|
|
#2791 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
laski mozemacie jakies opisy ze on tylko patrzy i patrzy a nic wiecej nie robi ? : >
|
#2792 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem czy były, ale:
* Ona krzyczała, ale On nie słyszał. * I nie mów Jej, że zapomnieć ma. * Wszystko inne, tylko Ona taka sama. * Rozumiem Ją, rozumiem Jej świat. Wiem, że dostane zj*b, ale nie za dużo tych próśb? W co drugim poście tak jest, a niektóre opisy znajdują się na poprzednich stronach lub w VI, ... I części. Nie wiem czy oglądałyście, ale I, II, III część - cudo. `Zachcianki` były ograniczone, a każda była zadowolona. Proszę Was, może trochę zwolnijmy z tym, mam wrażenie, że coraz mniej jest opisów. [ ogólnie zwracam się do nowych dziewczyn, bo jednak tak nie może być ] Przepraszam, ale takie moje zdanie. * Przypominam sobie gwiazdy, one chyba życzeń nie spełniają. * Niby ten sam człowiek, a inny wraz twarzy. * Z każdym krokiem lepiej.
|
|
#2793 |
|
BAN stały
|
"Ty może nie wiesz, lubię jak się śmiejesz."
"Ja wiem jedno, to wszystko proste dla mnie nie jest." "Chodzi o to, że mam po co żyć dokąd Ty jesteś obok." "Na razie minęliśmy się ze sobą, ale i tak pamiętam każde słowo. Nie było ich sporo." "znów widzę Cię i nic nie robię." "My razem, chcę marzyć, to może się zdarzyć." "Serce zawsze bije mi mocniej, gdy na Ciebie patrzę." "Temperament masz, wiesz czego chcesz." "(...) Chyba nie potrafię powiedzieć, że nie chciałbym Ciebie mieć." "Tylko gapię się w fotografię - już tam nie będę, bo życie nie jest filmem z happy endem." "Dziś wspomnień błyski Twe zostały." "Dobrze o tym wiesz, że ja mam to co chcesz ch*j.ów, rap, flow, styl też jak ci daję to to bierz, dziwko" ;] |
|
|
|
#2794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może kiedyś zobaczysz mnie w swoim śnie i wtedy zrozumiesz ..maybe in time You'll want to be mine.. // może kiedyś będziesz chciał być mój w mojej głowie pozostanie jeden sen... Wspólnie spędzonym czasem wyryłeś na moim sercu swoje inicjały Złudzeń Nie Pozbawiaj Mnie... chociaż raz pozwól mi usłyszeć,że zależy ci właśnie na mnie.. tylko takie.. Cytat:
czego chcieć więcej prócz tego co mam? ja nie chcę do nieba, ja niebo mam tutaj! optymistycznie, bo lepiej niz kiedykolwiek! bo czasem chodzi o to, by móc sobie pozwolić na zmiany nareszcie przyszło - moje kochane szczęście! czuję, że wreszcie cos zrobiłam dobrze szczęście to chwila co trwa!
|
|
#2795 |
|
Zadomowienie
|
[quote=Domiiniisiia;999780 0]Nie wiem czy były, ale:
* Ona krzyczała, ale On nie słyszał. * I nie mów Jej, że zapomnieć ma. * Wszystko inne, tylko Ona taka sama. * Rozumiem Ją, rozumiem Jej świat. Wiem, że dostane zj*b, ale nie za dużo tych próśb? W co drugim poście tak jest, a niektóre opisy znajdują się na poprzednich stronach lub w VI, ... I części. Nie wiem czy oglądałyście, ale I, II, III część - cudo. `Zachcianki` były ograniczone, a każda była zadowolona. Proszę Was, może trochę zwolnijmy z tym, mam wrażenie, że coraz mniej jest opisów. [ ogólnie zwracam się do nowych dziewczyn, bo jednak tak nie może być ] Przepraszam, ale takie moje zdanie. opisy ładne ;* ;] a jeśli chodzi o prośby to masz trochę racji.. ale z drugiej strony to jeśli ktoś potrzebuje opisy np w 3 os. to inne dziewczyny tez z chęcią wezmą.. [jeśli im się spodobają] czasami nie mam pomysłu jakie opisy wymyślić.. wiec jeśli jest prośba ze ktoś potrzebuje opisów o jego niebieskich oczach to wtedy wiem o czym mogę napisac i skupiam się na tym nie wiem czy to db wytlumaczylam . ![]() ale troszke sie spiesze.. ej ty,niebieskooki ! pójdziemy na spacer? ![]() `Ona była lepsza ode mnie? chyba śnisz ! To Tobie nie starczyło odwagi na mnie ! `ej Książe, gdzie twój rumak?! ![]() `Kochasz? a idz ty! wszystko zepsułeś!! `Jestem najlepszą cholerną rzeczą jakie mogły dojrzec Twoje oczy!! z wizazu.. ;] kiedys skopiowalam od kogos ;]] i tak jakos wkleilam ![]()
|
#2796 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() miło mi. ![]() wiesz, że uwielbiam Twoje opisy? Niech ten dzień nie minie mnie.. killing me softly.. 'zobacz jak pięknie jest po prostu zabić się z miłości.. Czasem chowasz w swoje dłonie oczy pełne krwi.
