|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Tola niech sie mikołaj urodzi dzis!!! Zebys sie juz nie meczyła
![]() Olivka zaraz po dupci dostanie... kochana trzymaj się cycków i usmiech na buzi.. Ja juz mam 73,8 ![]() Plivka trzeba duzo pic., bo inaczej głodówki nie pomagaja.. toksyny musz ajakos sie uwalniac...wiec woda woda woda!!! ![]()
![]() |
#4562 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzia trzymam się cycków aż boli ![]() ![]() Piwka mówisz.... hmmm a ja wolę winko ![]() Żartuje ![]() Kurcze ciekawe jak tam nasza Tola ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
Madzia no gratuluje lecisz z waga jak burza w dol
Swieta hmm ja ich nie czuje w tym roku na razie przynajmniej Najbardziej brakuje mi punchu pitego pod ratuszem wieczorkiemw sobote tam jest atmosfera hihi ostatnio bylismy z mezem i MAxim ale maly nie wspolpracowal a ja moge punsch tylko dla dzieci pic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Zakorzenienie
|
Poncz pod ratuszem hmmm brzmi ciekawie...
![]() ![]() Kurcze ale mnie ręka swędzi lewa hihi mam nadzieję że to na kaskę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny coś kiepsko z Waszymi przeczuciami... Nadal tu tkwię 2 w 1...
![]()
#4567 |
Zakorzenienie
|
Oj tak zwyczaj i jablka w czekoladzie ,truskawki i migdaly w cukrze prazone mniam
Pod ratuszem piekne budki stoja ze wszystkim hih i karuzelki i swiatelka oj chyba mezusia namowie na ot pod ratusz bo chce mi sie swieta poczuc a tam jest idealnie na to Tola no co ja moge powiedziec nie chce synek na swiat i tale ale nie martw sie jeszcze troszke CZEKAMY NA WIESCI |
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
Zakorzenienie
|
Kasia nie rób mi smaka bo ja miałam słodyczy nie jeść a już mi się chce
![]() ![]() Tola ja to jeszcze nie wiem jak to jest ale domyślam się że ciężko, już byś chciała urodzić a tu się małemu nie spieszy. A myślałaś może o prowokacji? Moja szwagierka tak rodziła, mama zresztą też. Tylko pewnie muszą być odpowiednie warunki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
ja slyszalam o moksturze ktora sie pije dwa dni a trzeciego roszi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
Zakorzenienie
|
No ja niby też słyszałam że przytulanki przyspieszają, ale ile w tym prawdy to nie wiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Rozeznanie
|
![]() Madzia podziwiam ![]() ![]() A kiedy Izka wróci nie wiem ![]() Olivia ja kocham cytrusy typo pomarańcze mandarynki nektarynki ![]() ![]() ![]() Tola przypomina mi się znajomy który mówił do Żoninego brzuszk "Synu wychodź bo nie będę sam meczów oglądał" Jakoś tak Mała (jego Żona) rodziła zaraz przed mundialem ![]() ![]() A co u mnie?? Przechodze dołka co tu dużo pisać ![]() ![]() Na dodatek staram się nieco wyslimować. Co prawda dietka działa co nieco ale zrobiły mi się rozstępy pod pachcmi jak bym utyła zamiast schudnąć ![]() I dobija mnie świadomość że oprócz męża jestem sama jak palec na tym świecie ![]() Z problemem domniemanej niepłodności to jestem zupełnie sama, niby Małż chce i w ogóle ale np żeby pójść ze mną na wizyte do GP to się zapiera i nie pójdzie ![]() ogólnie kanał.... niechce tych świąt... niepotrafie stworzyć "atmosfery"... A co będę smencić....
#4572 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Strasznie mi przykro, że tak Cię musiało życie ciężko doświadczyć. Ale widzisz, ja wierzę że nic nie dzieje się bez przyczyny i kiedyś będziesz miała to wynagrodzone ![]() Widzisz, ja jeszcze niedawno jak leżałam z Tż tak sie zastanawiałam, co mnie dalej czeka w życiu. Czy już zawsze będzie mi tak dobrze?????? I za jakiś czas zrobiliśmy właśnie badanie nasienia no i wyszło szydło z worka. Jedno jest pewne, życie jest bardzo nieprzewidywalne i zazwyczaj w najmniej spodziewanym momencie dzieje się coś, co wywraca je do góry kołami............ Tulkam Cię mocno i mam nadzieję, że znajdziesz swoje szczęście w życie (oczywiście poza Tż ![]()
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
Piwusia Loni ma rację nic się bez przyczyny nie dzieje- naprawdę.
I nie jesteś sama poza Tż masz jeszcze nas i nie zapominaj o tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
BAN stały
|
Tola a może sexik i się coś ruszy, podobno polecany już przed rozwiązaniem.
Piwusia ![]() ![]() Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-12-05 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam Święta jak pisałam, ale tych się boję po prostu - wiadomo życzenia itp.
Ale co zrobić. Gdybym miała swój prezencik to byłoby inaczej. Zuzia będzie dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co właśnie koleżanka z pracy - ta małpa powiedziała mi że jest w ciąży
![]() ![]() Ku*** życie jest popierdo**ne. Co ja takiego zrobiłam no co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4577 | |
BAN stały
|
Cytat:
Juz jajniki prawie wcale nie dokuczają. Ale antybiotyk jest obrzydliwy. Czekam az mój A. wróci bo samochód mi potrzebny, jadę do mamy, zawiozę jej jabłka to mi nasuszy, bo ma taki specjalny sprzęt do suszenia. Poza tym trochę pogadam, ona dobrze na mnie wpływa. Olivka normalnie ![]() Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-12-05 o 13:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4578 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Też zadaję sobie czasami takie pytanie??? Teraz to naprawde przydałoby się żebyś zmieniła pracę, ale ja wiem że to nie jest ani proste ani nie będzie rozwiązaniem problemów. Przecież naokoło nas codziennie ktoś tam zachodzi w ciążę, ktoś rodzi, wychodzi na spacer z dzieckiem, na zaupy itd.......... bardzo to trudne, ale Ty przynajmniej masz szansę na dziecko i prędzej czy później będziesz je miała, zobaczysz.
