![]() |
#3691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Pamiętacie, jak pisałam niedawno, że mam przedziwne spotkanie opłatkowo-mikołajkowe z pracy? Że każdy płaci za siebie? Otóż wczoraj było właśnie owo spotkanie i spieszę Wam wyznać, iż było po prostu rewelacyjnie! Nasz szef- zwykle nieco spięty- totalnie się wyluzował i w efekcie spędziliśmy w knajpie 5 godzin głównie wyjąc ze śmiechu. A na koniec szef oznajmił, że on płaci
![]() ![]() Na Mikołaja nie dostałam jeszcze nic, ale TŻ coś szykuje i jestem bardzo ciekawa co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mendosito - cieszę, się, że się dobrze bawiłaś i fajnie wszystko wyszło, łącznie z kwestią zapłaty ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kupiłam przedwczoraj pierwszy prezent gwiazdkowy: B*Men dla TŻta i teraz się trochę martwię, bo sprzedawca jest z Anglii i nie wiem, czy paczka dojdzie na czas... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3694 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a w nowych butach zamierzam dzis spedzic dzien, zobaczymy jak bedzie - kupie je w przerwie na lunch ![]() a kapcioszki smieszne, pewnie sa megawygodne - ja sie zastanawialam nad EMU ale jednak chyba dziwnie bym sie czula ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3695 | |||
BAN stały
|
Margot
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() --- No i dzień dobry wszystkim ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3696 |
Zakorzenienie
|
na mnie sie w tym roku Mikolaj wylal. a nie przepraszam, dostalam swieczke zapachowa wczoraj od przyjaciolki. no i fakt, moj mily tez mnie wczoraj wzial do centrum handlowego i chcial mi kupic perfumy ale ze akurat bylam w ostrej fazie mdlosci to na sama mysl o wejsciu do perfumerii mi sie robilo gorzej...
ale co tam, dzis jade do Polski ![]() ![]() ![]() Princesko- my swoja sunie Misie musielismy uspic w zeszlym roku, byla strasznie schorowana, cukrzyk na insulinie, slepa, a najgorsze ze jej sie rozwinela padaczka i pod koniec miala takie ataki ktore trwaly niemal cale dnie i juz nie moglismy patrzec jak sie meczy...straszne przezycie to bylo ![]() aha, powodzenia na lekcjach plywania, nie martw sie to naprawde prosta sprawa i jestem pewna ze nie bedzie cie kuferek w dol sciagal ![]() Gryksiu- Last Xmas rules!!!!!!!!!!!!!!!moja wspollokatorka na studiach byla wielka fanka tej piosenki i kiedys dostala od nas w prezencie naturalnej wielkosci Jurka Michala czyli Georga Michaela wykonanego z kartonu i odzianego w ciuchy z lumpeksu. jednoczesnie dokonalysmy przekaladu pioseni na jezyk polski "w zeszle swieta Bozego narodzenia podarowalem ci swe serce....do zjedzenia teraz ty dostalas niestrawnosci od tak wielkiej wielkiej milosci..." Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-12-06 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co ma znaczyć ta emotka?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3698 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Super, ze wyszlo zupelnie inaczej niz sie spodziewalas ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Slucham Twojego hitu ![]() co tam piwo ![]() ![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3699 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() racja, ja swoich nie wyrzuciłam, bo mi się podobały i teraz są jak znalazł... nawet nie podpada,że są już nastoletnie ![]() Cytat:
![]() A najlepsze,że jak wejdę do pierwszego lepszego obuwniczego w Berlinie to kozaki mogę dobrać bez problemu. Chociaż i tak ze względu na wygodę zimą po mieście śmigam głównie w butach trekkingowych
![]() |
#3700 |
grozi wypollizowaniem
|
Vesenka! co się stało z Twoim demonicznym avatarem?!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3701 |
Zakorzenienie
|
Poszedł poprawić makijaż
![]() ![]()
![]() |
#3702 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3704 |
grozi wypollizowaniem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3705 |
BAN stały
|
Cholera. Przerażają mnie telefony w stylu "Nie możemy się dziś spotkać. Potem Ci wszystko powiem, na razie". Tym bardziej, że od wczoraj nie mogłam się do niego dodzwonić. Przede mną dzień nerwów i czekania
![]() Niepokoję się bardzo już od wczoraj. To chyba znak, że zaczyna mi jednak zależeć ![]() -- Mało zimowy dzień u mnie. Jest dość ciepło, bardzo mgliście. Bardzo listopadowo. Tak jak lubię. Ale żadne "Last Christmas" nie wpisuje się w tę pogodę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie niepokoj sie niepotrzebnie- w niczym to nie pomoze a tobie tylko nerwow napsuje i zniszczysz piekny sobotni dzionek sobie. Bedzie dobrze! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3707 |
Zakorzenienie
|
Ten konkretny? Bo mam w zanadrzu jeszcze parę innych demonicznych
![]()
#3708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To co ona na lydke smialo moge sobie ( gdyby nie przykrotkosc ) wcisnac na udo. W Polsce tez mam problemy, ale w stanach moge zamawiac pod wzgledem tegosci, choc im sie zdaza przyslac dwa rozne rozmiary buta ( w tegosci tej samej ). Malo zwracam uwagi na numeracje, choc przyjemnie miec buty " w sam raz " Ale uroda buta liczy sie przede wszystkim ( w moim wieku ) ![]() Dlatego mam numerecje rozbiezna : 36 ( kilka pieknych par, ktorym sie nie moglam oprzec i miec tylko, bo ubrac raczej nie zdolam ) 37 zalatwiam z utalentowanym szewcem, ktory fenomenalnie rozbije buty kazdej idiotki kupujacej " za male ale ladne" ![]() 38 nosze, i tych na szczescie mam najwiecej. 39 ujdzie, ale jedne 40 zakladam tylko do samochodu i restauracji ( pod ktora mozna podjechac samochodem ). Nie staram sie chodzic do toalety, bo czlapia, ale wystawiam spod obrusika te piekne butki zeby inne fladry padaly z zazdrosci ![]() Bardzo lubie buuuuuuty ![]() Nataszo, butki fajoskie, to sie chyba nazywa teraz jakos, okswordy zdaje sie. Takie czerwone bym chciala, do dajmy na to, podkolanowek w kratke i przykrotkiej kiecki idealnej na zasniezony grudzien ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3709 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim. Ale się działo przez ostatnie strony!
Nasturcjo - uśmiałam się setnie. Takich wpadek z korespondencją nie miałam, ale wpadki jako takie, owszem. Czekałam kiedyś na Ukochanego, który miał lada chwila nadejść. A czekałam odpowiednio ubrana = roznegliżowana ponętnie. Pasowałby mi wówczas Boudoir VW. Usłyszawszy pukanie, lotem łani znalazłam się przy drzwiach i na pewniaka (bez uprzedniego patrzenia przez tzw. judasza, co zawsze robię, tylko ten jeden raz nie) otworzyłam.....naszemu wspólnemu przyjacielowi ![]() Glamourous - single, czy "sparowani" - wszyscy to ludzie, a ludzie są rozmaici. Akurat ta Twoja znajoma to zła kobieta jest ![]() ![]() Wielbicielki Władcy Pierścieni - a ja najbardziej lubię Rohirrimów, a z postaci Faramira, ale tego książkowego, bo w filmie (szczególnie w wersji skróconej) prawie go nie ma. Jest dobry i mądry, ale nie jest jednowymiarowy, czy nudny. "Nie schyliłbym się po niego (pierścień), nawet gdyby leżał na gościńcu" - te słowa czynią go zupełnie wyjątkowym i najsilniejszym wewnętrznie ze wszystkich. Nawet Gandalf bał się, że pierścień mógłby go skusić, Frodo przegrał walkę i uległ (tragiczna, smutna postać), a Sam był dobry aż do nudności, a o mało nie uległ pierścieniowi. W końcu dobrowolnie go oddał (też niebywałe, przyznaję, ale nie był to taki wyczyn, jak w przypadku Faramira, ponieważ Sam był takim "prostaczkiem bożym", który mało ulega pokusom, ponieważ w ogóle mało je zna, a mniej dlatego, że zna i świadomie im się opiera). Edytowane przez KomEwa Czas edycji: 2008-12-06 o 13:44 Powód: lit. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3710 |
Zakorzenienie
|
Ale jestem padnieta.
Nawet sil zarywac nocy nie mam. Zaraz pojde tylko na krotki zakup i wyloze sie w lozu by na noc dzisiejsza baletowa byc gotowa. Prezenty juz niemal zakupilam... Dla faceta aparat - taki full idioten co to zdjecie zrobi za niego, wsio dopasuje a do tego wyglada fajnie - powinno sie spodobac. Jeszcze jakies tylko perfumy-swiezuchy dorzuce i koniec. Z mamuska mam najwiekszy problem bo nie wiem co jej kupic - telefon, aparat juz jej kupilam w tym roku... Narazie kupilam kilka kosmetykow... i torbine. |
![]() ![]() |
![]() |
#3711 | ||
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3712 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
A co do mikołajek, to ja nic nie dostałam. Ogólnie grudzień to taki ładny miesiąc, zaczyna się moimi urodzinami, potem inne okazje, koniec roku, sylwester itd. Niestety w tym roku grudzień jest dla mnie najgorszym miesiącem. Wczoraj miałam taką pikawę, że nie dojechałam do pracy i mdlejąc doczłapałam do lekarza. Ciśnienie 150/105, miękkie nogi i ledwo kontaktowałam. Dostałam jakieś pigułki na uspokojenie (antydepresyjne) i pełno innych pierdół. EKG wyszło źle, mam zaburzenia oddychania. Na rynku zaczepił mnie obcy chłopak i spytał czemu jestem taka smutna, wpatrując się kazał się uśmiechnąć. Miłe, ale ledwo miałam siłę na ten uśmiech. Dodatkowo przeziębiłam się, boli mnie gardło, mam chrypę, ale antybiotyku nie dostałam, bo nie współgrałby z lekiem na uspokojenie. Dostałam tylko syrop i witaminy, a ja muszę wyleczyć gardło, bo inaczej nici z pracy (na słuchawce) i z wypłaty w grudniu. I jeszcze niedawno ktoś mi mówił, że muszę być większą optymistką. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3713 | |
BAN stały
|
Cytat:
Trzymaj sie jakos. Mam nadzieje, ze leki pomoga i szybko poczujesz sie lepiej. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3714 |
Zakorzenienie
|
Fenris - szybkiego powrotu do zdrowia
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3716 | |||||
BAN stały
|
Wkurza mnie to całe przedświąteczne szaleństwo niemiłosiernie, ale tę piosenkę akurat lubię odkąd pamiętam, choć taka "kiczowata" i puszczana "do zhaftowania"
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Polewaj ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2008-12-06 o 16:14 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3717 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3718 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A tak chciałam potestowac w czasie weekendu coś ![]() Cytat:
![]() Moje Mikołajkowe plany, sa takie same jak andrzejkowe czyli żadne ![]() Rózgi nawet nie dostałam, może się pocieszę czymś na Allegro, ale nie mam pomysłów na prezent dla siebie ![]() Cytat:
![]() U nas w pracy, coroczna imprezka za tydzień ![]() Cytat:
![]() Czytając i o butach i o mailach poplułam monitor ![]() Co do mailowych wpadek to takich nie miałam, ale w czwartek zdawałam na GG kumpeli relację z mikrodermabrazji i pomyłkowo do znajomego z którym bardzo rzadko gadam jak mam sprawę i znam bardziej z widzenia, poleciał tekst: "Zrobiła mi dobrze, ale i tak jej nie lubię. I więcej tam nie pójdę ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I potwierdzam - Nasturcja i dodatkowo Glamorous poprawiają mi humor na 100% ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3720 |
grozi wypollizowaniem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.