|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: mały penis...i moje wątpliwości :(
Cytat:
Cieszę się, że odebrałam na spokojnie moją wypowiedz.A plus masz u mnie za poczucie humoru Chciałabym coś więcej Ci poradzić, ale chyba nic sensownego nie wymyślę. Poza tym niegłupia z Ciebie dziewczyna i myślę, że poradzisz sobie w tej i nie tylko sytuacji.
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Patryk swoimi 18 centymetrami wcale cię nie rozepchał!
![]() Pamiętaj, że pochwa jest elastyczna i dopasowuje się do penisa
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
P.S. Jeśli się kochacie, to rozmiar penisa nie będzie stał na pierwszym miejscu, na pewno jakoś sobie poradzicie, głowa do góry i nie przejmuj się
Pozdr [/QUOTE]zgadzam sie z Twoja wypowiedzia w 1000%!!! jesli sie kochacie to bedzie dobrze! a tak poza tym to chlopak ktorego czlonek mierzy 4cm potrafi zaspokoic dziewczyne trzeba po prostu chciec
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
a propo tych penisow ja mam 14 lat
i jestem chłopcem i wyobrazcie sobie 14 cm długosc heheh |
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś chłopcem i nazwa/łeś się jagoda61? NIe bardzo rozumiem...
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chłopak o wdzięcznym nicku Jagoda chciał się podzielić rozmiarem swojego przyrodzenia Może myślał, że padniemy tu wszystkie trupem, że 14 cm w wieku 14 lat to pewnie w wieku 21 lat będzie miał 21 cm ![]() Pewnie wszedł na konto siostry |
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Najważniejsze w sezie to bliskośc i miłość ,jeśli tego nie ma ,to można mówić tu o jakiś ubytkach i zastanawiać sie nad sensem takiej znajomości.Poza tym możesz tak wyćwiczyć mięśnie pochwy by dojść do orgazmu przy każdym rodzaju penisa...Poczytaj o tym w internecie
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
AAniAA19, przykro mi ale musisz poniesc konsekwencje. Po przeczytaniu tekstu "Andrea ma malego fiutka. Nic na to nie poradzimy..." mialam napad smiechu i czkawki, ponioslam olbrzymie straty moralne
a teraz do rzeczy- moj jeden z bylych ( ) mial podobny "problem" co Andrea. Bylam w nim bardzo zakochana, a jednak gdy doszlo do pierwszych niesmialych pieszczot przerazilam sie- od razu napad czarnych wizji, ze nam sie nie uda i w ogole. Nie udalo nam sie tylko dlatego ze mnie rzucil uwierz, jego- na oko- 10cm "czulam" tak jak wiekszych kolegow (brzmi jakbym byla niewiadomo jak doswiadczona ) Gdyby nie bariera psychiczna z tego wlasnie powodu (ktora znikla po paru sekundach )kompletnie nie zwrocilabym na to uwagi. Nie mysl o tym i bedzie ok!!!!pozdrawiam |
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
sgadliscie to konto moje siory starszej ktorej obecnie nie ma.......
co do tytułu wydaje mi sie ze nawet najmniejszy penis moze dorownac duzemu ... technika technika i jeszcze raz technika
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (Przepraszam, ale musiałam to napisać )
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#42 |
|
BAN stały
|
Też jestem zdani , że nie rozmiar się liczy,tylko technika. Po prostu nie przejmuj się rozmiarem, a na pewno wszystko się ułoży
|
|
|
|
#43 |
|
Przyczajenie
|
myslicie ze jak macie po 15-20 lat to juz wszystko wiecie moze mam doswiadczenie ......
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Wypowiadając się tylko od strony "technicznej"... dla mnie osobiście nie liczy się długość, tylko grubość i technika, a w obu tych kwestiach nie mam na co narzekać
(poza tym satysfakcja zależy także od tego ile może mężczyzna, jeśli to tzw. "szybkostrzałowiec" to wiele Ci nie da; w tej kwestii moje kochanie bardzo o mnie dba ) co do Twojego problemu, to mogę Ci poradzić, żebyś ćwiczyła mięśnie Kegla, wtedy nie powinnaś mieć problemów z seksem, no i najlepsze będą pozycje tylne Pozdrawiam i powodzenia
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Ehh... no coz moj ex mial niewiele wiecej niz 12cm i spedzialm z nim prawie trzy lata. Od pewnego czasu jest w moim zyciu ktos... i czuje to cala soba, ze bedzie super
(if u what i mean)... a jego penis no coz dla mnie idealny ...czekamy na odpowiednia chwile grrrr
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
AAniAA19 - no i co? Opowiedzaiłabyś jak było itd. Czekamy
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
Dotarlam na ten watek dopiero dzisiaj... To fajnie, ze watpliwosci autorki watku zostaly choc troche rozwiane - jak widac, nie jest jedyna
Moj pierwszy partner seksualny byl calkiem hojnie obdarzony przez nature (nie jakos bardzo, ale bylo na co popatrzec ), jednak mimo doswiadczenia nie szlo mu za dobrze... Wniosek: niewazne, ile facet ma w spodniach, wazne, jak to wykorzysta
|
|
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
JAk wiele dziewczyn tu już to powiedzialo ze rozmiar nie ma znaczenia. I taka jest prawda jeżeli sie kochacie wszystko bedzie ok.
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie zgadzam z Leelou. ale nie bede rozwijac, bo:
1) Leelou wszystko ladnie ujela 2) najedziecie za mnie, jak w wiekszosci przypadkow, gdy ktos ma odmienne zdanie ![]() pozdrawiam
|
#50 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo to nie jest miejsce na ubliżanie.otórz rozmiar pochwy i penisa ma dużo do budowy ciała, i to baaardzo (żródło: "Hinduska sztuka kochania"). A jak wiadomo ludzie czerpią z nauk hinduskich wiadomości żeby ulepszyć swoje życie seksualne, czyli coś w tym jest. Oczywiście są wyjątki od reguły, ale wyjątków jest nieporównywalnie mniej niż reguł. Moim zdaniem i z autopsji rozmiar penisa ma duże znaczenie, ale akurat u mnie była sytuacja nieco odmienna, otórz w łóżku z mężczyzną o dużym penisie czułam się źle, obolała i choć było przyjemnie to nie trwało to długo, szybko chciałam kończyć. Obecny mój facet jest również bogato obdarzony, ale tym razem w długości a nie obwodzie, co sprawiło, że dopasowaliśmy się wprost idealnie. Co do małego penisa, nie miałam przyjemności, ale sądzę, że można znaleźć jakiś złoty środek, idealną pozycję. A poza tym 10 cm (czy tam ile) w zupełności wystarczy żeby dotrzeć do magicznej strefy "G". życze powodzenia
|
|
|
|
|
#51 |
|
Przyczajenie
|
Aniu Mam Chłopaka ....tego Samego Od 7 Lat I Muszę Sie Przyznać że I On Ma.....boże Zabiłby Mnie Za To....małego,no!! Ale Naprawde Nie Przeszkadza Mi To -wręcz Odwrotnie Stara Sie Nadrobić-dziewczyno ...kamasutra To Pikuś W Porównaniu Z Tym Co Się Dzieje U Nas W łóżku!!! I Naprawde-mały Czy Duży,15 Czy 18 Nie Ma To Znaczenia Kiedy Naprawde Sie Kochacie
Amen
|
|
|
|
#52 |
|
Przyczajenie
|
dziewczynki nie moge sie doczekac kiedy beda walentynki.wtedy zaczne .....
|
|
|
|
#53 | |
|
Raczkowanie
|
[
Cytat:
.Co nas to interesuje??I jak ma się to do tematu wątku? A tak swoją drogą ,to co Twoja siostra myśli o tym że korzystasz z jej konta ?
|
|
|
|
|
#54 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Sugeruję założyć własne konto wtedy nikt nie będzie Cię mylił z dziewczyną.
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Może jestem nienormalna
, ale dla mnie wielkość nie ma zadnego znaczenia aby osiągnąć orgazm i aby było mi przyjemnie. Kiedyś, kiedy jeszcze nawet nie śniło mi sie co to orgazm tez byłam przekonana że mniejszy penis= mniejsza przyjemnosc, a to nie ma zadnego znaczenia !!! Obalmy ten mit !!
|
|
|
|
#56 |
|
BAN stały
|
Minęło troche czasu i autorka postu nie pochwaliła się jak wyszło
A miała się pochwalić Czekam na relacje
|
|
|
|
#57 |
|
Przyczajenie
|
Heh, ale Wy dziewczyny wiecie, ze w Internecie nikt nie jest anonimowy i ze czesto niektore tutaj podaja swoja adres, wierzcie mi, ze dla chcacego problemem nie jest dosc kto Wy jestescie. Wiec laskawie, jako facet, prosze Was nie dyskutujecie na forum publicznym o rozmiarach swoich facetow, jest to conajmniej niesmaczne, a po drugie infantylne, a po trzecie pomyslcie teraz jakby Wasi TŻ (OMFG, uzylem tego! Kaska! Uzylem!) poczuli czytajac cos takiego. Zachowajcie to dla siebie.
Masz 15lat, jestes anarchistka, nosisz wisiorek z wielka pacyfka, gdy wracasz ze szkoly wlaczasz MTV, bo to jest Twoj idol - ukochany HIM. Szukasz chlopaka dlatego masz agrafki, ostatnio sprobowalas sobie troche trawki. - The Flat Caps - Anarchistka |
|
|
|
#58 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chcesz dojść kim jest konkretna osoba? Po co?
|
|
#59 |
|
Przyczajenie
|
Nie lapiesz idei. Nie po co, ale mozna i sa na tyle chorzy ludzie w sieci, ktory to zrobia aby tylko upokorzyc druga osobe. Poza tym, nie wiesz co to znaczy dla faceta zostac upokorzona w ten sposob. Wiec moje Panie, gadac sobie ile w lezie, ale w granicach dobrego smaku i tak, zeby pozniej nikt nie plakal.
Masz 15lat, jestes anarchistka, nosisz wisiorek z wielka pacyfka, gdy wracasz ze szkoly wlaczasz MTV, bo to jest Twoj idol - ukochany HIM. Szukasz chlopaka dlatego masz agrafki, ostatnio sprobowalas sobie troche trawki. - The Flat Caps - Anarchistka |
|
|
|
#60 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chciałam zauważyć, że nikt nie podaje tu swoich danych. Pozdrawiam.
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

i jestem chłopcem i wyobrazcie sobie 14 cm długosc heheh
NIe bardzo rozumiem...
Chłopak o wdzięcznym nicku Jagoda chciał się podzielić rozmiarem swojego przyrodzenia
to pewnie w wieku 21 lat będzie miał 21 cm