|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
puchatko ale ty szybko dziś załatwiłaś sprawę z postem
![]() ![]() ![]() Dziewczyny połuchajcie czego ja ostatnio namiętnie słucham ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=PCkT4K-hppE pod jaki rodzaj muzyki to podchodzi??? ![]() zmykam do wyrka ![]() dobranoc
|
|
|
|
#4352 | |
|
AGA :)
|
Cytat:
ojej, ale fajna sprawa !! ja generalnie ostatnio miałam z tżtem rozmowe na temat właśnie przyszłości naszej rodziny. On jest za tym żeby mieć conajmniej dwójke dzieci, bo mówi, że się napatrzył na mnie i za cholere nie chce jedynaka i trwa spór bo ja powiedziałam, że raz to się moge poświęcić, ale 2 razy w ciązy chodzić napewno nie będę, pozaty boję się porodu, tego bólu :/ no i jestem pewna ze w przyszłości na tym tle będzie dochodzić do konfliktów, tym bardziej że tż ma 3 braci (podziwiam jego mame że 4 takich chłopów wychowała), a ja jestem jedynaczka. i oboje jestesmy pewni swojego stanowiska. tzn tz wie ze i tak bedzie jak ja chce, no ale jeszcze sie upiera :P Ośko ja nigdy na chrzcie nie byłam więc w tej kwestii jestem zupełnie zielona.puszku jak miło że jesteś ![]()
|
|
|
#4353 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4354 | |
|
Zakorzenienie
|
kode, nie zacytował mi się Twój post nie wiem czemu
![]() Jak to szybko sprawę załatwiłam ![]() Jeśli chodzi o muzykę to nie wiem pod co to podciągnąć ![]() Cytat:
A po pierwszym porodzie każdy następny już jest chyba mniej bolesny i idzie szybciej ![]() Ja tam nie mam nic przeciwko jedynakom (choć bywają różni), ale jednak widzę siłę w rodzeństwie ![]() Aguś, jak miło, że to piszesz ![]() No wyniki YCD
|
|
|
|
|
#4355 | ||
|
|
Cytat:
ja ostatnio poszłam do pepco i zamiast iśc na świeczki polazłam na dział dziecięcy i oglądałam wszystkie te misiowe ubranka, są takie cudowne Cytat:
I że jedynacy są różni, no ale ja jestem przeswpaniałym jedynakiem Kto wygral?
|
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
Wiola
![]() Miałam nadzieję, że ona wygra ![]() Kobiety górą |
|
|
|
#4357 |
|
|
aaa to wiem,
bo to jedyna dziewczyna w finale ![]() chlopakow nie kojarze ![]() nic, ja się zbieram. dobranoc ![]() archi wdzię Cię miłego dnia
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc Aga
Witaj archi |
|
|
|
#4359 |
|
Wtajemniczenie
|
Osko ja na chrzciny dawałam medalik a na roczek łańcuszek, taki mamy z Tż tradycje i chyba każdy o tym wie.
