|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 |
Moderatorka z pazurem
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3572 |
Zakorzenienie
|
to mi na basenie powiesz a nie na ucho
![]() ![]() dobre są? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3573 |
Moderatorka z pazurem
|
dobre ale troche inne niz na foto, wrzucilam fotki na modowym to mozesz zerknac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3574 |
Zakorzenienie
|
w tym to ja już w Skierniewicach jestem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczynki komu kawe?
Start 107,20 cel 53 kg dni bez slodyczy,sukru,makaronu,m ąki,chleba i innych tuczników 5-10-15-20-25-30-35-40-45-50-55-60-65-.....................366 Mój blog.Zapraszam bardzo serdecznie www.moj-blog-moje-zycie-opowiesc-o-mnie-samej.blog.onet.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#3576 |
Zadomowienie
|
Ja już jestem po kawce.
Trochę się dołuję, zrobiłam w tym roku ponad 60szt kartek świątecznych, Ci co chcieli to kupili już. Niestety chyba z połowa mi została. Nawet za papier mi się nie zwróciło chyba. Wolę tego nawet nie liczyć ![]() http://dorkatworzy.blogspot.com/ Tak po za tym, to małymi kroczkami szykuję się do świąt. Właśnie powstaje lista smakołyków świątecznych. Część prezentów już kupiona ![]() ![]()
#3577 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zazdroszczę tych umiejętności... ![]() ![]() jeszcze raz zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() widziałam te stroje, ten biały mi się bardzo podoba mimo że pisałaś że czujesz się w nim naga...? dlaczego? ![]() miłego dnia ![]()
![]() |
#3578 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry a raczej zły
![]() ja juz od 6 na nogach, dopiero wrocilam od lekarza, bo byłam u gina, zeby mi przypisal kolejna recepte na tabsy ![]() ![]() ![]() ![]() na poprawe humorku zamowilam se kosmetyki z yves rocher ![]() ![]() ![]() Dorka_Sz ![]() ![]() Roses to wymęcz tego swojego chłopa porządnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3579 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich, ja chce spać, do domu chcę iść już .
A tak poza tym to ja chcę kotka a nawet dwa takie fajne widuję codziennie jak ide do pracy przez łąkę. Kurcze ale moi rodzice powiedzieli,że narazie kolejnego zwierzaka nie będzie ( mamy dwa psy i swinkę). |
![]() ![]() |
![]() |
#3580 |
Zakorzenienie
|
guanta - co wy wszytskie takie kosmetyczki nocne?
![]() Roses - aha ![]() ![]() Dorka - piękne rzeczy jakbym wiedziała wcześniej to bym te kartki zamówiła a tak to już mam ![]()
#3581 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Fajnie, że przyjeżdża, ale chyba całkiem cie nam zabierze sprzed kompa. Odpocznij sobie od wizażu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3582 |
Moderatorka z pazurem
|
Daria we wtorek mam seminarium tak do ok.17 wiec chyba troche za pozno, co?
A czemu czuje sie naga? Bo on tak idealnie przylega i prawie wogole go na sobie nie czuje ![]() edit: Dorka ja chetnie kupie ![]() Edytowane przez RosesAreRed Czas edycji: 2008-12-05 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3583 |
Zadomowienie
|
Tyko, że ja nie sprzedaję w żadnym internetowym sklepie, bo musiałabym doliczyć kilka zł, bo dochodzi do tego prowizja dla galerii
![]() Jakby co to klikaj na gg
#3584 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() Malinko mi wczoraj wieczorem też było jakoś smutno i na poprawę humoru zamówiłam sobie kilka kosmetyków z serii Ziaja Pro, już nie mogę się doczekać ![]() Roses super że TŻ przyjeżdża ![]() ![]() A teraz będę nadrabiała dogłębnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3585 |
Raczkowanie
|
Witam się z wami wczesnym popołudniem.Ja dziś zrobiłam renowacje w szafie.Wywaliłam wszystko co mi nie potrzebne i ładnie poukładałam i tak pod nóż trafiła moja szafa,męza i córki.To tylko taki wstep do dalszych porzadkow a oto moje dziecko
