały
|
![]() fajnie fajnie ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja w domku..zrobilam sobie dłuższy week...i posytanowilam rodzicow odwiedzic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie Kate Moss nie wyskakuje ![]() Papryka, Ty to masz jakieś cholerne szczęście ![]() ![]() Ja w końcu w domku, po pracy, mam teraz 5 dni wolnego ![]() ![]() Jutro, i weekend szkoła. Ale i tak zostaje poniedziałek i wtorek na opierdzielanie się ![]()
![]() |
#266 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() To cieszę się, że nie jestem odosobniony. Cytat:
Mogę to dostac na piśmie, bo mama drze się na mnie, że czapki nie noszę!!! Na kogo???? ![]() A Co ja Ci zrobiłem? ![]() Tramwaj to też moja wina ![]() Kilka dni temu koło mnie (w sklepie) stały dwie nastolatki i wybierały prezent. - Nie wim, co kupić tacie... - A co On najbardzij lubi? - Najbardziej... to On lubi się drzeć na mnie!
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
Nie mogłam się powtrzymać
![]() Wyobraziłam sobie Kate Moss z wąsikami i ogonkiem ![]()
27.02.2019 Publikacja pierwszego utworu na forum wizaz.pl Edytowane przez elkiza81 Czas edycji: 2008-12-05 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Konto usunięte
|
pokonalem radio! tzn. odblokowalem!
![]() koniec z muzyka z komorki ![]() podobaja wam sie plaskotwarzowce-pekinczyki (psy)? Raczej chyba nie bardzo ![]() Przechodzil kolo nas wczoraj taki, malutki, smieszny pekinczyk. Z bananem na twarzy, z kuzynem stwierdzilismy ze bardziej podoba nam sie pitbul ![]() wtedy kumpel wlaczyl sie do rozmowy: -patrzcie, on ma du?e ladniejsza od pyska kuzyn na to: -ej no nie wiem jak ty ale ja nie gustuje w psach ![]() normalnie plakac sie chcialo ze smiechu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.