|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 92 cz. VII! ;d
ja jutro chyba ide na balety
|
#4202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będzie ok ![]() ja dziś, choć nie tyle co balety co takie wyjście z kumpelami dwoma. ![]() no i jutro osiemnastka kolegi Łukasza. i Łukasz mnie zabieraa fajnie jak jest fajnie ;D
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
haha
![]() fajnie Ci z tym Łukaszem
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jutro idę na lodowisko z koleżankami
. polansować się trochę ; p.
|
#4205 | |
|
Zakorzenienie
|
jes bardzo dobrze
![]() ![]() aa, jednak nie idę z tymi koleżankami dziś. w ostatniej chwili: "sorry jednak nie idziemy" :/ Cytat:
(to nie mialo byc wredne )
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
. mam nadzieję, że się nie wywalę na tyłek, bo zimno mi będzie w poślady
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
Hey wszystkim
czy jako rocznik 92 moglabym dolączyc do plotkowania?
|
#4208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze jak chłopak jakiś zobaczy to uuu uuu, uuu nie będzie lansu.;D no nie wiem nie wiem. ![]() ![]() może jak mi kupisz aparat ![]() no dobrze, dobrze żartuję ![]() pewnie że możesz ;D
|
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
Toria miałaś nam pokazać zdjęcie swojego lubego!
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
toż mówiłam że nie dam
|
#4211 |
|
Wtajemniczenie
|
Jasne, witamy ;D ;*
A ja dzisiaj idę na imprę z koleżanką. ;p W ogóle pisze do mnie, że kolega jej robi imprezę i żebym przyszła, a ja się pytam gdzie, co i jak, to ona, że się spotykamy w jednym miejscu, później idziemy. ;D Kuśwa, szkoda, że nie wiem gdzie. ;D I jeszcze mówi, że mnie odprowadzi, już to widzę xd. Jak się pytałam starszej, to mówię: 'mamo, czy mogę iść do koleżanki na imprezę, spotkamy się o 17 pod takim sklepem, a później ona mnie odprowadzi.' A powinno to brzmieć: 'mamo, mogę iść się uchlać do kolegi koleżanki? nie znam go w ogóle, nie wiem kto tam będzie, nie wiem gdzie to będzie i nie wiem kiedy wrócę, mogę? ' ;D
|
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
oh dlaczego Nma to robisz?
;( ;D
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
oh przepraszam Cię moja jesko!
ale pomyśl czy Ci było by fajnie jakby Maciek dawał Twoje zdjęcia kolegom na forum?:[
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
ale przeciez tylko go pokazesz ;d
i skasujesz ;d to nic takiego ;p to nie jest jakies intymne zdjecie ;d a zwłaszcza ze mowilas ze sam umieszcza swoje zdjecia w sieci (na jakims tam portalu czy cos)
|
#4215 | |
|
Zadomowienie
|
cześć
Cytat:
w takim razie będzie dobrzee ![]() pewnie ze taa ![]() witamy !
|
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
medi- no chyba
![]() leosia- napisz cos o sobie
|
#4217 |
|
Zadomowienie
|
hej laski! Właśnie sie obudziłam, bo byłam dzisiaj na tym maratonie filmowym w szkole i ani na chwilke nie zasnełam ^^ Ale kurde mam teraz beznadziejny humor.. Wiem, że pewnie Wam sie nie chce czytać, ale musze sie wygadać
![]() no wiec.. Taki jeden chłopak, z mojej klasy.. Jest serio fajny, dobrze sie dogadujemy itp. Ale w nocy zaczelo sie robić... dziwnie.. Tzn Łapał mnie za reke jak leżeliśmy, przytulał sie i dawał inne, tego typu "znaki". Czułam sie troche zakłopotana, ale nie "zgorszona", bo gdyby mi to całkiem nie pasowało, to bym po prostu zabrała reke, odsunmełabym sie. Ale można powiedzieć, że mi sie to podobało, bałam sie tylko co bedzie później... Pomyślałam sobie, że to tylko taki nocny "wybryk", o ktorym sie zapomni itp. Ale weszłam teraz na gadu. Dostałam wiadomość od niego... Napisał, że mnie wczoraj potem szukał, ale sie zmyłam, i chciał sie spytać jak to z nami jest, bo mu chyba zależy, że chciałby porozmawiać ze mną na żywo itp.. Kur*a, dlaczego kiedy nie chce, wszystko sie komplikuje?? Nie wiem co teraz robić.. On jest naprawde fajny, praktycznie cala szkola za nim lata, jest dojrzały jak na swój wiek itp, ale... No kurde, ja nie potrafie, nie nadaje sie, nie chce, nie teraz.. Znowu mam wielką ochote po prostu ucieć.. Głupio mi strasznie, bo jak sobie pomyśle, że mam z nim siedzieć codziennie w klasie, a sytuacja jest niejasna. Nie chce nikogo ranić, ale nie chce też cierpieć. Nie wiem o co chodzi, ja chyba nie jestem jeszcze gotowa na bycie z kimś, albo boje sie znowu przeżywać tego co ostatnio. Kurde, dlaczego ja mam taką skomplikowaną psychike?? Powinnam chyba wyjechać na jakieś odludzie, było by prosciej.. Ale co mam TERAZ zrobić?