Start 107,20 cel 53 kg dni bez slodyczy,sukru,makaronu,m ąki,chleba i innych tuczników 5-10-15-20-25-30-35-40-45-50-55-60-65-.....................366 Mój blog.Zapraszam bardzo serdecznie www.moj-blog-moje-zycie-opowiesc-o-mnie-samej.blog.onet.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#3586 |
Zakorzenienie
|
joj ile stron ;O
Powiem tylko- mezczyzni, tzn wiekszosc niestety sa niedojrzali, czyt bez jaj.. Roses no to powodzenia prosze go wymeczyc na maxa dorka ale piekne karrtki :OOOOOOOOO, notesy i oczywiscie synek ![]() Mam 1 komplet, bardzo ciezko mi znalezc staniki, zazwyczaj sa sprzedawane osobno, dlatego kupuje staniki, mam ich b malo i majtki jakie mi sie podobaja ![]() ![]() no ale komplet 1 :PP a moze zauwazyliscie ze czasami jak sie kupuje dobry, czyt drogi ;/ stanik to majtki kosztuja polowe ceny stanika lub troszku mniej ??? jesli kupowalam drozsza staniki i dawalam za nie 60 euro, to szkoda mi dac nastepne 25 euro na majtki.;/
#3587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3588 |
Raczkowanie
|
nice6irl no wiem wiem ale przy okazji ta slodkoscia wysmarowala mi pol pokoju
![]() ![]() |
![]() |
#3589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieciak duzy juz ![]() ![]() nicegirl- Ty prosze nie drocz sie z nami i nie zadawaj pytan jak byc seksi, bo po avatargu widze, ze niczego Ci nie brakuje, napewno nie seksapilu !!!] ide sobie na 3 h, nie nastukajcie za duzo, eszcze mam modowy do nadrobienia :O
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2008-12-05 o 10:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3590 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() ![]() Malinka- ja nie wiem czy ja jestem wieczorna ale trzeba sie tunningowac przed lulaniem- wyprobowalam odzywke z Loreala z cementem i rano sie obudzilam z loczkami afro ![]() ![]() zaraz biore sie za sprzątanie, moze zahaczę o szafe bo tam to tornado przeszło i w kuchni tez dziada z babą brak ![]() a potem obiecalam sobie cwiczenia ![]() Aga-sliczna ta Twoja mała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3591 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Mnie się wydawało, że już wychodzę z dołka a tu guzik. A słoneczko mi zagląda w okna. Wczoraj znów się kłóciłam. Może to ja mam zbyt wysokie wymagania? Może to ja chcę zbyt dużo? Owszem, marzy mi się życie w bajce, ale to raz na jakiś czas. Potyem wracam do rzeczywistości i oddaję się harówie w domu. To może nie jest ze mną tak źle? Tylko już brak mi sił, by walczyć o to małżeństwo. Starać się, zabiegać. A on nie ma czasu, nie ma siły i nie ma INWENCJI TWÓRCZEJ. A co mnie to obchodzi? Chciał żonę, dzieci, rodzinę? Niech o to dba. Wczoraj byłam u mamy. Rozmawiałam z nią i chyba to koniec. Dogadałam się, że jak wrócę z małym z rehabilitacji, mogę się przenieść. Ja wiem. Na garnuszku u mamy, póki nie znajdę pracy, u niej w domu. Lepiej chyba tak, niż wiecznie się kłócić i męczyć?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to mnie rozbawiałaś. Jakbym nie miała takiego problemu to bym nie pytała. Mój tż kiedyś powiedział, że mogłabym się zrobić bardziej kobieca, bo mój sposób bycia, poglądy, ubiór są tak luzackie, że najbardziej nadaje się na kumpla. Coś w tym jest. Dziewczyna śmigająca w dresie, bez makijażu, co weekend przesiadująca na imprezach, potrafiąca wypić 10 browarów dla towarzystwa, to mało kobieca postawa. Nad tą częścią już zapanowałam, wystarczyło się pomalować, ubrać jakiś sweterek i inne buty, a od razu inne skojarzenia tż. Praktycznie już nie przeklinam, więc tutaj też jest lepiej. Teraz czas zrobić coś z tą bielizną i może pomalować paznokcie? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3593 |
Raczkowanie
|
Funieczka strasznie mi przykro ze tak wyszlo.Na pewno chciała być mieć porządną rodzinę i porządny dom a on tego nie potrafi ci dać.Mój też mówił juz kilkakrotnie ze sie wyprowadzi i powtarza to przy kazdej kłótni ale jakos nam się udaje to przezwyciężyć to może i ty zawalcz troszkę o to co?
A tak w ogóle to zapisałam mała na rytmikę i do takiego fajnego przedszkola dla dzieci od roku do 3 lat i bede z nia tam chodzila 2 razy w tygodniu zeby ja oswoic z dziecmi zabawami,muzyka i przedszkolem.Tam są takie fajne zajęcia ruchowe jak na przykład tor przeszkód ,basen z piłkami,tunele i takie inne i jak za 80 zł za 8 spotkań wydaje mi się rozsądne bo w zwykłym przedszkolu jak bym chciała iść musiała bym płacić duzo duzo wiecej
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3594 |
Zakorzenienie
|
Funieczko- kazdy sie kloci, ale wazne jest to by umiec sie pogodzic, Do tego potrzebne sa niestety dwie strony, Ty starajac sie nic nie zyskasz, gdy on nie ma inwencji tworczej. Jesli czujesz, ze to czas pokazac mezowi, ze dasz sobie sama rade, zrob to, tylko wczesniej sie zastanow dobrze nad tym. Mi Ci chyba nie pomozemy, nie znamy wersji obu stron, zrob tak jak uwazasz za sluszne dla Ciebie i dziecka, Nim sie nie przejmuj
![]() Nicegirl jest masa rzeczy po ktorej czujemy sie piekiejsze ![]() ![]() ![]() ![]() Czesto sie oceniamy zbyt ostro, jesli jestes na to gotowa popros tz aby Ci zrobil zdjecia, akty, zobaczysz na nich jaka piekna kobieta jestes ![]() i nie pij tyle:PP po piwie brzuuch rosnie :PP a teraz lece :PP bede za 3 h
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2008-12-05 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3595 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyprowadzka to jest pewnego rodzaju ucieczka od problemów, bo będąc w domu z matką pomożesz tylko sobie, a nie waszemu małżeństwu. Z drugiej strony być może rozłąka otworzy oczy twojemu tż i zrozumie jak wiele traci? Najważniejsze nie poddawać się, w którąkolwiek stronę byś nie poszła ![]() Jeśli kochasz tż to postaraj się z nim porozmawiać ostatni raz na poważnie i przedstawić sytuację w jakiej się teraz znajduje wasze małżeństwo. Może pomoże? Powodzenia. Cytat:
Na takie zdjęcia z powodu mojej figury nigdy bym się nie zdobyła, chyba, że ktoś obrobiłby mi je w photoshopie nim bym je zobaczyła na własne oczy ![]() Wiem, że od piwa rośnie brzuch, dlatego ostatnio częściej sięgam po wino ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Zakorzenienie
|
A ja się chyba obetnę. Jak wam się podoba Dorota Wellman? Myślę o takiej fryzurze. Muszę coś zrobić, bo głowa mi już pęka od tego wszystkiego. Poza tym, będę miała 2 tygodnie na przemyślenie tego wszystkiego. Nie chcę, zeby przyjeżdżał, przytulał mnie i mówił, że to szybko zleci. Nie chcę żeby szybko zleciało. Chcę odpocząć od niego, od domowych problemów i tego całego bajzla.
Ja nie cierpię piwa! Szybko się nim upijam i mam kaca jak diabli. Po winie też mam kaca, ale wchodzi zupełnie inaczej. Ostatnio babka w sklepie dała mi jakieś czerwone półwytrwane. Gruzińskie. Ot tak. Na wypróbowanie. Obaliłam sama całą butelkę. Pychota. Oglądałam "Lejdis" i tak sobie dolewałam. Za grosz wstydu i umiaru, bo nazajutrz cały dzień nad umywalką. Edytowane przez Funieczka Czas edycji: 2008-12-05 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() U nas tez leje, ale wiecej niz od dwoch tygodni ![]() ![]() Dorka sliczne cuda robisz, ja tez zawsze lubilam takie cuda, tylko leniwa jestem.Teraz probuje z papierowa wiklina, ale jeden koszyczek poszedl do smieci bo jakos zapalu nie mam.Chyba poczekam jednak do wiosny ![]() Apropo kartek to bedziemy z tz tworzyc jakas dla rodziny z udzialem naszego malucha.W zeszlym roku byl mikolajem.
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3598 |
Raczkowanie
|
super zdjatko
![]() ![]() |
![]() |
#3599 |
Zakorzenienie
|
Gastone, twoje dziecko jest bardzo fotogeniczne
![]() A taka kartka musiała być super. Ja też bym się z takiej ucieszyła ![]() Ucałuj maluszka ![]()
![]() |
#3600 |
Raczkowanie
|
Tylko zeby maluszek tak wytrzymal nie kazde dziecko chce wykonywac polecenia rodzicow
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.