|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieje, że będziecie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
Nudzi mi się
![]() ![]() ![]() ![]()
#4504 |
Zakorzenienie
|
Wiem, chyba, że w międzyczasie się plany zmieniły
![]() Jem naleśniki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
sas bardzo mi przykro
![]() ale pamiętaj,że zawsze masz piękne wspomnienia ![]() ja nie miałam w swoim życiu ani jednej wigilii,którą mogłabym nazwać wigilą ![]() ![]() ![]() Koziołki byłam na "to nie tak jak myślisz kotku" to jest fantastycznie zrobiona komedia, aż się prawie popłakałam ze śmiechu ![]() ![]() ![]() ![]() napewno z TŻ pójdziemy na tą komedię,którą reklamują "Idealny facet dla mojej dziewczyny" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nad tymi wspomnieniami bym polemizowała... ![]() ![]() ![]() ![]() Polecasz ten film, hmmm może by się wybrał w końcu do kina ![]() Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki!!!! teraz!!!!
![]() |
#4508 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi święta kojarzą sie głównie z wigilią ![]() bez wigilii nie byłoby Świąt ..jak dla mnie ![]() Jestem przeszczęśliwa bo 1 raz TŻ będzie ze mną na wigilii ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Sas ja trzymam ! mocccccccno ![]() ![]() piszę z laptopa TŻ ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję dziewczyny za gratulacje z okazji zdania egzaminu ![]() ![]() Ag Ziaję PRO polecam (świetna kosmetyki), zamawiam na Allegro. Nie wiem czy to Ty pytałaś czy ktoś z innego wątku ale za zakupy na Allegro się nie płaci. Płacisz wówczas gdy sama sprzedajesz ![]() Madzik fajny zestaw kosmetyków wygrałaś - zazdroszczę śmiesznie niskiej ceny ![]() ![]() Dziś był pracowity dzień. Rano pojechałam na zakupy i do lumpeksu z koleżanką. Złowiłam golfik i spódnicę. I kombinezon żywcem wyjęty z lat 80-tych ![]() ![]() Potem sprzątałam, prałam, pojechałam z prezentem do chrześniaka ![]() Potem przyjechał TZ z mamą i jej bratem i pogadaliśmy trochę. O właśnie pokaże Wam prezent, jaki dostałam od TZ'a - kalendarz z dedykacją i naszymi zdjeciami. Tz. razem jesteśmy w miesiacu lipcu a reszta to On, Tofler i miejsca gdzie byliśmy razem. Ale mnie zaskoczył, bardzo mi się podoba ![]() ![]() Od rodziców (czyt. mamy) dotałam tusz do rzęs i pędzel do pudru, który sama sobie wybrałam z katalogu Ori. A od teściowej słodycze ![]() Jutro jedziemy z TŻ na małe zakupy, wypatrzyłam kozaki w CCC - teraz są duże przeceny ![]() Dziś jeszcze czeka mnie prasowanie i skracanie spodni więc zaraz się za to zabieram. Czuje się grypowo. Dobranoc Koziołki, do jutra! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
Sussanno jaki ładny kalendarz i słowa na nim
![]() To się nazywa romantyczny TŻ ![]() ..ja nie wiem dziewczyny gdzie wy ich znalazłyście..mój to pochodzi z kompletnie innej planety ![]() Susanno koniecznie pokaż fotki zdobyczy! ![]() Puchatko ![]() ![]() a właśnie miałam zapytać..gdzie wy śpicie? wynajmujecie coś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
Tak wynajmujemy pokój na weekend. W Świnoujściu tym razem
![]() Zmykam już na dziś, papa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |||||
Zakorzenienie
|
sas
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() kode z dzieciaczkami będziecie mieli napewno wesoło ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja miałąm ochotę po wyjściu z seansu pójść jeszcze raz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kalendarz dostałaś cudny ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Koziołki kochane ja się już odmeldowuję na dzisiaj. Słodkich i kolorowych snów dla wszystkich ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |||||
AGA :)
|
Kurcze, ja się nie załapałam już na zdjęcie i nie wiem :
![]() no ale mam nadzieję że się udało? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale śmieszny był ![]() ![]() trochę spóźnione, ale mam nadzieję że się załapałam i pomogą ![]() i że zdradzisz za co... ![]() Cytat:
![]() ![]() My właściwie to mamy bardzo malutką wigilię. Bo jesteśmy zawsze w 3ke z rodzicami. Ale jest bardzo fajnie. Nie mam rodziny, z która mogłabym spędzić wigilę, w przeszłości tak, ale teraz, po tylu wydarzeniach nie ma mowy, żebym z kimkolwiek podzieliła się szczerze opłatkiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Narazie nie wiem jak to będzie bo facet mi nie odp na meila w ktorym mu wyjasniłam, że mogłam kupić tylko 1 rzecz dopoki nie dostanę rejestracji. No, ale może odp. bo przeciez zależy mu na prowizji, ktora bedzie musiał zapłacić za sprzedany produkt. a jak nie to biore z inermisu, mam nadzieje ze i mnie seria pro będzie służyć ![]() Cytat:
Jej, Sus, ale fajne prezenty !!! ![]() Kalendrarz swietny! Pokaz swoje zdobycze z lumpka ! ![]() Ja ostatnio upolowałam świetny różowy, satynowy szlafroczek, w kotki ![]() i spodnice, pokaze wam ją, bardzo mi się podoba, ale nie wiem czy nadaje się do noszenia teraz, czy raczej bardziej na wiosnę. wiec musie mi doradzić ![]() Madziś, to może sporóbuj chociaż ściągnąć? w swieta dla mamy na relaks byłby jak znalazł ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
|
Zdaje się że już wszyscy śpią?