![]() |
#4579 |
Zakorzenienie
|
Zuzia, Piwusia,Olivka, loni
![]() ![]() ![]() ![]() Syla tez czasem tracila nadzieje a tu jaka niespodzianka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4580 |
Zakorzenienie
|
Blondynka żeby to było takie łatwe to już bym była dawno w ciąży jakoś 15 miesięcy i nic kompletnie nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Kochane jesteśćie Kobitki... A tak z ręką na serduchu to to że Sylci się udało to nie tylko mnie cieszy ale właśnie daje nadzieje ![]() Ale do 17.12 jeszcze taak długo... a w tedy to dopiero będe miała USG ![]() Całuje Cię Olivia ![]() ![]() ![]()
#4582 |
Wtajemniczenie
|
Oj, jakie dolki na watku
![]() ![]() Piwusia, no strasznie dlugo musisz czekac na to usg. Ja tez czekalam miesiac. Jest tutaj jednak prywatna klinika do ktorej teraz sie wybiore ![]() Olivka ![]() ![]() ![]() ![]() Wierze ze i na ciebie gdzies tam czeka maly cud ![]() O kurcze moja siostra juz jest ![]()
#4583 |
Zakorzenienie
|
OLIWKAQ
ja myślałam, ze ta pani miła z Twojego pokoju co Ci tak zawsze życie stara się ułatwiać ![]() No cóż... Ja dziś wyczytałam że najlepszy wiek na ciąże to 24-30 lat i fizycznie i psychicznie! Wiecie co koleguję się z kuzynką mojego byłego bardzo faceta, który odszedł, bo ... i raz dwa sie pocieszył inną i z tą inną raz dwa wziął ślub itd.itp. Starali się o dzidzię już przed ślubem swoim (czyli przed lipcem 2007- jakoś dwa lata praktycznie). Ona ma 31 lat (i córkę 10-12letnią z pierwszego małżeństwa), on ma 27 lat. W końcu się udało i mieli termin porodu na maj 2009 ... ![]() ![]() Tak po prostu, lekarze powiedzieli, że ciąża zwyczajnie obumarła ![]() Normalnie mi smutno. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4584 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() na mikołaja dla wszystkich czekających (pamiętajcie coby się starać 6.12.2008 bo mikołaj różne podarki nosi) ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaju Dziewczyny wszystkie bardzo Cię kochają, na fasolki dziś czekają. Więc gdy śnieżny pada puszek, niech IM wpadnie też okruszek! Edytowane przez gabriellao0 Czas edycji: 2008-12-05 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4586 |
Zakorzenienie
|
byłam u gina dzidzia ma 10cm
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jutro urodzi się pierwsze nasze gangowe dzidzi !!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Zadomowienie
|
Hej Lejdiski!
![]() Ale super te wieści od Domi i Syli ![]() ![]() ![]() ![]() Kathi - ojejciu, no to się udało Maxiowi Cię trafić ![]() ![]() ![]() Magdaka - strasznie fajowa z Ciebie girl! ![]() ![]() ![]() Olivka, Zuzia - trzymajcie się jakoś! ![]() Madzia - fajni, że pamiętasz o dietce! To please znajdź chwilke i zapodaj, bo moja Mamu marzy na wiosnę poczuj się lżej jak mówi i ucieszyła się z dietki od Ciebie! ![]() Piwusia - a Ciebie już nic po tym wypadku nie boli? Oj uważaj na siebie, uważaj - zwłaszcza na drodze i przejściach ![]() Tolu - jak wszystkie trzymam za Mikołaja! Kurcza, podziwiam, Ty się chyba nie boisz nic tylko tak po prostu chcesz żeby już był ten poród - ła! To na pewno bedzie dobrze, bez bólu i krótko! I oby tak było! ![]() Blondi - ła, 10 cm to już chyba całkiem dużo, nie? Ale co to za wirus? ![]() ![]() A Asia kiedy ma te urodzinki męża? Ciekawe co Ona dokładnie mu tam szykuje, nie? ![]() Loni - to już wkrótce mężuś Twój wróci i znowu tak sobie bedziesz leżeć w łóziu i super Ci bedzie i bezpiecznie ![]() A gdzie Ali nasza? Coś taka zapracowana? No i wiesz, pytać Cię już dawno miałam co w końcu mężusiowi kupiłaś? - łyżwy czy przygodę śnieżną ![]() Pozdrawiam Wszystkie Gangowiczki!!! No hej! Aha - Loni, oj Ty ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-05 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Zadomowienie
|
No co prawda nikt mnie nie pyta co u mnie
![]() ![]() Wczoraj i ja doła miałam - dzwoniłam do promotorki i okazało się, że nie ma szans na egzams przed świętami! ![]() ![]() ![]() Kurcze - to po co mnie tak nastawiała? to tak jak ten gin Tolę, choć to oczywiście 2 rózne sprawy, ale emocje pewnie jednak podobne... No i uważam, że mogła tyrknąc do mnie i uprzedzić, że teraz nie, a tak to ja się wciąż nakręcałam i już panikować zaczęłam, że nie zdążę! ![]() Aha - a Mikołaja ja już dziś dostałam ![]() ![]() A Wy???? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-05 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.