Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków;) cz. IV - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-05, 19:56   #1891
panna kinia
Rozeznanie

Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków;) cz. IV

[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;9979096]ja wiedziałam po prostu wiedziałam : jupi: opowiadaj ze szczegółami którym samochodem jeździłaś bo mijałam jedna egzaminacyjna i nie wiem czy to ty[/quote]
No to relacje będzie trochę trwała ...
Obudziłam się rano (30 min przed wyjściem) i wszystko na szybko robione było. Mycie, dowód, potrfel, adidasy, magiczne zaświadeczenie i wio! W sumie to nastawienie miałam bardzo opbojętbne. Jak zdam to fajnie, jak nie zdam to trudno, nie pierwszy raz. W autobusie spotkałam jeszcze kolegę z dawnego liceum, który szedł właśnie teorie zdawać, a więc sobie troszkę pogadaliśmy. Idę na plac manewrony jak, gdzie jak zawsze opóźnienie (ale jakieś 20 min). Obiecałam sobie, że nie wchodzę do poczekalni, aby się nie nakręcać. Stanełam gdzie na podwórku z daleka od tych ludzi i czekałam na swoją kolej mając cała tą sytuację w czterech literach aż.... mnie wywołali. Dałam karteczkę i usłuszłam pojad numer jeden. Człapię się człapię aż wkońcu doszłam do samochodu przywiatałam się z egzaminatorem, jakiś Pan w średnim wieku, Jacek coś tam nawet nie pamiętam.
Pierwsze co wsiadałm, że to powiedział, że mam się zgłoscić do Biura Obsługi Klineta, bo coś tam mam nie uzupełnione do końca. No to ja grzecznie podziękowałam za infromację. Kontrola auta. Maska. O dziwno wszystko pamiętałam (a nawet sobie nie powtórzyłam co, gdzie i jak), ale mimo to egzaminator uczepliwy, bo się pytał jak czy płynów wystarczająco, jak się uzpełnia zbiornki itd ... ale ok. Rękaw nr 1 czyli ten troszkę pod górkę, a więc ruszam z ręcznego. Udało się! Wszystko ładnie prościutko elegancko. Egzaminator się pyta czy chce przodem czy tyłem wyjechać, a ja stwierdzam, że mi to bez różnicy. Dalej, górka bez warknięcia ruszyłam co oznacza, że placyk zaliczony. Jedziemy w miasto! Wyjechałam Smutną między cmentarzami w prawo, potem w Wojska Polskiego, następnie gdzieś tam zawracałam na parkingu. Przez pomyłkę przy omijaniu jakieś babci, której zachciało się iść środkiem drogi włączyłam światła drogowe
Egzaminator: Proszę sprawdzić pojazd.
Ja: Tak wiem, że przez pomyłkę włączyłam światła drogowe
Egz: I co Pani z tym faktem zrobi?
Ja: No już je właśnie wyłączyłam.
Egz: No to dobrze.
Później jakby tego było mało jakaś blond paniusia mi na pasy dosłownie wtargneła, więc ja z piskiem opon po hamulcach. Bluzg w myślach i dalej. Jakieś osiedle. Kazał mi jechać w lewo, a koleś z mojej prawej się wlecze niemiłosiernie więc ja gazu i dawaj zdążę! Wtedy coś na tej kartce sobie wpisał, więc ja się troszkę wystraszyłam, że zarzuci mi wymuszenie pierwszeństwa, ale nic nie mówi jadę dalej. Parkowanie równległe. Moim zdaniem wyszło, egzaminator otwiera dzwi patrzy lewo, prawo mówi, że idealnie i każe wyjeżdzać no to jadę. Następnie było troszkę pod gorzej. Miałam po górkę znak stop i nakaz w lewo. Jakiś koleś z prawej mnie przepuszcza, więc się pytam czy mogę jechać - zezwolił. No to ja gazu, a ten pacan co mnie przpuszcza jedzie to ja po hamulcu (i nawet nie nacisnełam sprzęgła, bo ogdległość po prostu z dwa metry) i zgasło. Egzamiantor stwierdził, że takimi "kierowacami" nie ma się co przejmować i kazał jechać dalej na najbliższym skrzyżowaniu (ktróe było za 4 metry) w lewo. Udało mi się ruszyć i znalazłam się na środkowym, do jazdy na wprost pasie, a z lewej cały sznureczek zajęty no to ja mówię "Wiem, że w tym momencie pomyliłam pasy i blokuje pasy, ale skorzytam z uprzejmości pana w białym peugeocie i spróbuje wiechać na lewy pas" Egzaminator na to: "To Pani jest tu kierowcą". Toja dawaj jadę tak jak sobie wymyśliłam. Chwila później jedzie straż na sygnale to się wciskać gdzieś po prawie, że chodnikach, aby przepuścić, ale dało się radę.
Generlanie ciągnał mnie po wielu ograniczeniach, nakazach, a przed wszystkim stopach. Muszę jednak śmiało stwierdzić, że to była najlepsza jazda w moim życiu. Patrzyłam na wszystko. Synalizacje, znaki, pieszych i ... na świetną torebkę jakiś dziewczyny. Byłam całkowicie rozluźniona. Jakbym z 10 lat jeździła, nic zeto stresu, potu, przysieszonego bicia serce, suchości w gardle. Sama sobie mówiła "No Kinia do cholery jasnej nie mniej tak konretnie tego w dupie, bo masz egzamin państwowy." Mimo takich próśb do samej siebie, nie pomogło. Luz nie zniknął. W sumie to nawet nie wiem od której zaczełam jeździć, bo nawet nie spojrzałam na zegar.
Jadę sobie jadę, aż w pewnym momencie dociera do mnie, że jadę już w Smutną i słyszę "Proszę skręcić w lewo do Ośrodka". Wjeżdzam na teren WORDU wyszcy na mnie patrzą zdziwieni, że ktoś na miejscu kierowcy wrac... parkuję i z niecierpliwością czekam do czego może się doczepić. On w tej chwil coś pisze (nawet nie chciałam zaglądać co tam namazgrolił) i podaję mi rękę "Gratuluję Pani egzamin został zakońcozny wynikiem poztywnym, a tak poza tym bardzo dobra dynamika jazdy". A jaaaa Powiedziałam, ale mi Pan radość sprawił na co on "nie ja tylko Pani sobie sama". Powiedziałam, że świeny prezent na urodziny (które mam 8.12), a egzaminator uśmiechnął się i powiedział "najlepszego". Tyle ...
Z Amoku obudziłam się gdzieś pod koło cementarzy kiedy to zauważyłam, że nie założyłam kurtki. Nie samowite ucucie, najszczęśliwszy dzień w życiu. Piotrkowska wydawała mi się Arkadią, pies z kulawą nogą rasowcem, zwykli ludzie najlepszymi przyjaciółmi, a herbata z "Niebieskich migdałach" z koleżanką smakowała jak nektar bogów. Ciągle w to nie wierzę i muszę sobie powtrzać, że wreszcie się udało. Wynik poztywny, zdałam, jestem kierowcą, plastik za dwa tygodnia. Bajka, po prostu bajka ...
Mój cel, moje marzenie, mój pomysł i inicjatywa. Moje nerwy, czas i pieniądze (bo rodzicom nawet zabroniłam dać na bilet autobusowy do WORDu) wreszcie się opłaciły.
Stary 2008-12-05, 20:06   #1892
AgiGagi
Raczkowanie