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
blackb.- moim zdaniem musisz zaczekać aż się spotkacie w szkole. Wtedy sama zobaczysz czy to była jednorazowa 'przygoda' czy ciągnie Cię spowrotem do niego. Jeśli Cię ciągnie- to super, tylko boisz się po prostu zaangażować, bo ostatnio miałaś złamane serce i trzymasz chłopaków na dystans. Jeśli w Poniedziałek zobaczysz w nim tylko kolegę z klasy to mu napisz(powiedz) że to nie ma sensu, że widzisz w nim tylko kolegę...
|
#4219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A może ma np. trudną sytuację w domu.. kto wie.Daj mu jeszcze 1 szansę Zazdroszczę, ja nie mam z kim i gdzie ;/ P.s.1 Chłopak który mi się podobał ma laskę ![]() P.s.2 Zebrałam na Mikiego 690 zł Black- też tak miewam, jak się zaczyna układać wsio to ja uciekam Może to kwestia charakteeru a może właśnie niegotowości... chociaż może mieć to związek z dzieciństwem np.
Edytowane przez EMdz Czas edycji: 2008-12-06 o 14:37 |
||
|
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
taki chłopak z mojego lo, kolega mojej koleżanki z klasy pisze mi na nk: 'że będzie tak często wchodził na mój profil aż mu się nie znudzi mój widok. czyli długo'. moja kol mówi, że jest fajny, ale jakoś nie jest w moim typie... wiem głupia jestem, powinnam korzystać, bo jest dość przystojny, ale jakoś mnie do niego nie ciągnie.
w ogole wczoraj napisał mi na nk: on: cześć, powiedz mi, bardzo bolało? ja: ale co mnie miało boleć? on: moment, w którym, maleńka, spadłaś z nieba. no nie mogę, jaki tandetny bajer
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hahahahahhah ten tekst jest tak tandetny... nienawidzę go
|
|
|
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
ja też do nienawidzę
. kojarzy mi się z takim dresem, który na baletach chcę wyhaczyć jakąś dziunię moja kol jeszcze mi mówi, że on ma chyba dziewczynę, więc w takim razie napewno nie będę z nim kręcić.
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
haha no
![]() o no to niezły kolo -_- A ja w szkolę wychaczyłam tak ślicznego chłopaka 1 blondyn 2 brunet, śliczni są Też tak kochacie nowe kosmetyki jak ja? |
|
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi bardzo mi miło hihi nom nie bardzo wiem od czego zaczac najlepiej wszystko wyjdzie w praniu ![]() zauwazylam, że każdy gdzies baletuje dziś nom to i ja sie pochwale ![]() Tż mnie dzis zaprosil na wieczor do knajpki z okazji Mikołajek wszystkim zycze milego popoludnia i bede sie wtracac w rozmowy
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
ee jednak nie ide na blety
![]() ide na pizze i na soczek z kumpela
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
Leosia a ile jesteście już razem? gdzie się poznaliście ile ma lat? gdzie chodzisz do szkoły (lo tech zawod)? ;d masz rodzeństwo? itp.. itd.
Napisz coś nam o sobie bo my tu wsio o sobie wiemy
|
|
|
|
#4227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prosze na mnie nie krzyczeć już piszę! hihi no wiec znamy sie od2 lat a razem jestesmy 16 miesiecy poznaliśmy sie na gg ja zagadałam pierwsza i wiecie tak rozmowa od rozmowy i jakos sie tak stało jak sie stało chodze do LO mam 2 braci starszych interesuje sie psychologia sportem itp.. jak by co to pytać
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
A no i pokaż nam się
Braci też możesz pokazać |
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
Hey hi hello ;D
Co tam? Ja dzisiaj tez nie ide nigdzie:/ nie ma z kim:/
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

Może to kwestia charakteeru a może właśnie niegotowości... chociaż może mieć to związek z dzieciństwem np.