Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;) - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-04, 10:35   #1861
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Dzien dobry wszystkim Dzisiaj mam trochę zajęty dzień ale na pewno postaram się was przynajmniej co jakiś czas podczytywać

Cześć Cape Ja Cie jeszcze nie znam, ale na pewno niedlugo poznam A jak znajde wolna chwile to przejrze watek od poczatku do konca (ambitny plan )

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

P.S. TŻ mi kupił piękny śliwkowy lakier do paznokci bez brokatu i efektu perłowego -wymarzony. Nigdzie nie mogłam takiego znaleźć ..kochany
Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
TZ kupujacy lakier do paznokci to zdecydowanie idealny TZ
Zgadzam się, TŻ kupujący Ci idealny lakier którego sama nie mogłaś znaleźć to TŻ idealny

Cytat:
Zresztą Zara i Mango też mnie zabily tym co wiedzą i takie akcje uswiadamiaja mi ze to internet..a nie anonimowe kolko spotkan na plotkach przy kawie
No widzisz Haniu, stad takie problemy z ujawnieniem Czlowiek podczytuje i z jednej strony troche mu glupio bo czuje sie jakby podsluchiwal, a z drugiej.. no przeciez to forum, kazdy moze przegladac, a Wy jestescie takie fajnie i czlowiek sie czuje tez taki z Wami zwiazany samym czytaniem
A zlych zamiarow wobec Was, jak i wobec watku, uroczyscie oswiadczam- nie posiadam Wrecz odwrotnie

Cytat:

najlepiej jest w knajpkach. Kelnerka zbiera zamowienie ode mnie i męza..on prosi Redsa a ja Dębowe Mocne

Dębowe? Feeeeeeee

Cytat:
Cześć

Dziewczyny, zobaczyłam Dextera...Spodziewałam się jakichś większych rewelacji po Waszej relacji...ale i tak widać, że wraca do siebie... ale...co będzie z nim dalej...
Butter no wiesz? To ja tu sobie paznokcie podgryzam z niecierpliwosci i nerwow, a Ty twarda i nieczułą udajesz?

Twin, L_V, leczyć się, zdrowieć koniecznie!

Madlen: Cudownego masz tego TŻ A masaż do wieczora poczeka Kurier powinien się z Toba telefonicznie umowic na godzine, powinien miec przy sobie komorke. Jesli znasz nr przesylki to sprobuj zadzwonic do firmy kurierskiej, powinni Ci dac jego numer tak zebys mogla sie z nim umowic jak juz bedzie TŻ. Kurcze przeciez po to wlasnie czlowiek wybiera przesylke kurierem zeby mu bylo wygodniej a oni utrudniaja...
Stary 2008-12-04, 10:38   #1862
miskowa
Zakorzenienie

nie wiem, co powiedzieć tż, żeby mi kupił pod choinkę
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 10:39   #1863
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
O ciekawe..moze to po prostu porwanie na wieczor kawalerski..ale..chyba nie. 2 ostatnie odcinki zostaly. Sytuacja musi sie zagęscic.
W Dexterze w 2 ostatnich odcinkach najwięcej sie dzieje. Pamiętam 2 sezon... ogryzalam paznokcie oglądając ciurkiem 5 ostatnich odcinków.
To prawda w dexterze koniec sezonu trzyma w napięciu ja 2 pierwsze sezony oglądałam z TŻ ciurkiemnawet zdarzało nam się wagary przez to zrobic

Cytat:
No trochę tak myślałam, ale coś podejrzewam, że Migulel i tak skończy w kawałkach

Kurcze, twin, nie wpadłam na to, że to Masuka może porwać Dexa... ale właściwie..też możliwe