![]() Ja też zmykam, dobranoc ![]() Jutro czeka mnie cały dzień nauki :/
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje za kciuki, narazie jeszcze nie zdradzę za co xD trzymajcie je jeszcze jesli możecie podwójnie w poniedziałek, a może nawet potrójnie
![]() ![]() Wróciłam od Tżta, strasznie wymęczona.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4517 |
Zakorzenienie
|
Czekam na zdjecia zdobyczy dziewczyny
![]() ![]() Susanno super kalendarz , moj TZ ma dwie lewe rece do takich rzeczy wiec sie raczej nie doczekam. Jesli chodzi o wigilie to ja mam dobre wspomnienia i przykro mi okropnie ze ta spedzimy sami ![]() ![]() ![]() Sas trzymam ![]() Aguś a kupilas juz podklad mineralny? ja kupie tak na 99% Revlona , mowi do mnie w sklepie "kup mnie agata kup mnie" ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-07 o 05:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Widze ze o Swietach mowa-ja wlasnie sobie uswiadomilam ze beda to chyba 5 z koleji swieta ktorych nie spedze w Polsce...no ale w sumie przyzwyczailam sie do tego-zreszta nie lubie w zime podrozowac...My bedziemy jak zwykle tylko we dwojke. Przed chwila obejrzalam fajny film MirrorMask-lubie takie klimaty ![]() Wszystkim artystkom mysle ze ten film by sie spodobal-co za wyobraznia ![]() Buziaki dla wszystkich ![]() Kciuki dla Sas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Koziołki
![]() a co tu tak cicho? ![]() czyzby Koziołki jeszcze spały? ![]() POOOOOOOOOOOBUDKA ![]() co robicie w tę leniwą niedzielę? ![]() ja dzisiaj chyba odbiorę te podkłady i tusze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dawno Cię u Nas nie było ![]() Moje będą pierwsze święta za granicą ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
sas, zatem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
cześć puchatko
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w ten niedzielni poranek
![]() Sas ja zacznę jutro tano (edit: nie tanio a rano ![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie zastanawiam sie czy chce mi się iść przebrać i zrobić te obiecane fotki ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-07 o 09:41 Powód: tanio kontra rano :D |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym cześć koduś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | |||
|
Cytat:
Ojeej! aleś ty tajemnicza ! ![]() Oczywiście ![]() Cytat:
![]() Nie kupiłam jeszcze, cały czas się zastanawiam, no i właśnie zakupiłam tą ziaję pro, facet umożliwił mi zakup przez meila ![]() cała przyjemność będzie mnie kosztowac kolo 130 zł więc poczekam do piątku aż przeleją stypendium za grudzien i w tedy kupię, ale cały czas nie wiem jaki :/ tez bym chciała tego revlona, ale u mnie nie dostanę, bo nie ma sephory, chyba że na all zamówie no ale to problem z odcieniem :/ A to nic już nie mówię ![]() może tż ma lepszy? albo ktoś zjamomy? ja tez zawsze musze kogoś zatrudniac do ściągania z neta. Cytat:
![]() Apropo, widziałam świetną ołówkową spódnicę w Carrefourze! na sklepie ![]() kosztowała 70zł, była za kolanko, z podwyższonym stanem, bardzo elegancka! chyba ją sobie kupię. Daję znac bo wiem, że tez szukasz ![]() ![]() Nic, mówię dzień dobry, wszystkich całuję ![]() i zmykam do książek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Wtajemniczenie
|
witam was
![]() wiecie co u mnie po okolicy jeżdzą mikołaje na motorach coś im sie pomyliło bo mikołajki wczoraj były ale i tak to fajnie wygląda ![]() a ja sie dowiedziałam że do mnie jedzie Mikołaj z Norwegii, z niespodzianką od firmy Mk ale mam zakaz otwierania do wigilii ![]() narobiłyście mi ochoty na wyjście do kina ale chyba jeszcze tydzień poczekam,na pana męża |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Możesz dopiero od jutra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A spodobały się Tżtowi te prezenty ? ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja także się witam i także uciekam do książek ![]() ![]() Buziaki Misiaki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo, to może Ty mieszkasz gdzieś blisko mnie? bo u mnie wczoraj Mikołaje jezdziły na motorach ![]() Ale ten Mikołaj nie dobry hehehe ![]() Przepraszam za post pod postem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.