|
|
#2797 | |
|
Zadomowienie
|
[quote=bananowalaska;99982 64]
Cytat:
Na opisy w 3 os. sama czekam, tylko niektóre prośby są inaczej sformułowane, a dotyczą tego samego co było 2 - 3 strony temu. Ja wiem, że to już VII część i że trudno tak wszystko przeglądać, ale ktoś tu śledzi to od początku wie miej więcej gdzie one są. - Ja np. sobie zapisuje. Jeśli uważam, że za jakiś czas mi to się przyda, biorę kartkę i pisze. Są prośby, na które rzeczywiście nie ma odpowiedzi, rozumiem, bo sama nie mam talentu do wymyślania opisów. Ale z tego wątku opisowego robić się jakiś zamęt, zobaczcie sobie na dwie, trzy ostatnie strony .. * Krople deszczu z parapetu. * Ej, mam pare pytań apropo dawnych marzeń, gdzie byłeś, gdy one legły w gruzach?
|
|
|
#2798 | |
|
Zadomowienie
|
[quote=Domiiniisiia;999833 3]
Cytat:
![]() bo jeśli ktoś chce opisy o urodzinach to może kliknąć na 'przeszukaj watek' wpisać urodziny czy coś takiego i wyskoczy coś na pewno a niekotre prosby sa bezsensowne opis. `"Mielismy Wiecznie Trwac Na Jednych Z Dzikich Plaż"!
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2008-12-07 o 16:57 |
|
|
|
|
#2799 |
|
Wtajemniczenie
|
sygitaaa
potem przychodzi dzień. przypomina mi, że to wszystko jest snem.. ci, co kochają, sami sobie kształtują sny.. a w moim oknie wciąż kwitnie nadzieja.. I tak przez siedem dni dzień w dzień ten sen się śni.. Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości. Każdy chciałby przeżyć, choć przez chwilę to, co mu się śni.. And I still hold your hand in mine.. szczerze wątpię że jeszcze o mnie myślisz. choć mam nadzieje. nie dalej jak wczoraj patrzyłeś mi w oczy. takie jakieś.. no nie wiem czy coś Ci się spodoba :/ trzymaj się
|
#2800 |
|
Raczkowanie
|
Mam na języku słony smak niespokojnej skóry
Wnikasz we mnie gwałtownie... Zabrany marzeń kwiat... Zalej mnie blasków potokiem, Bez końca pieść mnie i całuj! Gdy w pocałunki namiętne Roztopię duchową dzielność
|
#2801 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
o, miło mi. postaram się coś wymyślić. Wiesz, bo wszystko wciąż kojarzy mi się z Tobą... Chciałam nie żałować. Nie musieć tęsknić i kochać... bez ciebie nawet niebo jakby bledsze. powietrze cięższe i zimniejsze... czasem...czasem wciąż istniejesz w moich snach. Wiesz, ot tak. Wiesz, nie mam żalu. Jednak tęsknie i potrzebuję wciąż... Sens naszych rozmów skończył się? Wypaliło się coś... już mnie nie ma w Twoich planach. nie potrafię zapomnieć... szczerze? wcale nie zapomniałam. wcale nie chcę zapomnieć... nie wiedziałam, że uczucie tak ze mnie zadrwi. Tak szybko porzuci... Są uczucia, których nie sposób zabić, mimo, iż na to zasługują. chciałabym się do ciebie zniechęcić. zapomnieć, wymazać z pamięci. nie potrafię! Gdybyś tylko chciał pokochać drugi raz... Tęsknię za Tobą, wiesz? kiedy jakaś osoba staje się częścią Twojego życia ...tak trudno o niej zapomnieć. Jak mam oddychać bez powietrza?! chyba straciłam bezpowrotnie...nie potrafię się z tym pogodzić. Marznę bez ciebie. Sam wiesz. Tak łatwo o mnie zapomniałeś...ja tak nie potrafię. Tylko to mi na myśl przyszło. _______________ Aby jutra nie żałować... To nic, że w oczach wciąż gaśniesz.
|
|
#2802 |
|
Raczkowanie
|
"drżę od nadmiaru kofeiny,
myśląc o kształcie twej szyi." ... a na korytarzu mgła Twoich perfum. : ) Dzisiaj tak deszczowo. Tak nie niebiesko i nie zielono. Tylko taka mgła jakby niebo zaparowało od nadmiernego chuchania. I tak, że księżyca nie widać... "Po raz pierwszy w życiu poznała co to wolność. Mogła kochać, choćby miał się o tym nigdy nie dowiedzieć, nie potrzebowała jego przyzwolenia, by odczuwać jego nieobecność, by myśleć o nim przez cały dzień, by czekać na niego z kolacją, by niepokoić się tym, co ludzie knują przeciwko niemu. To właśnie była wolność czuć to, czego pragnęło jej serce, nie bacząc na to, co pomyślą inni." Z płuc do tkanek żyłą przenoszony dźwięk co pozostawia ślad na twojej skórze jak płoza sanek Potężne serce kroiła na części, częstowała, podtykała pod sam nos. p.s. czyta ktoś? przepraszam, że pytam, ale chciałabym wiedziec. . .
|
#2803 | |
|
Zadomowienie
|
[quote=bananowalaska;99984 08]
Cytat:
Może ostatnio nie udzielam się dużo, ale dzień w dzień czytam jakie opisy są tu dodawane. * Tak pustą drogą gnać przez siebie, z głową w chmurach łapać życie.
|
|
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
powiedziały anioły, że chcą Ciebie na świeta mi dać.
|
|
#2805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
między nami tyle śniegu. mam po Tobie listów kilka i krzyżówkę bez dwóch haseł.. czy trafimy znów na siebie? szukam Cię w cyfrowy dzień połączmy dłonie - ja i Ty. chodzą słowa nie do powiedzenia. nie-do-powiedzenia. każdy chcę być daleko od kłopotów. wciąż czekam na sygnał od Ciebie. wszystko ładnie, pięknie. tylko po co tracić czas? enter na klawiaturze, wirtualnie otwierasz się Ty. ty jesteś starym gratem, ja Cię naprawię zatem. sto tysięcy zachodów słońca, w które chcę się gapić. sto tysięcy dni nieskończonego szczęścia. im wyżej uniesiesz mnie - tym mocniej upadnę. nie dajmy uciec tej miłości, nie wierzę, że masz już mnie dosyć. i proszę dalej o opisy co do sytuacji, że chłopak najpierw do mnie pisze, że mu się podobam, a potem zapomina. niedosłowne. (;
Na końcu wszystko będzie w porządku, a jeśli nie jest w porządku to znaczy, że to nie jest koniec. zakochana od ponad roku! Edytowane przez letes Czas edycji: 2008-12-07 o 17:17 |
|
|
|
|
#2806 |
|
Rozeznanie
|
A coś o tym,że nigdy nie powinno dojść do naszego spotkania??
|
#2807 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2808 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=bananowalaska;99984 08]
Cytat:
![]() Straciłam, bo za mocno kochalam. Głupotą jest płakać, jak ktoś ma to gdzieś Niekoniecznie jest mi przykro. No może troszkę żal. Okoliczności nie powinny zmieniać zasad... paradoks losu i usmiech przez łzy.. Cierpkość wieczornego powietrza. Dlaczego tak na mnie patrzysz? Ty też chcesz mnie zranić? macie moze jakies o moich zimnych dloniach? ze ktos musi je rozgrzac..
|
|
#2809 |
|
Raczkowanie
|
wzmogłeś mój rytm serca. x3
tęsknisz? zapamiętaj nas. jesień dwatysiąceosiem. Lubię się z Nim droczyć, no! a czy mogę Ciebie jeszcze ? (;
|
#2810 | |
|
Raczkowanie
|
[quote=pancziita;9998897]
Cytat:
Dzisiaj zamarzły moje dłonie a jednak uśmiechałam się<3 Twój najcieplejszy szept ogrzeje moje zmarznięte dłonie
|
|
#2811 |
|
Raczkowanie
|
cos i'll just make the same mistake again
'Nie patrz tak bardzo blisko i nie podchodź tak bardzo głęboko. nie żebym była zawiedziona , po prostu mam zły humor :/
|
#2812 |
|
Raczkowanie
|
jesteś moimi granicami szczęścia. kraina lalek niechcianych. czemu skrywam wciąż przed Tobą to, co pragnę Ci wkrzyczeć? A teraz jest już po godzinie 21. Leżę sobie w pozycji embrionalnej. Leżę sobie i wiśnie mi pykają wokół serca. Bezkarnie się uśmiecha, a spojrzeniem próbuje zaczarować chwilę. Autobusy zapłakane deszczem. halo, mi tu szaro. |
|
|
|
#2813 |
|
Raczkowanie
|
Hejka dziewczyny Macie moze opisy moga byc KROTKIE dotyczace takiego stanu
. smutno . szaro .beznadziejnie .nie chce sie juz zyc
|
#2814 |
|
Raczkowanie
|
And when you left you kissed my lips / A kiedy odchodziłeś zostawiłeś pocałunek na moich ustach
Your fingertips across my skin / Twoje opuszki palców na mojej skórze If I was falling like a star Would you be right there to catch me? / czy gdybym spadala jak gwiazda zdażył bys mnie złapac? 'Cause I felt this deep connection When you looked in my eyes / ponieważ poczułam tą silną więź gdy spojrzałes w moje oczy |
|
|
|
#2815 | |
|
Raczkowanie
|
styrana <33
miło mi taaak (: ;** Cytat:
uczucia swoją drogą, reszta swoją cokolwiek bys nie zrobił, one wiedzą, co prawdą jest ponad mataczeniem me uczucia w chowanego uczucia się nie potrafią bawić głęboko na dnie skrzyni schowałam me uczucia. a one wciąż tak uporczywie przy mnie tkwią wrzuciłam je do parcianego worka i sprzedałam na targu. a one i tak wróciły. cholerne uczucia moje uczucia przy mnie na dobre i złe takie jakieś ni w pięć ni w osiemnaście ![]() ;** _ w obrzydliwym twe usta grymasie tęsknota ma tak wielka jak ocean na milion drobnych kawałeczków płękła dusza ma, skrzywdziłeś ją możesz swiecić jak najjaśniejsza z gwiazd wytatuowałam sobie na piersi wyraz twych oczu płacz. cały ten ból z siebie wypłacz. to twój czas, czas, by odlecieć. poszukaj takich marzeń, które możesz spełnić moje życie sie skur.wiło ale ty mnie już nie kochasz, życie nie ma już czasu na wahania czuję podmuch twych słów na ramieniu zacznij próbować żyć beze mnie uciekaj, jeżeli chcesz. nie musisz tutaj zostawać. jeżeli czujesz, że musisz odejść, nie bój się. uciekaj. serce moje pękło. obryzgało wszystkich krwią. czerwienią pulsują moje wargi obijają się o siebie moje rzęsy prażynkowy smak masz dziś pachnie mi tutaj tym życiem z wczoraj szeptem łaskoczę twoje ucho w małym dzbanuszku ukryłam klejnot tamtych dni życie oddam za tamto
|
|
#2816 | |
|
Zadomowienie
|
[quote=pancziita;9998897]
Cytat:
a [quote=ZAKLETA KSIEZNICZKA;9999001]heh.. ja nie pisałam prośby ale to szczegół ;p
|
|
#2817 |
|
Rozeznanie
|
Witaam
styrana, poziomkowa, WhenYouComeBackToMe, nastychick, carmenkaa, _Anusia_ kamisha, Klerii, eccentriic przerysowana, 12 Stonka, nieliczylamwcalesie, sygitaaa, i inne , proosze <33
|
#2818 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja przez rok umierałam ... tak proporcjonalnie i zawsze mam opis "ślady po Tobie zetrze czas, a po nas ślady zmyje deszcz... " 3m się |
|
|
|
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie da się czasu cofnąć, pozostaje płacz nad rzeczywistością dziwne jest to, że ludzie znając cierpienie zadają je innym.. nie mam weny jakoś do tego, dlatego tylko dwa. __________ twoje oczy krzyczą sex'em gryzą mnie jak szerszeń leczy lepiej niż żeń-szeń w twych oczach blasku widok mam wszystko na co masz ochote kotku, mam wszystko czego chcesz i jeszcze troche. Powiedz mi o czym myślisz. W nocy nagi instynkt ochoty nie wygasł błysk w jego oku, widać, że lubi hardcore Ja robię ot tak, to co inni robią tylko w snach
|
|
#2820 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może ; ) Jak to było? Nie czyń drugiemu, co tobie nie miłe? Cóż, przykro mi... chciałabym móc cofnąć czas. naprawdę żałuję. włączę radio. może zapomnę o tych popełnionych błędach...przepraszam. Wiem jak to wszystko boli. Naprawdę potrafię ranić. Żałuję... Nie wiem co mam robić. Przeprosić? Za popełnione błędy i głupotę... I mimo, że jest mi przykro, mimo że żałuję. Nie cofnę czasu... Głupie błędy. Ale każdy ma do nich prawo, ja także. A teraz żałuję! Wybacz, nic innego mi do głowy nie przyszło. -.- ______________ uratuj mnie przed szarą rzeczywistością. ciągły strach. czy to ja stworzyłam ludzi, czy oni mnie? parodia wzruszeń. emigrowałem z objęć twych nad ranem.
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2008-12-07 o 18:52 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.

może: