zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-03, 18:30   #2221
Ollliwka
Zakorzenienie

Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom

ja też powróciłam niedawno bo godzine temu do domu , z prezentacji 4,5

poleczko a co Ty tak odliczasz ? ja to w moje urodziny nie licze na nic konkretnego , już dzisiaj mama powiedziała nawet ,że wydała na mnie ostatnio za dużo bo chrzciny same 1000 zł. i już prezenty urodzinowe, gwiazdkowe kupiła tym samym.

ale mam stresa dziewczyny, jutro mam pierwsze praktyki w przedszkolu i to ide na nie z czterema chłopakami bo grupa 5 cio osobowa
Ollliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 18:36   #2222
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
ale mam stresa dziewczyny, jutro mam pierwsze praktyki w przedszkolu i to ide na nie z czterema chłopakami bo grupa 5 cio osobowa

udanych praktyk,ja mialam koszmarne praktyki w Urzedzie Miasta. mialam o wiele wiecej checi i zapalu niz panie tam pracujaceale na szczescie juz je odbylam i mam zaliczone i nigdy wiecej

a ja wrocilam o 19czyli wszystkie wracamy pozno

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 18:41   #2223
lasoa
Zakorzenienie

LadyMagnolia cos sie szykuje tylko nie wiadomo kiedy i gdzie Ale w przyszle wakacje mamy razem zamieszkac, wiec moze cos przed wakacjami
Domiks moj TZcik od kad dowiedział się o zareczynach przyjaciela ktore odbyły sie w piatek zmienił podejscie Wiec moze TZ Twojej Kolezanki też zmieni
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 19:07   #2224
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Cytat:
Napisane przez polka746 Pokaż wiadomość

_________________________ _________________________ _________________

a wiecie co mis ie dziś śniło? wizaż.pl że miałam zaręczyny i pisałam wam tu z radością tą nowinę ohhh to pewnie po czytaniu przed snem wizazu

ehh
łooo to już bardzo poważna sprawa jak się śni o zaręcznyach. powiedz TZtowi może podejmie kroki zanim mu kobieta oszaleje ..
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 19:15   #2225
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość
o polka moja droga!!!!!! pamietasz!jak dobrze!
choc ja po dzisiejszym pechowym dniu,juz przestalam sie nastawiac. teraz wiem,ze to wszystko nie jest takie latwe i proste jak sie wydaje,wiec musze poczekac zdaje sie nieco dluzej....
autko i jego czescie bedzie kosztowalo ok 800zl,ale TZ juz rozlozyl to na dwa miesiace,na grudzien i styczen

domiks jak czuje sie narzeczona??
oj bardzo odpowiedzialnie

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
łooo to już bardzo poważna sprawa jak się śni o zaręcznyach. powiedz TZtowi może podejmie kroki zanim mu kobieta oszaleje ..

ojej Polka ma przeze mnie takie słodkie koszmary

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 19:21   #2226
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