Aż miło czytać takie wiadomości...ach...jeszcz e raz gratuluję!

W byciu wyjątkowym nie chodzi żeby być lepszym od innych tylko żeby żyć w zgodzie ze sobą.

http://www.suwaczek.pl/cache/ce3df95e49.png
AgiGagi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 20:11   #1893
Asiuniaaa
Wtajemniczenie

ahhhh zazdroszczę, zazdroszczę może i mi się kiedyś uda.

Asiuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 20:45   #1894
4c2ea920fcf0cb3d39288a6c961f1efcc2286102_684b5c001d1f4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez panna kinia Pokaż wiadomość
Obudziłam się rano (30 min przed wyjściem) i wszystko na szybko robione było. Mycie, dowód, potrfel, adidasy, magiczne zaświadeczenie i wio! W sumie to nastawienie miałam bardzo opbojętbne. Jak zdam to fajnie, jak nie zdam to trudno, nie pierwszy raz. W autobusie spotkałam jeszcze kolegę z dawnego liceum, który szedł właśnie teorie zdawać, a więc sobie troszkę pogadaliśmy. Idę na plac manewrony jak, gdzie jak zawsze opóźnienie (ale jakieś 20 min). Obiecałam sobie, że nie wchodzę do poczekalni, aby się nie nakręcać. Stanełam gdzie na podwórku z daleka od tych ludzi i czekałam na swoją kolej mając cała tą sytuację w czterech literach aż.... mnie wywołali. Dałam karteczkę i usłuszłam pojad numer jeden. Człapię się człapię aż wkońcu doszłam do samochodu przywiatałam się z egzaminatorem, jakiś Pan w średnim wieku, Jacek coś tam nawet nie pamiętam.
Pierwsze co wsiadałm, że to powiedział, że mam się zgłoscić do Biura Obsługi Klineta, bo coś tam mam nie uzupełnione do końca. No to ja grzecznie podziękowałam za infromację. Kontrola auta. Maska. O dziwno wszystko pamiętałam (a nawet sobie nie powtórzyłam co, gdzie i jak), ale mimo to egzaminator uczepliwy, bo się pytał jak czy płynów wystarczająco, jak się uzpełnia zbiornki itd ... ale ok. Rękaw nr 1 czyli ten troszkę pod górkę, a więc ruszam z ręcznego. Udało się! Wszystko ładnie prościutko elegancko. Egzaminator się pyta czy chce przodem czy tyłem wyjechać, a ja stwierdzam, że mi to bez różnicy. Dalej, górka bez warknięcia ruszyłam co oznacza, że placyk zaliczony. Jedziemy w miasto! Wyjechałam Smutną między cmentarzami w prawo, potem w Wojska Polskiego, następnie gdzieś tam zawracałam na parkingu. Przez pomyłkę przy omijaniu jakieś babci, której zachciało się iść środkiem drogi włączyłam światła drogowe
Egzaminator: Proszę sprawdzić pojazd.
Ja: Tak wiem, że przez pomyłkę włączyłam światła drogowe
Egz: I co Pani z tym faktem zrobi?
Ja: No już je właśnie wyłączyłam.
Egz: No to dobrze.
Później jakby tego było mało jakaś blond paniusia mi na pasy dosłownie wtargneła, więc ja z piskiem opon po hamulcach. Bluzg w myślach i dalej. Jakieś osiedle. Kazał mi jechać w lewo, a koleś z mojej prawej się wlecze niemiłosiernie więc ja gazu i dawaj zdążę! Wtedy coś na tej kartce sobie wpisał, więc ja się troszkę wystraszyłam, że zarzuci mi wymuszenie pierwszeństwa, ale nic nie mówi jadę dalej. Parkowanie równległe. Moim zdaniem wyszło, egzaminator otwiera dzwi patrzy lewo, prawo mówi, że idealnie