|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Raczkowanie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
A ja właśnie obejrzałam "Głosy" - fajne to było.
A tak poza tym to co słychać w wielkim świecie piękne kobiety? DeadlySilence ja też słyszałam wiele uwag,ale nimi nie warto się przejmować,bo nikt nie jest przecież idealny. |
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Wtajemniczenie
|
DeadlySilence witamy witamy
![]() pewnie ze przyjmiemy ![]() ![]() a cos o sobie ?jak sie nazywasz?ile lat? moze jakies foto ![]() ![]() a ja zyje jutrzejszymi zakupkami co prawda nie ubraniowymi ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2008-12-05 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3633 |
Zakorzenienie
|
DeadlySilence - powitać powitać. rozumiem cię co przechodziłas bo ja na początku przy wzroście 155 ważyłam 94 kg. robiłaś badania hormonalne? może masz jakieś zaburzenia dlatego nie możesz schudnać - ja tak miałam...
goosiaczku - ja oglądam tv gram w gierkę na www i zaraz idę spać bo mam jakiś rozstrój żołądka, pozatym gardło mnie boli chyba coś jest w powietrzu ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-12-05 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Wtajemniczenie
|
DeadlySilence zapraszamy i baw się dobrze!
![]() taaa komentarze to chyba każda z nas słyszała ah to tolerancyjne społeczeństwo ![]() ![]() p.s. Czy widziałyście makijażowe dzieła Maliny? wariatka na privie mi się przyznała! ![]() ![]()
#3635 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To sobie pojadłaś widzę, ja też bo byłam z tż w pizzerii, bardzo dobrej z resztą, u nas w Bytomiu. A teraz bardzo żałuję, że się z nim spotkałam. Nie ważne już wszystko, te czerwone paznokcie, ładne buty, nowe spodnie, nic nie ważne ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3636 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ojej ale co nie zauważył? albo skrytykował co zrobił ten pajac? no to zakładaj NK i zapraszamy Cię do znajomych ![]()
![]() |
#3637 |
Zadomowienie
|
normalnie co chwilę jakieś zaproszenie na NK, i nawet wiem kto jest kim, fajne
![]() chyba własnie z okazji piątku postanowiłam się upić nalewką od babci ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3638 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ah ci faceci!!!!!!!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3639 |
Zakorzenienie
|
Fafi - pierunie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nice - ![]() ineczka - polej i nam ![]() ![]() Kasia - zaraz podam linki ![]()
#3640 |
Wtajemniczenie
|
Nadrobiłam zaległości.
Witam wszystkie nowe koleżanki ![]() Malwinko ![]() A ja też nie mam konta na NK ![]() ![]() O właśnie ja wiem o zdolnościach Malinki ![]() ![]() Edytowane przez MrsVargas Czas edycji: 2008-12-05 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3641 |
Wtajemniczenie
|
Malina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3642 |
Wtajemniczenie
|
no coooo trzeba się chwalić swoimi zdolnościami
![]() ![]() kurde też bym chciała mieć takie ładne oczyska.... ![]() Malwinko skrobiesz nam to co z tym chłopem paskudnym? ![]()
#3643 |
Zakorzenienie
|
a ja mam zmartwienie- wiem durne i glupie- ale zanioslam buty do szewca zeby fleki zmienil- i zgubilam ta karteczke od niego....fakt sa jedyne w swoim rodzaju i pewnie latwo bedzie je zidientyfikowac ale boje sie ze mi butow nie da :|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3644 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny! dziękuję za tak miłe powitanie
![]() ![]() ![]() ![]() Co do badań hormonalnych to robiłam tylko takie związane z hormonem wzrostu.. Dodaję zdjęcie,gdzie jestem najbardziej do siebie podobna.. niestety nie mam żadnego,które ukazywałoby mnie w całości,ale zawsze coś.. tak poza tym bardzo miło mi Was poznać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3645 |
Zakorzenienie
|
Kasiu - bo Daria i Gosia udzielały się na MM naszym makijażowym
![]() https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=12918139 ten powinien pójść a jak nie to profil -> staty -> wszytskie wątki rozpoczęte ![]() Fafi - jak już mówiłam może to jej urok może to make up ![]() guanta - powinień dać nie no aż takich histori to niech nie robi, jak mu opiszesz buty rozmiar i wszytsko to ci wyda przecież to znaczy że wiesz co dawałaś ![]()
#3646 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3647 |
Wtajemniczenie
|
[1=df3cc6c2e997633e57b9145 321fcef026d2b0250_5ebf1ef 22d206;9982397]Dziewczyny! dziękuję za tak miłe powitanie
![]() ![]() ![]() ![]() Co do badań hormonalnych to robiłam tylko takie związane z hormonem wzrostu.. Dodaję zdjęcie,gdzie jestem najbardziej do siebie podobna.. niestety nie mam żadnego,które ukazywałoby mnie w całości,ale zawsze coś.. tak poza tym bardzo miło mi Was poznać ![]() hej Kasiula ja tu nie widze zadnego plus size ![]() młoda dziołcha z Ciebie ![]() ooo studiujesz mój kierunek ![]() ![]() a jaki rozm. nosisz? ![]() Agusia naucz mnie robić takie make-upy ![]() ![]() zawsze zadroscilam wszystkim laskom, ze umieją tak ślicznie się umalowac! to chyba nie mój dar ![]() ![]() Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2008-12-05 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3648 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mam strasznie grube nogi.. Rozmiar moich spodni czasami wynosi nawet 42.. jak na osobę,która mierzy niecałe 153 cm wzrostu to sporo.. Dlatego nigdy nie mogę znaleźć na siebie odpowiednich spodni.. Zawsze za długie i trzeba skracać,a jak na długość są dobre to są takie wąskie,że nawet jednej nogi bym w nie nie włożyła.. ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3649 |
Wtajemniczenie
|
[1=df3cc6c2e997633e57b9145 321fcef026d2b0250_5ebf1ef 22d206;9982483]Kasiu,gdybyś zobaczyła mnie w całości to pewnie być tak nie powiedziała..
![]() Mam strasznie grube nogi.. Rozmiar moich spodni czasami wynosi nawet 42.. jak na osobę,która mierzy niecałe 153 cm wzrostu to sporo.. Dlatego nigdy nie mogę znaleźć na siebie odpowiednich spodni.. Zawsze za długie i trzeba skracać,a jak na długość są dobre to są takie wąskie,że nawet jednej nogi bym w nie nie włożyła.. ;/[/quote] eee nie jest jeszcze tak zle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i spodnie to moj najwiekszy problem wlasnie, jak onich wspominam to wlacza mi sie takie "dziwne"cos wiec wole o tym nie pisac..niechce sie dołowac ![]() nice6irl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moze powinnac zastosowac ultimatum albo Ty albo on? choc sama niewiem.. bo ja jak byłam z moim eks to on kazał mi wybrac miedzy moja przyjaciolka (nienawidzil jej) a mną i wybrałam jego no i załuje bo straciłam ja! Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2008-12-05 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3650 |
Zakorzenienie
|
kasiu - ugość mnie w niemczech lub przyjedz do PL to cię naucze
![]() Deadly - ja przy wzroscie 155 nosiłam spodnie 50 więc nie jest tak źle serio serio ![]() dzięki Bogu, że taka zwęża i skraca mi spodnie ![]()
#3651 | |
Wtajemniczenie
|
[1=df3cc6c2e997633e57b9145 321fcef026d2b0250_5ebf1ef 22d206;9982397]Dziewczyny! dziękuję za tak miłe powitanie
![]() ![]() ![]() ![]() Co do badań hormonalnych to robiłam tylko takie związane z hormonem wzrostu.. Dodaję zdjęcie,gdzie jestem najbardziej do siebie podobna.. niestety nie mam żadnego,które ukazywałoby mnie w całości,ale zawsze coś.. tak poza tym bardzo miło mi Was poznać ![]() no to kolejna Kasia w towarzystwie ![]() taa gdzie ty plus size jesteś? śliczna blondyneczka z Ciebie, masz taką delikatną urodę i skąd te kompleksy? dziewczyyyno głowa go góry cyc do przodu jak to mówi moja babcia i wio na miasto ![]() ![]() Cytat:
ten Twój TŻ mi się od początku nie podoba.... ![]() głowa do góry ![]() nie licytować mi się tutaj która ma większą pupę! ![]() ![]() ![]() p.s. Macie całusy od Mischoko !!!! ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Faficzkowa Czas edycji: 2008-12-05 o 22:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3652 |
Konto usunięte
|
Ale 160 to już się zalicza do średniego wzrostu,Kasiu
![]() Malinko,piszesz to w czasie przeszłym ![]() ![]() Nie wyobrażam sobie jak będę miała się rozebrać przed swoim chłopakiem.. choć jesteśmy już ponad 2 lata.. to nadal się wstydzę.. ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#3653 |
Zakorzenienie
|
hahahfafi dobrze powiedziane
![]() ![]() przekaż śliniące całusy dla Izy ![]() Deadly - teraz nosze 42-44 schudłam z 94 kg do 78.
#3654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj TZ zna swojego kumpla Kołka lat 18 a mnie 3 i co??? dlatego mialby mnie zostawic i isc do kumpla??? nie dziwie sie ze sie wkurzylas:|:| dziecinada jakas!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Wtajemniczenie
|
Fafi dziekujemy i posyłamy rowniez a co z Mischoko??? kiedy ona wroci?? my juz jej tu tylek przetrzepiemy ze nas tak zostawiła!
![]() DeadlySilence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no tak to ja tylko taka szybka kurde az wstyd sie przyznac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
Zakorzenienie
|
Fafi,
ale on nie jest złym człowiekiem, tylko uważa, że kumple, koledzy, znajomi to bardzo ważna kwestia i nigdy ich nie zaniedbuje. Od samego początku chciałam to zmienić, bo ja starałam się kilka spraw ułożyć "pod niego", ale niestety u niego nienaruszalne jest kilka tych spraw typu koledzy z podwórka. Ale zabolało mnie to, że musiał tam iść koniecznie teraz, kiedy ja miałam całkiem inne plany na wieczór. Napisałam mu wczoraj, że w naszym związku chyba brakuje spontaniczności, a on mi dzisiaj wykrzyczał, że jak może coś takiego być skoro ja mam każdą godzinę, co do minuty z nim zaplanowaną... Może i mam, ale to wynika z czego innego, a mianowicie z tego, że on ciągle miota się miedzy mną, pracą, a kumplami. Więc gdyby przytrafiło się nam coś nagłego to jest 70% szans, że go nie zastanę w domu. I tak zostałam sama w ten wieczór, a on świetnie się bawi z facetem, który zdradzał mnie na lewo i prawo. Wiem, że gdy go poznawałam to liczyłam się z tym, że są kumplami z klasy, ale myślałam, że wraz ze szkołą miną te głupie lata, a tu nic. Nadal ja gdzieś w oddali, bo Ł musi pędzić do J. Teraz. Akurat. Nie jutro, ani w niedzielę, tylko w tym momencie. A ja niewiadomo o co płaczę... ![]() Durna jestem, nie? ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez nice6irl Czas edycji: 2008-12-05 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3657 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=df3cc6c2e997633e57b9145 321fcef026d2b0250_5ebf1ef 22d206;9982397]Dziewczyny! dziękuję za tak miłe powitanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiu śliczna jesteś ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie jesteś durna, nawet tak nie myśl. Jesteś super kobietą, a Twój TŻ kiedyś przejrzy na oczy. Głowa do góry ![]() ![]() Edytowane przez MrsVargas Czas edycji: 2008-12-05 o 22:36 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3658 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ej ona nie pisała że nic a nic tylko że nadal się wstydzi ![]() szybka byłaś? tzn? ja się zawsze zastanawiałam że jakbym teraz zaczęła z kim być to po jakim czasie? ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3659 |
Zakorzenienie
|
nice - eh biednaś
![]() ![]() Gosiu - a ja lubię te dwa : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=209832 i https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187352 reszta też fajna ![]() ![]() ![]()
#3660 |
Konto usunięte
|
Faficzkowa oj,Kochana,ja naprawdę mam trochę tu i ówdzie
![]() ![]() ![]() malinka_86 podziwiam i gratuluję ![]() kasiamniamserio,serio.. ;p jakoś wstydzę się noo... choć coraz częściej myślę nad tym,aby mu jakąś przyjemność sprawić ;> w końcu chłopak tak długo czeka i nic.. hehe ![]() MrsVargas serdecznie dziękuję za miłe słowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.