|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styl American Girl część VI
Nie ma sensu się smucić
![]() Zmiana tematu moze ??!! ![]() Macie już jakieś kreacje na sylwestra?? |
|
|
|
#782 |
|
BAN stały
|
Tylko czy zawsze jest warto???
Skoro bez TZ było sie kiedyś szczęśliwym, a teraz jest sie wiecznie nieszczęsliwym? Chyba nie o to chodzi, aby sie starać, gdy druga strona wcale się nie stara Ehh... dobrze, ze mój TZ się mnie boi i wie, zebym go zbiła gdyby nie był dla mnie kochany Porządek musi być |
|
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#784 |
|
Zadomowienie
|
Na pytanie czy jestem szczesliwa, odpowiem TAK, mimo wszystko jestem. Mam rece, mam nogi, jestem zdrowa, nie glupia (no to se wlalam
), mam faceta, mam wspanialych przyjaciol. Podobnie jak Miska czasami wyliczam plusy i minusy, jednak po glebszym zastanowieniu nie jest tak zle. Musimy nauczyc sie doceniac to co mamy Czasami doprowadza mnie do rozpaczy np. moj wyglad czy nie poprawne zachowanie. Ale z czasem probuje to co mi sie nie podoba zmienic. Gorzej jesli nie wychodzi :/
|
#785 |
|
BAN stały
|
Facet musi wiedzieć kto tu rządzi
![]() Mam tylko nadzieję, ze gdyby Tż mnie nie szanował umiałabym go zostawić, ale pewna tego być nie mogę... Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2008-12-05 o 12:45 |
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Koniec tego dobrwego czas do pracy
|
#787 |
|
Rozeznanie
|
Miśka
i o to chodzi ... a jak coś to za łeb i o ściane ![]() ![]() ![]() (łeb to chybanie wulgaryzm ,,, ? )dziewcyzny ja chce czerwone lakierowane botki z deichmanna pokazywalam wam moja córke ? kurde wygoncie mnie bo musze jechac do 2 domku posprzatac bo stary wraca i z Milusia sie spotkac.. a potem wymeldowac starego z mojego pokoju wyniesc mu lozko do jego pokoju ( bo w moim stoja 2 zeby sie raźniej spało jak przyjezdzaja "goście" ) i mu jakos delikatnie powiedziec zeby nie wchodzil do mojego pokoju tylko siedzial sobie u siebie bez tv :d bo do mnie Tż przyjezdza... ;D a znajac tatusia on powie.. ze duzypokoj jest jego hahahahaha chyba bedziemy musieli sie znim pomeczyc ...
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
orientujecie się ile kosztuja te buty https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1228477477
|
|
|
|
#789 |
|
Rozeznanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=XsYJyVEUaC4
posluchajcie ze mna jednego z moim ulubionych kawałków heheheaa doszla mi ta niebiska bluzeczko-sukienka.. kurde myslalam ze to bedzie inny material a ta niebieska czesc jest z satyny pozatym mam wałeczki :d takze nieciekawie sie na mnie uklada. wybaczcie za brudne lustro i balagan ale remont jest ![]() a na gorset ciagle czekam ... ;/ ehhh kurde ide sie szykowac do mojej Pieknej Kobiety ))
|
|
#790 |
|
Wtajemniczenie
|
nie no ja nie mowie ze sie z niczego nie ciesze..ale calloksztal mojego zycia jest do dupy..
sa dni kiedy jestem szczesliwa ale rzadko sie zdaza.. duzo zlych czynnikow i nieugiete fatum :P
|
#791 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak ja czytam o tym Waszym szczesciu/nieszczesciu to sie tak wzruszam jak nie wiem, madre slowa naprawde i zmuszaja do refleksji
a ja nie jestem ani szczesliwa ani nieszczesliwa i tego wlasnie nie moge dluzej zniesc.... a apropo tych glupich blondynek, to KlatkaNaPtaszka jest poprostu idealem kobiety- polaczeniem blondynki z inteligenta i madra zyciowo kobieta wiem co mowie, bo wczoraj przegadalysmy 4 godziny |
|
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Qrde ale różnica miedzy zdjęciem a realna fotką;/ |
|
|
|
|
#793 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale różnica faktycznie b. duza jesli chodzi o zdjęcie i real Edytowane przez krokodylek Czas edycji: 2008-12-05 o 13:04 |
|
|
|
|
#794 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
smutne to co piszesz wspieram Cię <przytul>
|
|
#795 |
|
Raczkowanie
|
justusia16
TyTeCzka jeszcze raz napiszę że zazdroszczę C takiego skarbu jakim jest Milusia |
|
|
|
#796 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wogole bardzo madre słowa i jak mi powie ze kobiety które o siebie dbaja robia tipsy i chodza do solarium oraz siedza na watku ag sa głupie to w dziob
|
|
|
|
|
#797 |
|
Wtajemniczenie
|
bunny playboy ajj lajkeeeeeeeee
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Świetna pościel
|
|
|
|
#799 |
|
Rozeznanie
|
krokodylek to rzeczywiscie naprawde smutne
a zastanawialas sie, jaka jest tego przyczyna?? co tak zmienilo Wasze wzajemne stosunki?? <przytul> |
|
|
|
#800 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale naprawdę ładnie leży Tylko rzeczywiscie całkie inna niż na fotce
|
|
|
|
|
#801 |
|
BAN stały
|
głupia jestem
!!miałam wstać o 6 i iść do szkoły a wstałam przed 13..nie wiem czy budzika nie słyszałam czy go wyłaczyłam, po prostu sama się obudziłam 7h później I PO CO JA GłUPIA WCZORAJ TYLE CZASU TE śCIąGI ROBILAM.zjadłam całą puszke ananasów, duużą. aż mi niedobrze jest ta dziewczyna z nk co wklejałyście to fake, ona ma naszą klase ale inaczej się nazywa, ma tam jakieś 200zdjec, już dawno widziałam... |
|
|
|
#802 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#803 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w tym samym sklepiku w podziemiach
|
|
|
|
|
#804 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie raz sama się zastanawiam dlaczego nie jest tak jak kiedyś...przed ślubem było nam naprawdę dobrze ze sobą (2 lata)brakuje mi tamtych czasów![]() |
|
|
|
|
#805 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#806 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I dlatego nie mam zamiaru go brać.
|
|
|
|
|
#807 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja na przykład po 10 latach związku i 5 mieszkania razem legalizuje swoje kociołapstwo
|
|
|
#808 |
|
Wtajemniczenie
|
No ale co sam ślub zmienia? Wypełnianie zeznań podatkowych razem? bo mieszkać i mieć przed oczami razem codziennie "szarą rzeczywistość" to można mieć i bez ślubu. Ja ze swoim Tż jestem 7 lat i półtora roku mieszkamy razem tyle że bez obrączek na palcach. A życie takie samo
|
|
|
|
#809 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#810 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie dziewczęta ze w Polsce jest zakaz sprzedawania i produkcji kosmetyków z placentą-czyli z wyciągu z łożysk już nie mówie o zwierzęcych ale LUDZKICH a na All sie sprzedaje... czesto pod metką np Włoską...a produkowane są pod Łodzią...Boże i ich jeszcze nie zamkneli
Rodzą kobiety dzieci a tu ciach...zabierane są ich łożyska po porodzie i przerabiane na maseczki,maseczki produkowanie "po domowemu" .....Bo niby działa.może działa ale nakładając to na włosy i my i ich domowi "producenci"łamią prawo.A my nakładamy coś niewiadomego pochodzenia....
Be a friend of mine. I’ll share some wisdom with you. Don’t you ever get lonely, From time to time Don’t let the system get you down Edytowane przez sintagma Czas edycji: 2008-12-05 o 13:52 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

i wie, zebym go zbiła gdyby nie był dla mnie kochany

})i({ Amore Dolce Vita })i({ 

staram się tym wszystkim nie przejmować, ale to tylko iluzja, dalej mnie to boli...praca-chociaż tu mnie doceniają.szkoła-nie najgorzej, ale ta sytuacja w domu mnie totalnie przytłacza...ostatnio chłopak mojej koleżanki powiedział jej coś takiego-jej mąż ją hamuje, jak go nie ma ewa jest wesoła, śmieje się.gdy jesteśmy we 4 ewa jest zamknięta, rzadko się uśmiecha, żartuje.to tak jakby ją blokował....niestety dużo juz słyszałam takich słów.nie raz mówiłam o tym swojemu mężowi, on odpowiada,że nie hamuje mnie....ale to nieprawda.najgorsze jest to, że ja go kocham i staram się żeby nie miał powodów do niezadowolenia,a po tych wszystkich słowach nic już nie jest jak dawniej