![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dior, Fekkai, Lancome, Clarins, Vichy, Galenic, Avene i LRP - zapraszam :)
Oj, strrrasznie dawno nie wąchałam Promesse, a moje upodobania zapachowe co i rusz się zmieniają
![]() Musiałabym sobie przypomnieć ten zapach ![]() Będzie to możliwe niestety dopiero w weekend w weekend. Tymczasem prosiłabym o informację, co Ciebie zainteresowało w moim kramiku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior, Fekkai, Lancome, Clarins, Vichy, Galenic, Avene i LRP - zapraszam :)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Paleta Incognito ma malutkie zużycie. A przepraszac nie ma za co, człowiek w ferworze zgłaszania targowiskowych ofert może przeoczyć jakąs informację ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
jednak nie jestem zainteresowana tą suszarko-lokowką .. wybacz .
![]() |
#36 |
BAN stały
|
Witam,
jestem jak najbardziej zainteresowana Vichy Capital Soleil brązujace mleczko nawilżające do twarzy i ciała ale tak szczerze mówiąc to mam wielką chęć na Christian Dior - cienie 5 Couleurs, paleta kolorów Brun Casual i Christian Dior - cienie 5 Couleurs, paleta kolorów Incognito ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jesli interesowałoby Cię samo mleczko, to bardzo chętnie ponegocjuję ![]() Czy słusznie zakładam, że KRK w lokalizacji oznacza Kraków? Jesli tak, to nie byłoby problemów z finalizacją transakcji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
BAN stały
|
Hmmm
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zresztą - gdybyś rozważała moja ofertę - to i tak musiałabym przetestowac w perfumerii to i owo ![]() A i tak nie będę w stanie zrobić tego wcześniej niz w weekend Tak więc bynajmniej nie poganiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Avene Diacneal; tubki po 5ml, nowe, w kartonikach, 8 sztuk
Avene Cleanance; zestaw miniaturek: żel do mycia + emulsja + krem; wszystko w tubkach po 5 ml, w kartonikach 2000 calorie cos u mnie?
![]() |
#41 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() u Ciebie wstępnie zainteresował mnie M.A.C podwójny błyszczyk PRO LONGWEAR LIPCOLOUR (na zdjęciu pierwszy od góry) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Versace Bright Crystal; zostało ciut mniej niż połowa z 30 ml; jest kartonik
max factor 2000calorie] cos u mnie?
![]() |
#44 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
bodajże trzy posty wyżej jest Twój wpis, w którym wyrażasz zainteresowanie innymi kosmetykami z mojego watku ![]() Odpowiedziałam na niego już dość dawno temu ![]() Czy mam rozumieć, że wymienione w tamtym poście kosmetyki już Cię nie interesują, natomiast interesują Cię te, które wskazujesz teraz? Czy też interesują Cię wszystkie? Prosze o stosowne info, bo teraz czuję sie trochę zdezorientowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za serum Fekkai i 2000 calorie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=294870
![]() |
#48 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
Może znajdzie u mnie coś za Christian Dior - cienie 5 Couleurs, paleta kolorów Brun Casual?
Odpisz proszę w moim wątku ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jesli chodzi o paletkę Diora, która zwróciła Twoją uwagę, to aktualnie negocjuję jej wymianę z inną Wizażanką. Oczywiście nie dobiłyśmy jeszcze targu, ani też nie zostałam poproszona o rezerwację, więc nie wyklucza to negocjacji z kim innym. Niemniej jednak uprzedzam ![]() I podaję link do wątku z negocjacjami, ponieważ opisuję tam dość precyzyjnie efekt wykończenia, jaki dają poszczególne kolory cieni i zamieszczam zdjęcie paletki z aktualnym zużyciem. Przeczytaj, proszę, moje opisy i gdyś była nadal zainteresowana, to możemy negocjować ![]() Niestety z góry uprzedam, że mnie u Ciebie "wpadła" w oko jedynie Lolita, na która - jak widzę - masz sporo chętnych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
Oglądałam zdjęcia paletki, pozostały akurat takie cienie, których potrzebuje
![]() ![]()
![]() |
#52 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
napisz, proszę, o czym konkretnie z mojego kramiku myślalabyś jako o dokładce ![]() Jak wspomniałam we wcześniejszym poście mogę rozważać inne oferty, dopóki nie "dobiję targu", a to jak na razie nie miało miejsca ![]() Wraz z informacją na temat kosmetyku, który rozwazałabyś jako dokładkę do palety cieni, prosiłabym Cie o garść informacji na temat oferowanego przez Ciebie zapachu. Interesowałaby mnie w szczególnosci informacja na temat miejsca i orientacyjnej daty nabycia wody. Prosilabym tez o podanie kodu produktu. Powinien byc wytłoczony na kartoniku (o ile go jeszcze posiadasz) oraz na naklejce na spodzie flakonika. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
Perfumy kupione w Sephorze w katowickiej Silesii we wrześniu. Oto kod: 6N133B. Myślę o Christian Dior - puder prasowany Diorskin, kolor 621 Transparent Medium; zostało ok. 65 %; puderniczka w stanie idealnym; jest kartonik , Christian Dior - cienie 5 Couleurs, paleta kolorów Incognito; wersja testerowa w plastikowym przezroczystym etui; odłamany fragment plastiku; zużycie niewielkie. Kwestia dogadania się
![]()
![]() |
#54 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
niestety zarówno puder jak i cienie wolałabym oddać za kosmetyki z mojej TOP-listy. Paletkę Incognito najchętniej za inne górnopółkowe cienie, a puder najchętniej za puder/podkład w jasniejszym odcieniu, w żółtej tonacji. Przykro mi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Konto usunięte
|
coś u mnie za:
Avene Cleanance; zestaw miniaturek: 3 x żel do mycia + 1 x emulsja + 1 x krem; wszystko w tubkach po 5 ml, w kartonikach Max Factor maskara 2000 Calorie; czarna, nowa |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
za zestaw miniaturek może bym i coś wyszukała, ale za maskarę to już nie ![]() no a wymiana "miniaturkowa" nie byłaby rozwiązaniem sensownym biorac pod uwagę koszty wysyłki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Aniu
![]() zainteresowały mnie nastepujące rzeczy : *Lancome Glossy Lip Nectar nawilżająco regenerujący błyszczyk z linii Star Bronzer; kolor 02 tubka 15 ml; zużycie niewielkie, trudne do ocenienia * La Roche Posay woda termalna 150 ml; nowa nieużywana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.