|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Susanno intensywnie trzymam
![]() Kupilam dzis pyszna herbate zielona wedzona i wlasnie ja popijam. Niestety chyba jest uspokajajaca ![]() A jakie macie plany na mikolajki?Jakies niespodzianki dla TZ-tow?Czy raczej dzien jak codzien? Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-05 o 08:51 |
|
|
|
#4412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jemu kalendarz jest niezbędny![]() a on mi dał Hiraganę na wesoło bo sobie zażyczyłam
|
|
|
|
|
#4413 | |||
|
Zakorzenienie
|
bo mieszkanie wymaga remontu
![]() Cytat:
![]() co licytujszesz madzik? ![]() Archi ah ta Twoja pamięć ![]() Racja za susannęCytat:
![]() ![]() Musi ciekawie smakować ![]() Idę sobie zrobić coś do picia ![]() Cytat:
. Chciałabym jakaś niespodziankę dla TŻ-ta ![]() na pewno coś mu włożę pod poduchę a rano będę prawić o tym jak to mikołaje zostawią prezenty pod poduszką ![]() Wiem że materialny prezent nie uszczęśliwi go tak jak np. zaplanowany wieczór ( kino, jedzenie, knajpka ) wiem wiem to jest normalność ale w małżeństwie to już nie planuje się takich randek ![]() Może zrobię to w formie zaproszenia i włożę pod poduchę ![]() o i wpadł mi kompletnie "głupi" ale może i zabawny pomysł Ale to na wieczór..noc
|
|||
|
|
|
#4414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakas seksowna pani mikolajowa?![]() tez mysle o "randce"tylko ze muj chlop juz zapowiedzial ze do 22 bedzie w pracy jutro musze go jakos przekonac ze to zly pomysl
|
|
|
|
|
#4415 | |
|
Zakorzenienie
|
blisko ale nie do końca.
Zaraz wkleję w album o co mi chodzi . Cytat:
zrobiłam, tak byle jak na szybko. "rusztowanie" prezentów to tylko pierwszy lepszy z brzegu przykład
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-05 o 09:03 |
|
|
|
|
#4416 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wznosze wyżej flaszki? ooo nie! mierzyć ręce, kto ma nawięcej cm??!! ![]() W czołówce ? It's impossible ![]() Ale ja się zakochałam w tych butach, chciałabym w nich pójść na studniówkę... i mam kopertówkę, która myślę, że będzie do niej pasować Wszystko zależy czy Tż sprzeda dziś auto ![]() Cytat:
![]() Ajjj tam, ten obcas wcale nie jest wyższy od tego w moich kozaczkach tyle, że tutaj jest jeszcze platforma Cytat:
![]() Dzień DObry
|
|
#4417 | ||
|
Zakorzenienie
|
moje też
![]() Ja też ![]() ![]() ![]() tusze do rzęs COVER GIRL dorzucają pudry do tego,ale pudry wystawię na wyminake![]() Cytat:
![]() Ja właśnie bym chciała z TŻ pójść do kina na "To nie tak jak myslisz kotku" ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomysle ..... zazwyczaj chodze z nim w weekendy do pracy z lapkiem i sobie razem pracujemy, to takie prawie romantyczne![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Ciebie wszystko
|
|
#4420 |
|
Zakorzenienie
|
foto w albumie tylko się nie śmiać
![]() "rusztowanie" prezentów to pierwszy lepszy przykład
|
|
|
|
#4421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz bylam i widzialam ,a ten album jest prywatny ?bo jak nie to edytowac cos musze
|
|
|
|
|
#4422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4423 |
|
Zakorzenienie
|
Archi prywatny
![]() A pomysł nie jest z allegro..sama z czymś takim sie nie spotkałam Ale można to zrobić ![]() Madziu gratuluję wygranej aukcji ![]() ![]() ![]() co kupiłaś? ![]() no powiedz wreszcie
|
|
|
|
#4424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ZESTAW COVERGIRL fantastic lash high volume mascara, x3. (2x 800 very black, 1x 835 very black curved brush mascara) + BONUS! COVERGIRL clean makeup coverup/foundation, x3. (1x FRAGRANCE FREE 220 creamy natural 30 ML, 1x FRAGRANCE FREE 210 classic ivory 30 ml, 1x classic beige 30 ml) czyli za 3 pudry i 3 tusze (wszystko nowe!!!) zapłacę 34zł napisałam do sprzedającego o możliwość odbioru osobistego,bo dopiero po aukcji zauważyłam,że jest z Wro
|
|
|
|
|
