Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-04, 12:00   #1531
Daysy85
Zakorzenienie

Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

Nuuuudzi mi się!!!
Zła jestem dziś i w ogóle to mi się cche coś dobrego.
Frytki z dersingiem i czekolade!!!
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 12:07   #1532
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

ja też mam ochotę na frytki.........

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 12:08   #1533
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
kurde ale macie pzygody z tymi szefami...
moimi sa rodzice tzzta i sam tzt, czasami sa niejasnosci, lekkie klotnie pomiedzy rodzicami, z tztem strasznie czesto
( ) ale jakos sie tutaj dogadujemy

pieke wlasnie na obiad w piekarniku pomysl na nogi ziolowo-czsnkowe te z tym woreczkiem i tak tu pieknie pachnie na dole we firmie , ze chyba recznikami poutykam drzwi
mniam zapewne ten kurczak pyszny wychodzi aż mi ślinka pociekła

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
ja teraz szukam wypoczynku z fotelami do pokoju ponieważ przeprowadzam się już na święta do mamusi: tzn do tesciowej.Nie wiem jak to będzie.Troche mi głupio bo chcę założyć swoje firanki i umiejscowić moje książki na półkach ale trochę sie jeszcze krępuję:/ Kiedyś pisałam wam,że moja tesciowa wchodzi rano do pokoju bez pukania i pyta co chcemy na śniadanie:/ jak delikatnie jej tego oduczyć?Pomóżcie.Ona jest dobrą osobą ale nie potrafi zrozumieć że my jestesmy dorośli i potrzebujemy intymności

moja teściowa przestała TŻ wpadać rano do pokoju odkąd zobaczyła pewnego razu zużyta prezerwatywę na parapecie zawiniętą w chusteczki

cc chanel co to za zabawka?

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2008-12-04 o 12:11
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 12:12   #1534
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

śLIWEńKA ja tak nie mogę.Wstydzę się zostawić zużytą prezerwatywę:/ zawsze chowam gdzies.Apropos,kiedyś robiła pranie i przeglądała kieszenie Tż-towi i znalazła jedna prezerwatywę.A niedawno jak byliśmy na weekend to znalazła całe opakowanie u niego w walizce.Ogólnie grzebie nam w rzeczach!To też bardzo mi sie nie podoba

W końcu się doczekałam
Stary 2008-12-04, 12:16   #1535
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
śLIWEńKA ja tak nie mogę.Wstydzę się zostawić zużytą prezerwatywę:/ zawsze chowam gdzies.Apropos,kiedyś robiła pranie i przeglądała kieszenie Tż-towi i znalazła jedna prezerwatywę.A niedawno jak byliśmy na weekend to znalazła całe opakowanie u niego w walizce.Ogólnie grzebie nam w rzeczach!To też bardzo mi sie nie podoba

tylko że my ją przez przypadek oduczyliśmy bo TŻ zostawił na parapecie i zapomniał o niej

TŻ mieszkał kiedyś u takiej babci na stancji na studiach co grzebała jemu i jego koledze w ciuchach i rzeczach to też ją oduczyli zostawiając coś na wierzchu np. paczkę prezerwatyw albo majtki

na youtube jest nawet filmik o babciach co grzebią studentom w rzeczach i komentują śmiechu jest po pachy

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2008-12-04, 12:24   #1536
jupik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, jutro odbieramy obrączki i o 11 mam rozmowę o pracę...proszę trzymajcie kciuki...
Agnusek i jak poszło na rozmowie? w ogóle- co to za praca (i kim jesteś z zawodu? ) ja własnie też o 11 byłam i poszło mi super- babka była zachwycona i od razu mi powiedziała, że mnie rekomenduje jako jedną z 3 osób które spotkają się z "wielkim szefem" wymiatam, a co!Teraz to trzymajcie kciuki, żeby ostatecznie się też udało bo to fajna praca! a jak tylko wróciłam do domu, zadzwonili do mnie z kolejnej firmy, czy jestem nadal zainteresowana pracą, na którą aplikowałam 1 października... normalnie refleks szachisty korespondencyjnego, chyba im poprzednia osoba nawaliła więc z godnością i bez entuzjazmu powiedziałam "w zasadzie mogę się z panią spotkać, ale zależy kiedy" kobieta podaje szczegóły a ja ze znudzeniem "no dobrze, może być" wyszło na to, że ja jej łaskę robię ale w końcu dzwoni babsztyl po 2 miesiącach to nie będę skakać z radości że mnie telefonem zaszczyca, bo wiem, że już mieli kogoś kto się nie sprawdził najwyraźniej.
A jak tam u Ciebie Sas? jak poszła Twoja rozmowa?

