|
|
#571 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styl American Girl część VI
Ja z prezentami mam względny spokój. Z Tż-tem mamy tak ustalone, że przeznaczamy pewną pulę ze wspólnego budżetu na zakupy, jedziemy na cały dzień łazić po sklepach i każdy wybiera to, co mu się podoba
![]() Mama wspomniała coś ostatnio, że przydałby się jej jakiś fajny podkład i krem, ojcu też coś z kosmetyków, bo lubi używać, ale sam nie kupuje ![]() Nie wiem tylko co z rodzicami Tż-ta, ale ma 3 rodzeństwa, więc niech się martwią wspólnie
|
|
#572 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() hm..zauwazylam takie czarne ktopki na nosie na twarzy..to sa te zaskorniki czy jak to sie tam nazywa? okropne..to sie da wycisnac ale jakies dziury zostaja.. wiecie jak sie tego pozbyc ? (sory jak obrzydziłam) :P
|
#573 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
na mikołajki tż kupiłam rekawiczki szalik czapke(szkoda ze nie taka jaka mu sie wymarzyła ale nigdzie w sklepie nie moge dostac ), my jeszcze mamy dwa latka niedługo wiec tez cos musze mu kupic i jeszcze na swieta.Dlatego kilka drobnych prezentów .Chociaz na swieta pewnie kupie mu cos drozszego i cos co mu sie marzy ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zeby się tego pozbyć raz na miesiąc chodzę do kosmetyczki na mikrodermabrazję...i myślę, że się opłaca...skóra jest świeża, gładka i bardziej jednolita...ponoć ok 6/7 takich zabiegów i masz skórę gładziutką jak u niemowlaka |
|
|
|
|
#575 |
|
Raczkowanie
|
a propos kształtnych tyłeczków
http://www.perfektbody.pl/Katalog_produktow,40.html
|
|
|
|
#576 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#577 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
Co o niej sadzicie? http://www.allegro.pl/item494618404_...ry_satyna.html
|
|
|
|
#579 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to Kochana zaskórniaki, musisz oczyszczać, oczyszczać i jeszcze raz oczyszczać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2008-12-04 o 11:05 |
|||
|
|
|
#580 |
|
Raczkowanie
|
a ile płaciesz za taki zabieg, bo jestem zainteresowana
![]() za sam zabieg na twarz z jakąś maseczką na koniec (chyba nawilżającą) płacę 80 zł, jeśli z algami na koniec cena wzrasta o ok 40 zł...na pierwszym zabiegu wzięłam algi...cuuudowne uczucie błogości na twarzy i rewelacyjne działanie...kolejne dwa ze "zwykłą" maseczką...na koniec wszystkich zabiegów kosmetyczka zazwyczaj poleca oczyszczanie twarzy...moim zdaniem godne polecenia |
|
|
|
#581 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry wstałam ...
Dziś miałam słodką pobudkę... słyszę dzwoni tel.. odbieram zdenerwowana halloo i slyszę głos Milusi az mi sie gorąco pod kołderką zrobiło ... kochanie przyjeżdzasz ?? AAAAAAAAcccchhhhh SU** Ty moja ![]() a ja kiedys wogole nie płakałam a teraz coraz częściej mi sie to zdarza :PP (musze dopisac ze na filmach bo moja Żona juz sie zmartwila i spytala dlaczego dzisiaj płakałam)kurde noooo... po 5 zasnęłam masakra a dziś jade na noc do 2 domku i przyjedzie moj NEW Tż po pracy hehehehe ciekawe co mi zrobi na kolacje DDDD ale będę bez internetu ehhhhhh ![]() a na Święta nic nikomu nie kupuje niech mi kupuja ja tlko Milusi muszę kupić pierscionek zaręczynowy i to wszystko ))) :kwiatek:..." Żono moja , serce moje nie ma takich jak my dwoje !! Bo ja kooooooochaaaam oczy Twoje !! do szaleństwa do wieczora Jeeeaahh Jeeeaahh Żono moja **** " ...
Edytowane przez TyTeCzKa Czas edycji: 2008-12-04 o 11:35 |
|
|
|
#582 |
|
Wtajemniczenie
|
śliczności , oszalałam
dzieki KlatkanaPtaszkaszkoda tylko że wiekszości tych cudownych ciuchów i dodatkow nie ma w Polsce....
|
|
#583 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
hehehehheehe ja juz po 2 latach tez nie wiem co kupowac, a kosmetyki mi sie takie oklepane wydają
|
|
#584 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez niby dwa lata ale tez nie wiem co kupic
Chciałabym mu kupic ławecke do cwiczen i sztange ale to koszt pokolo 1000 zł albo chciałabym mu kupic nokie n95 ale to taka sama cena ehhZrobiłam Tamillke jeju dziewczyny wy robicie obydwa naraz ja nie mogłam niektórych cwiczen z pierwszego zrobic moja kondycja jest do ![]() A z ej drugiej zaawansowanej serii to chyba bym pluca wypluła ale obiecuje robic tamillke dwa razy dziennie rano i wieczorem codziennie A teraz czekam na moja kobietke tytunie ![]() aaaa i jeszcze cos pisała do mnie dzisiaj PUSHIT nie odwiedza nas na watku bo ma problemy ale obiecała ze jak wszystko sie unormuje to wroci do nas |
|
|
|
#585 |
|
Wtajemniczenie
|
Pushit już tak miesiąc temu odpisała mi, że ma problemy jak dziewczyny na Barbiowym się zastanawiały gdzie się podziała.No żeby wszystko jej wreszcie do normy wróciło.
|
|
|
|
#586 |
|
Rozeznanie
|
Milusia juz czeka a ja dopiero ide do wanny :d zeby ładnie dla niej pachniec :P Phii a ja zrobilam a6w dzisiaj 1 dzien hahahaah normalnie Szok !! bo jestem totalny Nygusek Milusia chodź do mnie do wanny :d pogadamy sobie ![]() ![]() ![]() ![]() o pszcżółkach
|
|
#587 |
|
Raczkowanie
|
Milusia to ma szczęście
|
|
|
|
#588 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#589 |
|
Zadomowienie
|
Gdzie Czekolada? Miala byc o 13
czy 13-stego? Cwiczy ktos 8-minutowki? Widzicie efekty?
|
#590 |
|
BAN stały
|
Dzien Dobry
![]() ![]() Nareszcie koniec aresztu chcialam wa podziekowac ze sie wstawialyscie za mna u moda.. ![]() ![]() kurde kiepsko sie tak czyta jak nie mozna wtracic sie do rozmowy:/ no i witam w kolejnej czesci ![]() a no i dzieki dla tej co podkablowala.. ach uprzejmie doniosla i ma satysfakcje. mam nadzieje ze humorek sie poprawil no i koniec tematu dla mnie.dziewczynki pytalam was (z konta nr 2.. ale wszyscy mnie zignorowali hehe) czy uzywacie konturowek.. ja sie nosze z zamiarem zakupu ale chcialabym jakas trwala i w kolorze ust, mozecie cos polecic? kolejna sprawa zastanawiam sie nad hebanowa czernia.. co uwazacie, pasowalaby mi?? ach tesknilam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#591 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Czekoladka
|
|
|
|
#593 |
|
BAN stały
|
buziole dla wszystkich wizazowych psiapsiol
)wiecie ze mi 2cm w pasie ubylo od weidera.. Jupiii!! a dopiero niecale 2tyg cwicze wiec po tych 42 dniach w ogole bede szczuplak hehe )
|
|
|
|
#594 |
|
Zadomowienie
|
witam
ja uzywam kotrurowki z avonu kolor pink.. i chwale sobie. ogolnie jak sie obrysuje usta to wydaja sie pelniejsze... takie fajne
|
#595 |
|
Zadomowienie
|
Czekolada83
ja konturówek używam bardzo rzadko, głownie właśnie dlatego że są nie trwałe co do koloru po jak przypomne sobie wszystkie swoje zdjęcie jakie tu wklejałaś to według mie w obecym kolorku Ci najładniej
|
#596 |
|
Wtajemniczenie
|
Czekoladko witamy
|
|
#597 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#598 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Czekoladko
![]() hmm...wg. mnie pasuje ci brazik, z czerni trudno wyjsc...dlatego warto sie wczesniej porzadnie zastnanowic |
|
|
|
#599 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() zjadam wlasnie drugiego paczka z okazji odbanowania )laza slonce gdzie ty w tej bristoli sie schowalas??
|
|
|
|
|
#600 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja to mam dobrze z moja tytunia szkoda tylko ze sie dzisiaj nie spotkamy
![]() ooo Czekoladka sie steskniłam :zawstydzony: Co do kontórowki to nie warto lepiej kupic dobra pomadke.Nawet najlepsza kontórówka nie oprze sie buziaka jedzeniu i piciu a nawet slinieniu ust:/ kontórowke mozna uzywac tlyko na jakas okazje wyjscie gdzies albo cos na codzien nie warto takie jest moej zdanie.Za to powiem wam ze warto kupic te serum http://www.lara.pl/e4u.php/1,ModFile...o+biustu&x=500 stosuje codziennie od trzehc tygodni i ocza nie wierze zaraz piersi beda mi brode podpierac Naprawde działa ten balsam.Skora jest taak napieta i widze swoje sutki wrescie )
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.

? 
zakochalam się
na mikołajki tż kupiłam rekawiczki szalik czapke(szkoda ze nie taka jaka mu sie wymarzyła ale nigdzie w sklepie nie moge dostac
zeby się tego pozbyć raz na miesiąc chodzę do kosmetyczki na mikrodermabrazję...i myślę, że się opłaca...skóra jest świeża, gładka i bardziej jednolita...ponoć ok 6/7 takich zabiegów i masz skórę gładziutką jak u niemowlaka

ale będę bez internetu ehhhhhh
niech mi kupuja ja tlko Milusi muszę kupić pierscionek zaręczynowy i to wszystko 

dzieki KlatkanaPtaszka
sie steskniłam :zawstydzony: Co do kontórowki to nie warto lepiej kupic dobra pomadke.Nawet najlepsza kontórówka nie oprze sie buziaka jedzeniu i piciu a nawet slinieniu ust:/ kontórowke mozna uzywac tlyko na jakas okazje wyjscie gdzies albo cos na codzien nie warto takie jest moej zdanie.