![]() |
#2281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Tak widziałam płytę z nagraniem jak grali u kolegi mojego faceta i rzeczywiście extra zabawiają gości przy stołach aż goście na krzesła powchodzili i tam tańczyli niecodzienny widok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Zadomowienie
|
Pan co śpiewa też lubi wchodzić na krzesło
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, a kiedy Wy macie zamiar ustalać z orkiestrą wszystkie rzeczy co i jak? Chodzi mi tu o to np. którą piosenke na pierwszy taniec mają zagrać, dokładnie o której godzinie mają przyjechac i takie tam.. Myslicie, że tak miesiąc wcześniej czy jeszcze bliżej samego wesela? ![]() Ostatnio widziałam w Dzień Dobry TVN jak pokazywali pewna pare, na ich weselu i ich pierwszy taniec. I wiecie jak tanczyli? Jak na tych filmikach z youtube, tak obok siebie i tak samo ![]() ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja tak zupełnie z innej beczki:
proszę Was zajrzyjcie na tę stronkę i podaniu jej swoim znajomym: http://www.pomozmyjulce.pl/ To córeczka mojej koleżanki z innego forum, wiec to żadne oszustwo. Moze zainteresuje Was coś na allegro i tym samym pomożecie Juli.
#2284 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Wtajemniczenie
|
[quote=karolina403;9965433]Michel my ślub bierzemy na Ogrodach bo bardzo mi się podoba ten kościol chociaz nalezymy do innych parafii, ja na Rosochach, a moj narzeczony na stawkach ale tam to nie chcialam. Natomiast wesele mamy w Smykowie, tam za Ćmielowem. Cociaz teraz juz sa fajniejsze sale ale wtedy kiedy rezerwowalismy niestety jeszcze buly w budowie.
Ogrody to moja parafia, ale my zdecydowaliśmy się na Św.Michała ![]() ![]() A na której sali będziecie mieć wesele na tej dolnej czy na górnej??? |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Wtajemniczenie
|
Co do zespołu Metamorfoza ta są naprawdę świetni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Wtajemniczenie
|
Olajka my mamy się umówić z orkiestrą mniej więcej miesiąc przed ślubem żeby te wszystkie szczegóły ustalić. Tak nam Pan z zespołu powiedział przy podpisywaniu umowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Raczkowanie
|
Michel my mamy wesele na dolnej sali bo jest wieksza i akurat na 140osob a tamta na gorze to tylko do 110 wiec tylko jedne wyjscie bylo
![]() Jesli chodzi o ustalanie z orkiestra to u nas ma byc jakos tydzien przed chyba ze bedziemy chcieli jakies piosenki ktorych nie znaja wiec miesiac wczesniej albo mniej zeby sie nauczyli. Mam pytanie do dziewczyn ktore juz sa po weselu czy ktoras z Was szyla sobie sukienke na Reja?Jak tak czy wszystko bylo wporzadku? Bo dzisiaj bylam i ogladalam i juz sobie prawie wymyslilam jaka by mi uszyli, ale niewiem czy oni to robia naprwde dobrze- wiecie o co chodzi? Edytowane przez karolina403 Czas edycji: 2008-12-04 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez 7sambra11 Czas edycji: 2008-12-04 o 22:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2290 |
Przyczajenie
|
devoted, mehja, na pewno zdam relację zaraz po Sylwestrze, jak grał Komfort no i w ogóle jak było, liczę na to dziewczyny, że też zdacie i swoje relacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zadomowienie
|
A ja to tak w lutym zaczne patrzeć za suknią. Pójde najpierw tam na góre do tego salonu co był Troll
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, a my to chyba nie pójdziemy znowu w tym roku do lokalu na Sylwka ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
Jestem nowa na tym forum, prześledziłam wszystkie 77 stron i mam mętlik w głowie. Bardzo się cieszę, że powstało takie formum bo 7 tat temu wyprowadziłam się do warszawy, i w ogóle nie wiem co gdzie jest w ostrowcu, a właśnie w przyszłym roku będę brała ślub. Może troche o ślubie: Termin to 6 czerwca 2009, sala to Novum na Sudole, orkiestra z Jędrzejowa za Kielcami, kamerzysta i fotograf to brat mojego przyszłego męzą, kwiaty jak wyczytałam to najlepiej zamówic u Tary, moze znajde ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Rozeznanie
|
Witaj gruniu22
![]() http://www.ostrowiecnr1.pl/index.php?p=forum&w=604 pozdrawiam ![]()
#2294 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja miałam ślub na stawkach, księża są wspaniali więc myślę, że nie bylo by problemu. Ale tam jest kobieta która robi bukiety i co tydzień inne więc wydaje mi się, że to jest plus, bodajże stała opłata 150 zł. Oprócz tego jest szpaler sztucznych kwatów, ale myślę, że moglabyś zadziałać we własnym zakresie, jesli ci się nie podobają. Co do księży to polecam księdza Mariana i bodajże Tomasza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Raczkowanie
|
Olajka u nas tez bedzie grał zespół z rzepina. grali u brata mojego narzeczonego i bardzo nam sie podobalo dlatego tez ich zamowilismy. fajni sa, super zabawiaja gosci. mam nadzieje ze wszyscy beda sie dobrze bawic.
![]() dopiero był rok do wesela a juz zostalo 10 miesiecy- czas szybko płynie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Raczkowanie
|
Dzięki Katalinka za wypowiedz odnośnie kościoła. Masz może jakieś zdjęcia, jak ty miałaś ubrany kościół, troche mnie martwi też podejsc do tego kościoła , jest po prostu ziemia, a moja suknia ma długi tren i nie chciałabym zeby była czarna zanim dojade na sale. Problem mam także z zakwaterowaniem gości, w Novum jest tylko 7 pokoi, a ja potrzebuje jeszcze 10, blisko są leśne kąty ale tem maja w czerwcu jakieś grupy wycieczkowe, wdziałam ze buduje sie taki nowy hotel na gulinskiego koło huty ale mam mieszane uczucia co do tego czy chce kwtaerowac gosci obok huty, acha i moze wiecie dziewzyny gdzie najlepiej zamówić tort taki piętrowy, nie znam ostrowieckich cukierni.
Pozdrawiam was serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Zakorzenienie
|
grunia 22Pewnie że lepiej zakwateruj gości w hotelu koło huty tam jest taniej niż w Novum bodajże w Novum za osobę wołają 40 zł od osoby jeśli dobrze słyszałam a pod hutą 25-30 coś koło tego.A jeśli chodzi o tort to kilka postów wcześniej (na 65 stronie) koleżanka Sybir11 podawała namiary na panią która piecze torty i możesz też zobaczyć na jej zdjęciu jaki ona miała tort.
Mnie osobiście się podobał. Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2008-12-06 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam pytanie. Kiedy należy rezerwować pokoje dla gości weselnych???
Edytowane przez michel82 Czas edycji: 2008-12-06 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mialam wynajmowany hotel Hutnik na Gulinskiego i ceny tam sa wcale nie takie niskie tylk normane. Owszem wolaja 25zl od osoby ale jesli wynajmujesz pokoj na 7dni. Jesli na 1 dzien to 40zl za dobe, jesli na 2 dni to 35 za kazda dobe. a lazienki sa wspolne na korytarzach wiec bez rewelacji :/
![]() |
#2300 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajdź w poście Sybir11 i wejdź na jej profil tam po prawej stronie w jej profilu jest zdjęcie tortu. A jeśli chodzi o hotel pod hutą to mowie tylko to co słyszałam nie wiedziałam że cennik tak się przedstawia a w Novum też jest łazienka wspólna dla wszystkich o ile dobrze wiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Wtajemniczenie
|
Ja się tak właśnie zastanawiam, gdzie umieścić ewentualnych gości weselnych. Wesele będzie w Ziemiańskiej na Kilińskiego, a nie chce żeby musieli gdzieś daleko jeździć, tym bardziej, że nie znają wogóle miasta większość z nich będzie po raz pierwszy w Ostrowcu
![]() Edytowane przez michel82 Czas edycji: 2008-12-06 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam zdjęcia, z tym, że ja akurat miałam skromny bukiet na ołtarzu,nie każdemu może pasować. A jeśli chodzi o podejście, to podjeżdża się pod same schodki, wyskoczysz prosto do kościoła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
Grunia22 witaj na forum
![]() Jeżeli chodzi o tort to możesz na moich zdjęciach zobaczyć jak wyglądał mój tort. Taki wysoki na dużym stojaku w kształcie żagla. Nam i naszym gościom smakował bardzo bo był lekki nie za bardzo słodki - śmietanowy. Ale możesz sobie zażyczyć inny ![]() Zdjęcia są na 15 stronie. ![]() Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2008-12-06 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Wtajemniczenie
|
Mam pytanie do dziewczyn które są już po. Powiedzcie jak to jest z opłatami za ślub jeśli ślub nie jest ani w mojej parafii, ani w parafii narzeczonego i ile się za co płaci. Jak jest z zapowiedziami??? Wybraliśmy parafię Św.Michała na nasz ślub.
Razem jesteśmy od 14.02.2006 Zaręczyliśmy się 15.08.2008 Sakramentalne TAK powiemy sobie 26.09.2009 |
![]() ![]() |
![]() |
#2306 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Płaci się w parafii w której bierzecie ślub, plus co łaska za zapowiedzi w waszych parafiach ![]() Michel może popraw sobie podpis w swoim profilu, bo takim sposobem zawsze cytując ciebie będzie mi się on załączał. Edytowane przez katalinka17 Czas edycji: 2008-12-06 o 14:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, ooo widze, że sie zaniedbałam ale powoli nadrabiam zaległości
![]() Olajka Widzę, że mamy ten sam zespół_-METAMORFOZA- ![]() Edytowane przez ninuska Czas edycji: 2008-12-06 o 19:43 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 |
Zakorzenienie
|
Witaj grunia
![]() ![]() dziewczyny byłam dzisiaj na targach w wawie ale muszę powiedzieć że nas rozczarowały. co prawda dużo salonów pokazało suknie ale większość z nich wisiało na wieszakach tak że nic nie było widać a te baby tak patrzyły że nawet strach było podejść wyszliśmy niezadowoleni. jesyna dobra rzecz to że udało nam sie spotkać z arsem i trochę pogadać jak będzie wyglądało robienie zdjęć na naszym ślubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Zadomowienie
|
O właśnie ania22, witam nową koleżankę
![]() Szkoda strasznie, że -jak piszesz- nic się nie dało obejrzeć. Przecież po to się jedzie w końcu. Eh.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Zakorzenienie
|
no właśnie bo pojechałam z nastawieniem że może wrócę z suknią
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.