Cytat:
Napisane przez kaema Pokaż wiadomość
Dziewczyny,

Szok.

Zupełnie niespodziewanie wybrałam i zamówiłam suknie. Niestety z tego wszystkiego zapomniałam porobić zdjęć

Ale jestem super super zadowolona - będzie pieknie.

Rzeczywiście jest tak że jak się mierzy to po prostu wiesz że to ta!!

Zamieszczam zdjęcie, chociaż powiem wam że zupelnie nie oddaje tego jaka jest na prawde
Śliczna! naprawdę cudeńko!

Cytat:
co myślicie na temat kapelusza zamiast welonu?ja nie jestem za.chyba jestem tradycjonalistka
Widziałam na stronie jednej fotograf dziewczynę, która miała kapelusz i wyglądała super, ale on był świetnie skomponowany z całością i w ogóle pasował do jej urody. Ja chcę welon, ale jeśli komuś pasuje kapelusz, to nie mam nic przeciwko, byleby był gustowny.

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
udało mi się wyjść zebrać i wyjść z domu do sklepu po moją biżuterię

na zdjęciu trochę dziwnie wygląda, ale w rzeczywistości jest piękny kolczyki trochę krótkie, bo ja wolę takie wiszące, ale trudno, innych nie było
Kolia śliczna, kolczyki bym sobie odpuściła, bo będzie za bogato

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość

moja teściowa przestała TŻ wpadać rano do pokoju odkąd zobaczyła pewnego razu zużyta prezerwatywę na parapecie zawiniętą w chusteczkę
świetny patent, może moją tak spławię? ona co prawda nie wchodzi do pokoju, ale co chwila nas woła na dół albo coś chce od TŻta(zero wyczucia). No i ciągle się dopytuje gdzie idziemy, co robiliśmy itp. W końcu jej chyba powiem "uprawialiśmy perwersyjny seks z użyciem gadżetów, pejcza i gaci z otworem"

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 12:26   #1537
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
Agnusek i jak poszło na rozmowie? w ogóle- co to za praca (i kim jesteś z zawodu? ) ja własnie też o 11 byłam i poszło mi super- babka była zachwycona i od razu mi powiedziała, że mnie rekomenduje jako jedną z 3 osób które spotkają się z "wielkim szefem" wymiatam, a co!Teraz to trzymajcie kciuki, żeby ostatecznie się też udało bo to fajna praca! a jak tylko wróciłam do domu, zadzwonili do mnie z kolejnej firmy, czy jestem nadal zainteresowana pracą, na którą aplikowałam 1 października... normalnie refleks szachisty korespondencyjnego, chyba im poprzednia osoba nawaliła więc z godnością i bez entuzjazmu powiedziałam "w zasadzie mogę się z panią spotkać, ale zależy kiedy" kobieta podaje szczegóły a ja ze znudzeniem "no dobrze, może być" wyszło na to, że ja jej łaskę robię ale w końcu dzwoni babsztyl po 2 miesiącach to nie będę skakać z radości że mnie telefonem zaszczyca, bo wiem, że już mieli kogoś kto się nie sprawdził najwyraźniej.
A jak tam u Ciebie Sas? jak poszła Twoja rozmowa?

Śliczna! naprawdę cudeńko!

Widziałam na stronie jednej fotograf dziewczynę, która miała kapelusz i wyglądała super, ale on był świetnie skomponowany z całością i w ogóle pasował do jej urody. Ja chcę welon, ale jeśli komuś pasuje kapelusz, to nie mam nic przeciwko, byleby był gustowny.