i każe wyjeżdzać no to jadę. Następnie było troszkę pod gorzej. Miałam po górkę znak stop i nakaz w lewo. Jakiś koleś z prawej mnie przepuszcza, więc się pytam czy mogę jechać - zezwolił. No to ja gazu, a ten pacan co mnie przpuszcza jedzie to ja po hamulcu (i nawet nie nacisnełam sprzęgła, bo ogdległość po prostu z dwa metry) i zgasło. Egzamiantor stwierdził, że takimi "kierowacami" nie ma się co przejmować i kazał jechać dalej na najbliższym skrzyżowaniu (ktróe było za 4 metry) w lewo. Udało mi się ruszyć i znalazłam się na środkowym, do jazdy na wprost pasie, a z lewej cały sznureczek zajęty no to ja mówię "Wiem, że w tym momencie pomyliłam pasy i blokuje pasy, ale skorzytam z uprzejmości pana w białym peugeocie i spróbuje wiechać na lewy pas" Egzaminator na to: "To Pani jest tu kierowcą". Toja dawaj jadę tak jak sobie wymyśliłam. Chwila później jedzie straż na sygnale to się wciskać gdzieś po prawie, że chodnikach, aby przepuścić, ale dało się radę.
Generlanie ciągnał mnie po wielu ograniczeniach, nakazach, a przed wszystkim stopach. Muszę jednak śmiało stwierdzić, że to była najlepsza jazda w moim życiu. Patrzyłam na wszystko. Synalizacje, znaki, pieszych i ... na świetną torebkę jakiś dziewczyny. Byłam całkowicie rozluźniona. Jakbym z 10 lat jeździła, nic zeto stresu, potu, przysieszonego bicia serce, suchości w gardle. Sama sobie mówiła "No Kinia do cholery jasnej nie mniej tak konretnie tego w dupie, bo masz egzamin państwowy." Mimo takich próśb do samej siebie, nie pomogło. Luz nie zniknął. W sumie to nawet nie wiem od której zaczełam jeździć, bo nawet nie spojrzałam na zegar.
Jadę sobie jadę, aż w pewnym momencie dociera do mnie, że jadę już w Smutną i słyszę "Proszę skręcić w lewo do Ośrodka". Wjeżdzam na teren WORDU wyszcy na mnie patrzą zdziwieni, że ktoś na miejscu kierowcy wrac... parkuję i z niecierpliwością czekam do czego może się doczepić. On w tej chwil coś pisze (nawet nie chciałam zaglądać co tam namazgrolił) i podaję mi rękę "Gratuluję Pani egzamin został zakońcozny wynikiem poztywnym, a tak poza tym bardzo dobra dynamika jazdy". A jaaaa Powiedziałam, ale mi Pan radość sprawił na co on "nie ja tylko Pani sobie sama". Powiedziałam, że świeny prezent na urodziny (które mam 8.12), a egzaminator uśmiechnął się i powiedział "najlepszego". Tyle ...
Z Amoku obudziłam się gdzieś pod koło cementarzy kiedy to zauważyłam, że nie założyłam kurtki. Nie samowite ucucie, najszczęśliwszy dzień w życiu. Piotrkowska wydawała mi się Arkadią, pies z kulawą nogą rasowcem, zwykli ludzie najlepszymi przyjaciółmi, a herbata z "Niebieskich migdałach" z koleżanką smakowała jak nektar bogów. Ciągle w to nie wierzę i muszę sobie powtrzać, że wreszcie się udało. Wynik poztywny, zdałam, jestem kierowcą, plastik za dwa tygodnia. Bajka, po prostu bajka ...
Mój cel, moje marzenie, mój pomysł i inicjatywa. Moje nerwy, czas i pieniądze (bo rodzicom nawet zabroniłam dać na bilet autobusowy do WORDu) wreszcie się opłaciły.
zapytam z ciekawości czy pan egzaminator to nie czasem Jacek Kaźmierczak?

ja jeszcze raz gratuluje
4c2ea920fcf0cb3d39288a6c961f1efcc2286102_684b5c001d1f4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 20:50   #1895
LifeIsSoSad
Zadomowienie

Kinia gratuluje zazdroszczę opanowania... ehh jak ja bym tak chciala...
Stary 2008-12-05, 20:57   #1896
adzipersik
Raczkowanie

Cytat:
"Gratuluję Pani egzamin został zakońcozny wynikiem poztywnym, a tak poza tym bardzo dobra dynamika jazdy". A jaaaa Powiedziałam, ale mi Pan radość sprawił na co on "nie ja tylko Pani sobie sama". Powiedziałam, że świeny prezent na urodziny (które mam 8.12), a egzaminator uśmiechnął się i powiedział "najlepszego". Tyle ...
Jejkuuuuuuuu.... Ale się cieszę! No nie uwierzysz!!!! Tyle czasu się nie odzywałaś! Weszłam na tą stronkę i od razu Twoja relacja i błądzenie wzrokiem - i zdałaś!!! Cudownie! Po prostu zaje***cie!!!! Gratuluję!!! Gratuluję jak nie wiem co!!! Aż nie wiem co napisać! Mam nadzieję, że teraz nie znikniesz! No to w poniedziałek na bank ruszam zapisać się na egzamin!!!:ju pi:Uffff.... no to moja kochana! Powód do oblewania jest! I to nie mały!
adzipersik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 21:04   #1897
LifeIsSoSad
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adzipersik Pokaż wiadomość
Jejkuuuuuuuu.... Ale się cieszę! No nie uwierzysz!!!! Tyle czasu się nie odzywałaś! Weszłam na tą stronkę i od razu Twoja relacja i błądzenie wzrokiem - i zdałaś!!! Cudownie! Po prostu zaje***cie!!!! Gratuluję!!! Gratuluję jak nie wiem co!!! Aż nie wiem co napisać! Mam nadzieję, że teraz nie znikniesz! No to w poniedziałek na bank ruszam zapisać się na egzamin!!!:ju pi:Uffff.... no to moja kochana! Powód do oblewania jest! I to nie mały!
a ja sie jutro schleje z rozpaczy

Stary 2008-12-05, 21:09   #1898
kocim
Rozeznanie

Gratulacje, chciałabym mieć takie luźne podejście jak Ty
kocim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 21:14   #1899
adzipersik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LifeIsSoSad Pokaż wiadomość

No wiesz... ja też mogę pić z rozpaczy bo mam dwa nieudane podejścia za sobą a na samą myśl o trzecim - już mam dość!
To co? Wypijmy za tych co mają powód do radości i wypijmy - z rozpaczy!
Stary 2008-12-05, 21:34   #1900
Konto usunięte

Cytat:

Cytat:
No wiesz... ja też mogę pić z rozpaczy bo mam dwa nieudane podejścia za sobą a na samą myśl o trzecim - już mam dość!
pic to mogę ja bo mam za sobą 4 podejścia nieudane, ups nie mogę jutro egzamin
4c2ea920fcf0cb3d39288a6c961f1efcc2286102_684b5c001d1f4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 21:43   #1901
LifeIsSoSad
Zadomowienie

Cytat:
[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;9981009]pic to mogę ja bo mam za sobą 4 podejścia nieudane, ups nie mogę jutro egzamin[/QUOTE]

w zasadzie ja po tym oblanym wczoraj miałam zamiar isc prosto do monopolowego i przenocowac w elblągu na dworcu i wgl nie wracac do domu <lol> nie no rozpacz czarna mnie ogarneła... ehhh ta przesadna ambicja
mam nadzieje ze nastepna porazke lepiej zniose...
Stary 2008-12-05, 21:56   #1902
adzipersik
Raczkowanie

[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;9981009]pic to mogę ja bo mam za sobą 4 podejścia nieudane, ups nie mogę jutro egzamin[/quote]Sądzę, że i Tobie się jutro powiedzie! Ooooooo...bardzo mocno trzymam kciuki! Tylu osobom się nie powiodło czyli dla kogoś innego nastał dobry czas

Cytat:
w zasadzie ja po tym oblanym wczoraj miałam zamiar isc prosto do monopolowego i przenocowac w elblągu na dworcu i wgl nie wracac do domu <lol> nie no rozpacz czarna mnie ogarneła... ehhh ta przesadna ambicja
mam nadzieje ze następna porazke lepiej zniose...
Nooo... za każdym razem znosi się lepiej porażki... bardziej obojętnie! Czego Ci oczywiście nie życzę! Mam nadzieję, że drugi raz zakończy się pozytywnie!
Stary 2008-12-05, 22:13   #1903
kesly1
Zakorzenienie

Cytat:
ZDAŁAM !!!!!
panna kinia wiedziałam, że zdasz!! Miałam już dosyć Twojego "rozszerzającego się" podpisu. Gratuluję Kochana!!

[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;9981009]pic to mogę ja bo mam za sobą 4 podejścia nieudane, ups nie mogę jutro egzamin[/quote]
Powodzeniaaaaaaaaaa!!!
It can't last forever either...
kesly1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 22:13   #1904
panna kinia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AgiGagi Pokaż wiadomość
oooooooo GRATULUJĘ! to teraz opowiadaj jak było
Cytat:
Napisane przez papryka85 Pokaż wiadomość

Moje gratulacje!!!!!!!
Cytat:
moje gratulacje
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9979553] gratuluję[/quote]

Cytat:
Napisane przez AgiGagi Pokaż wiadomość
Aż miło czytać takie wiadomości...ach...jeszcz e raz gratuluję!
Cytat:
Napisane przez Asiuniaaa Pokaż wiadomość
ahhhh zazdroszczę, zazdroszczę może i mi się kiedyś uda.
dziękuje za wszelkie gratulacje
[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;9980395]zapytam z ciekawości czy pan egzaminator to nie czasem Jacek Kaźmierczak?

ja jeszcze raz gratuluje[/quote]
hmm właściwie to całkiem możliwe, że to on. Taki z wąsikiem. A co miałaś już z nim styczność?
A ta elka egzaminacyjna, którą widziałaś to moja czerwona jedynka, była?

Cytat:
ojej jest jest. Właśnie jutro idę oblewać! Dziękuje
Zdałam w tym cholernym mieście. W Łodzi, gdzie wiele osób przepisuje się do Piotrkowa czy Sieradza, a ja zdałam jestem jedną z ilu coś około 30% zdawalności?

