![]() |
#3601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Dziękuję, jak zwykle będę się trzymać i nie puszczać
![]() Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochani pojutrze juz lece do Polski ![]() ![]() ![]() jeszcze nie spakowana w ogole, ale nic nie chce mi sie samodzielnie walizki odgrzebywac z *******nika, poczekam az moj pan S. wroci i to zrobi....a w domu juz mam obiecane golabki, serniczek i pare innych fajnych rzeczy ![]() ![]() ![]() nooo w koncu cos porzadnego w telewizji...ze mnie kucharka zadna ale lubie ogladac programy kulinarne i wreszcie skonczyli z krabami, galaretkami rybnymi i innymi fujstwami i robia piekny tort czekoladowy ![]() Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-12-04 o 19:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
do kiedy Kochana zostajesz w PL? ![]() Baw sie dobrze i jedz za DWOJE! za fasolke tez ![]() Ja dopiero 20stego lece na kilka dni, na Sylwestra ku uciesze S. wracam tu. No ja tez wole tu niz sylwester z polsatem ![]() Nie wiem jak Ty - ale ja nienawidze sie pakowac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
Glamorous - miłego pobytu i szczęśliwej podróży
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
BAN stały
|
Glam i Hecate, zycze milej podrozy
![]() Lece sie kapac, potem lozko i biologiczny wieczor przede mna ![]() Spijcie slodko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty rowniez i MIMO wszystko - milego wieczoru ![]() ja spadam sie sie kapac i maskowac wlosie jakas wcisnieta mi przez mojego fryzjera maska. Ale cos czuje, ze to sraka praptaka i tylko wydalam kase na bardzo przecietny, ladnie pachnacy produkt. Niech zyje asertywnosc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez sie pakowac nie znosze, zawsze mam wrazenie ze czegos super waznego zapomnialam- i zazwyczaj tak jest ![]() latac te nie lubie, zwlaszcza ciasnymi ryan airami. ale zawsze pociecha mala- strefa wolnoclowa ![]() hah usmialam sie z mojej siostry- dowiedzialam sie ze biedne dziecko odrabia matematyke jako jedyna osoba w klasie, a potem wszyscy odpisuja...cos tam gadalysmy o szkole ( co zawsze jest zabawne bo chodzilam do tego samego liceum, a moja siostra rewelacyjnie nasladuje ludzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() ![]() ...ależ guano to wspaniały nawóz (może niekoniecznie do włosów ![]()
![]() |
#3609 |
Zakorzenienie
|
otoz cud ten zwany Osmo essence ma poprawic stan wlosia mojego katowanego czarna farba.
Tak zaglebialam sie w sklad lezac w wannie i cudu chyba raczej nie powinnam sie spodziewac. Zreszta mam swoja ulubiona odzywke do wlosow co sie zowie Aussie 3 minute wonder i kazdemu polecam. Skonczylam wlasnie luscious long wersje - lejace, gladkie ale NIEOBCIAZONE wlosy. Teraz na probe wzielam Reconstruktor i macam sie po wlosach gladkich i macam. A w pracy dzis podczytywalam wizaz, jest watek - chyba na seksie o jakis tabletach i przedwczesnym dochodzeniem chlopaka. Jedna z odpowiedzi traktuje o sposobach a jednym z nich jest 'nawet myslal o babci dochadzac' Wiecie jak to jest jak smiac sie nie powinno. Ja ryknelam smiechem na biuro cale, lzy mi pociekly i dostalam drgawek. Szef moj wpatrywal sie we mnie chwile zadajac pytanie 'co? no co?' Dopiero kiedy skonczyl sie atak moglam mu przetlumaczyc... Edytowane przez hecate Czas edycji: 2008-12-04 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Wtajemniczenie
|
Madziczko, moim zdaniem radzisz sobie lepiej niż ja podczas lekcji jazdy
![]() Będzie dobrze, zobaczysz. Potrzebujesz tylko czasu i praktyki ![]() Nie doczytam - wróciłam nie tak dawno z pracy, lekko otumaniona, bo nie spałam w ogóle przez dwa dni (nie licząc drzemek w środkach komunikacji publicznej), za to zaliczyłam znowu maraton pracowy z 22 godzinami pracy jednym ciągiem ![]() ![]() Na szczęście teraz siedzę sobie z rozmruczanym, stęsknionym po dwóch dniach kotem (oo, właśnie nastąpiła tu zmiana warty ![]() ![]() Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2008-12-04 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Calkiem przyzwoita byla ![]() Madzik, nie lam sie. Uwierz w siebie! Nie od razu bedziesz rajdowcem ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2008-12-04 o 21:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
buuuu wpadl moj TZ z pracy, przelaczyl mi ulubiony program na ktory caly wieczor czekalam, no ale nic nie bede sie o telewizor klocic. ledwo zjadl kolacje i zadzwonili do niego z pracy, cos tam sie pali i wali, wiec mezus wsiadl w samochod i pognal z powrotem. pewnie tam utkwi do polnocy,,, wiec samotnego wieczoru ciag dalszy
![]() tylko tyle ze sobie powtorke mojego programu na innym kanale obejrze... |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
Nie zgadniecie na co wpadl biedny i zwichrowany Teziaczek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez teza20 Czas edycji: 2008-12-04 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Hmm ....Tezo dwudziesty.... Smok piękny jest, ale lubi ogniem zionąć, więc się bój
![]() ... trzeba Twój pomysł spraktykować ![]() Widzę, że masz Smoka i nie wahasz się go użyć ... kwiatków choć nie pryskaj, coby pachniały ![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-04 o 22:27 Powód: cytaty |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |||
BAN stały
|
Ech... ja nie mam żadnych planów jeszcze
![]() ![]() ![]() Myślałem, że o jakąś odnowę biologiczną chodzi, ino ta ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje plany na sylwestra to - maraton filmowy, butelka szampana i ja ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
nie tym razem nie o torcie
![]() jest taki program co sie zwie "how to look good naked". cos co kazdemu sie przyda ![]() ![]() ja nie twierdze ze singiel to zlo, sama bylam singlem przez dlugie lata i bardzo sobie ten stan swietego spokoju chwalilam, ale cholera mamy taka singielke w gronie naszych bliskich przyjaciol co sie dosc dobitnie do mojego wlasnego meza przystawia...wk...mnie swoimi tekstami ktorymi nie wiem co chce mi pokazac, ze mysli ze ma jakies szanse? te jej wpisy na facebooku mojego meza, przysiadanie sie do niego przy wszystkich wyjsciach typu kolacja itd ( mamy taka paczke znajomych do ktorej i ona nalezy, a z ktorymi czesto wychodzimy, albo mamy rozne spotkanka po domach). musze jeszcze dodac ze to znajomi hinduscy, a tam u nich w kulturze jak sie siada do posilku to jest rzecza oczywista ze malzenstwa siedza razem i czesto z jednej michy jedza.... no a ona wiedzma jedna zawsze na moje miejsce sie wladuje...grrrrrr wcale mnie nie cieszy teraz ze ja sobie na tak dlugo jade a ona sie tu bedzie krecic. nie zebym cos przeciwko singlom miala, wszystkiemoje 2 najlepsze przyjaciolki sa singielkami i nie mam z tym najmniejszeg problemu a pro pos mojego meza, ale ta baba to mi na nerwy dziala... ah i nie mowcie mi ze powinnam na ten temat porozmawiac z moim mezem, rozmawialam i on mi tez powiedzial ze gdyby byla singlem- zagrozeniem par to by sie przystawiala do innych facetow z grona...co ja poradze na to ze moj jej sie spodobal. moj maz jest dosc grzeczny, odkad go uswiadomilam, zaczal jej unikac, przestal z nia zartowac- bo to sie zazwyczaj z jej strony we flirciarskie teksty przeksztalcalo...ostatnio ona sie do niego przy kolacji przysiadla a on zlapal talerz i uciekl do mnie pod pretekstem dolozenia mi czegos tam... ale nadal sa sytuacje wyprowadzajace mnie z rownowagi, np my sobie z mezem stailsmy na imprezie kolo siebie i z kims tam gadalismy, ona przychodzi, niby wlacza sie do rozmowy, ale jednoczesnei wpycha sie pomiedzy nas. ja swojemu facetowi ufam ale tej wredocie to za grosz nie... i prosze mnie nie brac za zazdrosna paranoiczke, nie mam schiz na punkcie zadnych innych kobiet. powiedzcie co ja mam zrobic, pogadac z ta panna??? ale jak i co jej powiedziec??? a jak sie wyprze i powie ze mam urojenia???? ufff wygadalam sie i mi ulzylo... Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-12-04 o 23:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | ||
BAN stały
|
Szatańskie nasienie i pomiot Belzebuba
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale co śmieszniejsze - parę miesięcy temu obraził się śmiertelnie na swojego kumpla, który nie zaprosił go na imprezę z tego samego, "singlowego" powodu, o czym donosił mi oburzony P. słowami: "Nie mam dziewczyny to już sie nie liczę?!" ![]() Cały czas mam ochotę przypomnieć mu jego ówczesny takt i wielkoduszność, o którym to najwidoczniej zupełnie zapomniał ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2008-12-04 o 23:03 Powód: błendy :D |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
![]() Ale jak fajnie wali w czachę. Po szampanie jestem zdolna do wszystkiego ![]() Co do takich imprez - zdarzyło mi się być na dwóch, czy trzech, gdzie moja osoba wzbudziła niepokój u kobiet (nie, żebym zwalała z nóg urodą. Po prostu to chyba jakiś odruch u nich, na widok kobiety niezajętej ![]() ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-04 o 23:11 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kumplowi trzeba bylo delikatnie przypomniec sytuacje sprzed paru miesiecy, wbic szpile, potem wyjac i wbic srubokret w to samo miejsce i jeszcze tak nim pokrecic i sola posypac. a co, nalezalo mu sie. oj, krwiozercza sie zrobilam, czuje ze mi cisnienie skoczylo jak sobie o takich przejawach dyskryminacji mysle.... a z tej zmory co gnebi mojego meza to tylko taki pozytek - kran w kuchni mi cieknie i ciezko w ogole chodzi, doprosci nie moge zeby pan i wladca naprawil, ale jak sobie o zmorze pomysle to mi sie z latwoscia zakreca ![]() Madzik- to jest sedno, idziesz na impreze i koncentrujesz sie na tym jak ty sie bawisz. a nie czy twoj Misiu sie dobrze bawi, nie nudzi (zwlaszcza jak to imprezy w gronie twoich przyjaciol nie jego) czy sie nie spija i takie tam. jako mezaka tez wole chodzic na imprezy sama i dzieki temu ze moj mezus w piatki i soboty racuje na nocki- czesto mi sie to udaje ![]() a haslo "Misiu" doprowadza mnie do szalu...ostatnio sobie w pracy mailowalam z 3 kolezankami, a nagle jedna z nich ni z tego ni z owego pisze " a ja sie chcialam swoim Misiem pochwalic" ![]() Czy nie uwazacieze faceci ktorzy sa publicznie nazwyani misiami, kotkami, pieseczkami i bogwieczym - zwlaszcza przy swoich kumplach- sie czuja nieco niezrecznie??? Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-12-04 o 23:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
Serio??? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W życiu nie wyjdę zbierać rosy czy zeskrobywać szronu bo by mi nóżki z zimna odpadły. Jak się pogania w samych rajtuzkach to nie ma szans ![]() ![]() Jednak wolę być Monsterkiem. Ciastkowy Monster jest niebieski, futrzasty, mięciutki jak kaczuszka. Elfia natura nie dla mnie ![]() Dobranoc, pchły na noc ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-04 o 23:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nic to pij szampana wedle woli ale nie narzekaj jak cie inszym razem znow z kims pomyle ![]() czekam kiedy ten moj pan szanowny do dom wroci i cholera nie wiemczy nie przysne zanim to nastapi... ludze kochane weszlam na strone glowna forow roznych a tam watki typu : jak udowodnic mezczyznie zdrade, grzybica pochwy, wymarzony pierscionek, kto dzis cwiczyl i co, problem z uszami...nawet nie wiedzialam ze takie wielotematyczne fora istnieja fiu fiu...pewnie niedlugo z nudow zaczne sie udzielac na wszystkich ![]() Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-12-04 o 23:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | ||||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No ale muszę sie przemóc w końcu i wygarnąć, że wielce oburzony na kogoś, a sam postąpił identycznie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do futrzastego powitania - nie wiem jak to będzie, jak wrócę do domu po długim czasie i po raz pierwszy nie przywita mnie mój piesek...zmarła biedulka 28.08, 15 lat z nami była...aż mi łzy napływają ciągle do oczu jak sobie przypomnę... ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.