domiks Ty niedawno wzdychałaś a tutaj hops i po sprawie ja jestem młodsza wiekiem więc pewnie poczekam pomimo, że mój TŻ ma 22 lata w kwiatniu 23 to nie wiem czy mu się spieszy...
Stary 2008-12-03, 19:49   #2227
Claris
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny, czuję wewnętrzną potrzebę dołączenia się do tego wątku, mam nadzieję, że mnie przyjmiecie Jestem z moim Tż już prawie 5 lat (mamy rocznicę w sobotę), to kupa czasu, od dawna mi się marzy, może nawet nie wyjście za niego za mąż, ale zamieszkanie razem, niestety bez ślubu to nie wchodzi w grę. Tęsknię za nim niesamowicie w każdej minucie, bardzo go kocham itd. W czerwcu tego roku byliśmy u niego na jakimś rodzinnym przyjęciu, pamietam wział mnie wtedy na spacer, bo miałam jakiegoś doła nie pamietam juz nawet przez co, usiedlismy na ławce na przystanku i powiedział mi słowa, które chyba każda dziewczyna chciałaby usłyszeć. Wiadomo, że już wcześniej wyznawał mi miłość na różne sposoby, ciągle dawał odczuć co do mnie czuje, jednak tego dnia naprawdę poczułam, że płynie to z jego głębi, że nigdy wcześniej nie był tak pewny swoich uczuć. Powiedział mi wtedy m.in. że najpóźniej za rok będę jego narzeczoną (jeśli się zgodzę of cors) i będziemy znali datę naszego ślubu. Jednak to jakieś takie nierealne mi się wydawało i dalekosiężne, że dalej tak sobie żyliśmy jako para. Aż niedawno zaczęło się coś święcić, ciąga mnie po wystawach jubil. (zdecydowałam, że nie bede wybierała pierścionka, zdaję się na jego gust), ciągle coś musi załatwić, tajniaczy się, dzisiaj nawet spytał na którym palcu się nosi pierścionek zaręczynowy. Powiem Wam, że od tego czasu jestem jakaś taka pełna spokoju, mimo, że nie znam dnia ani godziny Ciekawa jestyem, czy na rocznicę coś planuje, chociaż to by było chyba za bardzo do przewidzenia, dzisiaj gadał, że spytał się o ten palec, bo mu tylko pół roku zostało hehe. Zobaczymy, bede zdawac relację

Domi7ks czytałam opis Twoich zaręczyn, bardzo fajnie to TŻ wykombinował, ale dlaczego nie chciałaś spać nooo gratuluję Wam!
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-03, 20:20   #2228
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, czuję wewnętrzną potrzebę dołączenia się do tego wątku, mam nadzieję, że mnie przyjmiecie Jestem z moim Tż już prawie 5 lat (mamy rocznicę w sobotę), to kupa czasu, od dawna mi się marzy, może nawet nie wyjście za niego za mąż, ale zamieszkanie razem, niestety bez ślubu to nie wchodzi w grę. Tęsknię za nim niesamowicie w każdej minucie, bardzo go kocham itd. W czerwcu tego roku byliśmy u niego na jakimś rodzinnym przyjęciu, pamietam wział mnie wtedy na spacer, bo miałam jakiegoś doła nie pamietam juz nawet przez co, usiedlismy na ławce na przystanku i powiedział mi słowa, które chyba każda dziewczyna chciałaby usłyszeć. Wiadomo, że już wcześniej wyznawał mi miłość na różne sposoby, ciągle dawał odczuć co do mnie czuje, jednak tego dnia naprawdę poczułam, że płynie to z jego głębi, że nigdy wcześniej nie był tak pewny swoich uczuć. Powiedział mi wtedy m.in. że najpóźniej za rok będę jego narzeczoną (jeśli się zgodzę of cors) i będziemy znali datę naszego ślubu. Jednak to jakieś takie nierealne mi się wydawało i dalekosiężne, że dalej tak sobie żyliśmy jako para. Aż niedawno zaczęło się coś święcić, ciąga mnie po wystawach jubil. (zdecydowałam, że nie bede wybierała pierścionka, zdaję się na jego gust), ciągle coś musi załatwić, tajniaczy się, dzisiaj nawet spytał na którym palcu się nosi pierścionek zaręczynowy. Powiem Wam, że od tego czasu jestem jakaś taka pełna spokoju, mimo, że nie znam dnia ani godziny Ciekawa jestyem, czy na rocznicę coś planuje, chociaż to by było chyba za bardzo do przewidzenia, dzisiaj gadał, że spytał się o ten palec, bo mu tylko pół roku zostało hehe. Zobaczymy, bede zdawac relację

Domi7ks czytałam opis Twoich zaręczyn, bardzo fajnie to TŻ wykombinował, ale dlaczego nie chciałaś spać nooo gratuluję Wam!
witam,jasne,ze miejsce kazda tu znajdzie,ktora juz sie doczekac nie moze

a ja juz spac sie powolo wybieram....jutro na uczelnie na 8....

trzymajcie sie dziewczynki

Stary 2008-12-03, 21:22   #2229
polka746
Raczkowanie

Arrow Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom

.

na dobry wieczór, na długi wieczór,
na zgodne ciepłe ścielenie łóżek,
na nieustanne sobą zdziwienie,
na gniew i krzywdę i przebaczenie
wybieram Ciebie.

Edytowane przez polka746
Czas edycji: 2009-01-22 o 22:45
polka746 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 21:27   #2230
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
nio jak to co odliczam do naszych magicznych urodzin...

tak tak wszystko przez ciebie

Powodzenia szczęśliwej zaręczonej

oj kochana Ty to przynajmniej wiesz że masz na co czekać, bedzie dobrze!!

a tak poza tym to przypadkiem wyszło na jaw...że dostane w urodziny pendriva..

prawie jak pierścionek
załamka
wiecie że zrobiłam sobie tak wielką nadzieje z tym dniem oh ja głupia głupia i jeszcze raz głupia!!!!

Ps; Ollliwka powodzenia na praktykach

POlka biedaczku nie smuć się tak nie chcę tu wymyślać, ale może Tż Cię zbywa???ale jak przypadkiem to nie wiemjeszcze jest boze Narodzenie i Sylwester, a nóż widelec może wtedy Cię zaskoczy????a może go spytaj poprostu, powiedz, że spodziewałaś się czegoś innego

Stary 2008-12-03, 21:28   #2231
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

prawie jak pierścionek
załamka
wiecie że zrobiłam sobie tak wielką nadzieje z tym dniem oh ja głupia głupia i jeszcze raz głupia!!!!

strasznie mi Cie żal, bo widze jak Ty to wszystko przeżywasz

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 21:33   #2232
polka746
Raczkowanie

Arrow Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom

.
na dobry wieczór, na długi wieczór,
na zgodne ciepłe ścielenie łóżek,
na nieustanne sobą zdziwienie,
na gniew i krzywdę i przebaczenie
wybieram Ciebie.

Edytowane przez polka746
Czas edycji: 2009-01-22 o 22:45
polka746 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 21:34   #2233
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
strasznie mi Cie żal, bo widze jak Ty to wszystko przeżywasz

mi tez

Polka a kiedy Ty masz urodzinki dokładnie????Może wyluzuj Kochana, nie przejmuj sie tak tym wszystkim, zaręczyny to nie ostateczność jak długo jesteś ze swoim Tz, ile macie lat???

Cytat:
a co masz na myśli że ma mnie gdzieś i porzuci?...heh...

nie, mam na mysli, żę specjalnie Ci daje do zrozumienia, ze to pendrive, a tak naprawde chce zrobić niespodzianke. Każdy Tż inaczej to wszytsko organizuje.

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-12-10 o 12:32 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"!
Stary 2008-12-03, 22:05   #2234
Carrie85
Raczkowanie

GG do Carrie85

Cytat:

prawie jak pierścionek
załamka

To tak jak ja tyle ze pendrivea dostane na Mikołajki ... a tez myślałam ze to będzie pierścionkowa niespodzianka
Carrie85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 22:55   #2235
onlythebest
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość

Nie stresuj się...w przedszkolu fajnie jest. Ja pracuję od roku w jednym z tym że w administracji....dzieciac zki super..tylko zaopatrz się w Ibuprom bo po kilku godzinach pisków kilkudziesięciu szkrabów nieźle głowa boli
onlythebest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 06:13   #2236
Ollliwka
Zakorzenienie

cześć

sny miałam o moim dawnym mieszkaniu w blokach ten sen co kilka miesięcy powtarza się.. ciekawe

onlythebest ojj ja wiem jak to z dzieciakami jest tymi co mają po 7 lat , po pół h głowa pęka ale niedługo się przyzwyczaje bo co tydzień praktyki są aż do maja
Tylko beznadzieja ,że biżuterii mieć nie można , buty zmienić ( to to jeszcze rozumiem) , włosy związane paznokcie niepomalowane

poleczko ja wiem do czego udliczasz ale po co? chyba wole się nie nastawiać na prezent od mojego TŻ , TEN prezent tymbardziej ,że nie wiem czy zobaczymy się w dzień urodzin moich bo mam zajęcia do 18 może po... albo może nie pójde w sumie TŻ mówi żebym może nie szła jednak. Bo jest zazdrosny o mojego kumpla z grupy i boi się chyba ,że po zajęciach zaprosze całą grupę na piwko.

