|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów.
Cytat:
![]() Yyyyy... Zatkalo mnie. Mój zdewociały umysł nie jest w stanie na razie tego przetrawić. patrzę i patrzę i mam wrażenie, że to nie może być prawda. ![]() Brajana jeszcze przełknę, ale Dżesika jest dla mnie wielką zagadką. Zwłaszcza w połaczeniu z jakimś uroczym polskim nazwiskiem, Dżesika Kowalska. Niby nic, a uszy bolą.
Cava Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety. Liz Williams Edytowane przez cava Czas edycji: 2008-12-04 o 19:07 |
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Melduję się i ja. Jak któaś Wizażanka wyżej napisała: moherem chyba trzeba się urodzić- ja mam 17 lat i poglądy zupełnie niepasujące do współczesnej nastolatki. Kota niestety aktualnie nie mam, beretu niestety też nie
ale mam nadzieję, że mi wybaczycie i przyjmiecie do swego grona ![]() Odnośnie n-klasy czy grona- sama idea portalu jest dobra, niestety twórcy nie są w stanie przewidzieć, co użytkownicy zrobią ze stroną. Grono zeszło już całkiem na psy, nasza klasa też jest już na dobrej drodze ku temu. Jak dla mnie, to powinno być ograniczenie: 1 zdjęcie główne i tyle. Bo potem galerie pt. "ja", a w nich 40 zdjęć- to samo ujęcie w 40 odsłonach Na takie galerie to raczej fotka.pl albo coś w tym stylu. Ja w ogóle nie rozumiem dziewczyn (bo ich to w większej mierze dotyczy) które nie mają oporów przed wklejeniem swojego roznegliżowanego zdjęcia. Zastanawiam się, co te dziewczyny zrobią, jak już nawet takie fotki przestaną szokować. Jak wtedy zwrócą na siebie uwagę? Jak myślicie?
|
|
|
|
#33 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A potem jest wielkie zdziwienie bo pół miasta ogląda twoje foty na kibelku ![]() Cytat:
Edytowane przez Morte Czas edycji: 2008-12-04 o 19:41 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dokładnie to samo ... a swoim dzieciom szykuje imiona tradycyjne. Szczególnie podoba mi się: Franciszek, Antoni/Antonina, Ignacy, Kacper, Konstancja, Marianna - (żeby być całkiem szczera muszę powiedzieć, że sama przez całą podstawówkę nienawidziłam swojego staroświeckiego imienia, ale jak widać punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
)
|
#35 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Bo rozebrane już były i przestają dziwić (rany, co za patologia)A co do grona, to bywa przydatne (tzn na przykład dla mnie przydatne jest tamtejsze forum mojego kierunku. Ale nic więcej, znajomych tam nie szukam, zdjęć nie mam (poza fotką moich kotów)... |
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
No to na mnie kolej
Nigdy nie miałam pędu do włączania się w wizażowe społeczności. Ale tego nie odpuszczę ![]() Nie na 7 odpowiem tak, ale na większość. I co z tego? BTW, tak naprawdę moher jest paskudny w dotyku - włóczka przypomina plastik A na drutach robię, i na szydełku też, a jakże![]() Kota mam oczywiście. Prawka za to nie mam, i na razie się na kursik nie zanosi. No, przecież prawdziwa dama jest wożona, a nie powozi Edytowane przez 0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b Czas edycji: 2008-12-04 o 20:06 |
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Heh, wątek dla mnie...
Funkcjonuję w społeczeństwie z przymusu, że tak się wyrazę ![]() Znaczy się na pytania w pierwszym poście odpowiadam TAK!!! Moje poglądy na temat związków wśród młodzieży, nauki, alkoholu, imprez itp. itd... wyrobiły mi pozycję staromodnej idealistki i romantyczki bez poczucia rzeczywistości. Ale wcale się tego nie wstydzę! Moherowe panienki łączmy się! |
|
|
|
#38 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do imion, to się wyłamię- nie podobają mi się takie staropolskie. Jakoś po prostu nie jestem w stanie wyobrazić sobie 5-letniego dziecka, na które ktoś woła np. Antoni, Fryderyk itp. Chociaż imiona te same w sobie są ładne. Oczywiście żadnych "Brajanów", "Dżessik" i czego tam jeszcze nie wymyślą organicznie nie trawię
|
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Drogie konserwy... Wiedziałam, że połączy nas narzekanie na wizażowe trendy... Ale niechęć do hamerykańskich imion i naszej klasy?! Tegom się w najśmielszych snach nie spodziewała... Aż się wzruszyłam
![]() Ja skasowałam moje konto na n-k, kiedy zauważyłam, że zrobił się z tego kolejny serwis randkowy...
Edytowane przez Reijel Czas edycji: 2008-12-04 o 20:52 Powód: literówka |
|
|
|
#40 | |||
|
BAN stały
|
Nie tylko. Jeszcze można sobie pooglądać zdjęcia ciążowych brzucholi, z narysowanym np. układem płodu. Albo uśmiechniętą buźką.
Trza mieć fantazje, nonie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Skutek osiagaja oczywiscie odwrotny do zamierzonego. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;9968517] Prawka za to nie mam, i na razie się na kursik nie zanosi. No, przecież prawdziwa dama jest wożona, a nie powozi Ja za 5 razem zdałam
|
|||
|
|
|
#41 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() JA tam mam konto i się go będę trzymać - muszę przepędzać nastoletnie grono adoratorek mojego tżta I oczywiście w przyszłości muszę lansować swóją nową wypasioną furrę, skórrę i kmoórrę, dzieciaki, chate... no bo co? Szkoda że nie można filmików wstawiać, wtedy na pewno zaroiłoby się od filmików z momentu poczęcia aż do narodzin ![]() Cytat:
![]() Ja też za 5 I pierwsza stłuczka - nie z mojej winy - prawie po 7 latach
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;9968517]Kota mam oczywiście. Prawka za to nie mam, i na razie się na kursik nie zanosi. No, przecież prawdziwa dama jest wożona, a nie powozi
W sumie chyba masz racje - nic to wrzucam moje prawko do szuflady idę szukać szofera ![]() Cytat:
, zresztą jest wiele pieknych nieudziwnionych imion... wszystko jest lepsze od zestawiena w stylu Esmeralda/ Izaura/ Dżesika* Kapeć (niewłaściwe skreślić*)
|
|
#43 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na gazeta.pl był artykuł o fikcyjnych kontach na n-k, gdzie można było zobaczyć zdjęcia dzieci ukradzione z innych kont i forum internetowych, opatrzone niewybrednymi komentarzami (np. zdjęcie noworodka płci męskiej w kąpieli z dopiskiem "chcę seksu"). Sprawa niesmaczna, to fakt. Jednak zastanawia mnie, dlaczego rodzice w ogóle umieszczają zdjęcia swoich dzieci w Internecie; chyba zdają sobie sprawę, że większość pedofilów ma do niego dostęp i może do woli onanizować się przy wizerunkach małych pociech... Czy ci ludzie nie myślą o konsekwencjach? Wystawiają swoje dzieci na widok milionów użytkowników sądząc, że wszyscy będą się zachwycać i słodzić? Nie przyjdzie im do głowy, że jakiś psychol może to wykorzystać?... Naturalnie, w artykule były zawarte wypowiedzi oburzonych rodziców; czytając je, miałam w głowie złotą myśl mojej mamy: zesrała się bida i płacze. No, to sobie ponarzekałam, idę herbatkę zrobić.
Edytowane przez Reijel Czas edycji: 2008-12-04 o 21:45 Powód: literówka |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się, beretu nie mam popsuł się, a 4 koty u babci
Mohery rządzą
|
#45 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Emmanuel Kolanko Inez i Olivier Świst Andżelika Piżdżak ![]() Cytat:
I jeszcze o jakimś profilu na którym były wystawione skradzione zdjęcia dzieci, z podpisami że do aopcji, i kto je przygarnie. Ale takie 13-14 latki wystawiające swoje zdjęcia w wyzywających pozach, tudzież przy naślalowaniu ruchów posuwistych same się narażają na zainteresowanie pedofili. A gdzie są rodzice? Nie patrzą co dziecko robi w necie? Mój brat ma konta na różnych portalach (14 lat ma) i przyznam się szczerze że ja sama je monituję, żeby sprawdzić czy coś podejrzanego się nie dzieje. Lepiej zapobiegać, niż leczyć! Ja mam, earl grey z cytrynką
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Elli - po prostu tak już jest, rodzice mają (niektórzy) daleko w d... co robią ich dzieci na necie... mnie to dobija i ogólnie gorące 14stki...
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
se Was poczytam i też na pewno coś napiszę
|
#48 |
|
Konto usunięte
|
Rodzice znacznie młodszych dzieci mają w pupie to, co się z nimi dzieje. No powaga, czasem to mam ochotę takiego rodzica przez kolano i pasem ciąć...
|
|
|
|
#49 |
|
Nie depcze krokusów
|
Podczytuję Was i mimo że nie mam kota, dołączam. Jestem tak okropnie staroświecka, że poszłam do łóżka i upiłam się po raz pierwszy dopiero po ukończeniu 18 r.ż. Mam konto na NK, ale wszystko poblokowane, więc idea portalu zachowana. Zadania domowe odrabiałam sama, referaty pisałam z książek, a nie kopiując tekst z internetu. Szukam sama zanim zapytam innych, o czym świadczą ślady dotkliwych pogryzień przez wyszukiwarkę.
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
Otwórzcie, wydrukujcie, wytnijcie, noście z dumą
![]() http://bej.luchador.googlepages.com/...full;init:.jpg
|
|
#51 | ||
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Ludzie na naszej klasie często wykazują się daleko idącą bezmyślnością, umieszczając te wszystkie dyskusyjne fotki i podpisując imieniem i nazwiskiem. Ale już zupełnym przegięciem są dla mnie konta fikcyjne . Efekt jest taki, że dzieciarnia bawi się, zakładając fikcyjne konta sławnych nastolatek, dzieci... I udając wirtualne związki, śluby, adopcje, przedszkola, domy itp itd. Czy już naprawdę wszystko musi być wirtualne? Swoim ewentualnym dzieciom chyba porządnie będę ograniczała komputer...Cytat:
Zawiść Cię zżera, ot co! ![]() Napisałam to ja, która dopuściłam się pójścia do łóżka po 20-stym roku życia. Pewnie zazdroszczę jeszcze bardziej ![]()
|
||
|
|
|
#52 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#53 |
|
Nie depcze krokusów
|
Z pierwszym chłopakiem byłam przez 2,5 roku i mu odmawiałam, bo czułam się za młoda, nie byłam gotowa. A tak naprawdę to... on mnie nie chciał, bo byłam brzydka, a depilacja bikini pęsetką trwała pół roku ;]
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałam takie śluby bohaterów Harrego Pottera i ich potomków ![]() Ja będę złą matką, bo już widzę że same zakazy będą
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Tadammmm! Chcecie czy nie, zapisuje się! W końcu prawdziwą, moherową, wiazażową babcie musicie mieć!
![]() Ale... nie jestem panną, nie mam kota (znaczy, żywego nie mam, bo tak to mam ), moje dzieci maja bardzo zwyczajne imiona i mam konto na nk (ale bez zdjęć i z uprywatnionym forum klasowym, to sie chyba nie liczy, co?).
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dochodzę do wniosku, że każda wizażanka próbowała się depilować pęsetą
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
Dzieci się naoglądały "The Sims", "Singles" i jeszcze innych takich gierek i zatraciły umiejętność oddzielenia fikcji od rzeczywistości i tak oto powstają konta Vanessy Hudgens i jeszcze innych. Wirtualne śluby, rozwody, adopcje... Normalnie brazylijska telenowela się z tego robi
![]() Reijel- ta babcia ma nawet mój kolor oczu
|
|
|
|
#58 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#59 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja nie mam bereciku. Chciałam kupić, ale TŻ się tak krzywił, że zwątpiłam, czy to dobry pomysł...
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

ale mam nadzieję, że mi wybaczycie i przyjmiecie do swego grona 
Na takie galerie to raczej fotka.pl albo coś w tym stylu. Ja w ogóle nie rozumiem dziewczyn (bo ich to w większej mierze dotyczy) które nie mają oporów przed wklejeniem swojego roznegliżowanego zdjęcia. Zastanawiam się, co te dziewczyny zrobią, jak już nawet takie fotki przestaną szokować. Jak wtedy zwrócą na siebie uwagę? Jak myślicie?
Bo rozebrane już były i przestają dziwić (rany, co za patologia)

. Efekt jest taki, że dzieciarnia bawi się, zakładając fikcyjne konta sławnych nastolatek, dzieci... I udając wirtualne związki, śluby, adopcje, przedszkola, domy itp itd. Czy już naprawdę wszystko musi być wirtualne?