Kolia śliczna, kolczyki bym sobie odpuściła, bo będzie za bogato

świetny patent, może moją tak spławię? ona co prawda nie wchodzi do pokoju, ale co chwila nas woła na dół albo coś chce od TŻta(zero wyczucia). No i ciągle się dopytuje gdzie idziemy, co robiliśmy itp. W końcu jej chyba powiem "uprawialiśmy perwersyjny seks z użyciem gadżetów, pejcza i gaci z otworem"

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2008-12-04, 12:35   #1538
Daysy85
Zakorzenienie

Kurdę ale macie te teściowe.... z reztą moja nie lepsza.
w ogóle ona ma rózne nieuzasadnione pretensje do świata , szystkich ludzi i zycia.
Kiedyś był u TŻ kolega a ta wpadła do pokoju ni z tąd ni z owąd mówi : "Bo Ty to z Izka seks uprawiasz i coś tam cos tam " a ten kolega ja zgasił i mówi : " a to co kiedy mają uprawiać na starośc??? Seks to się za młodu uprwawia!!! " Temat się zamknął!
Stary 2008-12-04, 12:43   #1539
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
W czym problem?Do roboty
Hmm... w dniu ,slubu bylabym akurat w 9 miesiącu

Cytat:
Napisane przez cc_chanel Pokaż wiadomość
To jest na to taki fajny sposób a jaki przyjemny

My ostatnio z Tż rozmawialiśmy, że fajnie że tak szybko wpadliśmy (urodziłam małego jak miałam 19 lat), bo ma już 4 lata i wiek odvchowania mamy za sobą a my nadal jesteśmy młodzi To znaczy ja jestem młoda, bo Tż ma już 27 lat
Tez tak słyszałam, hmm... ale kto mi to mówił

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 12:47   #1540
cc_chanel
Zadomowienie

Sliweńka to jest grsa: HOP HOP ŻABKI druga gra to SPADAJĄCE MAŁPKI takie zręcznościowe gry dla malego ni o może kolory opanuje w ten sposób
Stary 2008-12-04, 13:09   #1541
agus87
Zakorzenienie

śliwenka byly rewelacyjne, do tego warzywka na patelke mmm
Stary 2008-12-04, 13:18   #1542
motley
Zadomowienie

Cytat:
No i czeka mnie dzisiaj jeszcze kupno mikołajkowych prezentów dla terrorysty i Tż'ta

Dla małego kupię coś takiego:
fajne te gry szkoda, że za moich czasów takich nie było

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
"uprawialiśmy perwersyjny seks z użyciem gadżetów, pejcza i gaci z otworem"
o litości, chyba się popłaczę ze śmiechu

Daysy hmmm no przede wszystkim na początek niech mu skontrolują papiery, faktury itd. ale zgadzam się, że to trudna sprawa i pracownicy też pewnie będą mieli kłopoty. Najlepiej byłoby ich poinformować jak już TŻ nie będzie tam pracował i oczywiście anonimowo. No i powinniście się skonsultować z kimś mądrzejszym, jakąś organizacją broniącą praw pracowników tak jak któraś z dziewczyn pisała... ech ciężka sprawa

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 13:26   #1543
Daysy85
Zakorzenienie

Ja dowiadywałam się na stronie www Państwowej Inspekcji Pracy- oni anonimów nie przyjmuja! A własnie ponoc we tejże instytucji mają znajomości....
Nie wiem ja poprostu chcę żeby on sobie znalazł cos normalnego.
Przetsał się upokarzać i tyle! Dla mnie to upokorzenie robić tyle za takie marne pieniądze.
Stary 2008-12-04, 13:29   #1544
kliwia
Zakorzenienie