Cytat:
Kinia gratuluje zazdroszczę opanowania... ehh jak ja bym tak chciala...
Cytat:
Napisane przez kocim Pokaż wiadomość
Gratulacje, chciałabym mieć takie luźne podejście jak Ty
też mi opanowanie i podejście! Jak tylko wysiadłam z auta to ręce i nogi zaczeły mi się tak trzęść, że nie mogłam nad tym zapanować. Nawet komórki z torebki nie mogłam wyjąć, a co dopiero numer wykręcić. Chociaż lepiej po niż przed lub jeszcze gorzej w trakcie egzaminu!
Wszystkim zdającym życzę takiego spokoju jaki dzisiaj we mnie zagościł.

m_martka powodzenia jutro, dasz radę!
Stary 2008-12-05, 22:21   #1905
Konto usunięte

Cytat:
Sądzę, że i Tobie się jutro powiedzie! Ooooooo...bardzo mocno trzymam kciuki! Tylu osobom się nie powiodło czyli dla kogoś innego nastał dobry czas
Cytat:
Napisane przez kesly1 Pokaż wiadomość
Powodzeniaaaaaaaaaa!!!
Cytat:
hmm właściwie to całkiem możliwe, że to on. Taki z wąsikiem. A co miałaś już z nim styczność?
A ta elka egzaminacyjna, którą widziałaś to moja czerwona jedynka, była?

m_martka powodzenia jutro, dasz radę!
wszystkim wam nie dziękuję
nie nie ja widziałam 23, a czerwona jedynka jeździłam na 1 egzaminie a ten pan to taki ciemny i nie ogolony wiec chyba ten
Stary 2008-12-05, 22:28   #1906
panna kinia
Rozeznanie

[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;9981722]wszystkim wam nie dziękuję
nie nie ja widziałam 23, a czerwona jedynka jeździłam na 1 egzaminie a ten pan to taki ciemny i nie ogolony wiec chyba ten[/quote]
no to najwyraźniej nie ten sam Pan.
A o której jutro masz egzamin, abym wiedziła o której kciuki trzymać!
Stary 2008-12-05, 22:30   #1907
Konto usunięte

o 8, mam nadzieje ze nie będzie żadnego poślizgu bo muszę do szkoły zdążyć. No nic moi drodzy kładę się spać po o 6 muszę wstać.
Stary 2008-12-05, 22:31   #1908
alisza
Raczkowanie

kinia gratuluje jestes super!
alisza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 22:36   #1909
panna kinia
Rozeznanie

[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;9981847]o 8, mam nadzieje ze nie będzie żadnego poślizgu bo muszę do szkoły zdążyć. No nic moi drodzy kładę się spać po o 6 muszę wstać.[/quote]
no to kciukasy, będzie dobrze
Sama napisałaś, że jeśli ja zdam to i Ty, a więc wywiąż się z umowy.
Cytat:
Napisane przez alisza Pokaż wiadomość
ojej ehh bo się zaczerwienie
dziękuje ślicznie
Stary 2008-12-05, 22:50   #1910
martini.
Zakorzenienie

[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;9981847]o 8, mam nadzieje ze nie będzie żadnego poślizgu bo muszę do szkoły zdążyć. No nic moi drodzy kładę się spać po o 6 muszę wstać.[/quote]

Trzymam moooooocnooooo kciuki! Oby dobra passa trwała i kolejna Łodzianka przeszła na dobrą stronę mocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Będę czekać na relację!!!!!
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 23:05   #1911
carrola
Zadomowienie

panna kinia gratulacje!! Brawo, brawo! Świetnie poszło, miło się czyta takie opowieści.
m_martka trzymam kciuki za Ciebie. Zdasz, bo co masz nie zdać.
carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 23:27   #1912
Wilana
Raczkowanie

Hej Kobietki. Wpisuję się do wątku, jako Bardzo Nieszczęśliwa Kobieta Bez Prawka Wczoraj miałam drugie podejście. Pierwszy raz oblałam na placu, wczoraj już na mieście. Jedno wiem na pewno: każde następne podejście nie bedę znosiła zbyt dobrze. Idzie się załamać, niestety
Wilana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-05, 23:33   #1913
kesly1
Zakorzenienie

No to się nie załamuj !! tylko się staraj przezwyciężyć stres jeszcze bardziej nie poddawaj się!!
It can't last forever either...
kesly1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-06, 09:04   #1914
panna kinia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alisza Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
panna kinia gratulacje!! Brawo, brawo! Świetnie poszło, miło się czyta takie opowieści.
dziękuje
Cytat:
Napisane przez kesly1 Pokaż wiadomość
panna kinia wiedziałam, że zdasz!! Miałam już dosyć Twojego "rozszerzającego się" podpisu. Gratuluję Kochana!!
No wiedziałam, ale to wiedziałam, że coś na temat opisu napiszesz !!! Jak widzisz teraz jest już tylko jedna linijeczka, ale za to jaka!
Dziękuje ślicznie
Cytat:
Napisane przez Wilana Pokaż wiadomość
Hej Kobietki. Wpisuję się do wątku, jako Bardzo Nieszczęśliwa Kobieta Bez Prawka Wczoraj miałam drugie podejście. Pierwszy raz oblałam na placu, wczoraj już na mieście. Jedno wiem na pewno: każde następne podejście nie bedę znosiła zbyt dobrze. Idzie się załamać, niestety
Rozumiem roczarowanie, ale nie ma sansu (choć jest powód), aby się załamać. Jak nie teraz to innym razem się uda. Zobacz ja np zdałam za 5 razem. Pozostałe cztery nieudane egzaminy były porażką, ale się nie poddałam i wreszcie się udało czego i Tobie życzę.
Stary 2008-12-06, 09:21   #1915
martini.
Zakorzenienie

Może M_martka właśnie w trakcie?
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 09:35   #1916
panna kinia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Może M_martka właśnie w trakcie?
no jeżeli nie było dużego opóźnienia to zapewne już po jest, ale wczoraj pisała, że ma jeszcze szkołe, a więc pewnie gdzieś w godzinach po południowych dowiemy jak poszło.

Ja się dzisiaj rano obudziłam i nadal mi się nie chce wierzyć, że to już po wszystkim, że się udało. Nigdy więcej jazd elką z intrusktorem aż dziwnie. W sumie to jak dostanę ten magiczny plastik zacznie się prawdziwna nauka jazdy ... Ja za kierownicą aż się wierzyć nie chce
Stary 2008-12-06, 09:57   #1917
ciaszunia
Zakorzenienie

panna kinia- gratuluje az milo sie czyta jak ktos zda
ciaszunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 10:05   #1918
pusunia
Zakorzenienie

Cytat:
no jeżeli nie było dużego opóźnienia to zapewne już po jest, ale wczoraj pisała, że ma jeszcze szkołe, a więc pewnie gdzieś w godzinach po południowych dowiemy jak poszło.

Ja się dzisiaj rano obudziłam i nadal mi się nie chce wierzyć, że to już po wszystkim, że się udało. Nigdy więcej jazd elką z intrusktorem aż dziwnie. W sumie to jak dostanę ten magiczny plastik zacznie się prawdziwna nauka jazdy ... Ja za kierownicą aż się wierzyć nie chce
no masz fajnie ze masz juz to wszystko za soba
a przede mna jeszcze to wszystko
ale powiem ci że miałaś szybko terminy naprawde
pusunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 10:41   #1919
panna kinia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ciaszunia Pokaż wiadomość
panna kinia- gratuluje az milo sie czyta jak ktos zda
dziękuje
Cytat:
Napisane przez pusunia Pokaż wiadomość
no masz fajnie ze masz juz to wszystko za soba
a przede mna jeszcze to wszystko
ale powiem ci że miałaś szybko terminy naprawde
no muszę przyznać, że na terminy nie narzekałam pierwszy miałam 26 września, a ostatni 5 grudnia, a więc praktykę zdałam w 2 i pół miesiąca.
Fakt, faktem, że teraz bardzooo dużo osoób z Łodzi zrażone porażkami (a w Łodzi jest mała zdawalność) prznoszą się do np Piotrkowa lub Sieradza, gdzie podobno łatwiej zdać, ale terminy są straszne. Po prostu fala emigrantów.
Stary 2008-12-06, 10:46   #1920
margo80
Zakorzenienie

jestem i zabieram się za nadrabianie. a jak już skończę, będzie relacja - powieść w odcinkach z dreszczykiem

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Auto Marianna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości