Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-04, 19:05   #31
cava
Zakorzenienie

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów.

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaaaa mam adres idealnego bloga o naszej klasie
Chcecie zobaczyc?
Jasne ze chcecie
Będą miały nasze zdewociałe umysły pożywkę

http://enklasa.blogspot.com

Yyyyy...

Zatkalo mnie. Mój zdewociały umysł nie jest w stanie na razie tego przetrawić. patrzę i patrzę i mam wrażenie, że to nie może być prawda.

Brajana jeszcze przełknę, ale Dżesika jest dla mnie wielką zagadką. Zwłaszcza w połaczeniu z jakimś uroczym polskim nazwiskiem, Dżesika Kowalska. Niby nic, a uszy bolą.

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams

Edytowane przez cava
Czas edycji: 2008-12-04 o 19:07
cava jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 19:21   #32
Nezka07
Rozeznanie

Melduję się i ja. Jak któaś Wizażanka wyżej napisała: moherem chyba trzeba się urodzić- ja mam 17 lat i poglądy zupełnie niepasujące do współczesnej nastolatki. Kota niestety aktualnie nie mam, beretu niestety też nie ale mam nadzieję, że mi wybaczycie i przyjmiecie do swego grona
Odnośnie n-klasy czy grona- sama idea portalu jest dobra, niestety twórcy nie są w stanie przewidzieć, co użytkownicy zrobią ze stroną. Grono zeszło już całkiem na psy, nasza klasa też jest już na dobrej drodze ku temu. Jak dla mnie, to powinno być ograniczenie: 1 zdjęcie główne i tyle. Bo potem galerie pt. "ja", a w nich 40 zdjęć- to samo ujęcie w 40 odsłonach Na takie galerie to raczej fotka.pl albo coś w tym stylu. Ja w ogóle nie rozumiem dziewczyn (bo ich to w większej mierze dotyczy) które nie mają oporów przed wklejeniem swojego roznegliżowanego zdjęcia. Zastanawiam się, co te dziewczyny zrobią, jak już nawet takie fotki przestaną szokować. Jak wtedy zwrócą na siebie uwagę? Jak myślicie?
Nezka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 19:36   #33
Morte
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość

Yyyyy...

Zatkalo mnie. Mój zdewociały umysł nie jest w stanie na razie tego przetrawić. patrzę i patrzę i mam wrażenie, że to nie może być prawda.
Nasza klasa jest dla mnie prawdziwą zagadką- idea była całkiem sensowna, ale rodacy pokazali na co ich stać i mamy nową fotkę pl. Ale jest jedna zasadnicza różnica- na fotce jest się względnie anonimowym , a nk to miejsce gdzie się podpisujesz z imienia i nazwiska, masz tez spore szanse na to, że twoje zdjęcia zobaczy sąsiad, ciocia,szef, nauczyciel albo znajoma pani z osiedlowego warzywniaka.

A potem jest wielkie zdziwienie bo pół miasta ogląda twoje foty na kibelku

Cytat:
Napisane przez Nezka07 Pokaż wiadomość
Zastanawiam się, co te dziewczyny zrobią, jak już nawet takie fotki przestaną szokować. Jak wtedy zwrócą na siebie uwagę? Jak myślicie?
Coś wymyślą, ich pomysłowość wykracza poza granice pojmowania przecietnej dewotki

Edytowane przez Morte
Czas edycji: 2008-12-04 o 19:41 Powód: dopisek
Morte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 19:54   #34
Wisienki
Zakorzenienie

Cytat:

Wkurzaja mnie tylko te nowomodne Brajany, Vanessy i tym podobne
Mam dokładnie to samo ... a swoim dzieciom szykuje imiona tradycyjne. Szczególnie podoba mi się: Franciszek, Antoni/Antonina, Ignacy, Kacper, Konstancja, Marianna - (żeby być całkiem szczera muszę powiedzieć, że sama przez całą podstawówkę nienawidziłam swojego staroświeckiego imienia, ale jak widać punkt widzenia zależy od punktu siedzenia)
Stary 2008-12-04, 19:54   #35
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Ja w ogóle nie rozumiem dziewczyn (bo ich to w większej mierze dotyczy) które nie mają oporów przed wklejeniem swojego roznegliżowanego zdjęcia. Zastanawiam się, co te dziewczyny zrobią, jak już nawet takie fotki przestaną szokować. Jak wtedy zwrócą na siebie uwagę? Jak myślicie?
Myślę, że wtedy zaangażują w sprawę swoich facetów i zaczną wklejać fotki z ich wspólnego tete-a-tete Bo rozebrane już były i przestają dziwić (rany, co za patologia)

A co do grona, to bywa przydatne (tzn na przykład dla mnie przydatne jest tamtejsze forum mojego kierunku. Ale nic więcej, znajomych tam nie szukam, zdjęć nie mam (poza fotką moich kotów)...
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 20:05   #36
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

No to na mnie kolej

Nigdy nie miałam pędu do włączania się w wizażowe społeczności. Ale tego nie odpuszczę

Nie na 7 odpowiem tak, ale na większość. I co z tego?

BTW, tak naprawdę moher jest paskudny w dotyku - włóczka przypomina plastik A na drutach robię, i na szydełku też, a jakże

Kota mam oczywiście. Prawka za to nie mam, i na razie się na kursik nie zanosi. No, przecież prawdziwa dama jest wożona, a nie powozi

Edytowane przez 0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Czas edycji: 2008-12-04 o 20:06
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 20:07   #37
joanne.b
Raczkowanie

Heh, wątek dla mnie...
Funkcjonuję w społeczeństwie z przymusu, że tak się wyrazę
Znaczy się na pytania w pierwszym poście odpowiadam TAK!!!
Moje poglądy na temat związków wśród młodzieży, nauki, alkoholu, imprez itp. itd... wyrobiły mi pozycję staromodnej idealistki i romantyczki bez poczucia rzeczywistości.
Ale wcale się tego nie wstydzę! Moherowe panienki łączmy się!
joanne.b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 20:09   #38
Nezka07
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Myślę, że wtedy zaangażują w sprawę swoich facetów i zaczną wklejać fotki z ich wspólnego tete-a-tete Bo rozebrane już były i przestają dziwić (rany, co za patologia)

A co do grona, to bywa przydatne (tzn na przykład dla mnie przydatne jest tamtejsze forum mojego kierunku. Ale nic więcej, znajomych tam nie szukam, zdjęć nie mam (poza fotką moich kotów)...
taaa... a potem takich zdjęć naoglądają się dzieci 10-11-letnie i być może nastąpi gwałtowny przyrost naturalny

Co do imion, to się wyłamię- nie podobają mi się takie staropolskie. Jakoś po prostu nie jestem w stanie wyobrazić sobie 5-letniego dziecka, na które ktoś woła np. Antoni, Fryderyk itp. Chociaż imiona te same w sobie są ładne.
Oczywiście żadnych "Brajanów", "Dżessik" i czego tam jeszcze nie wymyślą organicznie nie trawię Choroba kosmopolitycznych rodziców
Stary 2008-12-04, 20:52   #39
Reijel
Wtajemniczenie

Drogie konserwy... Wiedziałam, że połączy nas narzekanie na wizażowe trendy... Ale niechęć do hamerykańskich imion i naszej klasy?! Tegom się w najśmielszych snach nie spodziewała... Aż się wzruszyłam

Ja skasowałam moje konto na n-k, kiedy zauważyłam, że zrobił się z tego kolejny serwis randkowy...

Edytowane przez Reijel
Czas edycji: 2008-12-04 o 20:52 Powód: literówka
Reijel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 21:01   #40
evil minded
BAN stały

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Zdjęcia USG ?!
Tym bardziej noga moja więcej tam nie postanie.
Nie tylko. Jeszcze można sobie pooglądać zdjęcia ciążowych brzucholi, z narysowanym np. układem płodu. Albo uśmiechniętą buźką.
Trza mieć fantazje, nonie?