#4426 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jej to przez to że co chwila wyłaczam i wlączam wątek ![]() Cytat:
![]() Tylko że ja od roku męczę jeden tusz do rzęs i mam wrażenie że coś za mało go ubywa więc gdybym miala trzy to pewnie by się zestarzały zanim by je poużywałała![]() Przed chwilą był u nas mikołaj w postaci koleżanki ( szefowej) i dostałyśmy po ładnej okrągłeś, świątecznej świecy
|
||
|
|
|
#4427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tuszu używam codziennie i na długo te dwa mi nie starczą tylko nie wiem co zrobię z podkładami ![]() chce któraś? ![]() przeczytałam ich recenzje i opis na KWC "Lekki, beztłuszczowy podkład na bazie wody. Pozwala skórze oddychać, wygląda bardzo naturalnie. Doskonale się rozprowadza, nie zapycha porów, nie powoduje efektu maski. Odpowiedni w każdym wieku. Duża paleta kolorów. Niedostępny w Polsce." wydaje mi się,że jeden kolor mi podpasuje,więc może zostawię go sobie na jakieś okazje?
|
|
|
|
|
#4428 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() 8 ![]() Mi dla odmiany bardziej podobają się pierwsze butki, ale i tak bym się w nich zabiła ![]() Już tak nie rozpaczaj archi, odpoczniecie troszkę ![]() Cytat:
Gratulacje madziu ![]() Susanno ![]() No i ogólnie trzymajcie się ciepło moje Kozice - wracam w niedzielę |
|
|
|
|
#4429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
Baw sie dobrze Puszku
nie zapomnij o nas.A co to za firma Covergirl?bo ja pierwsze slysze
|
|
|
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
archi to amerykańska firma, ja ją znam z programu,który oglądałam namiętnie na TVNie
"następna top modelka Ameryki" czy jakoś tak już dawno szukałam w necie jakichś info na jej temat i spotkałam same dobre opinie więc stwierdziłąm,ze te 34zł to nie tak dużo najwyżej porobię komuś prezenty
|
|
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
Puchatko
takiego powera życzę nad morzem![]() romantycznych spacerów i kokoszenia ![]() i czekamy na ciebie w nd. z relacją zdjęciową ![]() ![]()
|
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
Hop hop!
Gdzie są Koziołki? ![]() chodźcie pobrykać ![]() Bo ja powoli wstaję i się szykuję,bo idę pożyczyć torbę na wyjazd od kolegi![]() a wieczorkiem idziemy na piwo z ludźmi z pracy TŻ (sztywniaki )
|
|
|
|
#4434 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem ale nie pobrykam dzis za bardzo
wymyslilam jutrzejsza kolacje,taka troche po francusku bedzie i wino do tego
|
|
|
|
#4435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czemu nie pobrykasz dzisiaj?
|
|
|
|
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
bo juz padam i nie mam sily na brykanie zaraz sie zakopie w poscieli
ale juz zrobilam co mialam zrobic i moge sie poswiecic tylko Wam![]() a czemu koledzy TZ to nudziarze? no wiec zrobie kurczaka w sosie ziolowym (na smietanie) do tego salata ,bagietka i biale wino
|
|
|
|
#4437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja poznałam parę osób (większość to jednak koleżanki ) i jakoś nie przypadli mi do gustu tam większość osób jest starsza...
|
|
|
|
|
#4438 | ||||
|
Zakorzenienie
|
pracowałam
![]() a teraz robię sobie przerwę i zaglądam do was ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tżtowi napewno będzie "smakowało" Żartuje zazdroszczę Ci zdolnoiści kulinarnych!!! Ty w ogóle zdolna jesteś! z tego sprawdzianu za który trzymałyscie kciuki dostałam 4
|
|
#4440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() masz kosmate mysli Sasobejrzelismy wlasnie fajna komedie "Kobiety" przez caly film ani raz sie facet nie pojawil Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-05 o 14:44 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

i wlasnie ja popijam. Niestety chyba jest uspokajajaca 

bo jemu kalendarz jest niezbędny

.
ja bym po pierwszym kroku zrobiła tak 

sas zgadzam się z dziewczynami, drugie buciki są ładniejsze,ale mi osobiście nie podoba się obcas, bo jest... za gruby