![]() |
#2491 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Samotne Mamusie ... ?? ...
Witajcie Dziewczyny.
Jak samo od rana? Ja jetsem jakaś rozbita. Ala się dopiero po 8 obudziła a mi sie nie chciało wstać. Ulewało jje się dzisiaj po piciu i wkurzłam się bo parer razy musialam ją przebierać. terz śpi, ale pewnie zaraz sie obudzi i na spacer bedziemy mykać. Moze się na mikolaja zalapiemy bo o 12 u mnie w parku ma być ![]() Cytat:
Cytat:
A poproszę o pozew, wyśle Ci maila na priva. A wiecie ja tez się zastanwaim czy na pozwie moge napisac prosbe o wydaniu zaocznym wyroku bo jestem pewna ze ojciec sie nie zjawi. Tylko zastanawiam sie jak oni ojcostwo udowodnia jak on sie nie pojawi, wiecie może?? Dziewczyny jak by któras chciała zobaczyć poradnik ktory przeslal mi reahbilitant Ali to dajcie maila to wyślę ![]()
![]() |
![]() |
#2492 |
Rozeznanie
|
ahhh Dorbarku po prostu zyjemy w kraju takim a nie innym . Te pozwolenia , zaswiadczenia, oświadczenia , poświadczenia , certyfikaty i inne duperele mnie to wykonczy nerwowo i finansowo i to w szybkim tempie . Ja codziennie praktycznie siedzę do 22 , 23 nad papierami i nie mogę się z tego wygrzebać. Mam nadzieje ze to tylko poczatki takie trudne i pozniej bedzie juz tylko lepiej ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2493 |
Zakorzenienie
|
początki są zawsze trudne... dasz radę Wiolku, bynajmniej ja w Ciebie wierzę... kurcze ja oczywiście chciałam złożyć oferty pracy ale jak na razie nic nie zaczęłam... dzis cały dzień zajęć domowych, potem w nocy nauka bo we wtorek i w środe mam zaliczenia
![]() Dorbarku ja poproszę o maila, wysle Ci na pw
![]() |
#2494 |
Rozeznanie
|
Dzięki Maladku za wsparcie . Tak czy siak męczą mnie jednak mysli czy sie nie porwałam z motyką na słonce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2495 |
Rozeznanie
|
Wiolek27 dasz rade
![]() ![]() dorbar wzór pozwu masz juz na poczcie ![]() Dzisiaj u młodego w szkole był mikołaj.Dostał słodycze,których i tak nie zje (ale mamusia skorzysta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2496 |
Zakorzenienie
|
Wiolku zawsze początki są najgorsze, będzie dobrze. Przypomnij sobie jak źle się czułaś w poprzedniej pracy to od razu wróci Ci motywacja
![]()
![]() |
#2497 |
Rozeznanie
|
Izzie bestio wiedziałaś gdzie uderzyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2498 |
Raczkowanie
|
Wiolek27 juz pisze co u mnie....
![]() Nadal jestem szczesliwa mamusia, a na dodatek nadal z moim M ![]() Np w sylwestra jedziemy sami razem spedzic na Hel, kontakt M z Oliwierkiem jest cudowny, poprostu maly szaleje jak go widzi jak by mial adhd ![]() ![]() Mamy duze plany co do naszej przyszlosci, 1 stycznia bedziemy sie zastanawiac juz powazniej nad data slubu itd...wiec na pewno wpadne sie pochwalic ![]() Tylko jest male, ale...takie ze rodzice mojego M jeszcze nie wiedza ze mam dziecko, juz rozmawialam z nim aby im to powiedzial, zeby to sie tak nieciagnelo...on juz zamierzal, ale wiadomo trzeba wyczuc dobry moment. Na pewno ebda w szoku, na pewno beda gadac, ojca sie tka nie obawiam tylko jego mamy, ale co bedzie to bedzie...mowi ze to jego decyzja, ale wiadomo rodzice tez maja duzy wplyw na swoje dzieci. Ale mam wielka nadzieje, ze nie zmieni swojej decyzji bo naprawde czuje sie szczesliwa jak nigdy i jestem pewna co do moich uczuc na przyszlosc z nim zwiazanych. Takze dziewczynki 3majci kciuki za Nas... ![]() Pozdrawiam Was ucalujcie swoje dzieciaczki od cioci Marty i Olinka buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2499 |
BAN stały
|
Wiolu27 pytałaś co u mnie nowego, a że nie wiedziałam co mam napisać to odłożyłam napisanie tego posta "na jutro", a nazajutrz znów "na jutro" itd.J est OK, tzn.moje samopoczucie jest Ok
![]() ![]() pozdrawiam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2500 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzymam kciuki i udanego Sylwestra życze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2501 |
Raczkowanie
|
aha dziewczynki, czytając ~refleksyjna, przypomnialo mi sie, ze moje dziecko tez ma ojca
![]() ![]() ![]() poza tym czasami gada texty w stylu kiedy mu dam dziecko do domu ( przypominam rodzice alkoholicy itd)...wiec odpowiadam ze jak ebdzie duze, czyli po 18 roku zycia ![]() a teraz tak serio jak bedzie mnie denerwowal, i gadal glupoty kiedy mu go dam, a on nawet nie potrafi sie zajac, raz w zyciu mu pampersa zmienil, jeszcze jak byslismy razem, a mleka nie chcial sie nauczyc robic, no bo po co...? wiec jak mnie zdenerwuje zloze pozew o ograniczenie wladzy rodzicielskiej, spotkania - u mnie w domu, no i o miejsce dziecka przy matce, zeby sobie za duzo nie pozwolil, bo kto wie co kiedys moze walnac im do tych głupich pustych łbów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2502 |
Rozeznanie
|
Toolos i Refleksyjna nie macie pojęcia jak sie ciesze ze piszecie
![]() Toolosku ja bym chyba z tym powiedzeniem im nie zwlekała , tym bardziej jesli takie plany macie . Bedzie wszystko dobrze ! Trzymam kciuki i juz teraz udanego sylwestra dla Was gołąbeczki ![]() Refleksyjna , widzę w Tobię, już w tych paru słówkach dużą przemianę . Spora dawka optymizmu ![]() I proszę Was bardzo odzywajcie sie jak najczesciej ! czekam jeszcze na wiesci od Navalijki, wisienki _com, no kogo tam jeszcze dziewczyny ? ja mam zmeczona głowe po ostatnim tygodniu , pomożecie ??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2503 |
Rozeznanie
|
Tak sobie mysle,że chyba zdecyduje się na kolejnego członak rodziny
![]() Ocencie same http://images37.fotosik.pl/37/c72e11191d8fc4d8m.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2504 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2505 |
Rozeznanie
|
Pieski słodkie i zapewne młody by oszalał z radości
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Wiolek27 Czas edycji: 2008-12-05 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2506 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jeszcze nie wiem wszystkiego o tych pieskach ale czekam na tel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2507 |
Rozeznanie
|
jamniki są słodkie i nie da sie wprost takiego gada nie kochac , ale tez zazdrosne i charakterne . Jakos w lecie miałam przejscia , bo ugryzł naszą listonoszkę w zadek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2508 | ||||||
Wtajemniczenie
|
A my dzisiaj się załapałyśmy na mikołaja na osiedlu, dostałysmy pianke i oczywiście zsybckiutko zjadłam, mam nadzieje, ze nie będzie Ale męczyło.
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kochane jeszcze raz ponawiam pytanko, może go niezauwazyłyście , czy któraś potrafi mi odpowiedziec, plis - A wiecie ja tez się zastanwaim czy na pozwie moge napisac prosbe o wydaniu zaocznym wyroku bo jestem pewna ze ojciec sie nie zjawi. Tylko zastanawiam sie jak oni ojcostwo udowodnia jak on sie nie pojawi, wiecie może??
Aniołeczek Edytowane przez dorbar Czas edycji: 2008-12-05 o 21:15 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2509 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dorbar cały czas czekam na telefon aby czegoś więcej się dowiedzieć miałam "upatrzonego" innego psiaka ale okazało się,że jest agresywny (chos w opisie było "lubi dzieci" )
![]() ![]() http://davm.daisypath.com/uqCzp2.png Edytowane przez Awenturyn Czas edycji: 2008-12-05 o 21:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2510 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieje, ze wybierzesz sobie psiaczka. moja maluda sie obudziła ![]()
![]() |
![]() |
#2511 |
BAN stały
|
dziękuję Wiolu za kciuki
![]() gorączkę mam właśnie i ledwo kontaktuje, do łózka trzeba by iść a nie przed kompem siedzieć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2512 |
Wtajemniczenie
|
Refleksyjna a moze własnie temperatura spadnie przy kompie
![]()
![]() |
#2513 |
Zakorzenienie
|
MaladT i Dorbarku dostalam od Was paczki!!Dziekuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2514 |
Rozeznanie
|
bry ) wiecie co , chce mi się już choinki
![]() moje dziecię wstało o 4;30 sprawdzac czy prezent się jakis pojawił , więc pobudka była dzisiaj wczesna . Teraz sobie siedzę , piję kawusię i zbieram siły i motywację do akcji odkurzacz i ściera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2515 |
Zakorzenienie
|
ja już po kawie i też się zabieram za porządki
![]() Właśnie przyszła mikołajkowa paczka od Wioli, dziękuje Ci kochana w imieniu swoim i Wiktorii ![]() ![]()
![]() |
#2516 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja dzisiaj miałąm pobudke przed 10 (usnęłam ok 6 ![]() ![]() obiadek zrobiony,wiec mozna sie zabrac za sprzątanko (motywacji nie potrzebuje ![]() pozniej wybiore sie na spacerek,chociaz u mnie mgła ale cieplo 5st albo wybiore "bramke nr2" i zalegne na wyrku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2517 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2518 |
BAN stały
|
wzięłyście się już za sprzątanie? bo ja się zbieram, i baaaaaaardzo powoli piję kawę
![]() Awenturyn na twardy szybki sen polecam ci proszki NASEN , taką mają wydumaną nazwę edit: cisza..wszystkie sprzątają ![]() Edytowane przez ~refleksyjna Czas edycji: 2008-12-06 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2519 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2520 |
BAN stały
|
no dobra, czas ruszyc tyłek, muszę nabrac rozpedu wiec najpierw zajme sie sobą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.