|
|
#991 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Styl American Girl część VI
Cytat:
ja w GB widziałam w Superpharmie za 23 zł...a kawałek dalej kupiłam za 14 zł
|
|
|
|
|
#992 |
|
Zadomowienie
|
no to jak tanio to kupuję
na allegro, ale że sprzedawcą jest apteka z mojego miasta i możliwy jest odbiór osobisty to za przesyłkę nic nie zapłacę. dziękuję za pomoc.
|
|
#993 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a na impreze chodzzz z nami!!!!! wogole chodzcie wszystkie ja mam zamiar sie dzisiaj wytanczyc na maxa bo juz tak dawno nie wychodzilam na tany tany, zawsze to jakies szybkie winko czy drink i do domu, a dzisiaj sie przed 5 z tamtad nie ruszam a ja nic nie dostalam od mikolaja, nawet rozgi ![]() chyba ide sobie zaraz sama po prezent i jak bedzie u mnie w rossmanie lolita to sobie kupie i juz!! ![]() bo moj pan mikolaj juz ma lekka skleroze i zapomnial ze jeszcze jest jedna mala dziewczynka w domu, no ale mu przypomne wieczorem jak bedzie musial wyskoczyc z kasy na impreze hihihi |
||
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
A do mnie przyszedł
kase. niby fajnie, bo ja lubię chodzić na zakupy, więc zawsze się przyda, ale pamiętam jako mała dziewczynka też dostawałam kase, a wtedy wolałabym chyba zabawki I jeszcze wieczorem spotkanie mikołajkowo-rodzinne, więc jeszcze coś się uzbiera
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#996 | |
|
Zadomowienie
|
Czekolada, przepiękne masz włosy i w ogóle bardzo do twarzy Co w czerwonym kolorze, noś jak najczęściej
![]() Cytat:
W ogóle muszę się pokazać na grupie bo jeszcze tego nie zrobiłam tylko muszę jeszcze zrobić sobie jakieś nowe zdjęcie bo mam troszkę inny kolor włosów, tez jasny ale różniący się lekko odcieniem
|
|
|
|
|
#997 |
|
Konto usunięte
|
mam nadzieję, że też macie dzisiaj taki fajny nastrój
![]() byłam sobie poprawić humor w centrum handlowym, miałam kupić tylko spodnie, a kupiłam też bluzkę i stanik więc mam całkiem dobry dzień.
|
|
|
|
#998 |
|
BAN stały
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9985583]mam nadzieję, że też macie dzisiaj taki fajny nastrój
![]() byłam sobie poprawić humor w centrum handlowym, miałam kupić tylko spodnie, a kupiłam też bluzkę i stanik więc mam całkiem dobry dzień.[/QUOTE]ja w sumie tez mam dobry tylko tz jak zwykle mi go psuje... ja mysle ze my na pewno sie kiedys rozstaniemy bo on mi ciagle przykrosc sprawia, zawsze to co ze mna zwiazane z glowy mu wypada... mysle ze nie zasluguje na to ale nie chce mi sie dzisiaj dumac nad tym. jedzie brat do mnie, nie widzialam go hmm... od lata chyba i z tego bede sie cieszyc.
|
|
|
|
#999 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
kiedyś też myślałam dokładnie tak: myślę, że na pewno kiedyś się rozstaniemy. dzisiaj kompletnie zmieniłam zdanie. więc może nie masz racji? chociaż powiem Ci, że na Twoim miejscu chyba bym nie wytrzymała. nie wiem, jak to jest mieć z kimś dziecko - ale wiem, jak to jest, kiedy TŻ interesuje się wszystkim... wokół, a nie swoją kobietą. byłam w takim związku, wytrzymałam pół roku, bo miałam dość. może zrób sobie przed-noworoczny rekonesans? jeśli najważniejsze dla Ciebie jest to, żebyście byli pełną rodziną w takiej, a nie żadnej innej konfiguracji - musisz to wytrzymać i może opracować jakąś strategię pt. nie przejmuję się jego durnym zachowaniem. ale nie zawsze najlepszym rozwiązaniem jest po prostu być z ojcem swojego dziecka - tak myślę. znam wiele ex-par, które teraz są szczęśliwe w innych związkach... a ich dzieci wcale tak bardzo na tym nie cierpią. wiadomo: zawsze brakuje mamy/taty (prawdziwych) kiedy nie ma ich na co dzień, ale za to jest inne szczęście rodzinne. i ono jest najprawdziwsze. |
|
|
|
|
#1000 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten koles o ktrym napisalas.. :con fused: ja bym sie go bala^^ naprawde musi miec cos z glowa... jeszcze by mnie za zydowke wzial i zarznal^^Cytat:
![]() Cytat:
akurat frytki jadlam(jak zwykle;D) ale nie szkodzi bo mam dobry humor![]() Ja na Mikolaja dostalam(tzn sama sobie wybralam bo tez jestem wybredna i musze sama szukac;p) nowe kozaczki .2 bluzki jeden czarny golf obszyty srebrna nitka a druga taka siwetna futerkowa na z krotkim rekawem i doszytymdlugim juz normlanym ale podoba mi sie no i 2 pary cyckonoszy i klocilam sie z baba bo mi wmawiala ze przy obwodzie 70 wiekszej miseczki nie bedzie..a jakims cudem sama wygrzebalam wieksze :P,Acha Milusiu kupilam sobie serum Jak ono cudnie pachnie! Juz raz uzylam...mam nadzieje ze na moich malenstwach tez beda efekty Ale przeplacilam! kosztowalo 14.60zl;p
|
|||
|
|
|
#1001 |
|
Zadomowienie
|
Czekolado ślicznie wyglądasz w ciemnych włoskach, zdecydowanie lepiej niż w blond.
fajne, fajne..lubię takie zadbane kobietki ![]() widać ile potrzeba pracy jak przestawić się z blond na brąz. zawsze inny makijaż, lepiej wygląda też opalenizna niż przy blond, nie tak sztucznie, solaryjnie.
|
#1002 |
|
BAN stały
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9985709]jestem w totalnie innej sytuacji, bo mnie nic z TŻ tak nie scala, jak Was córeczka.
kiedyś też myślałam dokładnie tak: myślę, że na pewno kiedyś się rozstaniemy. dzisiaj kompletnie zmieniłam zdanie. więc może nie masz racji? chociaż powiem Ci, że na Twoim miejscu chyba bym nie wytrzymała. nie wiem, jak to jest mieć z kimś dziecko - ale wiem, jak to jest, kiedy TŻ interesuje się wszystkim... wokół, a nie swoją kobietą. byłam w takim związku, wytrzymałam pół roku, bo miałam dość. może zrób sobie przed-noworoczny rekonesans? jeśli najważniejsze dla Ciebie jest to, żebyście byli pełną rodziną w takiej, a nie żadnej innej konfiguracji - musisz to wytrzymać i może opracować jakąś strategię pt. nie przejmuję się jego durnym zachowaniem. ale nie zawsze najlepszym rozwiązaniem jest po prostu być z ojcem swojego dziecka - tak myślę. znam wiele ex-par, które teraz są szczęśliwe w innych związkach... a ich dzieci wcale tak bardzo na tym nie cierpią. wiadomo: zawsze brakuje mamy/taty (prawdziwych) kiedy nie ma ich na co dzień, ale za to jest inne szczęście rodzinne. i ono jest najprawdziwsze.[/QUOTE] Malgosiu ja wlasnie ciagle mowie sobie ze nie bede sie przejmowala tym ze on ciagle zapomina zadzwonic, ze bylam u dentysty i zapytac jak ząb, kupic stroju mikolaja zeby sie przebrac dla gabi... ale on o wszystkim zapomina, nie tylko o "domowych" sprawach i o mnie.. rok temu na mikolaja mi bilobil kupilam ale nie pomogl.. ale nie zawsze mam sile tego sobie tlumaczyc i wkurzam sie albo jest mi przykro..blond_bejbe dzieki na tym blondowym zdjeciu bledsza bylam.. ale co do makijazu masz racje, dlugo szukalam po sklepach loreala made me naturals kolor nr 241 bo chyba z 5 sztuk zuzylam i zawsze tej jednej uzywalam ale skonczyli ja produkowac,, w koncu na allagro ja znalazlam, zamowilam oczywiscie 2 szt i co.. i juz mi sie teraz nie podoba na ustach. wole beze jak mam ciemne wlosy. musze poszukac jakiegos ladnego rozu ktory by do mnie pasowal. to ty w avie??
|
|
|
|
#1003 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() dziś mnie dopadł szał zakupowy. Byłam z siostrą na zakupach (spożywka) i zaszłyśmy do sephory. Tak się zachwycała zestawel L'Oreal że aż jej na święta kpiłam ![]() Cytat:
Czekolada83 w ciemniejszych jest Ci lepiej tylko poprzedni Twój kolor był bardziej cieplejszy (z tego co pamietam) więc wydaje mi się że był ciut lepszy ![]() a makijażu mocniejszego nie rób. Tak jest dobrze (przynajmniej nie radziłabym Ci robić takiego jak na zdjeciu w blondzie czyli czarna kreska pod spodem..... Przy wewnętrznych koncikach Twoje oczy wydają się zmęczone, ta mi się wydaje) |
|
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie Czekoladko rysuj sobie kredka kreske do polowy oka od kacika grubsza i coraz ciensza. Nie bedzie za mdlo ani za mocno.
A ja wczoraj naprzymierzalam sie tyle sukienek... Jedna taka panterka tak mi sie spodobala (pomyslalam ze trudno naprawde bylabym w takiej orginalna ),byla cala marszczona no i mini ale mniejsza z tym;P Nie wiem kto ja szyl..zalozylam...na biodrach opieta a w talii powinnam miec chyba z 5cm wiecej a ja wcale malo nie mam...;/ za to jak ja juz chcialam zdjac to nie moglam ile ja sie tam na tarmosilam^^ przez piersi mi przejsc nie chciala^^ biodra i cycki opiete jak tylko mozna a w talii szeroka;/a poza tym wszystkie byly takie beznadziejne;/ wrrr |
|
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli bedziesz miała tylko ochote i fundusze zapraszam do szczecina na wekend z nanaaa cos zorganizuje :P
|
|
#1006 |
|
Zadomowienie
|
Ja też szukałam długo różu, ale ja zawsze lubię mieć mocno zaakcentowane poliki
...ogólnie też w osiedlowym sklepiku dorwałam shimmer powder maybelline, gdzie szukałam i szukałam go w przeróżnych rossmanach sephorach ale to tylko do rozświetlenia..w avku ja
|
#1007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy krok już chyba zrobiłaś najważniejsze, ze ta mysl pojawiła sie w twojej głowie
|
|
#1008 |
|
Zadomowienie
|
prześliczna sukieneczka, mam zamiar ją kupić na sylwestra..
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
ładna choć kolor i krój jak dla mnie nie za bardzo ale jak jesteś drobna to taka rozszerzana będzie fajnie wyglądała.
dziewczyny ma któraś z was tatuaże ja się zastanawiam na jakimś i nie jestem do końca przekonana gdzie i czy robić |
|
|
|
#1010 |
|
Zadomowienie
|
Na tych zdjęciach Britney wreszcie wygląda jak prawdziwa AG super
Bardzo mi się podoba jeśli tylko o siebie zadba
Edytowane przez LilyHoney Czas edycji: 2008-12-06 o 15:41 |
|
|
|
#1011 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie miałam pisać też, że buźkę masz ciemniejszą, ale to sama już napisałaś wcześniej ![]() Cytat:
Mikołaj był i u mnie, ale bardzo skromniutki, nie tak jak u niektórych z Was Liczę, że może wieczorkiem jeszcze jakiś wpadnie
|
|
|
#1012 |
|
Zadomowienie
|
2 i 3 zdjęcie nie jest ciekawe, wygląda jakby biust miał zraz jej wyskoczyć z tej sukienki ale reszta jest naprawdę ładna
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Czekolada ślicznie wygladasz w tych wlosach
![]() mam taki sam kolor, a raczej mialam, bo musze zrobic sobie odrosty :P chcialabym je zrobic jak najszybciej, bo w koncu sredni braz z ciemnym sie troche odznacza ale tez nie chce tych moich wlosow zbytnio meczyc juz ...Co do waxa, jak dla mnie ma fajna konsystencje, nie sprawia mi problemu rozprowadzanie go a co najwzaniejsze wlosy sa po nim cuudne
|
|
|
|
#1015 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a miałabyś możliwość zrobienia zdjęcia swoich odrostów ? ![]() chciałabym zobaczyć jak mniej więcej by to wyglądało jak ja bym zafarbowała włoski.
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
cos słabo dzisiaj produkujemy :P
|
#1017 |
|
BAN stały
|
bez kitu
ja co chwile wchodze i patrze co tu napisałyście...a tu tak malutko![]() kiicia- jak już napisałam, ceny są zróżnicowane, od ok 12 - do 24 zł ![]() niusia212- wykręcana gosha, wg mnie najlepsza z tych nisko-średnio półkowców. ja musze wypróbować tą co olusiamalusia polecała, estee lauder. w ogole dziewczyny MIłOKOłAJ U MNIE BYł ,a juz myślałam ze zapomniał dostałam od taty 50ml J'adore nie jest to jakiś mój mega ulubiony zapach ale ...ładny że też lolitka mu w ręce nie wpadła.....
|
|
|
|
#1018 |
|
BAN stały
|
dziewczyny fotki fotki a nie plotki
|
|
|
|
#1019 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jeszcze niedawno tak strasznie jak widać zawsze można się wziąść w garść i zadbać o siebie ale w ogóle ona ma taką słodką, delikatną urodę, że jej w sumie aż tak wiele niepotrzeba.
|
|
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, gdzie można znaleźć taki sweter/udający sukienkę?
oczywiście teraz sklepy zostały zarzucone tego typu dłuższymi sweterkami [już jeden zresztą mam na swoim koncie :-P], ale nawet ostatnio schodziłam wszystkie galerie w Krakowie w poszukiwaniu akurat takiego - białego, dopasowanego [i nie długości do kolan ;/] i nic ...
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

[tak mi się wydaje 
ja w GB widziałam w Superpharmie za 23 zł...a kawałek dalej kupiłam za 14 zł

kase. niby fajnie, bo ja lubię chodzić na zakupy, więc zawsze się przyda, ale pamiętam jako mała dziewczynka też dostawałam kase, a wtedy wolałabym chyba zabawki
I jeszcze wieczorem spotkanie mikołajkowo-rodzinne, więc jeszcze coś się uzbiera

akurat frytki jadlam(jak zwykle;D) ale nie szkodzi bo mam dobry humor
na tym blondowym zdjeciu bledsza bylam.. ale co do makijazu masz racje, dlugo szukalam po sklepach loreala made me naturals kolor nr 241 bo chyba z 5 sztuk zuzylam i zawsze tej jednej uzywalam ale skonczyli ja produkowac,, w koncu na allagro ja znalazlam, zamowilam oczywiscie 2 szt i co.. i juz mi sie teraz nie podoba na ustach. wole beze jak mam ciemne wlosy. musze poszukac jakiegos ladnego rozu ktory by do mnie pasowal. to ty w avie??
( ale solarium odpada, a samoopalaczy wypróbowałam miliony i wszystkie dają efekt "musnięcia słońcem". teraz używam balsamu brązujacego svr i jest w miarę, ale kurcze brak mi cierpliwości żeby się tym smarować i potem znosić ten specyficzny zapach samoopalacza.