jupik no i dobrze że tak powiedziałaś. Niech wiedzą że ludzie nie są na ich zawołanie.
Ostartnio mój tż miał rozmowę o pracę. Nie dość, że się jego 'kierwonik' o tym dowiedział od miejsca gdzie byla ta rozmowa już kilka dni przed rozmową, to po rozmowie, zawołał Tż na rozmowę. Zrozumiał co kierowało tż, że był na rozmowie, nawet powiedział że spoko spoko gdyby chciał tam odejść.
A na drugi dzień odkręcił wszytsko kota ogonem, i powiedział, no w ciągu trzech miesięcy coś się wykombinuje (Tż ma już 3 miesięczny okres wypowiedzenia) cham i prostak z niego. W dodatku z mordy podobny do prosiaka!
No a baba która poinformowała Tż że przeszedł rozmowę z wynikiem pozytywnym, po uzgodnieniu na drugi dzień kwoty wypłaty, z wielkim fochem powiedziała, że nie mogą się zgodzić na takie warunki, bo to zaburzy ich system finsnowy. (na rozmowie nie pytali, ani nie mówili ile wynosi wynagrodzenie, zapytani nie chcieli odp)

No to soryyy.

Ech.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 14:04   #1545
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
udało mi się wyjść zebrać i wyjść z domu do sklepu po moją biżuterię
przepiękna ta kolia

Cytat:
ja też mam ochotę na frytki.........
mmm na frytki to ja mam zawsze ochote

Jejku dziewczyny ale mi się dziś snił horror.. no więc sniło mi się że miałam iść na przymiarke sukni, a tu się okazuje że już tydzien do slubu więc pani z salonu przyszła do mnie już z gotową sukienką, no to ubieram gorset (a mam jednoczęściową normlanie jakby co) a tu patrze długi rękaw potem ubieram spódnice i jak się obejzałam w lustrze to wpadłam w rozpacz bo niedość że była do kolan to jeszcze pomarańczowa, a Pani nie reagowala na moje prośby żeby to zmienić i sobie poszła, no to dzwonie do niej cała zapłakana żeby coś z tym zrobiła, że w końcu to suknia ślubna że chciałam ładnie wyglądać a ona że nic się nie da zrobić. Gdy z nią rozmawialam zobaczylam przez okno że ktoś nam kradnie auto, no to wyskoczyłam przez okno (w tej pseudo sukni) a potem jeszcze przeskoczyłam 1,5metrowy płot i złapałam zlodzieja no a potem to już się obudziłam, ale normalnie nawet po obudzeniu jakoś taka smutna byłam, takiej rozpaczy we śnie to jeszcze nigdy nie przeżyłam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-04, 14:08   #1546
Rybulka
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki
Po zamówieniu sukni przyszedł czas na kosmetyczkę- dziś zarezerwowałam sobie termin Bardzo się cieszę, że mi się udało, bo koleżanka mi ją ogromnie polecała Pójdę już do niej po Nowym Roku na jakieś zabiegi upiększające Nie mogę się doczekać

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
(...)
co do tego incydentu w pizzerii.... ostatnio szlam o 7 rano do sklepu po buleczki i jakis typ torebke chcial mi zabrac, powiedzialam mu co mysle na ten temat...ten zaczal szarpac mnie za torebke wiec moja reka znalazla sie na jego twarzy..no i jego na mojej.... chodzilam z tydzien z niezłym limem nad okiem
wiec jak widzicie nawet do sklepu rano juz strach wyjsc
(...)

Dlatego, jak jadę w weekend pociągiem na studia to TŻ wstaje przed 5.00, przyjeżdża po mnie i mnie zawozi

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
(..)
Wczoraj nie poszliśmy na tańce bo strasznie bolał mnie brzuch, a jeszcze jakby stan podgorączkowy więc prosto z pracy do łóżka się położyłam. Ale dziś znowu jestem nieprzytomna.
Nie wiem co się dzieje.
Zdrówka!

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Kiedyś kumpela wracała po weekendzie z domu do internatu. Zaczepili ją dwa kolesie, żeby dawała kasę, a ona odpowiedziała tak z pietruchy "przyjdźcie w przyszłym tygodniu, wtedy mam urodziny", spojrzeli jak na idiotkę i poszli
Ale miała refleks

Strobilusko, piękny komplet! Naszyjnik po prostu wymiata!

Jupiku, trzymam kciuki na Twoją pracę

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Kurdę ale macie te teściowe.... z reztą moja nie lepsza.
w ogóle ona ma rózne nieuzasadnione pretensje do świata , szystkich ludzi i zycia.
Kiedyś był u TŻ kolega a ta wpadła do pokoju ni z tąd ni z owąd mówi : "Bo Ty to z Izka seks uprawiasz i coś tam cos tam " a ten kolega ja zgasił i mówi : " a to co kiedy mają uprawiać na starośc??? Seks to się za młodu uprwawia!!! " Temat się zamknął!
Ale jej pojechał!

Zielony_motylku, sen z cyklu "Opowieści niezwykłe"

Edytowane przez Rybulka
Czas edycji: 2008-12-04 o 14:09
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 14:19   #1547
cc_chanel
Zadomowienie

Cytat:
Ja dowiadywałam się na stronie www Państwowej Inspekcji Pracy- oni anonimów nie przyjmuja! A własnie ponoc we tejże instytucji mają znajomości....
Przetsał się upokarzać i tyle! Dla mnie to upokorzenie robić tyle za takie marne pieniądze.

DAYSY a może byś poszukała mu pracy na portalach internetowych??? Nie mówię żebyś od razu wysyłała za niego CV ale wydrukowała ofery i mu dała mówiąc że to byłby dla Ciebie najlepszy prezent świąteczny gdyby zmienił pracę ja zawsze jak Tż wspominał o zmianie pracy szukałam mu ofert drukowałam i pokazywałam a on potem wybierał , bo ja będąc w domu mam mimo wszystko więcej czasu
Stary 2008-12-04, 14:23   #1548
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
mój sam sobie kupił maszynke elektryczną, większość ubran ma odemnie prawdę mówiąc ja chyba go ubieram, brak już pomysłów co mu kupowac więc zarzyczył sobie kołdrę 200cm na 220cm byśmy razem się zmieścili pod nią hi hi mój TŻ zawsze lubi sie owijać kołdrą i mi brakuje zawsze bo jego kochana mamusia dała mu kołdrę szeroką na 140cm nie wzięła mnie pod uwagę heh
my sobie kupujemy w najblizszym czasie nowe lozko i komode Bo stare bylo przewidziane tylko na mojego Tżta a w dodatku jest niewygodne I tez sobie zazyczylismy na prezent gwiazdkowy od tesciowej nowa koldre 200x220 teraz tez mamy mala a ja mam tentencje do podkradania calej koldry

Tez musze w najblizszym czasie zadzwonic do kosmetyczki, bo nawet nie wiem czy bedzie miala jeszcze wolny moj termin bo u niej bardzo ciezko z tym jest i duuuzo wczesniej trza sie umawiac Ale nie moge sie zmobilizowac.... W ogole to ostatnio nic mi sie nie chce...

Zaraz ide do sklepu kupic mojemu mezusiowi cos na mikusia!! Zarabiste te czekoladki Szkoda ze wczesniej ich nie widzialam...ale 14.12 mamy 2 rocznice bycia razem to moze zdaze jeszcze zamowic...chociaz pewni nie...to na walentynki

Ide do sklepu ale zaraz do was wracam bo mam dzis wolne a tz 2 zmiane bo maja inwentaryzacje w zakladzie i musi nadzorowac prace
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 14:24   #1549
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Tak myslałam lepiej nie robić tego

W końcu się doczekałam
Stary 2008-12-04, 14:29   #1550
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

Zaraz ide do sklepu kupic mojemu mezusiowi cos na mikusia!! Zarabiste te czekoladki Szkoda ze wczesniej ich nie widzialam...ale 14.12 mamy 2 rocznice bycia razem to moze zdaze jeszcze zamowic...chociaz pewni nie...to na walentynki
Zdążysz spokojnie, ja zrobiłam przelew w poniedziałek a w środę czekoladki były u mnie (wybrałam przesyłkę pocztą a nie kurierem)

Stary 2008-12-04, 14:32   #1551
Daysy85
Zakorzenienie

Ja szukam pracy na www ale cóż jak tam są jakieś same dziwne oferty!
Specjalista od handlu, jakiś doradca klienta bioznesowego, vanseller itd.
Mój TŻ ma fach inny i zna się na kompach, naprawach, składaniu, internecie itd.
Pracował przez prawie 2 latra na stacji benzynowej ale tam był masakryczny mobbing i sporo osob się zwolniło!
Stary 2008-12-04, 14:33   #1552
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Pracował przez prawie 2 latra na stacji benzynowej ale tam był masakryczny mobbing i sporo osob się zwolniło!
Wydaje mi się,że ma dobry fach-chodzi o komputery

W końcu się doczekałam
Stary 2008-12-04, 14:34   #1553
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
DAYSY a może byś poszukała mu pracy na portalach internetowych??? Nie mówię żebyś od razu wysyłała za niego CV ale wydrukowała ofery i mu dała mówiąc że to byłby dla Ciebie najlepszy prezent świąteczny gdyby zmienił pracę ja zawsze jak Tż wspominał o zmianie pracy szukałam mu ofert drukowałam i pokazywałam a on potem wybierał , bo ja będąc w domu mam mimo wszystko więcej czasu
Zgadzam się Jak mój TŻ pracował po 12 h dziennie to ja za niego szukalam ofert i nawet wysyłałam CV bo poprostu on nie miał kiedy. Jedynie że ustalałam z nim czy mu np. taka oferta pasuje. No i znaleźliśmy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-04, 14:35   #1554
cc_chanel
Zadomowienie

Cytat:
zaraz coś ci pokażę...z jakiego miasta jest Tż? Tak jak Ty z kielc?
Stary 2008-12-04, 14:37   #1555
motley
Zadomowienie

a ja siedzę w pracy, przed stosem umów do podpisania i zasyyyppiiaam... ehhh żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce...

Stary 2008-12-04, 14:37   #1556
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

ja nie musiałam szukać.Zarejestrowłam sie w PUP-ie i po tygodniu przysłali mi 3 oferty

W końcu się doczekałam
Stary 2008-12-04, 14:38   #1557
Daysy85
Zakorzenienie

Tak jestesmy z kielc
Stary 2008-12-04, 14:41   #1558
agnusek22
Wtajemniczenie

Jupik ja studiuje jeszcze na piątym roku. Przez 3 lata pracowałam z dzieciakami, ale miałam już dosc. W wakacje byłam na stażu w gazecie. A od września jestem bezrobotna. Wysłałam mnówtwo cv i był jeden telefon...ale praca przez 4dni w tyg. w Wawie :/ Moja rozmowa została prezełożona na jutro, bo szef miał dziś spotkanie, które się przeciagnęło. Takze jeszcze trochę stresu przede mną. Dziękuje za pamieć Aha, i bardzo często tak jest, że czekasz tygodniami i nikt się nie odzywa, a jak już pracę znajdziesz, to telefony się urywają. My jedziemy zaraz odebrać obrączki, ale jestem trochę zła, bo mieliśmy płacić tylko 600zł (własne złoto), a zapłacimy 85 zł więcej. Niby niewiele, ale chodzi o sam fakt, że facet mówił nam, że z tego złota spokojnie wystarczy (a może nawet zostanie) i możemy zrobić wszystko, tzn. każdy model, profilowanie w cenie, grawer też, więc nie wiem za co dopłacimy.

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 14:47   #1559
cc_chanel
Zadomowienie

http://www.praca.pl/

http://www.pracuj.pl/index.html?adwo...FRKAxgodtGaLUA

http://gazetapraca.pl/gazetapraca/0,0.html

wszędzie wybierałam woj świętokrzyskie a na ostatniej stronie wpisywałam KIELCe ...a w branży możesz wpisać tagi kompuery albo co innego jest tego troszkę i codziennie jest klikanaście kilkadziesiąt ogłoszeń...coś wybierzecie.

/my zazwyczaj korzystaliśmy z pracuj.pl
Stary 2008-12-04, 15:00   #1560
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

patrze na PRACUJ PL i większośc ofert dla facetów a jak są dla kobiety to jakie wymagania

W końcu się doczekałam

Edytowane przez iza240
Czas edycji: 2008-12-04 o 15:03
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości