|
|
#721 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Styl American Girl część VI
Ma 35 cm.
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#723 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie jestem przeciwniczka operacji plastycznych (jak zapewne wszyscy wiedza
Ehh... niektorym sie nudzi albo nie maja co z czasem i pieniedzmi zrobic .
|
#724 |
|
Rozeznanie
|
gdzie jej sie wnetrznosci mieszcza ??
![]() ![]() ![]()
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#726 |
|
Zadomowienie
|
Myslisz, ze zostaly jej jakies
?
|
#727 |
|
Wtajemniczenie
|
daj namiary na swojego dilera :P
wiecznie uchachana
|
#728 |
|
Raczkowanie
|
Marzeniem jej było pewnie wyglądać jak klepsydra.
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Chociaż wiecie, takie narządy to na czarnym rynku są bardzo drogie, więc sprzedając wątrobę i nerki miała na operację wycinania żeber . ba, jeszcze jej pewnie na waciki zostało!
|
|
|
|
#730 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#731 |
|
Zadomowienie
|
A moje ciasto prawie gotowe, pachnie slicznie, juz sie nie moge doczekac
. Ale kazali 2 godziny po upieczeniu jesc dopiero, to chyba do domu zabiore. Ehhh... A taka mam ochote wlasnie teraz .
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
smacznego jak ja bym jadła o tej porze to bym się w drzwi nie zmieściła
|
|
|
|
#733 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale u mnie jest dopiero 14:50... . Mam czas, jeszcze dwie godziny w pracy, akurat wystygnie i bede mogla do domu zabrac Tak myslisz? No dobra, bede grzeczna
NOTHING IS FORGOTTEN... NOTHING IS EVER FORGOTTEN... "But what is truth, Not easy to define, We both have truths, Are yours the same as mine?" Edytowane przez Cinderella5x Czas edycji: 2008-12-04 o 23:55 |
|
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#736 |
|
BAN stały
|
jestescie szczesliwe?
tak w ogole, wstajecie rano i sie cieszycie z tego ze jest nowy dzien.. ?? {gdzie sie podziewa NATURAL??} |
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odkąd mieszkam z tż czuję się jak taki stary mebel... zero romantycznych randek, zero spontaniczności... i jak mnie nie ma to się cieszy, że jest sam, zamiast tęsknić. pracy szukam już od jakiegoś czasu i mnie nigdzie nie chcą trochę się wszystko zrobiło inaczej, niż być powinno.
|
|
|
|
|
#738 |
|
BAN stały
|
ide pod prysznic i spac
dobranoc dziewczynki |
|
|
|
#739 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wiesz.. w jakis 10000000000 % CIE ROZUMIEM... szukam juz pracy tyle czasu i tez stwierdzilam ze nikt mnie nie chce... a po entej rozmowie kwalifikacyjnej kiedy telefon milczy lapiesz najzwyczajniej w swiecie DOŁA!! no i po rozmantyzmie u mnie tez nie ma sladu (
|
|
|
|
|
#740 |
|
BAN stały
|
2h pisałam ściągi,ten dzień taak szybko zleciał.nawet nie miałam czasu na hula hop....o 6 trzeba wstać
nie wiem jak ja to zrobie jutro wracam do domu i do łóżka![]() i jeszcze te zęby #G&^% mnie tak bolą szlag by to wszystko trafił![]() dobranoc
|
|
|
|
#741 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ja juz po pryszniczku, samoopalacz na buzce i do lozka bo oczy mnie juz szczypia. |
|
|
|
|
#742 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki
chodzcie pozarazam was moja glupota ![]() ![]() to tez bedziecie usmiechniete ![]() ![]() Czekolada tez mam ogórkowa Honorcia zrobila ![]() czy jestesm usmiechnieta i szczesliwa jak wstaje rano ?? proste ja wstaje kolo 12 i pierwsze co robie to przecieram oczy zaczynam sie smiac glupio do siebie i mowie o chol** i tak ku*** do za****** schodze na czworakach z materaca doczolguje sie do pokoju mamy i pytam co jest ? może obalimy herbatke ? :P wracamna czworaka do pokoju wlaczam komputer ktory odpala sie 15 minut do lazienki :d potem pieszczochy z psem muzyka ... zarzucam nogi na biurko i mowie sobie jak dobrze ze żyję ahhhhhhhh i najwazniejsze !! to juz takie urojenie mam odsuwam rolety i sprawdzam czy chodza ludzie po ulicy.. czy przypadkiem nie zostalam sama na swiecie nie wiem czemu ;D Ogólnie co by nie bylo budze sie uśmiechnieta... bo mam rece , nogi , potrafie mowić, słyszeć i widze !! kocham patrzec takze z rana odbieram ten paskudny świat wszystkimi zmysłami i ciesze sie ze jest tak a nie inaczej ! )) ![]() a co do samopalacza... mam i lirene w musie i inne jakies tam ... zawsze wydladam jak dziekco umazane czkolada DDDDD .. albo prawie tak jak Gabrysia Czekoladki wysmarowana jej pomadka dlatego jutro moze Milusia mnie wysmaruje bo ja to lewarek przeokropny jestem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez TyTeCzKa Czas edycji: 2008-12-05 o 01:05 |
|
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już uciekam do łóżka. dobranoc wszystkim
|
|
|
|
|
#744 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cycki,nos itd ok to jest normalne..chociarz kiedys pewno przedluzanie nog tez bedzie...fyj... Cytat:
ale niektore juz zostaja w srodku i gnija.. ![]() Dlatego moja mama zdecydowala sie na wkladke drozsza o 200zl Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No ale ty masz kolo siebie takiego Skarba Milusie wiec nie ma co sie dziwic ![]() a ja juz 2 dzien smaruje twarz sopotem ziaji i buzie mam fajnie nawilzona i gladka ale gdzie ta opalenizna??? wlasnie to prawda ze od samoopalaczy czy balsamow brazujacych pryszcze znikaja? Edytowane przez kiiiciiia Czas edycji: 2008-12-05 o 18:32 |
|||||
|
|
|
#745 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jeste nie szczesliwa, wstaje rano nie zadowolona i taka jestem przez wiekszosc dnia, nie mam sie z czego cieszyc.. eh
|
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) a ten styl czyli ganguro polega właśnie na przerysowanym upodabnianiu się do dziewczyn z zachodu czyli -sztuczna opalenizna,jasne włosy, powiekszanie oczu specjalnym makijażem, wysokie buty,dużo różu... na szczęście Japonki robią to celowo i mają do tego dystans... to nie jest efekt przypadkowej zabawy stylem (tak jak u niektórych nieudanych pseudoag-mówię o tych przesadzonych) tylko przemyślane działanie a nie upadabnianie się na siłę,moim zdaniem.przepraszam za off top ;-)
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2008-12-05 o 08:13 |
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
a jednak mam troche opalona buzie...i widac to przy bialych kacikach ust... no tak bo ja madra ciagle pije herbatke zielona lub pokrzywe.. ja pier...dziule... -bo bana bede miec;/
i co ja mam teraz zrobic;/? |
|
|
|
#748 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy to ładniejsza siostra Joli R.?
http://nasza-klasa.pl/profile/10193854/gallery/30 Cześć dziewczyny ![]() Ja się nie cieszę z nowego dnia...... ogólnie ostatnio mam humor jak..........grobowy, że tak powiem |
|
|
|
#749 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jak opalasz buzie? |
|
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
samoopalaczem posmarowalam. No i pozniej pilam ale tak sie staralam zeby nie dotykalo kacikow ani nic bo wiedzialam ze taki efekt moze byc i nie wyszlo;/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

no właśnie, jeszcze wiele kobiet (np. Cher, Pamela Anderson) usuwa sobie żebra, żeby mieć talię szczuplejszą... dla mnie to jest takie samo przegięcie, jak wydłużanie nóg. brrr.

})i({ Amore Dolce Vita })i({ 

a no mi by sie taki przydal czasami..
.

cycki,nos itd ok to jest normalne..chociarz kiedys pewno przedluzanie nog tez bedzie...