Też jestem za Wiolą. Aga ja też sie śmiałam i żartowałam z Mk że ma jedną szanse i od niego zależy jak ją wykożysta. Kode to już 17 tydzień i na USG widac dużo szczegółow tylko akurat zdjęc nie mam. Podczas badania maleństwo otwierało i zamykało buzie na na koniec wsadziło sobie kciuk do buzi ![]() też oglądałam ten film i sie pobeczałam |
|
|
|
#4360 |
|
Raczkowanie
|
Dobranoc wszystkim Koziołkom idę oglądać Gotowe na wszystko
|
|
|
|
#4361 |
|
Wtajemniczenie
|
na mnie też już czas....do jutra
|
|
|
|
#4362 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry ![]() Cytat:
Bielca oczywiscie kojarze.Cytat:
Cytat:
no wiec ostatecznie zadzwonilam bo za dlugo jej nie bylo zycie bywa ciezkie Susanno piesek slodki I zmarszczkami to sie jeszcze nie przejmuj![]() Kode ja tez jestem bladzioch i dobrze mi z tym bardzo Alicjo wzruszajace to zdjecie ![]() Osko ja bym kupila Biblie dla dzieci. Madziu fajne zakupy. Sas nie smec Milej nocy wszystkim, okropnie mi sie pracowac nie chce
|
|||
|
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
To znow ja
no wiec zachcialo mi sie pracowac. Przy okazji sie zdolowalam przeczytawszy pare wiadomosci z Polski. Agniesiu nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszcze tego mieszkania , my obecnie oszczedzamy na cos wlasnego. Choc trudno powiedzec gdzie zamieszkamy za pare lat jedno jest natomiast prawie pewne- z moimi tesciami. I tu mam do was pytanie sytuacja jest taka: ja i moja tesciowa szczerze sie nielubimy nie rozmawiamy ze soba , w Polsce nie mialysmy zadnego kontaktu. Jednak moi tesciowie zblizaja sie do takiego wieku ze potrzebna bedzie im opieka wiec juz dawno postanowilismy ze jak juz gdzies osiadziemy na stale to ich do siebie wezmiemy (co prawda nie wiem jak oni przezyja przeprowadzke z Mszany do np Londynu ale takie jest zycie ). Kompletnie tego nie widze ale jak pisalam sa starsi(tesc ma 70 lat) beda musieli miec opieke wiec sprawa dla mnie nie podlega dyskusji. Jak poprawic z nia stosunki?Niechce w przyszosci (to kwestia gora 3 lat)sytuacji ze ona np odmowi zamieszkania ze mna albo bedzie grozic mojemu mezowi ze sie np zabije jak ze mna zamieszka (wiem jak to brzmi ale taka jest sytuacja). Probowalam juz wysylac pewne sygnaly ale ona zawsze to odrzuca , pozatym jest chamska i bardzo zle mowi o mnie. Generalnie modli sie o nasz rozwod ,a juz najlepiej o uniewaznienie malzenstwa przez kosciol.Sorry za przydlugi i przynudny post. Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-04 o 07:34 |
|
|
|
#4364 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kup torebkę Jest naprawę urocza i ładnie wykonana - duże brawa A kasa napewno po świetach bedzie ale nie zapominaj, że będzie tez nowa kolekcja ![]() dzięki ![]() Cytat:
takie mimiczne - 2 szt na każdym oku po jednej ![]() Cytat:
![]() Alicji... cudne zdjęcie Mały człowieczek Cytat:
![]() Staram się nie przejmować Jak to mówi nasz super przystojny wykładowca ks Andrzej vel boski Adonis - trzeba umieć się godnie zestarzeć On kurcze umie ![]() Cześć wszystkim! Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-12-04 o 07:50 |
|||||
|
|
|
#4365 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To strasznie przykre Archi ![]() kompletnie nie rozumiem tego, jesteś wspaniałą osobą , dobrą żoną ( wniskuję to z własnych obserwacji ). Kochasz ich syna bardzo - o czym świadczy sam fakt że jesteś z nim tak daleko od reszty rodziny ![]() Nie chcę myśleć źle o Twojej teściowej ale jeśli nie było między wami poważniejszej kłotni, niezgodności to dlaczego ona ma taki chłodny stosunek do Ciebie ![]() Chyba że podchodzi pod grupę matek które żadnej synowej by nie zaakceptowały..po prostu uważają że ich syn jest tak wspaniały że nie ma kobiety godnej jego . Archi czy Twój mąż jest jedynakiem?Cytat:
Nie każdego na to stać ![]() "Stać" w sensie niefinansowym. Cytat:
Skoro ona tak reaguje na próbę nawiazania z nią kontaktu![]() Archi czy Twój mąż próbowałam rozmawiać z mamą na ten temat?? To bezsenstu gdy będzie musiał wybierać pomiędzy żoną a matką ![]() Cytat:
![]() Nie wiem co powiedzieć ![]() a ja dziękuję Chociaż przyznam że bardzo zdołowało mnie to co napisałaś
|
|||||
|
|
|
#4366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasz prezydent w Japonii i takie tam rozne.W skrucie chodzi o to ze moja tesciowa uwaza ze to przezemnie wyjechalismy. Ze moj maz powinnien mieszkac blisko nich i pracowac w szpitalu w Limanowej . A on ma inne plany ktore mnie sie rowniez nie zawsze podobaja , pozatym uwazam ze jest wybitnie zdolny i ma szanse na kariere i ja mu tego nie zabiore. Od poczatku jej sie nie podobalo ze jestem po ASP bo wiadomo jacy sa ci "artysci" , mowila mu ze powinnien sie zwiazac z "pozadna dziewczyna" a nie ......Moj maz ma brata ktory jasno powiedzial ze on ma swoje zycie i rodzicami sie zajac nie zamierza. A ma na to warunki.Aha i moj maz juz wybral wiec teraz to tylko ona straci na tym konflikcie.Niechce sie przed Wami wybielici bo idealem to ja nie jestem zawsze jak cos do mnie napyszczy to odpowiadam jej tym samym bo nie potrafie siedziec cicho. Wyslalam jej paczke na swieta i czekam co zrobi. Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-04 o 08:47 |
|
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i muszę na nim być dziś jest też dostawa w lumpku u mnie na osiedlu. Wyjrzałam przez okno i tam jak zawze kolejka to taki mały lumpek a zawsze 20-30 osob tam stoi już od 8, a otwarcie o 9. Z Tż już wszystko wyjaśnione, ostatnio jesteś przewrażliwiona i zrobiłam mu "scene" o nic. Zdarza się... Archi to przykre co piszesz... Może jednak teściowa zmieni zdanie, ludzie w największej potrzebie dowiadują się kto jest im bliski i ważny... Dzień DObry Dziewczynki
|
|
#4368 | |||||
|
Zakorzenienie
|
no tak
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale nie walczysz z nią tak zaciecie aby nie było szans na poprawę stosunków. Widać że zależy Ci na tym ![]() ciekawe co zrobi ![]() Cytat:
![]() dobrze że z TŻ jest już wszystko ok
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-04 o 09:31 |
|||||
|
|
|
#4369 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
ja też jak nie kupię odrazu to kupię później![]() ALe odniosłam sukces spodni mu nie pokazałam co prawda,ale zakup kamizelki pochwalił,bo stwierdził,że będzie mi ciepło![]() Dawno jej u Nas nie było myślałam o niej ostatnio...mam nadzieję,że w końcu się pojawi... To zdjęcie jest poprostu piękne... ![]() ![]() Cytat:
TŻ mama mnie też nie akceptuje... a TŻ wciąż upiera się,żebyśmy z nią zamieszkali... ale my już z nią mieszkaliśmy i nie skończyło się to dobrze... powiedziałam mu,że nie pozwolę na to drugi raz... Nie wiem co mogę Ci poradzić, bo ja też nie wywalczyłam sobei akceptacji ze strony "teściówki"... Cytat:
![]() I sie zdołowałam tym wszystkim... ![]() ps.sorki za emotki................ |
|||
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
Archi podziwiam Cię ale i rozumiem. Ja póki co mam bardzo dobre stosunki z teściami ale wiem, ze gdybym miała z nimi mieszkać (z teściową konkretnie) to chyba nie dałabym rady. Zagłaskałaby mnie na śmierć
Myślę sobie, ze zachowujesz się bardzo poprawnie w stosunku do teściowej, mam nadzieję, że kiedyś zauważy i doceni Twoje staranie. Jestem oburzona zachowaniem szwagra (?). Jak można się tak zachować A co do prezentu to napewno się ucieszy no bo kto nie lubi dostawać prezentów ![]() Także nie wiedziałam, że jesteś artystką Wow piękna sprawa |
|
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki
milo tak czasem wyrzucic z siebie brudy Ugotowalam pyszny obiad az sie dziwie.
|
|
|
|
#4372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Archi podziel sie! ja taka głodna wróciłam ze szkoły ! a tu co? lodówka pusta!!!
|
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
Witam koziolki moje kochane....
ale mam dzis dzien.... oby skonczyl sie jak najszybciej ![]() zwiazek z TŻ wisi na wlosku... mysle o ex-dupku... a do tego jeszcze ta nauka i poprawka... nie mam juz sily albo zostane sama do konca zycia...
http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png "Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?" H. Opfer Edytowane przez Yovitka21 Czas edycji: 2008-12-04 o 13:57 |
|
|
|
#4374 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Sasik wszystko zjedzone ale moge Ci wyslac kanapke
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-04 o 14:14 |
||
|
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedna Nie płacz dasz rade ze wszystkim! Tż albo pogoń albo podporzadkuj.... o ex-dupku nie myśl wcale, bo po co sobie myśli zatruwać jakimiś bzdetami. A ze szkoła pójdzie Ci dobrze
|
|
#4376 |
|
Zakorzenienie
|
oj archi nie mam juz na to wszystko sily...
TŻ traktuje mnie jak swoja wlasność... czuje sie jak po praniu mozgu ![]() juz nie wiem co robic... nawet nie mozna tego opowiedziec... powtorzyc ![]() ma pretensje ze chodze do szkoly w weekendy i dla niego nie opuszcze nawet jednego dnia... ale ja nie moge! mam zaleglosci... musze zdac poprawke, zbliza sie pierwszy egzamin, nie zaczelam pisac jeszcze magisterki.... nie moge sobie poradzic z tym wszytskim.... on caly czas wymaga ode mnie obetnic, przysiegania, wyrzeczen... robie co moge a on... tylko wymaga, wymaga, wymaga bo chce byc szczesliwy a ja co? co z moim szczesciem? nie jestem szczesliwa... jest mi zle... trzyma mnie przy nim tylko strach przed samotnoscia ale chyba tak nie moze byc... mysle o bylym... wiem jak mnie potraktowal ale to jego kochalam... to on byl moim idealem... ![]() ![]()
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj kochana zeby to bylo takie proste... czuje sie jak wyniszczona, wyprana... czasem sie zastanawiam czym ja tak nagrzeszylam w poprzednim zyciu ze teraz mam takie zycie
|
|
#4378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojeej Yoviś ale po co mu te przysiegi?I czego do ciebie wymaga?Moze sie postawa samotnosc to stan przejsciowy ,bardzo mloda jestes |
|
|
|
|
#4379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
manipuluje mna... wymaga ode mnie zebym nie romzwaila o nas z rodzicami, zebym ich nie sluchala, byla na kazde jego skinienie, opuszczala szkole kiedy bedzie chcial itd... ostatnio mial pretensje ze nie apytalam go o zdanie idac do solarium... bylo tego tyle ze nie pamietam wszytskiego... ja wiem ze samotnosc... ale ja juz tyle przeszlam... nie stac mnie na kolejna samotnosc...
http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png "Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?" H. Opfer Edytowane przez Yovitka21 Czas edycji: 2008-12-04 o 14:31 |
|
|
|
|
#4380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a proba odseparowania od rodzicow jest podejrzana, a lubia go?Ty juz czujesz sie samotna....... pomysl o tym na spokojnie bo to chyba nie ma sensu..... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

Nienawidzę tej uczelni
Wszystko nam zabrali. Na pierwszym roku mieliśmy dofinansowania do obiadów, do akademików, stypendia były wyższe (400pln/450pln/500pln), a teraz nie mamy nic i dalej nam tną...Zdołować się można
Dobrze, że już kończę, bo tylko się człowiek stresuje, a niestety absurdów na tej uczelni nie brakuje...
Bielca oczywiscie kojarze.
nie rozmawiamy ze soba , w Polsce nie mialysmy zadnego kontaktu. Jednak moi tesciowie zblizaja sie do takiego wieku ze potrzebna bedzie im opieka wiec juz dawno postanowilismy ze jak juz gdzies osiadziemy na stale to ich do siebie wezmiemy (co prawda nie wiem jak oni przezyja przeprowadzke z Mszany do np Londynu ale takie jest zycie
w jakich zmarszczkach susanno 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
az sie dziwie.