ja idę na śniadanie do TŻ a od Niego jade na praktyki , mam bliżej
Ollliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 06:31   #2237
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

cześć cześć ja chyba jako najmłodsza z was ... ;o wybieram się do szkoły blee. ale już niedługo

Miłego dnia!
Stary 2008-12-04, 06:57   #2238
motylek1007
Zakorzenienie

Oliwka troche mnie rozbrajają twoje sniadania u TZ. Nie jest to nic złosilwego. Po prostu nie wyobrazam sobie wstac, wyszykowac sie i wyjsc bez sniadania z domu

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 08:30   #2239
LadyMagnolia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
Oliwka troche mnie rozbrajają twoje sniadania u TZ. Nie jest to nic złosilwego. Po prostu nie wyobrazam sobie wstac, wyszykowac sie i wyjsc bez sniadania z domu
No ja ma tak samo. Pomijając fakt, że nie muszę nigdzie wychodzić, ale jeszcze jak nie mieszkaliśmy razem to wolałam sobie pospać dłużej i zjeść śniadanko przed wyjściem.

The problem is not the problem. The problem is your attitude about the problem. - Captain Jack Sparrow

I' ve never recived
my acceptance
letter to Hogwarts

So I'm leaiving
Shire

TO BECOME
A JEDI

LadyMagnolia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-04, 08:31   #2240
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
nio jak to co odliczam do naszych magicznych urodzin...

tak tak wszystko przez ciebie

Powodzenia szczęśliwej zaręczonej

oj kochana Ty to przynajmniej wiesz że masz na co czekać, bedzie dobrze!!

prawie jak pierścionek
załamka

oj, kochana, skąd ja to znam...?
przed moimi urodzinami męczyłam lubego, by się zdradził przynajmniej z jakiej dziedziny chce mnie sprezentować. powiedział tylko, że dostanę od niego coś, czego bardzo chcę i o czym mu marudzę, ale na pewno się nie spodziewam, że właśnie to mi kupi.
ja, oczywiście, cała w skowronkach, a... okazało się, że kupił mi mój wymarzony płaszcz. z jednej strony bo bardzo go chciałam, ale z drugiej to mógł być pierścionek!
znam go i wiem, że nawet nie był świadomy, że sugeruje mi zaręczyny.

poza tym, nie wiem jak Twój mężczyzna, Polka, ale mój nie jest typem kombinatora i daję sobie głowę obciąć, że nawet przez myśl by mu nie przeszło, by mnie zmylić. sądzę, że gdyby chciał mi się oświadczyć, po prostu powiedziałby, że nie powie mi, co dostanę i kropka, ale z pewnością nie wszywałby mi, że dostanę coś innego.
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 11:51   #2241
_agatka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
domi7ks - piękny bukiet

A frezje to też bardzo lubię i chętnie miałabym je jako wiązankę ślubną, ale ze mnie duża dziewczynka jest, a frezje takie małe , więc ty by raczej komicznie wyglądało
chilanes skoro uwielbiasz frezje to koniecznie bierz je do bukietu slubnego - one bosko pachna - przeciez mozesz miec duuuzy bukiet z wielu frezji (np. jakby kopułkę, lub kamee) albo w połaczeniu z innymi kwiatami, np. rozami które czesto nie pachna, oprocz tego jesli podobaja Ci sie bukiety spływajace, zwisajace to frezje beda swietnie sie układac - w sprawie kwiatków zawsze słuze rada

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
..... Nie ma żartów z tymi terminami. Teraz jest jakiś wyż demograficzny, bo bardzo dużo ślubów
......................... ......................... ......................... ...
My będziemy próbować załatwiać na październik przyszłego roku. Nie zależy mi, żeby to były wakacje
rzeczywiscie jest straszny wyz na sluby bo do slubu ida zarowno roczniki wyzowe '78-'86, jak i młodsze i coraz młodsze, np. '90. To jest strasznie duzy przekroj.. stad te problemy z salami, kamerzystami itp. wydaje mi sie ze kiedys za czasow moich rodziców do slubu szlo sie 20-23, max 25 lat. rzadko kto szedl na studia wiec w tym wieku juz mial prace i jakies perspektywy. obecnie roznie to jest - do slubu ida osoby (>25 lat) ktore czekały az studia, praca, mieszkanie itp oraz Ci ktorzy wcale nie chca czekac tak długo... jak miałam 22 czy 23 lata to mało kto z moich znajomych, sasiadów w tym wieku brał slub, kazdy czekał na to 'po studiach', a patrzac na to ile teraz osób w wieku 22-23 lat szykuje sie do slubu to mysle ze powoli wracamy do 'norm' z czasów naszych rodziców

co do daty???kiedys sniły mi sie NASZE obraczki z wygrawerowana data 4lipca, rano w pracy przeszukałam kalendarze i wyszło ze 4 lipca w roku 2009 przypada własnie w sobote, w zadnym innym roku tak nie wychodzi.... jednak czy by sie paliło, czy waliło to nie bedzie niestety TA data, szkoda,

Edytowane przez _agatka
Czas edycji: 2008-12-04 o 11:58
_agatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 14:40   #2242
martha330
Zakorzenienie

czesc dziewczyny!

jak nastroje i humory?
juz coraz blizej Swiat,Nowego Roku itp itd,ale ucze sie cierpliwosci. na Gwiazdke chce depilator,tak to juz postanowione,bo im wiecej sie wkrecam,ze to moglby byc pierscionek,tym bardziej smutno by mi bylo,a tak bede zadowolona
tak jak w przypadku pendrivow no rzeczywiscie,bo to male cos i w pudeleczko sie zmiesci

Stary 2008-12-04, 14:53   #2243
luffka
Zakorzenienie

Ja zawsze marzyłam o zaręczynach w Sylwestra albo w Święta.. To taki okres magiczny dla mnie, fajnie wkroczyć w Nowy Rok ze świadomością jasnej przyszłości Ciekawe, czy któraś z nas przekona się jak to jest
Stary 2008-12-04, 14:58   #2244
lasoa
Zakorzenienie

pendrive to zawsze cos
Stary 2008-12-04, 15:03   #2245
LadyMagnolia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
Ja zawsze marzyłam o zaręczynach w Sylwestra albo w Święta.. To taki okres magiczny dla mnie, fajnie wkroczyć w Nowy Rok ze świadomością jasnej przyszłości Ciekawe, czy któraś z nas przekona się jak to jest
Sylwester jak najbardziej. Fantastycznie by było tak koło północy To dopiero rozpoczęcie Nowego Roku

The problem is not the problem. The problem is your attitude about the problem. - Captain Jack Sparrow

I' ve never recived
my acceptance
letter to Hogwarts

So I'm leaiving
Shire

TO BECOME
A JEDI

LadyMagnolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 15:11   #2246
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość

oj,ciekawe...
Sylwester to super okazja, Swieta za to maja wyjatkowa atmosfere,czuje sie cieplo rodzine i milosc dookola,wiec to jeszcze odpowiedniejsza chwila by byla
na pewno jesli ktoras z nas sie przekona,to nam opowie
a ja bede miala wowczas czego zazdroscic...

4
9
57

Stary 2008-12-04, 15:29   #2247
lasoa
Zakorzenienie

faktycznie Sylwester lub Swieta to jest cos
Stary 2008-12-04, 15:45   #2248
luffka
Zakorzenienie

Ja to nie mam nadziei na zaręczyny w tym roku (ani w przyszłym) ale trzymam kciuki za Was wszystkie
Czasem sobie wyobrażam: fajerwerki na niebie, huk korków od szampana i mój mężczyzna na kolanach spełnienie marzeń
Stary 2008-12-04, 15:51   #2249
lasoa
Zakorzenienie

u mnie napewno w tym roku tez nic nie bedzie
Stary 2008-12-04, 16:18   #2250
Claris
Zakorzenienie

u mnie pewnie też nie
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości