![]() |
#2101 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Cytat:
Ta ma fajnie ![]() Herbert ![]() ![]() A ja wreszcie zmieniłam deklarację. Ze 3 tygodnie za dyrekcją chodziłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja mam wok tylko w 3klasie, podobnie jak przedsiębiorczość - w poniedziałek mamy dużyy sprawdzian, i to z takich głupot że szok ![]() ![]() A ja jestem tak padnieęta że zaraz idę do łózka. Mam czytać granicę, przerobiliśmy ja w tym tyg. W zeszłym było Jądro ciemności, na poniedziałek mam mieć już przeczytaną Zbrodnię i karę, a na tydzień przed świętami Przedwiośnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Pani Buka
|
dzień dobry moje drogie! nareszcie weeekend
![]() RedApple - haha, wydzieranki ![]() ja też tak strasznie pędzę z lekturami, ciężko mi wyrobić ze wszystkim... i też mam i WOK (z totalnie porąbanym facetem) i PPrz -.- grr. ale za to miałam dziś klasowe mikołajki ![]() ![]()
#2104 |
Zakorzenienie
|
2 dni temu był wypadek samochodowy. zginął chłopak, 20 lat, student. 2 dni temu dowiedziałam się o tym wypadku. no cóż, zginął, ja nic na to nie poradzę, wypadki były są i będą. wczoraj dowiedziałam się kto zginął. w zasadzie 100% pewności nie mam, jest może 0,01% szansy na pomyłkę, może mniej... ten chłopak, to chłopak siostry mojej koleżanki z klasy. od wczoraj czuję się bardzo nieswojo... naiwnie się myśli, że nieszczęścia spotykają wszystkich, ale nie nas i nie nikogo kogo znamy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Zakorzenienie
|
na reszcie weekend
![]() w szkole nic ciekawego jak zwykle, matur nie ocenili w dalszym ciągu.. wyniki będą w przyszłym tygodniu dopiero. dzisiaj mnie nie ma bo zaraz lecę na obiad a potem jadę na meczyk do Krakowa ![]() miłego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja spędzam piątkowe popołudnie na wykładzie z biol na uj ![]() ![]() ![]() miłego weekendu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Zakorzenienie
|
mecz piłki nożnej odra wodzislaw, kibicuję ;P tzn się kolega mnie zabiera.. najgorsze(albo i nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2108 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() szczegółowe gratulacje zapewnimy, jak nam się pochwalisz, za co dokładnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() My dzisiaj w ramach Mikołajek kupiliśmy sobie w cukierni po ciachu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2109 |
maszyna, nie człowiek
|
Błagam niech mi któraś pomoże
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2110 |
Zadomowienie
|
Uhh.. oddali próbne matury z podst. matmy. 83% chyba nie jest źle.... (?) ;p
i dowiedziałam się, że 10 grudnia znowu piszemy matme ![]() ![]()
#2111 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem wkur i mam ochote komus przyp.
Jak mnie ta moja szkola wkur ![]() ![]() ![]() Ciekawe czy w tym roku bede pisac mature?!
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2008-12-05 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Zadomowienie
|
a ja nie zdałam z histy. ;/
#2114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech Ci się pojawi w nocy duch, powiedzmy, Ashtona Kutchera ![]() albo nie, bo on w sumie jeszcze żyje ![]() ![]() to może w ogóle, że się zaczęłaś umawiać z Johnnym Deppem ![]() ale wiesz, ja am zupełnie podobnie... właśnie w tym momencie piszę opowiadanie, z jakąś powaloną fabułą, że gość wpada pod samochód, bo wcześniej nie mogłam nic wymyślić ![]()
![]() |
#2115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() czesc wszystkim wgl ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Aaa do Krakowa ![]() U mnie w szkole rozdawali an to bilety podobno, więc wszyscy faceci z mojej klasy idą. NicRu nienawidzę opowiadań nie potrafię się zmieścić w limicie słów. Pomysł z Ashtonem uważam za lepsze...bo w końcu to mniej prawdopodobne, bo biedak wciaz żyje...:P moniq gratuluje- świetny wynik
![]() |
#2117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Zakorzenienie
|
A mi sie ryczec chce z tej zlosci i bezsilnosci
![]() Boje sie ze babka od matmy mnie uleje w 4 klasie z matmy. I mature nie bede pisac z wami ![]() JA nic nie poradze na to ze matmy nie rozumiem,a obecnie na korki rodzicow nie stac(chodzilam kiedys) ![]() ![]() ![]() ![]() tylko z tym mam glowny problem ![]()
![]() |
#2119 |
Zadomowienie
|
nie masz kogos kto by Ci wytłumaczył ? kolezanki, kolegi, kuzyna, chłopaka?
#2120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ci dobrze maja w d. tych slabych. A z rodziny jest dobry brat i bratowa ale oni nie maja czasu bo praca i dziecko.
