|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styl American Girl część VI
a orientujecie się czym różni sie
FAROUK CHI SILK INFUSION od zwykłego jedwabiu? |
|
|
|
#812 |
|
Raczkowanie
|
Viki
|
|
|
|
#813 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() swoją drogą bardzo zastanawia mnie jak ten kallos moze tak super działać i nawilżać skoro ma alkohol w składzie.. a ta viki..mimo że nie jest piękna, jest niesamowicie seksowna !! |
|
|
|
|
#814 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#815 |
|
Wtajemniczenie
|
lil coco taki kallos może dobrze działać mając alkohol
Alkohol paradoksalnie wzmacnia działanie kosmetyku,jest nosnikiem dla innych składników,być może także otwiera łuskę włosa dzieki czemu one wnikają głębiej..no i jest jego tysiące wersji,rózne izomery...Także szkodzić nie zaszkodzi a jedyne co może wzmocnic działanie...oczywiscie w dobrze dobranych proporcjach
Be a friend of mine. I’ll share some wisdom with you. Don’t you ever get lonely, From time to time Don’t let the system get you down Edytowane przez sintagma Czas edycji: 2008-12-05 o 14:09 |
|
|
|
#816 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czy jestem szczęśliwa? to zależy... najczęściej szczęśliwa budzę się latem i wiosną, gdy jest ciepło, świeci słońce - to od razu nastraja mnie w dobry humor. nie śpię na pieniądzach, ale nie mam też ich mało, może nie stać mnie na wszystkie zachcianki, ale to nie jest w życiu najważniejsze. mogę za to dziękować, że urodziłam się zdrowa, że nie mam żadnych ciężkich chorób, że mam sprawne ręce i nogi, że wszystko zazwyczaj układa się po mojej myśli, a i moje marzenia zazwyczaj spełniają się po upłynięciu jakiegoś czasu.. prawdziwe szczęście czuję tylko czasami, choć gdy przebywam z TŻ to czuję jakąś taką nieokreśloną błogość i wewnętrzny spokój . cieszę się, że te swoje szczęśliwe chwile mogę z kimś dzielić, że mam komu się zwierzyć gdy jest mi smutno.dziękuję, że żyję i staram się żyć tak, by żaden dzień nie był zmarnowany .
|
|
|
|
|
#817 |
|
Raczkowanie
|
![]()
|
|
|
|
#818 |
|
Wtajemniczenie
|
Kallos zawiera placentę
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1228482092
Jak dla mnie cudna... |
|
|
|
#820 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#821 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#822 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#823 |
|
Raczkowanie
|
zakochałam się w tej bieliźnie
tą ostatnią mam |
|
|
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta ma ślicznie opaloną buźkę: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1228482777 Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2008-12-05 o 14:37 |
|
|
|
|
#825 |
|
BAN stały
|
obsessive
mam trochę ich seksiastych kompletów, piżamek itp i też sobie chwalehttps://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1228482092 przecież to zjawisko a nie kobieta.....tylko te oczy mi wyglądają na wyfotoszopowane,bo takie wielkie i piękne. |
|
|
|
#826 |
|
Raczkowanie
|
[quote=lil coco;9976001]obsessive
mam trochę ich seksiastych kompletów, piżamek itp i też sobie chwalemam zamiar kupić sobie ten pierwszy komplecik...słodki jest, napaliłam się na niego jak....też sobie chwalę tę bieliznę |
|
|
|
#827 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hej , juz dlugo was podgladam odzywalam sie baaardzo malo ale lubie was czytac i ogladac. nie wtracam sie poniewaz mam malo czasu ale zauwazylam ze kiedys pytalyscie kto to jest nie wiem czy padla odpowiedz , jezeli nie to ta piekna kobieta to claudia lynx :http://profile.myspace.com/index.cfm...ndid=134848795 pozdrawiam
|
|
#828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
8PLN? ja we wtorek kupiłam kallosa właśnie w tym sklepiku 18PLN za 800ml... może na jakąś promocję trafiłaś? ![]() ![]()
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy Edytowane przez atenaz Czas edycji: 2008-12-05 o 14:44 |
|
|
|
|
#829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupiłam mojego kallosa 800ml za 12złcena też może zależeć od tego jakiego kallosa kupiłyście, ja placentę Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2008-12-05 o 14:46 |
|
|
|
|
#830 |
|
Przyczajenie
|
tyteczka, ja sie nie udzielam tu , ale nie moglam przemilczec twojej kreacji,
ladnie wygladasz,ale zobacz jaka roznica!!! przyjzalam sie zdjeciu z allegro i zobacz jak tam jest pokolorowane!! wychodzi az na biust i "spodniczke" ale oszukanstwo!!! |
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
nie mam ostatnio na nic czasu, jestem zabiegana i zapracowana uch, ale nie poddaje się co mnie nie zabije to mnie wzmocni Mam nadzieję, że niebawem nadrobię to co napisałyście
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
ja kallosa mlecznego 800ml
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
|
|
|
#833 |
|
BAN stały
|
tak o kallosach.. ja za swoj dalam 22 zlote:/ przeplacilam.. nie uzywalam jeszcze, moze przy nast myciu juz sie za niego zabiore. rozumiem ze jak odzywke mam go nakladac i splukac??
zafarbowalam wlosy, wykorzystalam ze tz (a zdarza sie to raz na 100 dni) byl o tej porze w domu i mam czarne z brazwymi pasemkami, mi sie bardzo podobaja i do oczu mi jakos pasuja, mam taki zimny kolor teczowek, nie raz slyszalam ze moje oczy jak u lalki wygladaja... tzn kolor teczowki plus "biale bialka" hehe... ![]() krokodylku buziaki znam te smutki wiem ze na pewno oboje chcecie ale pogubily sie checi i zamiary z tym co naprawde sie dzieje.. moj tz ciagle tez chce zabrac mnie do kina, na spacer itd i nic z tego sie nie dzieje a to nie znaczy ze mnie nie kocha... moze stoicie w miejscu tak zwiazkowo.. kupcie psa albo moze czas na dziecko.. nieraz taki zastoj zniecheca do dzialania.a wracajac do szczescia... wstalam rano i zaczelam beczec... :/ tz kucnal, gada, pyta co jest los ja mowie ze nie wiem ze jakos tak smutno i sama ciagle z gabi siedze bo go calymi dniami nie ma a on do mnie: oj musze tel do ladowania podlaczyc.. haha gbur jeden, zaraz wrocil oczywiscie do rozmowy ale juz mi zdazyl cisnienie podniesc tym oderwaniem od mojego problemu i zaczelam mocniej wyc. ale teraz zadzwonil ze jak wroci gabi wieziemy do tesciow idziemy na spacer i spacerem dojdziemy na wyrwanie zeba... no i w ogole ma super humorek bo nie mogl konia znalezc dlugo i dzisiaj znalazl taka klaczke jak chcial i jest gitara.. mam nadzieje ze udzieli mis ie nastroj.justusiu a czemu ty jestes nieszczesliwa?? Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2008-12-05 o 15:09 |
|
|
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ostatnim czasie nie odczuwam żadnej radości, żyję w myśl zasady "byle do przodu", a nie "czerp z niego jak najwięcej". wstaję i stwierdzam że jestem beznadziejna, bo ani w ostatnim czasie na studiach mi nie idzie [ byłam zbyt ambitna, wybrałam za ciężkie studia i teraz się męczę], aa i osoba na której mi zależało i zależy - właściwie mnie olewa.
|
|
#835 |
|
BAN stały
|
ide suszyc clipy, narazie tylko to co mam na glowie wysuszylam:/ boze ile to wszystko mi czasu zajmuje
(
|
|
|
|
#836 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nieraz ambicje tylko klopotow dokladaja... ty nadal angazujesz sie w to co tobie niewiele daje?? jak cie olewa znaczy ze nie zasluguje na ciebie i docenia tego co mu dajesz samym juz swoim zainteresowaniem!klatka tak po przeczytaniu twgo co pisalas o spelnionych marzeniach przyszlo mi na mysl, ze moj problem chyba polega na tym, ze ja wlasciwie poza cyckami i tym zeby moja gabunia byla szczesliwym dzieckiem i zebym z tz tworzyla trwaly i wartosciowy zwiazek dla nas i naszego dziecka to nie mam marzen... on ma, ciagle do czego dazy, ma mase spraw na glowie i celow do spelnienia a ja wisze w powietrzu.. nie wiem czy zrobil sie ze mnie pasozyt i podlaczylam sie pod jego marzenia czy jak.. moze jak bym pracowala wydawalabym sie sobie bardziej produktywna jesli chodzi o cokolwiek... :/ |
|
|
|
|
#837 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#838 |
|
Wtajemniczenie
|
to lapma jest ehehehe :P ale jak kto lubi prawda.. Czekoladko nieszczesliwa dlaczego.. niemam sie zabardzo czym cieszyc..i tez nie zabardzo o tym pisac.. BUZIAKI DLA TWOJEJ GABII KOCHAM DZIECI POPROSTU
|
#839 |
|
Raczkowanie
|
ale ja jestem miła
mam do d..y dzień a uszczęśliwiam ludzi....przed chwilą dałam zniżkę 50 zł za kurs, reakcja dziewczyny"wow to i na kolczyki mi zostało" prawdziwa życiowa Ag i z wieeelkimi podziękowaniami wyszła z biura miło |
|
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tzn. teoretycznie sobie radzę, ale strasznie dużo nauki i nie mam na nic czasu. zachciało mi się tytułu inżyniera przed nazwiskiem ![]() a co do 'tej' osoby ... deklaracji między nami nigdy żadnych nie było, niby coś iskrzy, niby coś mogłoby z tego być, ale właściwie nic nie ma ![]() ostatnio zauważyłam, że wszystko kręci się wokół tej osoby. Nie chce mi się poznawać nowych kolesi, kilku odrzuciłam [ ], nie chce mi się nigdzie wychodzić mimo że znajomi mnie często gdzieś wyciągają [w tym przypadku akurat jest świetnie - znajomi naprawdę się udali ], myślę cały czas i analizuję - jaki jest ze mną problem ?czy to już miłość?
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

Rodzą kobiety dzieci a tu ciach...zabierane są ich łożyska po porodzie i przerabiane na maseczki,maseczki produkowanie "po domowemu" .....Bo niby działa.może działa ale nakładając to na włosy i my i ich domowi "producenci"łamią prawo.A my nakładamy coś niewiadomego pochodzenia....
Alkohol paradoksalnie wzmacnia działanie kosmetyku,jest nosnikiem dla innych składników,być może także otwiera łuskę włosa dzieki czemu one wnikają głębiej..no i jest jego tysiące wersji,rózne izomery...Także szkodzić nie zaszkodzi a jedyne co może wzmocnic działanie...oczywiscie w dobrze dobranych proporcjach

mam trochę ich seksiastych kompletów, piżamek itp