|
|
#2731 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
kamisha wspaniałe opisy
zeby nie bylo offa ' i tylko marzyć mi się może świat tonący w uczuciach ' 'powarznie... nic na powarznie' ? 'Inne kobiety zazdrościły jej klasy.' ''...i tych parę chwil z których niby nie wynika nic...''
|
#2732 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czuje na sobie twój zapach..Zapach który przypomina mi o tobie Twój zapach,Twój dotyk Są jak narkotyki nie umiem bez nich żyć... Zapach Twój na poduszce pieścił mnie o świcie... Wciąż czuję zapach i dotyk Twój. Nie zapomniałam naszych snów.
Ze mną trudno żyć. A zastrzelić szkoda. Edytowane przez zmurka Czas edycji: 2008-12-06 o 21:57 |
|
|
|
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko pachniało nim. Powietrze, koniuszki jej palców, skóra i poduszka zasypiam z Twoim zapachem leżącym na mojej poduszce czekając, aż znów wtulę się w Twój zapach a teraz moja skóra pachnie jego zapachem
|
|
#2734 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
błąąąd ![]() [uwielbiam poprawiać ludzi. ]a tak przy okazji - zabieram ostatni opis
|
|
#2735 |
|
Raczkowanie
|
*co Ty w sobie masz, że aż tak Cię kocham?
)*baby.. you're my dream come true <3 ![]() jesteś moim snem/marzeniem które się spełniło <3 *Potrzebuję dawki szczęścia. *Choćby odrobiny. *Tylko po to aby rozjaśnić ten mrok.. *pijana Tobą. *szukasz idealnego mężczyzny? ja szukam wody w proszku. szukamy razem? *uśmiech wygasa z jej twarzy jak gasnąca świeczka.. zamiast mieć przyjaciół oglądamy Przyjaciół poznajemy nie swoich ale telewizyjnych Sąsiadów i Lokatorów tworzymy nie własny a ekranowy Klan i przeżywamy wymyśloną M jak miłość będąc z telewizją na Dobre i na złe Zróbmy własne Barwy szczęścia. "...Wspominam kiedy spać się kładę, chociaż już nie sypiam wcale to czasem próbuję. Może teraz zabrzmi dziwnie, ale Ci dziękuję byłeś tą osobą, do której wiele czułam..." *** może któraś z Was kochane aniołki znajdzie jakieś opisy że uwielbiam się do Niego przytulać? że mogłabym na zawsze zostać w jego objęciach?
|
|
#2736 |
|
Zadomowienie
|
powaŻnie.
![]() nie żebym się czepiała, ale po porstu ktoś może tak z błędem skopiować... ![]() mialam napisać na PW, ale masz zablokowane. opiski świetne ![]() opis; kiedy zbliżasz się na metr tak, jak woda w środku wrę.
|
|
#2737 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chcę przytulić do ciebie mocno się i powiedzieć jak bardzo cie kocham! W objęciach twych zasypiać chce... Uwielbiam kiedy cała w twoich objęciach tonę
|
|
#2738 |
|
Przyczajenie
|
o tęsknocie...
• cichy wzrok tęsknoty...pusto obok... • Jak daleko musiałabym odejść abyś zatęsknił? • tęsknota owładnęła mój świat... • Rozumiesz? Nie mogę spać bez ciebie, myśleć bez ciebie.. • nie lubię najnormalniej w świecie, gdy Ciebie nie ma… tęsknie • moje dłonie wciąż tęsknią do dłoni Twych.. • I tak z każdym dniem czekam coraz bardziej, mocniej, tęskniej.. • Jednego nauczył mnie perfekcyjnie. Tęsknić. • Jakaś część mnie zawsze za Tobą tęskni.. • Skazana na tęsknote... • Tęsknota to bliskość w oddaleniu... • Im dłużej tęsknie tym bardziej kocham... • Ty śpij ... a ja daleko będe tęsknić do Twych rąk • Jeden dzień... tęsknoty cała wiecznośc |
|
|
|
#2739 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy gdybyś zobaczył moją duszę
Na dwie części rozdartą wspomnieniami Lub zajrzał w serce roztrzaskane Czy to zmieniłoby coś? Czy gdybyś spojrzał w głąb mnie Zobaczył pająka plotącego sieć I moje uczucia w niej uwięzione Czy zmieniłbyś coś? Czy gdy dowiesz się co mnie gryzie Zobaczysz moje serce w dłoniach Wprost do Ciebie wyciągniętych Czy przyjmiesz je? A może upuścisz je na zimną podłogę Ono po raz kolejny roztrzaska się na części Jak lód rozpryśnie się po kątach ciała Stopi się, aby z wody znów zamarznąć W szklaną całość Bo moje serce jest z lodu.. ![]() może się coś przyda..
|
#2740 |
|
Rozeznanie
|
*To jest jak prezent, ta Twoja obecność.
*Przeszliśmy przez dziurę w niebie. *I zastanawiam się, jaką część moich słów wkładasz do szuflady...? *I zmusza mnie bym wypuszczała samotne myśli na ulice.
|
#2741 | |||
|
Raczkowanie
|
Mój piękny podpis
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ode mnie: Jak wiele musimy powiedzieć, by nas słyszano w chwili, gdy milczymy? to zwykle szare zycie nie bujaj mi w obłokach ;]
|
|
#2742 |
|
Raczkowanie
|
[quote=Miluuu;9989968]kradnę
miłoooo mi bardzo, kradnij )))))
|
|
|
|
#2743 |
|
Raczkowanie
|
wiesz, dzisiaj na pytanie a [imie] jak tam? Odp brzmiała:wiesz jak nigdy wszystko mi sie 'układa'...
wiesz, bo zalezy mi, bo potrzebuje by coś mi w koncu wyszlo. Płakałam. przytulono mnie. było lepiej. na chwile. tymbark: jaki masz gryplan? kochaj, to fajne. nie chce być niczyja. 'Ludzie tracą się stojąc obok, tracą się nie patrząc na siebie. Gubią się gdy idą przez znajome miasto, trzymając się za ręce. Nie wiedzą, że się nie posiadają.' takżeteeeegoooo. wiesz, ze wraz z Toba odejdzie znaczna częsc mnie. ta oznakowana napisenm'szczęscie' Może Jego szczęście jest gdzieś indziej – z kimś innym. ja bym chciała mieć w życiu pewność... wiesz? bo milość widać po czlowieku. - ona nie rozgrywa sie w słowach. i przekonać samych siebie,że ona jest. - miłość. Ufająca i wierna jak male dziecko. Nie ma Cie juz w jego zyciu. I nigdy nie bylas w jego sercu. _________________________ ________________________ z innej beczki : Podczas tych godzin, gdy jesteś tak blisko drugiej osoby, z dwojga niemal stajecie sie jednym. Miłość jest śmiercią: śmiercią odrębności, śmiercią dystansu, śmiercią czasu. W trzymaniu się z dziewczyną za ręce najpiękniejsze jest to, że po chwili zapominasz, która ręka jest Twoja. Zapominasz, że są dwie, nie jedna. Dobranoc
|
|
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
_______ Mam jeden niewinny nawyk, codziennie pije niezliczone ilosci kawy. jedyny sposob na zabicie stresu to dwie łyżeczki rozpuszczalnej,albo z ekspresu. warto dodać, że on patrzy na nią dosyć obojętnie Snują się słowa między nami, a i tak więcej znaczy to co między wierszami Przemyć mi proszę więc spojrzeń trochę. A jednak gdy milczymy jakoś łatwiej się zrozumieć Znamy się przestańmy udawać, proszę pana przywykliśmy do rzeczy absolutnie niezwykłych jeśli chodzi o zdrowy rozsądek mamy deficyt nikogo nie dziwi ogrom tych szaleństw
|
#2745 |
|
Przyczajenie
|
jakieś wierszyki miłosne macie
?
|
|
|
|
#2746 |
|
żona
|
Prosze jakies opisy rocznicowe
dzisiaj mam rocznice z Tż.. tylko chcialabym takie troche tajemnicze, zeby nie kazdy na gg musial wiedziec ze to akurat dzisiaj i rok )
|
|
|
|
#2747 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja poprosiłabym jakieś smutne, tylko nic z miłością bo tego tu pełno
i jakieś prowokacyjne i ostre też by się przydały
|
|
|
|
#2748 |
|
Zadomowienie
|
Może znaczysz więcej niż sam wiesz,
może pragnę bardziej niż ktokolwiek kiedyś pragnął cię. Tak bardzo chcę być z Tobą, Czuć Twego serca bicie, Za każdą taką chwilę, Oddałabym całe życie. Czekam już chyba wiek cały, Aby wreszcie ujrzeć Cię. Abyś wziął mnie w swe ramiona I powiedział "Kocham Cię". Misiu misiu chodź do lasu… Misiu misiu szkoda czasu… Misiu misiu daj mi rączkę… zaprowadzę Cię na łączkę… Misiu misiu nie bój się -gdy Ci mówię KOCHAM CIĘ ![]() Przy blasku księżyca wśród nocnej ciszy mówię do ciebie Lecz ty mnie nie słyszysz i nawet nie wiesz że ktoś o tej porze myśli o tobie i spać nie może Całus, całus to nie grzech Całus, całus to nie rozpusta Bóg karze się całować Bo to on stworzył usta takie z neeta ;DD sorrka nie mam veny ![]() daciaaaaaa - ...Moze kiedyś zaznam szczęcia, ale nie w tym życiu... =( ...nie zawsze usta się śmieją, nie zawsze oczy płaczą... Szczęście to ulotna chwila która skrapla się i spływa po policzku nie mam siły na nic... już nawet nie mam siły udawać że jest dobrze... Wzięła garść tabletek, bo to nic nie boli .. z wizażu niektóre ;D
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2008-12-07 o 10:17 |
|
|
|
#2749 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() kradnę fioletowe. ;*
|
|
|
|
|
#2750 |
|
Zadomowienie
|
Pomoże mi ktos?
![]() o tym ze uczuc sie nie oszuka... B. wazne... poziomkowa,
abunee, Czarnula4, WhenYouComeBackToMe [nie wiem czy dobrze napisalam], nastychick, carmenkaa, _Anusia_ , MartyYysia1, kamisha, przerysowana, 12 Stonka, nieliczylamwcalesie, Klerii, eccentriic i inne? * |
|
|
|
#2751 |
|
Przyczajenie
|
a tak przy okazji - nie kocham Cię już.
ludzie tacy jak my się nie zakochują. kochanie, nie czekaj na mój powrót. martini, kobiety, szybkie samochody - tego chcesz? wystawiasz mnie dzień za dniem. a ja nadal czekam. i słyszę jak się śmiejesz z mojej miłości. |
|
|
|
#2752 |
|
Raczkowanie
|
You don't really want to stay, no
But you don't really want to go // Tak na prawdę, nie chcesz zostać, ale na prawdę nie chcesz odejść I should know That you're no good for me // Ja powinnam wiedzieć, że nie jesteś dla mnie dobry "Ciągle obok siebie, zero słów. Nikt do końca nie wie, czyj ruch.." Because of you I knew how it felt to be loved //Dzięki tobie wiedziała, jakie to uczucie być kochaną I sit here in this chair and I wish for you not to leave me now. // siedze teraz na tym krzesle i zycze sobie, zebys mnie teraz nie opuscil Let me hear you say, now I’ll never be lonely // Pozwól mi słyszeć, jak mówisz Że od teraz nigdy nie będę samotna And I wonder if you know that's how I feel about you. //I zastanawiam się czy ty wiesz, co czuję do ciebie Why did I smile when I hurt inside Said I was okay when I knew it's a lie //Dlaczego się uśmiechałam, kiedy byłam zraniona w środku, powiedziałam, że jest ok, kiedy wiedziałam, że to kłamstwo. To get you through the day And make everything okay / przezyc z toba jeden dzien i sprawic by wszystko bylo ok Wiem, cud nie zdarzy się jutro, ale na lepsze się może zmienić nareszcie And you say you belong to me and ease my mind. / I powiedz, że należysz do mnie i uspokuj moje myśli. Uwierz, to zobaczysz, są ludzie dla których na stówę coś znaczysz. near and far and always and everywhere and everything I can feel you on my lips I can feel you deep inside // Czuję Cię na moich ustach, czuję Cię w środku Everything is gonna be alright When I'm yours and you are mine //wszystko bedzie dorze kiedy bede twoja a ty moj Could you imagine someone else is by my side? //Czy mogbys wyobrazic sobie kogos innego przy moim boku ' w b e z s i l n e j z ł o ś c i ł y k a j ą c ż a l . . .' Może coś się komuś spodoba ?
|
#2753 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2.przed oczami mam wciąż ten decydujący moment... 3.Ostatnio boleśnie odczuwam czas. 4.Bez nadziei, że będzie inaczej. 5.uwierz, wiem jak to boli. kuszą śliskie parapety. 6.przypomniało mi się, i boli. bo to było niedawno. 7.No one to talk to and no one to hold me, I’m not always strong... Nie ma z kim pogadać, nie ma mnie kto przytulić, nie zawsze jestem silna... 8.sick sad little world. / chory, smutny, mały świat. 9.cynicznie słodka. posypana złośliwością. 10.trzeba kolekcjonować mocne wrażenia. 11. chodzi o to by sie sprobowac zdystansowac - to jest motto! 12.yeaaah. sex on the table !. szaleje ![]() 13.Ona pachniała dzikim sexem. ![]() ------------------------------------------------ 1.Never hurts me say goodbye.// Nigdy nie zrani mnie 'żegnajj'. 2.My mind is gone. // moj umysł jest nieobecny. 3.And deep inside,my tears ill drown .. // I głęboko w środku,moje łzy toną. 4.I got all the symptoms,of a girl with a broken heart .. mam wszystkie objawy,dziewczyny ze złamanym sercem .. 5.I should have never let you hold me baby.. Nigdy nie powinnam Ci pozwolić na troszczenie się o mnie, kochanie.. 6.And after all I tried to do, stay away from love with you.. I po tym wszystkim starałam się,Być gdzieś daleko od miłości z Tobą .. |
|
|
|
|
#2754 |
|
Raczkowanie
|
Kamisha
Abunee R0zunia Carmenkaa TiScatteroUnaFoto Mortiszja Nastychick Wspaniałe opisy, drogie panie. (; zostaje ślad, nie można tego nie przeżywać.._______________________ dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz, dzisiaj mnie pragniesz, jutro się wstydzisz... serce to delikatna materia, niektóre serca są jakby czystsze, delikatniejsze, te serca są jak kryształy - nawet jeśli pękną są piękne... świat jest zbyt wielki...miłość niebezpieczna. wszystkie marzenia mają swoją cenę. czas nas uczy pogody. wstałam z łóżka. w radiu była muzyka... najpierw zdjęłam koszulę, potem trochę tańczyłam. to dla ciebie ta rewia. rusz się, przecież nie będę tak stała. stoisz pod ścianą. jest czwarta rano... chyba z tej miłości nic nie będzie... Bóg już w tej firmie nie robi. paranoja była goła. odprowadź mnie na stację. zamęt w głowie. trochę żal. a może i wstyd... w parku, za dworcem. zostałam sama w strugach łez. boję się, że kiedyś gdy obudzę się...pozostaniesz tylko snem. czasem bywa tak, że coś ważnego się urywa, wszystko to by było na tyle, miłosna historia trwała tylko chwile. świadomie. chcę zasnąć... Czy próbowałeś kiedyś, chociaż raz zapomnieć o tym, co Cię boli? bo żadne łzy nie były prawdziwe. czy to ma sens? coś rwie od środka. nie ma mnie bez ciebie. perfekcyjna obojętność. Albo nie umiesz albo życie tak sprawiło, że o bólu nic nie powiesz i ukryjesz wszystko nawet miłość ... usłyszeć, że dla ciebie umarłam... na zawsze. na nigdy. na teraz... a kiedy mnie obejmiesz, poczujesz moją słabość? co jeśli nie ucieknę spojrzeniem, a Ty dostrzeżesz w nim uczucia? to co ma trwać wieczność, jest na chwilę... no, czego chcieć więcej? nie ma nic. nagie anioły opętały nas...
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2008-12-07 o 11:51 |
|
|
|
#2755 |
|
Przyczajenie
|
Witam, mam prośbę dotyczącą oczywiście opisów.
Czy ma może ktoś w swoich zbiorach opisy dotyczące URODZIN? Dzięki z góry. Pozdrawiam. Ewa.
|
|
#2756 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czego mogę sobie życzyć w tym dniu ? Tego, żeby ważni ludzie byli zawsze blisko mnie. 'bo w koncu czym sa urodziny? dzisiaj są. a jutro ich nie ma' Mało, bo mało, ale może pomogłam (: |
|
|
|
|
#2757 |
|
Raczkowanie
|
a dziś? wstałam zdecydowanie lewą nogą.
No i masz. Przyszło nam żyć w czasach, gdy za szczerość trzeba dziękować. Do unikania spojrzeń, zatykania uszu, przeklinania w duchu. Przyznaję się. Jedno jest pewne: jestem kobietą a reszta zależy od chwili... tylko patrzę w niebo i dziękuje za niego. chorobliwy przerost empatii czy upierdliwość? jest łał. jest przenajpiękniejszy na świecie. taki jest. Prowadzę życie na które nie mam pozwolenia od sprawiedliwości społecznej. Wybacz jeżeli jakimś cudem będę w Tobie zakochana. Zdarza się. Mam ochotę na taki szalenie długi i wyczerpujący spacer, o tak. nowy dzień. witam cię jaśnie paniczu. życie naprawdę mnie coraz bardziej rozśmiesza. wręcz boki zrywam.
|
#2758 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
podbijam ja też mam podobną sytuację, nawet niemal identyczną mówiąc ściślej ;(( więc jeśli coś ktoś ma to bardzo poprosze ;*** ________ Trzy sukienki, kilka zdjęć to wszystko co dziś ma z miłości tej... W słonym deszsczu obmyj oczy z resztek snu... Nie szukałam miłości ona znalazła mnie... W salonie wśród ciepłych świec już nigdy nie zbudzisz mnie Kolejny uśmiech bez uczucia szczęścia... Przez granice niespokojnych krain płyną nowotwory szalonego gniewu
|
|
#2759 |
|
Rozeznanie
|
ze wszystkich katastrof naturalnych to miłość jest najgorsza ... i najlepsza ! nie stój tak ! podążaj za mną ! pokaż co potrafisz ! Zagubiona jak skarpetka nie do pary. wiesz, drogo się cenie. na gwiazdkę chcę zatrzymać czas. Tylko tyle, niestety. Brak czasu. Proszę o króciutkie dialogi miłosne Takie z poprzednich części, Bo ja znaleść nie mogę.
|
|
#2760 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serca nie zagłuszysz, nawet jakbyś mocno krzyczał serce wie więcej, przeczuwa co może być serce zawsze samo wie, w którą stronę ma iść ono wie, do kogo ma bić, nic nie musisz mówić emocje, które siedzą w nas nie chcą wyjść tak po prostu nie możesz wygonić tych uczuć z siebie od tak Nie tak łatwo milczeniem zagłuszyć uczucia Cytat:
Chyba nie muszę mówić, że Twoje także wspaniałe? Cytat:
Urodziny są jak wypicie kolejnego kieliszka, lepiej się czuję nie licząc, który to z kolei _________ Skąd ludzie mają taką cechę, najpierw zrobią świństwo, później milczą podglądając efekt Tak, dziś jest piękny dzień, żeby wreszcie zadzwonić To nie ładnie myśleć, że milczenie może wzruszać Tylko ten bezsensowny konflikt z dumą wielką Nie widać zła, za to doskonale widać słabość ty doskonale wiesz, że ludzie nie są pamiętliwi aż tak Jeśli masz strach, że już cię ktoś skreślił, to dobrze byłoby zadzwonić i to sprawdzić Ale nawet najdłuższy okres milczenia nie jest za długi
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

)