|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę, część 4
Aktualizuję się: (na szaro zarezerwowane)
Oddam najchętniej hurtem Hermes – Ogródek Monsunowy, Ogródek Nilowy Estee Lauder – Youth Dew Amber Nude Yves Rocher – Amour de Cacao, Clea Serge Lutens – Sa Majeste La Rose Parfum d’Empire – Ambre Russe Estee Lauder – Dazzling Gold Givenchy – Hot Couture EDP L'artisan – Safran Troublant Nina Ricci – L’Air du Temps Dolce&Gabbana – Sicily Tesori d'Oriente – Mirra Demeter – Holy smoke J. del Pozo – In Black Lacroix – Tumulte Kenzo – Elephant JOOP! EDT Szukam Demeter Mulled Cider L'Artisan Timbuktu Black Cashmere CdG Hinoki Kenzo Tigre Nu EDT/EDP Mauboussin Habanita Dolce Vita Fendi Asja - albo czegoś cynamonowego, korzennego, drzewnego, kadzidlanego... albo czegokolwiek byleby pozbyć się zbędnych próbek
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2008-12-05 o 17:14 Powód: aktualizacja |
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Może chciałby ktoś pozbyć się większej próbki Statkusa(tak ok 4-5 ml)?
Jutro rano napiszę co mogę oddać. |
|
|
|
#483 |
|
Zadomowienie
|
Czy jest ktoś może chętny na przetestowanie Etat Libre d'Oranger?
![]() Wymienię hurtem cały zestaw - każda próbka testowana raz. Na coś niszowego najchętniej, próbki odlewki itp |
|
|
|
#484 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#485 |
|
Nindżopesz
|
Akurat HS mam niedużo, niepełny 1 ml więc na jakieś dwa małe testy... może coś jeszcze dobierzesz to dorzucę?
(mirry i ambre russe też mam malutko)
|
|
|
|
#486 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to nawet fajnie się składa, bo ja do BC mogę dorzucić kapeczkę NU EDP, a mirry i ambre russe nie znam i chętnie poznam piszę w takim razie prv |
|
|
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
Podbijam i dorzucam
![]() Mam: próbki robione w atomizerkach 2,5 ml: Ultraviolet PR In white JdP Escada S (tu zostało pewnie ok 1,5 ml) Miracle Forever Escape CK mogę zrobić (do takich samych atomizerków) Demeter - Strawberry Ice Cream, Black Russian, Thunderstorm Nina Ricci Nina L'eau par Kenzo L de LL (tu mam też odlewkę w większym atomizerze) Angel klasyk (mała odlewka do 1 ml) oryginalne (ok 1 ml) Coco Mademoiselle edp Agent Provocateur Miss Dior Cherie edp Christina Aguilera Oh! de Moschino Flowerbomb edp szukam całej masy zapachów, a szczególnie OI i klasycznej Theorema Fendi (chociaż kropelki Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2008-12-04 o 11:38 |
|
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ODDAM PRóBKI: Flowerbomb deo 1,5ml r Eternity Moment -1,2 o Cabaret de gres- 1,5 o Mania nowa- 0,5ml r Code edp- 0,3ml o Just cavalli her -0,5ml r The one D&G 1 m- o Amor amor 0,5ml o Tempore Donna 0,5 o Darling 0,5 r Miracle so magic 1 ml r Belle de menuit 2 ml r meski Hugo Boss edition 1,5ml o Avon: TRue glow, Surreal, extraordinary, be kissable Oriflame Elvie Michael Kors edp Tommy Girl Hot Couture edp Vanilla Fields Crystal Noir edp Lolita Lempicka edp Midnight Fantasy BS Fantasy BP Magnetism Escady Innocent TM |
|
|
|
|
#489 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja coś bym znalazła |
|
|
|
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
mogłabym za to oddać In white i Oh! Moschino ewentualnie jeszcze odpsikać do fiolki trochę Coco Mademoiselle z mojego flakonu (zależy jakie tam pojemności masz
)Cytat:
![]() Ultraviolet i Agenta moge od razu pakować, Ninę odpsikam do fiolki (mój zapas atomizerków gwałtownie się zmniejsza tak jak i ilość Niny we flakonie )
|
|
|
|
|
#491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przechodzę na PW
|
|
|
|
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
Hop
![]() Oddam: Agent Provocateur (klasyk) Aquolina Pink Sugar Armani Onde Mystere, Vertige, Extase; Emporio She Artisan Bois Farine, Fleur de Liane, L’eau de l’Artisan, L’Ete en Douce, Patchouli Patch, Premier Figuier Extreme, Tea For Two, The pour un Ete, Verte Violete, Voleur des Roses L. Biagotti Roma Uomo Bulgari pour Femme Burberry Brit Red, Baby Touch By Killian Cruel Intentions Calypso Ambre Cartier Baiser du Dragon EdP, Must EdT CdG Sequoia, Avignon, Jaisalmer, Ouarzazate, Zagorsk Chanel Chance Fraiche, No5 EdT Chopard Casmir, Madness CSP Amour de Cacao, Vanille Mokha Demeter Cinnamon Toast, Condensed Milk, Espresso, Gingerbread, Russian Leather, Salt Air, Snow Diesel ++ Dior Miss Dior Cherie Diptyque Philosykos Donna Karan Wenge Dunhill Desire Eau d’Italie Paestum Rose Ellen Tracy EdT Escada Que Viva! Escentric Molecules Molecule 01 Estee Lauder Cinnabar, Knowing Fendi Theorema Frapin Caravelle Epicee, Passion Boisee Givenchy Extravagance d’Amarige, Eau de Givenchy, Oblique RWD, Organza Indecence Annick Goutal Eau du Sud, Petite Cherie Gres Cabaret Guerlain AA Mandarin Basilic, AA Gentiana, AA Aroma, Mahora, Mitsouko, Shalimar EdT, Terracotta Voile d’ete Heeley Cardinal Hermes Eau des Merveilles, Elixir des Merveilles, Un Jardin En Mediterranee I Hate Perfume Burning Leaves, Fire from Heaven, Memory of Kindness, Revelations, Russian Caravan Tea, Wild Hunt Il Profumo Encens Epice Ch. Jourdan The Parfum J.Lo Miami Glow Joop Rococo Kenzo Amour EdP, EdT Lacroix Tumulte Lalique Le Parfum Lubin Idole Lutens Bois de Violette, Daim Blond, Datura Noir, Fleurs de Citronnier, Rousse, Un Bois Vanille Maitre Parfumeur et Gantier Santal Noble Masaki Masaki Mauboussin EdT, Histoire d’Eau Micallef Aoud Michael Storer Kadota Molinard Habanita Montale Wood and Spices Narciso Rodriguez EdT Parfum d’Empire Eau Suave J. Patou Cocktail, Normandie Prada Prada Profumum Fumidus Red Flower Guaiac Nina Ricci Les Belles: Belle de Minuit, Delice d’Epices Occitane Eau d’Iparie R. Piguet Visa Ralph Lauren Hot Satellite A la Figue!, 40’ a l’Ombre Shiseido Feminite du Bois Jil Sander No4 Stella Sheer 2008 Sung Shi Tauer Incense Extreme The Different Company Osmanthus YSL Opium PF --- Poszukuję: A. Goutal Ambre Fetiche, Myrrhe Ardente, Encens Flamboyant, Eau du Fier Borsari Violetta di Parma J.Ch. Brosseau Violette-Menthe Caron Nuit de Noel, Pour une Femme, Violette Precieuse CdG SWEET Spicycocoa; SYNTHETIC: Skai, Soda, Garage, Tar; LUXE: Patchouli Dorissima Narziss Eau d’Italie Bois d’Ombrie Ginestet Botrytis, Sauvignonne Jean Desprez Bal a Versailles Keiko Mecheri Gourmandises, Mihime, Oliban, Patchoulissime, Ume Lutens Bois et Musc, El Attarine, Iris Silver Mist, La Myrrhe, Un Bois Sepia Parfum d’Empire Aziyade, Yuzu Fou PG Drama Nuui, Felanilla, Intrigant Patchouli, Iris Taizo, L’Eau Guerriere, L’Oiseau de Nuit, Psychotrope Profumum Patchouly, Santalum SdSA Tobacco Mucho, Voleur des Ciels, L’Eau Nirique
Edytowane przez martwa papuga Czas edycji: 2008-12-05 o 01:00 |
|
|
|
#494 |
|
BAN stały
|
edit; jakby co to NIEAKTUALNE dopadłam tester, a i tak widzę ze nic z tego
![]() hej poszukuję minimalnej ilości Angela liliowego w zamian moge odpsikać trochę klasyka, innocent próbki Serge Lutens-Louve,Datura Noir i sprawdzę w domu co jeszcze mam ![]() jakby co to zajrze tu dopiero w poniedziałk Pozdrawiam Edytowane przez angel 310 Czas edycji: 2008-12-09 o 07:59 Powód: nieaktualne |
|
|
|
#495 |
|
Rozeznanie
|
Czy to ambrowy kadzidlak z turkusem na etykiecie?
Bo jeśli tak, to miałam gdzieś oryginalną próbkę, którą z chęcią oddam, jeśli jej nie wyrzuciłam Sprawdzę w sobotę i dam znać
|
#496 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#497 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
#498 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Była to jedna z próbek, którą dostałam podczas zakupów w czasach przedwizażowych i mogłam ją zwyczajnie wyrzucić , ponieważ nie znałam nikogo, kogo mogłabym nią uszczęśliwić! Niemniej jednak sprawdzę i dam znać.
|
|
#499 | |
|
Nindżopesz
|
Pasuje, pasuje
Cała reszta proszę bardzo. A Mulled masz tylko próbkę czy ciut większą ilość?Cytat:
|
|
|
|
|
#500 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Hermes – Ogródek Monsunowy, Ogródek Nilowy
Estee Lauder – Youth Dew Amber Nude Amour de Cacao Serge Lutens – Sa Majeste La Rose Parfum d’Empire – Ambre Russe Estee Lauder – Dazzling Gold Givenchy – Hot Couture EDP Nina Ricci – L’Air du Temps J. del Pozo – In Black Kenzo – Elephant ile te probki razem maja ml? mam cala flaszke, mysle ze z 5ml ze spokojem moge Ci odstapic-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- DZIEWUSZKI! PILNIE SZUKAM CHOC KROPLI: Rykiel Rose must de cartier
|
#501 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję:
zapachów Parfumerie Generale Mam: O. Durbano: Black Tourmaline Guerlain Shalimar EDT Tom Ford Black Orchid CK Obsession Kenzo Amour Le Parfum DK: Black Cashmere, Wenge Cartier: Le Baiser Du Dragon EDP, Must ekstrakt Balenciaga Cristobal Bvlgari Black Dior: Pure Poison L. Biagotti: Roma Clarins: Par Amour CdG: Woodcoffee, CdG 2, calamus, nomadtea, Hinoki l'Artisan: Passage d'Enfer, Dzongkha, Safran Troublant, Tea for Two, Ambre Extreme, Voleur de Roses, Mandarine Tout Simplement, Fou d'Absinthe Etro: Heliotrope, Etra Gucci: Gucci Pour Homme Burberry: Brit Red Stella McCartney: Stella Sheer '08 V&R: Flowerbomb edp Hermes: Terre Agent Provocateur edp Armani Onde Extase, Mystere, Vertige Ginestet: Le Boise Dior Dune Sun Serge Lutens: Serge Noir, Gris Clair Lubin Idole Narciso Rodriguez edt Cacharel Gloria Trussardi: Inside Parfum d'Empire Ambre Russe Sephora Orange Vanilla etat libre d'orange: rien un the au sahara
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2008-12-05 o 20:10 |
|
|
|
#503 |
|
Raczkowanie
|
Poszukuję Un Bois Sepia, nieco więcej niż 1 kroplę -
pewnie to niemożliwe..... nie zaśmiecam tu listą zamienników, ale wszystkie (prawie ) najbardziej "chomicze" zapasy będą do dyspozycji dobroczyńcy
|
|
|
|
#504 |
|
Konto usunięte
|
poszukuje
Christian Dior, Midnight Poison Elixir EDP Intense, Christian Dior, Hypnotic Poison Elixir EDP Intense Lutensa Rahat Loukoum Aqua Allegoria Herba Fresca Demeter, Pomegranate Diptyque, Philosykos Dulcis in Fundo Profumum Etro, Etra flowerbomb extreme oddam: Demeter - Angel Food, Black Pepper, Cinnamon Bun, Fruit Salad, Heart Breaker, Caramel molecule, escentric Shiseido feminite du bois padparadscha Satellite Aqua Allegoria lavende velours Annick Goutal - Quel Amour Lucifer No. 3 Basha KYOTO Comme des Garcons BLACK CASHMERE Donna Karan Alchimie (ale tu już w ogóle minimalna ilośc) Avignion Zagorsk (wszystkie próbki ok.1 ml) |
|
|
|
#505 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#506 |
|
Konto usunięte
|
o jak najbardziej
|
|
|
|
#507 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam:
M by Mariah Carey Enigma Oriflame Tumulte Lacroix Glamour Moschino John Galliano 5th avenue night Oddam: Maitre Parfum de Gantier Eau de camelia chinois Hypnose elixir Lancome Kenzo Amour Indian Holi Lempicka Midnight Angel klasyk Sonia Rykiel Woman Hot! Creed Spring flower Clair de musc Serge Lutens Pure white linen light breeze Estee Lauder It is love S.Dali Ange ou demon edp Coco mademoiselle edp Allure sensuelle L'eau d'Issey letnia wersja z 2008 roku Glow J.Lo Delicious night DKNY Fantasy Britney Spears - wszystkie zapachy są z mojej kolekcji, mogę zrobic większą odlewkę, jeśli ktoś sobie życzy
|
|
|
|
#509 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Niech mnie ktoś od tego uwolni, najchetniej hurtem:
Rosine rose d'amour, my fair rose, ispahan yr, note ambree micllef, ambre sultan i AS eau fraiche, rose essentielle bvlgari, miracle forever, 212 splash, bond west side, coney island, broadway nite lutens fleur de citronnier, wish pink diamond, amor elixir passion, eau des merveilles, yerbena occitane, OI dessert mist, avon sheer rose, miss dior cherie edp, sunset heat, flowebomb edt, extreme, woman in rose, demeter creme brulee, brownie, fou d'absinthe, vanille noir du mexico, theorema legero, HC edt, edp, etat libre d'orange: antiheros, divin enfant, charogne, bendelirious, femme mont blanc, jin abe, etro vicolo fiori, maitre parfumeur fraiche passiflora, desnuda, paris roses des vergers, des bois, ferre rose, demeter snow, max mara edp, mm le parfum, zara ambra, lutens fleur d'oranger, escada sexy graffiti, rance laetitia, piment brulant, pi, la perla eclix, je suis un homme, nombril immense, eloge du traitre, vraie blonde, vierge&torreros, delicious closet queen, fuel for life, secretions magnifiques, noir epices, black tourmaline, princess, rose de feu, d'ete, une folie de rose, poussiere de rose, un zest de rose, appartion, putain des palces, python, angel piwoniowy, rozany, fiolkowy, liliowy, tendre posion, apple blossom demeter, h zielone les belles, scent sheer, serpentine cavalli, yo chic choc oriflame, aquolina grejfrut, zagorsk, vanille divine des tropiques, miarcle so magic, rochas absolue simply red, rossy de palma, shalimar edp, premier jour, mandragore goutal, don't get me wrong baby, songes mazzolari alessandro eau de camelia chinois nicolai vanille tonka nicolai fig tea rahat loukhoum lancome benghal creed love in white penhaligon's bluebell carla fracci hamlet W zamia wezmę wszystko czego nie znam a zwłaszcza Armani Prive (wszystko), mandarynkę lutensa, cdg spicy cocoa, nowe zapachy choparda, zapachy PG, MAC, Susanne Lang, Beth Terry, Farmacia SS, les Nereides, Sinfonia di Note, Voluspa, Pilar&Lucy...
![]() Edytowane przez Paulinka_S Czas edycji: 2008-12-13 o 18:35 |
|
|
|
#510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
M Mariah Carey i Lacroix Tumulte. Czy interesuje Cie cos z mojej kolekcji (post powyzej)? mam jeszcze troche probek niszowcow, np. Visa Pigueta, Creed Love in black/white, jakas Carle Fracci, ale musialabym poszperac dokladniej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

)

, ponieważ nie znałam nikogo, kogo mogłabym nią uszczęśliwić! Niemniej jednak sprawdzę i dam znać.