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
heh ja bym Ci chetnie pomogla bo z matmy jestem dobra ale nie za bardzo mamy jak... zreszta nie wiem czy tłumaczyc umiem ...;p moze kup sobie jakies podreczniki, zbiory zadan i rozwiazuj? matma jest ogolnie prosta... tylko czasem trzeba pogłówkowac
![]() |
#2122 | |
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2123 |
Konto usunięte
|
Tituritu tirutiu
Aż sie boje napisac do korepetytora z angola ze wróciłam z praktyk;] prawie nic nie zrobiłam. dzisiaj TŻ napisał ze jednak nie moze to mam pt for myself. Ide sie wziaść za conditionale. chyba ejdnak napisze do niego. jutro;] Ale o czym miałam mowić;] Wiecie jak to ejst "spoko nauczyciele" i tacy którym chciałabyście odgryźć głowe. jest u mnie w szkole kilku (ogolnie sa spoko inni) ktorzy sie wredni i sie czepiają i "wożą" tym ze są nauczycielami i mają "władze" . miałam dzisiaj apel. ale siedziąłm na korytarzu bo musiałam sie angloka nauczyć. a apel był o AIDS .a na takich kilku juz bylam. potem podszedł tż. gadam z nim ale głowa w ksiażce. przeszło 5 nayczcieli każdemu pow zę sie ucze. no i spoko, rpzeciez nic nie robie tylko sie cuze i szła moja ukochana ( tż też, miał z nią spiecie raz) ;/ i naczela sie czepiać że nie powinno mnie tu być i -na sale + nie - na sale * ucye sie +powinnas bzc na apelu i zabrała mi ksiazke (do tego nie moja tylko kumpeli) na sale! +dobra ale niech mi sorka odda ksiazke - nie +to nie ide (beszczelna ejstem a rpzyznam od 1 kalsy marzyłam zeby sie sdo mnie o coś keidyś przypieła ;] ) -to do pani dyrektor +nigdzie nie ide poszła po dyrektorke, po drodze wyciagnela inna nauczycielke z sekretariatu (taka spoko babke lubie ja i ona mnie też ;] ) to praktycznie tamta wysmialysmy ze poszla po nia bo sie bala ze z tż uciekniemy przylazla z dyrektorka (po drodze powyzywala ze ejstem szlachcianka i ksiezniczka ( a skad ona choroba jasna wie jakie mam korzenie? ;] ) poszlismy na ta sale. totalna cisza bo oczywiscie coś sie dzieje wiec cała sala zamilkła. suamsumarum mam uwage w dzienniku ;] i dyrektorka nie lubi mnie ejszcze bardziej bo keidyś tez już jej beszczelnie odpowiedziałam;] a najlepiej ta nauczycielka :nazwiska poprosze Tż powiedział a ja podałam nazwisko i imie i mówie :Angelika.... przez "g" opczywisie tamta juz krew na twarzy.a wiecie jak to ejst ...przyszla z dyrektorka to sie ejszcze bardziej woziła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obecnie robimy powtroki na matmie funkcje,zbiory itd a ja tego nie jarze ![]() Nigdy nie lapalam matmy ![]() Matma nigdy dla mnie nei byla prosta(wiele razy przez nia ryczalam) tak jak fizyka i chemia(wzory ogolnie mowiac)
![]() ![]() |
![]() |
#2125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja jestem na rozszerzonej matmie i teraz do matury powtarzamy ... :P i w sumie z ostatniego spr z zadan maturalnych z wielomianow było 30 jedynek ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzis do mnie i do kolezanki(siedzimy z tylu i skoczyla) ze ciekawe co my tam z tylu odrabiamy? ![]() Jak powiedzialam ze nic to z usmieszkiem:juz skonczylyscie odrabiac tak? ![]() Nigdy nie odrabialam nic na jej lekcji ![]() Jak jej mowilam ze moze sprawdzic czy odrabiamy to mowila ze mamy jej nie pyskowac bo pozalujemy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
zapisałam się na jazdy i we wtorek mam je prosto ze szkoły i będe musiała odwieźć kursanta,
nie dość że to będzie dopiero mój 2 raz za kierownica, z kursantem który pewnie będzie się ze mnie śmiał to jeszcze będe musiała jechać w godzinach szczytu przez najbardziej zatłoczone i ruchliwe miejsce w katowicach, i wszystko mnie rozjedzie ![]()
#2129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co lekcje do nas sie przyczepia co my tam robimy z tylu ze pewnie tylko gadamy i niz przepisane nie mamy(taa jasne ![]() A jak siadlysmy z przodu to stalysmy przed tablica pozniej i szly komentarze ze w glowie pusto itd ![]() PO kolezankach co maja tipsy jak jedzie( a h. maja tipsy do matematyki ![]() Ja nigdy prawie sie na matematyke nie maluje ani kolczykow ani nic bo wezmie mnie pod tablice i bedzie opowiadac pol godziny o tym przy klasie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Konto usunięte
|
XXBOO wiesz co.... a dobra dziewczyny przyznam wam sie że zdałam testy i prawko za 1 razem.
Tylko 2 kwestie, wiem ze nie jestem złym kierowcą i 2 najważniejsza.... nerwy!! mi kiedyś gościu powiesdział zę dorbze jeżdże bo jeżdże na luzie. nie jak szałaput tylko na luzie. jak mi auto zgasło na środku skrzyżowania to nie wpałam w panike, tylko zabluzgałam pod nosem na swoją głupote i odpaliłam i pojechałam dalej. nie można sie tym tak stresować Hehehehe wiecie co robiłam na łuku? połoa mojej klasy za 1 razem łuk oblała. jechałam do przodu.dojechałam dałam wsteczny i pod nosem "nawet si enie waż wyjechać, nawet sie kurde nie waż!!" jak oni przesłuchują te taśmy to musieli mieć ze mnie balet ![]() No stress |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.