Prado na 100% znajdzie się w folii Butter ja też sama nie wpadłam na to wyczytałam na jakims forum ja byłam pewna, ze to Skinner
Stary 2008-12-04, 10:44   #1864
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Cześć Cape Ja Cie jeszcze nie znam, ale na pewno niedlugo poznam A jak znajde wolna chwile to przejrze watek od poczatku do konca (ambitny plan )
Ambitny to mało powiedziane....zabujczy plan...syzyfowa praca wręcz..jak zaczniesz stare czytac ro z tym nie nadązysz

Cytat:
No widzisz Haniu, stad takie problemy z ujawnieniem Czlowiek podczytuje i z jednej strony troche mu glupio bo czuje sie jakby podsluchiwal, a z drugiej.. no przeciez to forum, kazdy moze przegladac, a Wy jestescie takie fajnie i czlowiek sie czuje tez taki z Wami zwiazany samym czytaniem
A zlych zamiarow wobec Was, jak i wobec watku, uroczyscie oswiadczam- nie posiadam Wrecz odwrotnie
Nawet przez chwilę nie pomyslalam ze masz.

Cytat:

Dębowe? Feeeeeeee
Dla mnie Dębowe najlepsze.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 10:46   #1865
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
To prawda w dexterze koniec sezonu trzyma w napięciu ja 2 pierwsze sezony oglądałam z TŻ ciurkiemnawet zdarzało nam się wagary przez to zrobic
My tez ciurkiem. W 2 dni cały sezon.
Stary 2008-12-04, 10:49   #1866
caperucitaroja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość

Wczoraj przepisali mi ocenę z metodologii z poprzedniej uczelni więc już mam 4 wpisaną w internetowym systemie i 1 egzamin mniej w sesji
Ale fajowsko!

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Wiem, tez to lubię. Ale ja fileta grilluję wczesniej, a na to kłąde surowe pieczarki i curowy plasterek cebulki.
Szkoda, ze nie mam takiej reki do gotowania jak Ty i Hania. Niestety tylko z ksiazki i musi byc ciszaaa!

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
No masażyk dobra rzecz a najlepiej jak się kończy finałem
O to to !

Cytat:
Wchodzę na swoje gg a tam co drugi opis "zagorączkowana" "padam" gripeks to mój przyjaciel" nasza Anitka tez ma opis "moje gardło"
Chyba jakis wirus grasuje.

Tak to jest jak mrozu pożadnego nie ma.
Zaobraczkowana przeczytalam

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Zgadzam się - cały syf fruwa w powietrzu

Czuję się coraz gorzej. I zaczynam miec uderzenia gorąca na przemian z dreszczami. CHyba łapie mnei gorączka.
O matko! Co Ty jeszcze w pracy robisz? Do lozka!

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
no właśnie ja też mam wrażenie, że wszyscy chorzy dookoła.
Nawet mój brat ma grypę żołądkowa
Nic nie mow z grypa zoladkowa W zeszlym roku, do mojej siostry mowilam, ze dawno takiej nie mialam i na drugi dzien juz mialam ! Na wpol zywa do domu wracalam, 8 godzin autobusem

Cytat:

łał specjalistką sie stalaś.

Ja psa nie kupuję. Zauwazylismy z TZ ze wszyscy znajomi ktorzy kupili pas zaraz w ciażę zaszli.
Wolę nie ryzykowac.
No chlone wiedze
Wez nie strasz ta ciaza , bo ja wlasnie w przeciwnej intencji kupuje .

Cytat:
nie wiem, co powiedzieć tż, żeby mi kupił pod choinkę
Masazer do stop!! Sama sobie kupilam, boska rzecz!
caperucitaroja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 10:50   #1867
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caperucitaroja Pokaż wiadomość
Ano, spalam jak zabita

No, okropna jestem, przyznaje ale tak sobie pomyslalam, ze ja co jakis czas znikam. Juz mi sie chiba ze dwa razy zdarzylo, tylko krocej

Ja chce sredniego, nie lubie malych wrzaskunow. Na Yorkiem tez bym sie zastanowila na Twoim miejscu. Cholerni inwidualisci, w malym cialku dusza terriera. Juz lepszy jest Silky terrier. Wyglada jak York, ale ma przyjemniejszy charakter.

Zazdroszcze inwencji. Za nic nie wygrzebalabym sie zima z domu, po nocy na tance !!! Ale probuje w domu cos dziergac w ten desen.
Umiesniony brzuch ?! Masz umiesniony brzuch? Ja nie mam ani jednego miesnia, bo niecierpie robic brzuszkow a u mnie tylko to dziala
Cepe znikanie to Twoja specjalność Hehe jaka inwencja, wsiadam w moją kochaną bryczkę, po minucie mam cieplutko i sobie jadę do Klubu Fitness, wysiadam, świetnie się bawię, wsiadam 10 minut i jestem w domku w lepszym humorze niż wyszłam....To nie inwencja to dobry pomysł na wykorzystanie godziny wolnego czasu
Yhm mięsnie....ja mam jakiś dziwny brzuch i szybko mi się umięśnia, 7 lat temu miałam mały kaloryfer , który osiągnęłam w zaskakująco krótkim czasie

Cytat:

Ja psa nie kupuję. Zauwazylismy z TZ ze wszyscy znajomi ktorzy kupili pas zaraz w ciażę zaszli.
Wolę nie ryzykowac.

U mnie to samo powiedział mój mąż o fitnessie, ostatni raz jak miałam fazę na to to zaszłam w ciążę właśnie....
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 10:52   #1868
caperucitaroja
Rozeznanie

Cytat:

Latwo nie bedzie, wiem bo sama tak czytalam. O rany! Po 12 godzin dziennie, dzikie oczy, ale sie zawzielam
Stary 2008-12-04, 10:54   #1869
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
No chlone wiedze
Wez nie strasz ta ciaza , bo ja wlasnie w przeciwnej intencji kupuje .
To kup sobie lepiej KOTA
Stary 2008-12-04, 11:03   #1870
caperucitaroja
Rozeznanie

Cytat:
Cepe znikanie to Twoja specjalność Hehe jaka inwencja, wsiadam w moją kochaną bryczkę, po minucie mam cieplutko i sobie jadę do Klubu Fitness, wysiadam, świetnie się bawię, wsiadam 10 minut i jestem w domku w lepszym humorze niż wyszłam....To nie inwencja to dobry pomysł na wykorzystanie godziny wolnego czasu
Yhm mięsnie....ja mam jakiś dziwny brzuch i szybko mi się umięśnia, 7 lat temu miałam mały kaloryfer , który osiągnęłam w zaskakująco krótkim czasie

[/b]

U mnie to samo powiedział mój mąż o fitnessie, ostatni raz jak miałam fazę na to to zaszłam w ciążę właśnie....
Inwencja, inwencja nie inaczej, ale super, ze wpadlas na takie pomysl. A sama sie zapisalas na ta salse?
Kurna, brzuch i kaloryfer to, u mnie, dwa wykluczajace sie pojecia. Ale tylek mam fajny i umiem nim przyjemnie dla oka potrzasac

Cytat:
To kup sobie lepiej KOTA
Nie lubie kotow , o TZcie nie wspomne. Wszystkie uciekaja na jego widok .
Stary 2008-12-04, 11:09   #1871
Mango08
Rozeznanie

Cytat:
Smiem watpic, bom czytalam od drugiej czesci , a pojawilam sie po raz pierwszy w polowie trzeciej chyba. Potem sie wycofalam, a potem stalo sie owe zamieszanie
Jakos tak
Oki, oki... sprzeczać się nie będę, widocznie razem podglądałyśmy Tak pamiętam Twój come back, wtedy też miałaś małą przerwę.

Cytat:
Naprawdę ambitny plan, czyta się przyjemnie ale dużo czasu potrzeba

Cytat:
Dorinko, ale kusisz tymi zajęciami. Dla mnie jest to najlepsza motywacja do ruchu bo samej to jakoś mi się nie chce. Sprawdziłam rozkład zajęć z nadzieją, że może wprowadzili salse ale niestety nie ma;/
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 11:17   #1872
caperucitaroja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
Oki, oki... sprzeczać się nie będę, widocznie razem podglądałyśmy Tak pamiętam Twój come back, wtedy też miałaś małą przerwę.
Eeee, ja tak z przymruzeniem oka napisalam. Tez nie mam zamiaru sie licytowac

Cytat:
Naprawdę ambitny plan, czyta się przyjemnie ale dużo czasu potrzeba
No, mnostwo czasu, ale warto

Cytat:
Dorinko, ale kusisz tymi zajęciami. Dla mnie jest to najlepsza motywacja do ruchu bo samej to jakoś mi się nie chce. Sprawdziłam rozkład zajęć z nadzieją, że może wprowadzili salse ale niestety nie ma;/
Nie nie myslalas o sambie ?
Stary 2008-12-04, 11:18   #1873
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Inwencja, inwencja nie inaczej, ale super, ze wpadlas na takie pomysl. A sama sie zapisalas na ta salse?
Kurna, brzuch i kaloryfer to, u mnie, dwa wykluczajace sie pojecia. Ale tylek mam fajny i umiem nim przyjemnie dla oka potrzasa

Samiuśka się zapisałam a co ? Ja lubię takie sytuacje, są stresujące i owszem, ale dla mnie to taka próba charakteru trzeba iść w nowe środowisko, często już zgrane, dobiłam jak zajęcia już trwają 3 miesiące więc jestem najgorsza , ale co tam dam radę, czasem trzeba się spiąć w sobie i iść do przodu, za chwilę nadrobię zaległości i będzie dobrze...
Poza tym znowu mi wychodzi, że mój samochód pomaga mi w spełnianiu marzeń, gdyby nie on na piechotkę nie chciałoby mi się, poza tym boję się łazić po ciemności, a samochodem pojechać to zupełnie inna sprawa

Ja właśnie tyłkiem słabo kręcę, muszę się podszkolić

Cytat:

A może Hailo jest, tez ponoć fajne ? samej to nie to samo
Stary 2008-12-04, 11:20   #1874
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ja lubię tylko jednego naszych znajomych i tylko dlatego ze zachowuje się jak pies.

Moj TZ tez nie lubi..a one przyklejają sie do niego...zresztą dzieci też, o dziwo.
Stary 2008-12-04, 11:24   #1875
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

Masazer do stop!! Sama sobie kupilam, boska rzecz!
chodzi ci o takie coś do moczenia stóp? moja mama ma coś takiego i nieraz tego użyję, jak u niej jestem, ale generalnie chyba nie korzystałabym zbyt często, gdybym miała swoje
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 11:31   #1876
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Ja lubię koty...ale nie chciałabym mieć. Drażniłaby mnie obecność kota w moim własnym domu. Pies to co innego.
Cape, widzę, że znawczynią psów zostałaś Jakie masz wymagania odnośnie psiaka? Mogę Ci coś doradzić... wiem to i owo na temat piesków
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 11:33   #1877
ANITKA79
Zadomowienie

Dzis sobie podczytuje od czasu do czasu ale nie mam sily na pisanie

Dobrze ze jeszcze 2,5 godz i do domu
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 11:35   #1878
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

czesc dziewczyny....
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 11:36   #1879
Mango08
Rozeznanie

Cytat:
Eeee, ja tak z przymruzeniem oka napisalam. Tez nie mam zamiaru sie licytowac
Nie nie myslalas o sambie ?
Cape, no coś Ty, przecież ja też z ironią napisałam zle mnie zrozumiałaś hihi

Cytat:
Samiuśka się zapisałam a co ?
A może Hailo jest, tez ponoć fajne ?
Ja też przeważnie sama chodzę na tego typu zajęcia, bo nigdy nie wiem o której godz. wygospoaruje czas wolny i wolę być niezależna. Poza tym bezsensu się umówić, a później zadzwonić, że jednak nie da się rady.