Cytat:
No i dla mnie większość noworodków jest brzydka, nie ma siły żeby wzbudzić we mnie choćby cień zachwytu.
Ale wszystkim mamusiom ich dzieci wydają się najpiękniejsze. Oprócz jednej, a mianowicie mojej własnej, gdy się urodził mój brat, stwierdziła, że jakiś duży, czerwony i brzydki jest

Cytat:
U moich wczesnozameznych dzieciatych kolezanek tendencyjne sa zdjecia dzieci, z podpisami 'najwieksze osiagniecie mojego zycia' i takie tam bla bla bla, przy czym na 30 zdjęć w galerii może 2-3 są koleżanki, reszta potomstwa w różnych stadiach rozwuju, negliżu, zabrudzenia
Dla mnie to troche zawsze smutne było, jak dla kogoś największym osiagnieciem życia są dzieci - które w sumie z rodzicami jakieś 20 lat tego żywota spędzają. A co z pozostałym 60? A u mnie nawet więcej, bo zamierzam dożyć 99 i tak długo zatruwać życie innym

Cytat:
Napisane przez Morte Pokaż wiadomość
Zastanawiam się co kieruje takimi rodzicami, którzy daja dziecku na imię Brajan albo Dżesika ( dokładnie tak pisane)
To już zostało zbadane, ludzie z klas niższych nadają takie imiona swoim dzieciom, bo marzą dla nich o jakiejś lepszej przyszłości.
Skutek osiagaja oczywiscie odwrotny do zamierzonego.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;9968517] Prawka za to nie mam, i na razie się na kursik nie zanosi. No, przecież prawdziwa dama jest wożona, a nie powozi [/quote]

Ja za 5 razem zdałam
evil minded jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 21:09   #41
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Reijel Pokaż wiadomość
Drogie konserwy... Wiedziałam, że połączy nas narzekanie na wizażowe trendy... Ale niechęć do hamerykańskich imion i naszej klasy?! Tegom się w najśmielszych snach nie spodziewała... Aż się wzruszyłam

Ja skasowałam moje konto na n-k, kiedy zauważyłam, że zrobił się z tego kolejny serwis randkowy...
W końcu pod jednym znakiem urodzone moherowym

JA tam mam konto i się go będę trzymać - muszę przepędzać nastoletnie grono adoratorek mojego tżta I oczywiście w przyszłości muszę lansować swóją nową wypasioną furrę, skórrę i kmoórrę, dzieciaki, chate... no bo co?
Szkoda że nie można filmików wstawiać, wtedy na pewno zaroiłoby się od filmików z momentu poczęcia aż do narodzin

Cytat:
Napisane przez evil minded Pokaż wiadomość
To już zostało zbadane, ludzie z klas niższych nadają takie imiona swoim dzieciom, bo marzą dla nich o jakiejś lepszej przyszłości.
Skutek osiagaja oczywiscie odwrotny do zamierzonego.

Ja za 5 razem zdałam
Naoglądają się wenezuelskich seriali i chcą żeby dzieci miały życie jak w Mardycie, niczym Liz Marie czy inne Lucecity

Ja też za 5 I pierwsza stłuczka - nie z mojej winy - prawie po 7 latach

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 21:15   #42
Wisienki
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;9968517]Kota mam oczywiście. Prawka za to nie mam, i na razie się na kursik nie zanosi. No, przecież prawdziwa dama jest wożona, a nie powozi [/quote]

W sumie chyba masz racje - nic to wrzucam moje prawko do szuflady idę szukać szofera

Cytat:
Co do imion, to się wyłamię- nie podobają mi się takie staropolskie. Jakoś po prostu nie jestem w stanie wyobrazić sobie 5-letniego dziecka, na które ktoś woła np. Antoni, Fryderyk itp. Chociaż imiona te same w sobie są ładne.
Oczywiście żadnych "Brajanów", "Dżessik" i czego tam jeszcze nie wymyślą organicznie nie trawię Choroba kosmopolitycznych rodziców
no ale np. Antoś już brzmi lepiej , zresztą jest wiele pieknych nieudziwnionych imion... wszystko jest lepsze od zestawiena w stylu Esmeralda/ Izaura/ Dżesika* Kapeć (niewłaściwe skreślić*)
Stary 2008-12-04, 21:20   #43
Reijel
Wtajemniczenie

Cytat:
U moich wczesnozameznych dzieciatych kolezanek tendencyjne sa zdjecia dzieci, z podpisami 'najwieksze osiagniecie mojego zycia' i takie tam bla bla bla, przy czym na 30 zdjęć w galerii może 2-3 są koleżanki, reszta potomstwa w różnych stadiach rozwuju, negliżu, zabrudzenia
Ooo, to może ja opowiem, jak niedawno się zbulwersowałam

Na gazeta.pl był artykuł o fikcyjnych kontach na n-k, gdzie można było zobaczyć zdjęcia dzieci ukradzione z innych kont i forum internetowych, opatrzone niewybrednymi komentarzami (np. zdjęcie noworodka płci męskiej w kąpieli z dopiskiem "chcę seksu").

Sprawa niesmaczna, to fakt. Jednak zastanawia mnie, dlaczego rodzice w ogóle umieszczają zdjęcia swoich dzieci w Internecie; chyba zdają sobie sprawę, że większość pedofilów ma do niego dostęp i może do woli onanizować się przy wizerunkach małych pociech... Czy ci ludzie nie myślą o konsekwencjach? Wystawiają swoje dzieci na widok milionów użytkowników sądząc, że wszyscy będą się zachwycać i słodzić? Nie przyjdzie im do głowy, że jakiś psychol może to wykorzystać?...

Naturalnie, w artykule były zawarte wypowiedzi oburzonych rodziców; czytając je, miałam w głowie złotą myśl mojej mamy: zesrała się bida i płacze.

No, to sobie ponarzekałam, idę herbatkę zrobić.

Edytowane przez Reijel
Czas edycji: 2008-12-04 o 21:45 Powód: literówka
Stary 2008-12-04, 21:35   #44
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Melduję się, beretu nie mam popsuł się, a 4 koty u babci
Mohery rządzą

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 21:42   #45
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wisienki Pokaż wiadomość

no ale np. Antoś już brzmi lepiej , zresztą jest wiele pieknych nieudziwnionych imion... wszystko jest lepsze od zestawiena w stylu Esmeralda/ Izaura/ Dżesika* Kapeć (niewłaściwe skreślić*)
Przykłady z życia wzięte:
Emmanuel Kolanko
Inez i Olivier Świst
Andżelika Piżdżak

Cytat:
Ooo, to może ja opowiem, jak niedawno się zbulwersowałam

Na gazeta.pl był artykuł o fikcyjnych kontach na n-k, gdzie można było zobaczyć zdjęcia dzieci ukradzione z innych kont i forum internetowych, opatrzonych niewybrednymi komentarzami (np. zdjęcie noworodka płci męskiej w kąpieli z dopiskiem "chcę seksu").

Sprawa niesmaczna, to fakt. Jednak zastanawia mnie, dlaczego rodzice w ogóle umieszczają zdjęcia swoich dzieci w Internecie; chyba zdają sobie sprawę, że większość pedofilów ma do niego dostęp i może do woli onanizować się przy wizerunkach małych pociech... Czy ci ludzie nie myślą o konsekwencjach? Wystawiają swoje dzieci na widok milionów użytkowników sądząc, że wszyscy będą się zachwycać i słodzić? Nie przyjdzie im do głowy, że jakiś psychol może to wykorzystać?...

Naturalnie, w artykule były zawarte wypowiedzi oburzonych rodziców; czytając je, miałam w głowie złotą myśl mojej mamy: zesrała się bida i płacze.

No, to sobie ponarzekałam, idę herbatkę zrobić.
Też to czytałam
I jeszcze o jakimś profilu na którym były wystawione skradzione zdjęcia dzieci, z podpisami że do aopcji, i kto je przygarnie.

Ale takie 13-14 latki wystawiające swoje zdjęcia w wyzywających pozach, tudzież przy naślalowaniu ruchów posuwistych same się narażają na zainteresowanie pedofili. A gdzie są rodzice? Nie patrzą co dziecko robi w necie?
Mój brat ma konta na różnych portalach (14 lat ma) i przyznam się szczerze że ja sama je monituję, żeby sprawdzić czy coś podejrzanego się nie dzieje. Lepiej zapobiegać, niż leczyć!

Ja mam, earl grey z cytrynką

Stary 2008-12-04, 21:55   #46
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Elli - po prostu tak już jest, rodzice mają (niektórzy) daleko w d... co robią ich dzieci na necie... mnie to dobija i ogólnie gorące 14stki...

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 21:57   #47
papryka85
Zakorzenienie

se Was poczytam i też na pewno coś napiszę
Stary 2008-12-04, 21:58   #48
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Rodzice znacznie młodszych dzieci mają w pupie to, co się z nimi dzieje. No powaga, czasem to mam ochotę takiego rodzica przez kolano i pasem ciąć...
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 22:15   #49
Malla
Nie depcze krokusów

Podczytuję Was i mimo że nie mam kota, dołączam. Jestem tak okropnie staroświecka, że poszłam do łóżka i upiłam się po raz pierwszy dopiero po ukończeniu 18 r.ż. Mam konto na NK, ale wszystko poblokowane, więc idea portalu zachowana. Zadania domowe odrabiałam sama, referaty pisałam z książek, a nie kopiując tekst z internetu. Szukam sama zanim zapytam innych, o czym świadczą ślady dotkliwych pogryzień przez wyszukiwarkę.
Stary 2008-12-04, 22:31   #50
Reijel
Wtajemniczenie

Otwórzcie, wydrukujcie, wytnijcie, noście z dumą

http://bej.luchador.googlepages.com/...full;init:.jpg
Stary 2008-12-04, 22:35   #51
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
JA tam mam konto i się go będę trzymać - muszę przepędzać nastoletnie grono adoratorek mojego tżta I oczywiście w przyszłości muszę lansować swóją nową wypasioną furrę, skórrę i kmoórrę, dzieciaki, chate... no bo co?
Szkoda że nie można filmików wstawiać, wtedy na pewno zaroiłoby się od filmików z momentu poczęcia aż do narodzin
To może ja też powinnam się tam rozglądać za nastoletnimi adoratorkami...? Chociaż czy ja wiem, on chyba już za stary na takie adoratorki, 26 lat

Ludzie na naszej klasie często wykazują się daleko idącą bezmyślnością, umieszczając te wszystkie dyskusyjne fotki i podpisując imieniem i nazwiskiem.
Ale już zupełnym przegięciem są dla mnie konta fikcyjne . Efekt jest taki, że dzieciarnia bawi się, zakładając fikcyjne konta sławnych nastolatek, dzieci... I udając wirtualne związki, śluby, adopcje, przedszkola, domy itp itd. Czy już naprawdę wszystko musi być wirtualne? Swoim ewentualnym dzieciom chyba porządnie będę ograniczała komputer...
Cytat:
Napisane przez Malla
Podczytuję Was i mimo że nie mam kota, dołączam. Jestem tak okropnie staroświecka, że poszłam do łóżka i upiłam się po raz pierwszy dopiero po ukończeniu 18 r.ż.
O widzisz, na pewno nikt Cię wcześniej nie chciał i dlatego teraz gnębisz te 15-latki, co to je do seksu ciągnie i jeszcze na dodatek mają z kim Zawiść Cię zżera, ot co!

Napisałam to ja, która dopuściłam się pójścia do łóżka po 20-stym roku życia. Pewnie zazdroszczę jeszcze bardziej
Stary 2008-12-04, 22:40   #52
Reijel
Wtajemniczenie

Cytat:

(...)

O widzisz, na pewno nikt Cię wcześniej nie chciał i dlatego teraz gnębisz te 15-latki, co to je do seksu ciągnie i jeszcze na dodatek mają z kim Zawiść Cię zżera, ot co!

Napisałam to ja, która dopuściłam się pójścia do łóżka po 20-stym roku życia. Pewnie zazdroszczę jeszcze bardziej
Taaak, bo naszym głównym problemem jest chorobliwa zazdrość, przez co jad wycieka nam nosem i uszami
Stary 2008-12-04, 22:50   #53
Malla
Nie depcze krokusów

Z pierwszym chłopakiem byłam przez 2,5 roku i mu odmawiałam, bo czułam się za młoda, nie byłam gotowa. A tak naprawdę to... on mnie nie chciał, bo byłam brzydka, a depilacja bikini pęsetką trwała pół roku ;]
Stary 2008-12-04, 22:53   #54
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
To może ja też powinnam się tam rozglądać za nastoletnimi adoratorkami...? Chociaż czy ja wiem, on chyba już za stary na takie adoratorki, 26 lat

Ludzie na naszej klasie często wykazują się daleko idącą bezmyślnością, umieszczając te wszystkie dyskusyjne fotki i podpisując imieniem i nazwiskiem.
Ale już zupełnym przegięciem są dla mnie konta fikcyjne . Efekt jest taki, że dzieciarnia bawi się, zakładając fikcyjne konta sławnych nastolatek, dzieci... I udając wirtualne związki, śluby, adopcje, przedszkola, domy itp itd. Czy już naprawdę wszystko musi być wirtualne? Swoim ewentualnym dzieciom chyba porządnie będę ograniczała komputer...
Nie chcę Cię martwić, ale mój też ma 26 lat ^^ I jak się takie nieszczęścia do niego doczepiły z 2 lata temu, to do teraz do niego piszą, komentują, buziakują, słodziakują, a jak zaczyna rozmowę o mnie rzucają fochem ^^ Jedna dodała ostatnio do klasowej galerii zdjęcie z imprezy, na której był z nią i koleżanką jak przejazdem w Łodzi był ^^ I wielki bulwers jak kazał jej usunąć ^^ i mogłabym milion takich sytuacji opisać, łącznie z wysyłąniem mu półnagich zdjęć i budzeniu nas o 3 w nocy ^^

Widziałam takie śluby bohaterów Harrego Pottera i ich potomków

Ja będę złą matką, bo już widzę że same zakazy będą

Stary 2008-12-04, 22:56   #55
Luba
Zakorzenienie

Tadammmm! Chcecie czy nie, zapisuje się! W końcu prawdziwą, moherową, wiazażową babcie musicie mieć!

Ale... nie jestem panną, nie mam kota (znaczy, żywego nie mam, bo tak to mam ), moje dzieci maja bardzo zwyczajne imiona i mam konto na nk (ale bez zdjęć i z uprywatnionym forum klasowym, to sie chyba nie liczy, co?).

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 22:56   #56
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Z pierwszym chłopakiem byłam przez 2,5 roku i mu odmawiałam, bo czułam się za młoda, nie byłam gotowa. A tak naprawdę to... on mnie nie chciał, bo byłam brzydka, a depilacja bikini pęsetką trwała pół roku ;]
Ja z moim pierwszym byłam 2 lata, zrobiliśmy to po pół roku, robiliśmy to 2 miesiące, z później mi się nie chciało bo było tragicznie ^^ Ale tak naprawde to ja byłam tragiczna i do pięt mu nie dorastałam

Dochodzę do wniosku, że każda wizażanka próbowała się depilować pęsetą

Stary 2008-12-04, 22:58   #57
Nezka07
Rozeznanie

Dzieci się naoglądały "The Sims", "Singles" i jeszcze innych takich gierek i zatraciły umiejętność oddzielenia fikcji od rzeczywistości i tak oto powstają konta Vanessy Hudgens i jeszcze innych. Wirtualne śluby, rozwody, adopcje... Normalnie brazylijska telenowela się z tego robi

Reijel- ta babcia ma nawet mój kolor oczu
Stary 2008-12-04, 23:06   #58
Reijel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
Tadammmm! Chcecie czy nie, zapisuje się! W końcu prawdziwą, moherową, wiazażową babcie musicie mieć!

Ale... nie jestem panną, nie mam kota (znaczy, żywego nie mam, bo tak to mam ), moje dzieci maja bardzo zwyczajne imiona i mam konto na nk (ale bez zdjęć i z uprywatnionym forum klasowym, to sie chyba nie liczy, co?).
A berecik jest?
Stary 2008-12-04, 23:12   #59
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Ja nie mam bereciku. Chciałam kupić, ale TŻ się tak krzywił, że zwątpiłam, czy to dobry pomysł...
Stary 2008-12-04, 23:13   #60
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
A berecik jest?
Dziergam ile sił w paluszkach!

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości