![]() |
#1831 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Cytat:
![]() ![]() ![]() No dokładnie, zakupy na salsę to jest to ![]() ![]() Tabcin podniesie chyba nawet konia a co mówić L_V ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1832 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1833 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Może jakoś przełamię tę barierę ![]() Ja właśnie teraz nie mam czasu zupełnie, jednak jestem pewna, że jakoś na przełomie stycznia/lutego będę musiała czas wygospodarować. Skoro ten tabcin taki dorby to muszę go dziś zakupić, bo TŻ coś niewyraźnie wygląda ![]() Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2008-12-04 o 08:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1834 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
L_V zdrówka życzę Cape nareszcie się odezwałaś, nieładnie tak znikać
#1835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą ja się chyba nigdy nie zmienię, zawsze ufam wszystkim i każdyma u mnie kredyt zaufania tak zaczynam każdą znajomość, dopiero czas to weryfikuje.... ![]() A przypadki, gdzie kiedyś ktoś bliski (koleżanka)mnie zawiódł owszem miałam takie, i co z tego skoro gdy ta osoba odezwie się po latach i okaże skruchę ...a ja znowu przymuję tę osobę do grona bliskich mi osób....Pewnie jeszcze kwestia kalibru sprawy, moje nie były az tak wielkie żebym ich nie mogła wybaczyć. Każdy popełnia błędy.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1836 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dziewczyny, zobaczyłam Dextera...Spodziewałam się jakichś większych rewelacji po Waszej relacji...ale i tak widać, że wraca do siebie... ale...co będzie z nim dalej... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że nie przeszkada wam, że się tu czasem wcinam mimo, że was nie znam (niestety nie czytałam wcześniej akurat tego wątku.Inne owszem.Długo potrwało zanim się zalogowałam), ale to naprawdę uroczy wątek.Poleci patosem, ale taki życiowy i naturalny ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1838 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuje ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no co TY ![]() ![]() Mówimy o takim szeroko pojętym zagrożeniu jakie niesie internet, znajomości inetrnetowe, gzdie ktoś może celowo wykorzystać jakieś informacje o nas ![]() L_V tak powiedział kiedyś mój szef o tym specyfiku, był bardzo chory a ja mu poleciłam, zażył i po dwóch dniach mu przeszła choroba, dlatego tak powiedział .... ![]() Edit Gosia a co miałaś na myśli, że" wątek czasem poleci patosem " ? ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-12-04 o 09:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
CO ci kobieto do głowy przyszło, im więcej tym lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tym patosem, to chodziło o mnie.Zastanawiałam się jak w skrócie opisać ten wątek i się zamyśliłam.Można użyć wiele słów, ale nie chciałam żeby moja charakterystyka zabrzmiała zbyt wzniośle i patetycznie ![]() ![]() Hehe nie zawsze da się wyrazić słowami swoją myśl ![]()
![]() |
#1843 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Mnie wczoraj coś zaczeło brać. wieczorek 37 stopni. Wziełam witaminki, wygrzałam się in dziś już lepiej ![]() Ja biorę Fervex i też działa tylko ma jedną wadę- usypia ![]() Dziewczyny chyba dziś z Wami nie pogadam, bo musze ogarnąc mieszkanie. Jadę dziadka odwiedzić w szpitalu a potem babcia przyjedzie ze mna mieskzanie zobaczyć... EDIT: Wczoraj przepisali mi ocenę z metodologii z poprzedniej uczelni więc już mam 4 wpisaną w internetowym systemie i 1 egzamin mniej w sesji ![]()
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2008-12-04 o 09:36 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1844 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Czemu Tż musi chodzić do pracy? Obudził mnie masażem i buziakami. Ale musiał sobie iść. Już zaczęłam mówić,żeby symulował chorobę i został ze mną pod kołdrą. Uwielbiam masaż karku,wysoko przy włosach np, normalnie jedna z najlepszych stref erogennych ![]() (wr, mgłby się już @ skończyć:P) Ps. będę się dziś mało odzywać, planuję pisać. PPs: uwielbiam forum "moje gotowanie", zrobiłam wczoraj banalnie prostą rzecz :filet z kurczaka zapiekany w piekarniku,z pieczarkami (usmażonymi wcześniej z cebulką) na górze, a na to łyzka majonezu i ser żółty starty. Mniam.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() Edytowane przez Madlen__18 Czas edycji: 2008-12-04 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1845 |
Rozeznanie
|
Witaj Madlen Gratuluję efektów związanych z książką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, tez to lubię. Ale ja fileta grilluję wczesniej, a na to kłąde surowe pieczarki i curowy plasterek cebulki. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1847 |
Zakorzenienie
|
a ile czasu to w piekarniku trzymałaś? Ja też tam zawsze fajne przepisy i proste znajduję. A właśnie nie wiem, co dziś na obiad zrobić
|
![]() ![]() |
![]() |
#1848 |
Zakorzenienie
|
W przepisie było 20-25 minut.
Ja trzymałam 35. Aha: to było położone na foli aluminiowej. Przepis jest tu: Składniki: 1 podwójna pierś z kurczaka 5-6 pieczarek 1 cebulka majonez ok. 15-20 dag sera żółtego sól pieprz Jak przyrządzić? Piersi doprawić do smaku jak kto lubi. Rozbć je na kotlety. Na blaszce do pieczenia rozłożyć folię aluminiową i ułożyć na niej kotlety (surowe!). Na patelni podsmażyć pokrojone w kostkę pieczarki i cebulkę, doprawić do smaku solą i pieprzem; tak przygotowane wyłożyć na kotlety. Teraz na każdy kotlet wykładamy majonez (ok. 1 łyżka na kotlet, zależy od wielkości piersi)i posypujemy grubą warstwą serka żółtego. Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec ok. 20 min. w temp. 180-190 stopni. Smacznego!\ Takie banalne. Wiele razy robiłam fileta + ser czy coś, ale tutaj chyba największym patentem jest majonez. I rózne przyprawy do mięsa, którymi je natrzesz wcześniej. Bo jakoś inaczej smakowało. Tż zachwycony był. PS: powiecie czy fajne? http://allegro.pl/item493720432_prof...zt_gratis.html
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1849 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też uwielbiam forum moje gotowanie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem wkurzona na kurierów. Wczoraj o 17 mieli mi dostarczyć przesyłkę. Mega ważną, mega kosztowną, mój sprzęt. I co? i g*, nawet nie zadzwonili o co kaman. A ja nie mogę odebrać w każdej chwili czegoś co wazy ponad 100kg! Pan kurier nie rozumie, że to wymaga garażowania i w ogóle, więc pewnie zadzwoni telefon z cyklu "zaraz będę" się tylko bardziej wkurzę (było tu coś gorszego, ale cenzura:P). Kurier ma jakiś limit czasowy na dostarczenie przesyłki??
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1851 |
Zakorzenienie
|
L_V biedulku...nie mozesz iśc do domku jak taka chora jesteś?. Firma się chyba bez Ciebie nie zawali.
Już od kolejnej osoby slysze ze Tabcin to taki super hiper mocny lek stawiajacy na nogi. Takze coś w tym musi byc. Butter co myslałas ze od razu Prado zostanie w folę zawinięty.? Ja tak myslalm, a tu suprajs. Biedny Dexter ![]()
#1852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Dexterze w 2 ostatnich odcinkach najwięcej sie dzieje. Pamiętam 2 sezon... ogryzalam paznokcie oglądając ciurkiem 5 ostatnich odcinków.
![]() |
#1854 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kurcze, twin, nie wpadłam na to, że to Masuka może porwać Dexa... ale właściwie..też możliwe ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Madlen z pocztą i kurierami są ostatnio cyrki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1856 | ||||||
Rozeznanie
|
Ano, spalam jak zabita
![]() Cytat:
![]() Z gardlam lacze sie w bolu, przenosnie i doslownie buuuu Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Umiesniony brzuch ![]() ![]() Helou ![]() Cytat:
![]() ![]() Jakos tak ![]() Dzien doberek ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzien dobry Wszystkim! Ale sie wyspalam, na chorobe najlepsze, a nie moge sie zdecydowac, czy jestem chora czy tylko gardlo mnie boli ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1857 |
Zakorzenienie
|
Wchodzę na swoje gg a tam co drugi opis "zagorączkowana" "padam" gripeks to mój przyjaciel" nasza Anitka tez ma opis "moje gardło
![]() Chyba jakis wirus grasuje. Tak to jest jak mrozu pożadnego nie ma. ![]()
#1858 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet mój brat ma grypę żołądkowa ![]() Edytowane przez miskowa Czas edycji: 2008-12-04 o 10:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1860 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio koles do mnie dzwoni że za 10 min będzie. Ja w pracy, TZ coś zalatwia i jak tu być za 10 min w domu. To mu mowie, moze pan do mnie na ulicę X podjedzie. A pan ze nie moze i zeby mąż przyjechal za godzinę na ulice y, bo on tam będzie. No jaja sobie robia nie dośc ze palcę za przesylkę ekstra to mam za kurierem jeżdzić. Cytat:
Ja psa nie kupuję. Zauwazylismy z TZ ze wszyscy znajomi ktorzy kupili pas zaraz w ciażę zaszli. Wolę nie ryzykowac.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2008-12-04 o 10:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.