W tym Klubie do którego chodzę było tylko latino, bardzo fajne zresztą, a tu dziś patrzę i je zlikwidowai jak mogli?!
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-04, 11:38   #1880
caperucitaroja
Rozeznanie

Cytat:
Samiuśka się zapisałam a co ? Ja lubię takie sytuacje, są stresujące i owszem, ale dla mnie to taka próba charakteru trzeba iść w nowe środowisko, często już zgrane, dobiłam jak zajęcia już trwają 3 miesiące więc jestem najgorsza , ale co tam dam radę, czasem trzeba się spiąć w sobie i iść do przodu, za chwilę nadrobię zaległości i będzie dobrze...
Poza tym znowu mi wychodzi, że mój samochód pomaga mi w spełnianiu marzeń, gdyby nie on na piechotkę nie chciałoby mi się, poza tym boję się łazić po ciemności, a samochodem pojechać to zupełnie inna sprawa

Ja właśnie tyłkiem słabo kręcę, muszę się podszkolić

A może Hailo jest, tez ponoć fajne ? samej to nie to samo
Tez tak mam . Jesli wpadam w takie sytuacje to staram sie jak moge i szybko wyrownuje poziom, ale potem niestety juz sobie odpuszczam. Nudzi mnie
A autkiem rzeczywiscie wszystko mozna, ale ja mam autko, a na agua aerobik nie dalam sie wyciagnac kolezance. Moze dlatego, ze zmarzluch ze mnie i moczenie zima mnie nie kreci

Cytat:
Ja lubię tylko jednego naszych znajomych i tylko dlatego ze zachowuje się jak pies.

Moj TZ tez nie lubi..a one przyklejają sie do niego...zresztą dzieci też, o dziwo.
A to co innego Ja znam koty same narwance, chociaz ponoc sa rasy bardzo milusie. Jednak wole psa

Cytat:
chodzi ci o takie coś do moczenia stóp? moja mama ma coś takiego i nieraz tego użyję, jak u niej jestem, ale generalnie chyba nie korzystałabym zbyt często, gdybym miała swoje
Nio Jak dla mnie super. kupilam Scholla i jedyny minus to, ze chodzi jak odkurzacz ale nozki mam jak marzenie i ten masazyk...
Mam jeszcze mate masujaca na krzeslo komputerowe.Tez super sprawa, choc juz drozsza.
Stary 2008-12-04, 11:38   #1881
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny....

Cześć co jesteś taka rozmowna, normalnie nienadążamy za Tobą

Co u Ciebie? Humorek zły minął
Stary 2008-12-04, 11:42   #1882
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Cześć co jesteś taka rozmowna, normalnie nienadążamy za Tobą

Co u Ciebie? Humorek zły minął
nie minal
jestem niewyspana, dzis w nocy nie moglam spac chyba do 3 w nocy, nie wiem czemu, a musialam o 7 wstac z malym do lekarza.....no wlasnie - maly ma zapalenie oskrzeli i to dosc ostre
poza tym z TZ sie kloce, jakos mam wrazenie, ze zaczal mnie traktowac gorzej niz przed zajsciem w ciaze nie wiem moze oboje jestesmy nerwowi

ja tez jestem podziebiona a nie moge nic wziac ogolnie chodze struta

z dobrych wiadomosci to to ze dzis ruszamy z remontem i wybralam bejce na przedpokoj, ale jakos nie moge do konca sie tym cieszyc
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 11:45   #1883
caperucitaroja
Rozeznanie

Cytat:
Ja lubię koty...ale nie chciałabym mieć. Drażniłaby mnie obecność kota w moim własnym domu. Pies to co innego.
Cape, widzę, że znawczynią psów zostałaś Jakie masz wymagania odnośnie psiaka? Mogę Ci coś doradzić... wiem to i owo na temat piesków
Dzieki Butter, ale ja juz wiem jakiego psiaka chce. Nawet hodowce sobie wybralam. Jestem po lekturach Mierzejskiej, Corena i Rugaas. Wiem wiele o pozytywnym szkoleniu, klikerach, chorobach...no mowie Ci jak wpadlam. Po uszy
Takze w TEORII jestem niezla, ale jak przyjdzie PRAKTYKA to nie omieszkam sie Ciebie radzic

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
Dzis sobie podczytuje od czasu do czasu ale nie mam sily na pisanie

Dobrze ze jeszcze 2,5 godz i do domu
Biedna, chorutka Anitka . W domku do lozeczka i mleko z miodem oraz czosnkiem. A najlepszy jest syrob cebulowy. Zabija wszystkie zarazki. Na smierc

Cytat:
Cape, no coś Ty, przecież ja też z ironią napisałam zle mnie zrozumiałaś hihi
Przecie wiem dobrze zrozumialam
Moze nie powinnam zaczynac zdania od "eeee..." hehe
Stary 2008-12-04, 11:49   #1884
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki Butter, ale ja juz wiem jakiego psiaka chce. Nawet hodowce sobie wybralam. Jestem po lekturach Mierzejskiej, Corena i Rugaas. Wiem wiele o pozytywnym szkoleniu, klikerach, chorobach...no mowie Ci jak wpadlam. Po uszy
Takze w TEORII jestem niezla, ale jak przyjdzie PRAKTYKA to nie omieszkam sie Ciebie radzic

Jestem do dyspozycji w razie czego
Jaka rasa?
Stary 2008-12-04, 12:11   #1885
hania811
Zakorzenienie

Svinecko glowa do gory. Synus wyzdrowieje, Ty tez Tobie pewnie hormonki buzują, a Tz pewnie poddenerwowany..bo jakby nie bylo spadła na niego duza odpowiedzialnosc. Ukochana w ciązy, remont na głowie, firma.
Rozmawiajcie ze sobą spokojnie, bez pretensji mow co czujesz.

Bedzie pięknie
Stary 2008-12-04, 12:28   #1886
caperucitaroja
Rozeznanie

Cytat:
Jestem do dyspozycji w razie czego
Jaka rasa?
Dziekuje, na pewno skorzystam.
Manchester terrier
Stary 2008-12-04, 12:31   #1887
ButterBear
Zakorzenienie

Svinecko, kochana...wyluzuj! TY nie możesz się teraz denerwować...Musisz na siebie uważać Poza tym pewnie wszystko Cię wkurza przez hormoniska szalejące jak wariaty
Tak mi się zdaje, bo w ciąży nigdy nie byłam

Dziewczyny, co tu w ogóle taka cisza????:confu sed:

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2008-12-04 o 12:34
Stary 2008-12-04, 12:33   #1888
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje, na pewno skorzystam.
Manchester terrier
Hmmm... ładniutkie są
Cape, a czy Ty miałaś już kiedyś psiaka jakiegoś?Jeśli tak, to jakiego?
Stary 2008-12-04, 12:45   #1889
caperucitaroja
Rozeznanie

Cytat:
Hmmm... ładniutkie są
Cape, a czy Ty miałaś już kiedyś psiaka jakiegoś?Jeśli tak, to jakiego?
Jeszcze nie i wiem, ze terriery nie sa odpowiednie na pierwszego psa, ale co moge zrobic jak kocham terriery, wlasnie za ich charakterki.
Zreszta molosy tez sa krnabrne ( no procz mopsika moze ) a rasy pierwotne trudne w szkoleniu .
A chciec to moc !
Stary 2008-12-04, 12:46   #1890
L_V
Zakorzenienie

Mi się marzy kot. Ja nie lubię psich charakterów i zachowań, a przede wszystkim zapachu.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości