|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styl American Girl część VI
..
|
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
to sie w poniedzialek w nie zaopatrze
|
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
Hah Shanda jest boska ;D o tym maśle odpowiedz masz na poprzedniej stronie
|
|
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
link przejrzalam
|
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Shanda na Halloween
|
|
|
|
#1087 |
|
Wtajemniczenie
|
O maaatk oale naskrobałycście od wczoraj . Ja dzis solarium odwiedzilam :d Mikołaj niestety do mnei nie przyszedl
Ale z Tz se widze na tygoniu to pewnie jego odwiedzil i zostawił cos dla mnie ;p Teraz mam zamiar ogladać Lejdis ze wspołlokatorami
|
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
oo nie Titanic znowu bedzie lecial i ja znowu bede ogladac go po raz n-ty i tracic huteczki
|
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
i rodzinka Shandy
|
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
Shanda bez makijazu
|
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
|
|
|
#1093 |
|
Zadomowienie
|
powiedziałabym że z...lekkim makijażem
![]() co do masła kakaowego[nie całe 4 zł w rossmanie]...opalałam się na nie kiedyś w solarium[dokładnie to smarowałam sam dekolt bo na buźkę używałam australian gold ] i...efekt był ładny ale...dziwne było to że...pod wpływem solaryjnych lamp wybijała się z tego kremu woda. i po opalaniu musiałam wycierać się ręcznikiem.
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
kredka ,troche tuszu i pewno pudru jest ale pokazala ze anwet tak jest ladna
to maslo jest bardzo tluste? |
|
|
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1228594930 ale ma biust ale chyba naturalny bo i pomimo że nie jest chudzielcem to i tak duży ma. |
|
|
|
|
#1096 |
|
BAN stały
|
socialite robilam dokladnie ta sama farba wczoraj tylko (kilka stron wczesniej sa zdjecia ) ja mam bardziej czarny ten kolorek. a w ogole sliczna masz buzie i wieelkie oczka!!
OMG!!!!!! szczeka mi opadla!!!! widac ze cos przy posladach szopowane ale i tak laska mnie powalila!! http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1228592748 wiecie co,... ja to chyba taka cierpietnica jak aniston zostane... wieczor jak wieczor dzisiaj, bra do 18 posiedzial i zmyl sie do rodzicow, my na dronka wyszlismy ale gabi po 21 trzeba bylo do domu zabrac wiec niedlugo posiedzielismy, w planach bylo ze w domu jeszcze spedzimy troche czasu razem wiec gabi juz spi a on zasnal z nia.. ja mowie: nie spij, nie bede sie prosila o wspolny czas a obiecales ze spedzimy wieczor razem, ze sa mikolajki a on... zamknal oczy. a wczesniej zaczal gadke ze na pewno kiedys wroci taki dzien ze bedzie mial ochote wyjsc do kolegow i to zrobi.. (wszystkie wiemy czym jego wyjscia sie skonczyly) na co ja ze to rownac sie bedzie z moja wyprowadzka.. no raz przyniosl w tel zdjecie cyckow barmanki ktora mu wodki nalewa... jak mu ufac!! NIE NO W OGOLE niedobrze mi z nerwow... i tak to wyglada: 19-22 atmosfera ok.. zadnych tam szczytow ale nie jest zle po 22 kwach w domu, moj stres z tym to przezylam juz i znowu niepewnosc.. nie dam rady juz dluzej tak zyc|:|(( stabilizacji bym chciala i spokoju troche
|
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko ja wiem ze to trudne ale jesli bedziesz mu mowic ze jak wyjdzie do kolegow to sie wyprowadzisz to do niczego nie doprowadzi.. tak ja rozumiem po tym co zrobil tez bym wariowala ale zabranianie i..no szantazowanie nie pomoze.. On sie zbuntuje... I mimo jego wczesniejszych wybrykow to by byla Twoja wina.. Skoro znowu sie zeszliscie daj mu choc troche zaufania..Jesli go naduzyje wtedy bedziesz wiedziala co zrobic ale tak wasz zwiazek na pewno sie nie poprawi
Moze lepiej bylo by sie dogadac z nim ze np do kolegow wychodzi w piatek a z Toba i Gabi spedza sobote? |
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
Czekolada83 ja bym z takim facetem nie wytrzymała ale wiem jak ciężko odejść od kogoś kto jest całym twoim życiem i macie jeszcze dziecko zapewne jak ty byś przyniosła zdjęcie jakiegoś faceta równało by się to z końcem związku.Nie chce komentować tej sytuacji bo nie wiem jak między wami jest ale mu można wszystko bo on i tak wie że ty będziesz przy nim i jest pewny siebie a tobie nie można praktycznie nic.Jesteś trochę więźniem tego związku wiem ze pisać jest łatwo.
|
|
|
|
#1099 |
|
Wtajemniczenie
|
masło kakaowe z ziaji też mam i ślicznie pachnie, w poniedziałek mam zamiar sprawdzić jak na solarium się sprawuje
![]() ;O a wgl co tu hardcorowa Shanda robi? xD |
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
mi Shanda tu tez pasuje
|
|
|
|
#1101 |
|
Zadomowienie
|
a shanda się tu wkleiła choć faktycznie pasuje bardziej do hardcor barbie
![]() a teraz od XS-ki śliczne blond włoski do oglądania. [przynajmniej dla mnie śliczne ]
|
|
#1102 |
|
BAN stały
|
wybaczcie ze ciagle tak smuce o prywatnych sprawach ale jestem totalnie podlamana juz
(kiciu on wtedy przyjechal za mna do rodzicow zeby ublagac mnie zebym wrocila do niego i sie zgodzilam, on przysiegal ze juz wiecej nie bedzie, on na cale nocy wychodzil, trzaskal drzwiami, nie pomagal mi przy dziecku..to nie byl taki o wypad na piwko do kolegi! i wrocilam pod warunki ze nigdy wiecej.. a widze ze juz go ciagnie tam spowrotem. wiesz stabilizacji troche zasmakowal i mnie nia nakarmil i znow chce zaszalec. a co do zaufania... WIEM TO NA MILIARD PROCENT ZE nie wrocilby o umowionej godzinie. wiesz co on mi powiedzial ostatnio... ze on na moim miejcu nie moglby byc ze mna bo nie nie umial by sobie poradzic z tym co ja rzekomo moglam robic jak cale noce nie bylo mnie w domu.. nic tylko wyc mi sie chce! nie zalezy mi juz tak na nim jak kiedys.. nie wiem co mnie tu trzyma..
|
|
|
|
#1103 |
|
BAN stały
|
przykro mi to pisać...
ale co do tego co napisała kiicia- w życiu bym takiemu facetowi nie zaufała .... skoro zawiódł raz, drugi,kolejny,to zrobi to i następny. gdybym ja znalazła takie zdjęcie to bym chyba szału dostała, myśli typu "zrobił zdjęcie jej cyckom, czyli podobały się bardziej niż moje"! nie wytrzymałabym psychicznie w takim związku!! kobieta musi czuć że się facetowi podoba, PRZYNAJMNIEJ JA..mnie to naprawde uszczęśliwia, musi być dla niego księżkiczką, najpiękniejszą i najwspanialszą ! ja nie wiem co by tu ci doradzić...wiem że nie jest łatwo po takim czasie kogoś zostawić, mimo tych wszystkich kłótni i nieporozumień -KOCHA SIę tą osobę....jest ona codziennością...i już tak do niej przywykliśmy że nie wyobrażamy sobie bez niej życia....z drugiej strony- zasługujesz na kogoś lepszego.jesteś tak wartosciową i piękną kobietą że twój facet powienien cię nosić na rękach !! a nie stroić fochy że z kolegami chce wyjść.... nie wiem ale wg mnie takie wyjścia z kolegami to powinny być na etapie nastoletnim...jak się nie ma rodziny. jak już się ma żone i dziecko to im powinno się poświęcić cały swój czas...! pokłóciłam się z mamą, powiedziałam jej coś okropnego. tak podle się czuje..... !!!!i ucze sie właśnie:/ przynajmniej próbuje.. beznadziejny dzień dzisiaj. |
|
|
|
#1104 |
|
BAN stały
|
aha xsko ja wlosy farbuje co 3 tygodnie
![]() ah i nie bylo u mnie mikolaja
|
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wróciłam z rodzinnych mikołajek
śmiesznie było i kolejna kaska wpłynęła Najchętniej to bym sobie kupiła płaszcz, ale nie ma nigdzie fajnego:/A w ogóle byłam dzisiaj na zakupach. Cżęsto jak idę na zakupy to zakładam spódnicę, żeby szybciej było mieżyć, a ja posiadam tylko mini. Bezprzerwy słyszałam jakieś komentarze, a mama z tego wylewała troche tak głupio mi było przy niej
|
#1106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykre.Pewnie jak byś znalazła prace i trochę się usamodzielniła i byś gdzieś wychodziła może by było lepiej a może gorzej bo by wariował z zadrości
|
|
|
|
|
#1107 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() kurde ja z moja sto lat nigdzie nie bylam... nie mieszkamy w tej samej miejscowosci wiec nie ma okazji a tez bym chetnie z bliska mi kobieta pochodzila po sklepach (chociaz ze jej niezdecydowanie zawsze doprowaza mnie do szalu!) |
|
|
|
|
#1108 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
6mcy ciazy a urodzilam w lipcu wiec w sumie od lutego 2007 siedze w domu!!! codziennie czekam z obadkiem, codziennie sprzatam, jestem w domu jak wraca z pracy, jestem jak do niej wychodzi, jestem jak mnie olewa i kladzie sie spac jak dzisiaj i jak obiecuje i nie spelnia obietnic i kiedy mnie klamie i zapomina zadzwonic. mam chwile kiedy mysle: .....**** mieszkamy razem mamy dziecko i tyle, ja mam swoje sprawy ty swoje ale mam kryzys i chce miec WSPOLNE sprawy, szarpie sie jeszcze, moze przyjdzie dzien ze oleje go totalnie... |
|
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2008-12-07 o 00:29 |
|
|
|
|
#1110 |
|
Zadomowienie
|
a nie myslalas o tym czekoladko, zeby zostawic coreczke u rodzicow i wybrac sie gdzies sama? nie mowiac o tym tztowi? pisalas, ze nie masz kolezanek.. ale mozesz isc sama nawet do kina, na zakupy, gdziekolwiek, zeby twojego tzta zaskoczyl brak ciebie w domu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:59.

Ale z Tz se widze na tygoniu to pewnie jego odwiedzil i zostawił cos dla mnie ;p Teraz mam zamiar ogladać Lejdis ze wspołlokatorami 

to bedziesz miala zdrowe